2063
-
Etele1 #783 Bucser ha az első évben vagy még, és még nem jött neked sem Cruiser sem Battlecruiser, akkor addig nem is fogsz commanderekkel találkozni míg Scoutokhoz meg Fighterekhez jársz ki. Ufo-knál csak Cruiser osztálytól felfelé vannak commanderek és ott is csak akkor ha Snakemanek az ellenfeleid...csak bázisokon fogsz találni commandert de ott akár kettőt is ha szerencsés vagy, de min. 1-et. Várd meg míg az élienek elfoglalnak egy területet aztén még abban a hónapban verd le a bázist. Így a hónap végén nem kapsz kevesebb lóvét területvesztés miatt ráadásu az elfoglalás előtti összeghez képest lehet,h mégtöbbet kapsz!
Én úgy vettem észre,h ha 1 terület a senkiföldje volt, akkor 250-300 ezernél többet nem tejelt. Ha élienek elfoglalták de levered a bázist, akkor 450 ezer körüli manit adnak, ha viszont saját területed és rendszeresen nem engeded felette körözni az Ufo-kat, akkor 2 hónap alatt eléri a maximális 780 ezret is !
Szóval öszpontosíts a bázisokra !
Egyébként az imént fagyott ki megint a gém...hüpp. :( -
#782 NA kurva jó...
nem találtam commandert és itt vannak a destroyerek... a kurva anyjukat.... pedig minden bázist fightert scoutot lelöttem és kimentem hozzájuk...
De kurva commandert sehol nem találtam (bázison 1-et korábban de ő meghalt véletlenül még márciusban.) csakhogy most novembeben már kicsit húzós a helyzet. -
Ctg #781 nekem is kivan kutatva már az összes parancsnok...
szar ez a játék így :D -
#780 azt esetleg tudja valaki, hogy az ufopediás képek melyik xbg-ben vannak ? márha valami megtekinthető kép-formátumban vannak..asszem többnyire png-ket használ a gém... -
#779 " This problem will be completely pofiksena in patche"
ez azt akarja jelenteni, hogy már hegesztik a patchet ? :) -
Etele1 #778 Aha...köszi az info-t. Levettem alapszintű pufferelésre a hangkártyát, így már csak szoftveres a dolog nem gyorsítja hardweresen. Remélem jó lesz!
Talán még egy ember írta itt rajtam kívül,h fagyogat neki a gém (igaz neki nem a földi csatában) akkor ha olvassa, amit most írtam javaslom neki is,h tegye ezt...lehet,h neki is alaplapi hangkártyája van mint nekem és azért ez a probléma. Na megyek, tesztelem ! :) -
#777 babelfish.altavista.com
How frequently you did remain into one cell? Try to remain into the different cells with the indication of the different names of retention. Try to decrease the level of the apparatus acceleration of sound. For this you will neglect DxDiag (launching, "to carry out", introduce dxdiag, press OK), on the supplementary sheet sound (Sound) move the slider of apparatus acceleration to the position "base acceleration", press button "output". This problem will be completely pofiksena in patche. With the respect, the native lands Andrey, the service of technical support, PRIVATELY HELD COMPANY the new disk -
Etele1 #776 A segítségeteket kérem...nekem állandóan 4-5 percenként kifagy a gamma földi csatákban és ezt megunva írtam a fejlesztőknek egy angol nyelvű levelet,h segítsenek...nagyon kedvesek voltak, mert visszaírtak, csak épp egy a gond...oroszul. Olvasni tudnak angolul, de írni azt már na nehogy má! Becopyzom ide, kérek valakit, aki vágja az oroszt fordítsa már le! Nagyjából értem,h a dxdiag-ot magyarázzák meg valami hangal kapcsolatos dolgot, de nem értem mit írtak pontosan...előre is köszi!!!
Как часто Вы сохранялись в одну ячейку? Попробуйте сохраняться в разные ячейки с указанием разных имён сохранений.
Попробуйте уменьшить уровень аппаратного ускорения звука. Для этого запустите DxDiag (Пуск, "Выполнить", введите dxdiag, нажмите OK), на вкладке Звук (Sound) передвиньте ползунок аппаратного ускорения в положение "Базовое ускорение", нажмите кнопку "Выход".
Данная проблема будет полностью пофиксена в патче.
С уважением,
Родин Андрей,
служба технической поддержки,
ЗАО Новый Диск
-
#775 mondjuk nálam meg az van, hogy hiába kapok el különféle parancsnokokat (pl kaptam már el Phantom commandert is) már nem tom őket vallatni... -
markastor #774 Nem bug, nekem is volt olyan,h. sokáig nem jött, kutatni kell, és fognak jönni.
Ha nem tudsz már mit kutatni, akkor idegen parancsnokok elfogása+vallatása. -
#773 mittomén...mondtam, hogy tipp... -
Ctg #772 4 bázisom van 4 fejlesztett figyelővel, ennél több kéne? -
#771 csak tipp, de akár működhet is : terjeszkedjetek, építsetek olyan fejlesztett figyelőbigyót.. -
fixpont #770 Felek ez valami bug lesz...... -
Ctg #769 hát battleship nekem se és szerintem emiatt nem tudok tovább menni pedig már 1 éve és 9 hónapja tolom...
Bár a cruisernek is már majdnem a maxon van az életereje...
Így már kezdem unni a gammát hogy nem tudok tovább lépni... -
fixpont #768 Battlecruiser az nekem is rengeteg, de Ship egysem. -
Val Thor #767 Úgytünik mi a dolog két végén vagyunk; nekem valamiért annyi Battlecruiser,meg Battleship jön hogy már ki sem megyek ellenük
(főleg hogy még csak most újítottam lighting-okra plazmaágyúval, úgyhogy
nem sok esélyem van ellenük..)
Leht hogy kezdéskor véletlenül hard-ra tettem a játékot???
Én különben játszottam a 93'-as ős-hős UFO-val is ; azt azért még semmi sem múlta felül: nekem az tünt a legkiegyenlítettebnek; az Afterizékben,
meg itt is az a baj ahogy látom hogy
-vagy rohadt nehéz( 12 Destroyer +5 csillagrobot preciziós lövésekkel...)
-vagy rohadtkönnyű( néhány ványadt enyhén dezorientált kampósrém + 3-4 snakeman akik a saját nemlétező lábukat lövik el..)
csak nagyritkán van úgy hogy kb kiegyenlítettek az erőviszonyok...na ijenkor élvezet taktikázni -
#766 ha valamibe nem kötnél bele az fájna igaz? -
fixpont #765 Ki mondta neked, hogy a mailbol ki fog derulni, hogy magyar vagyok? :-) -
#764 szerintem inkabb 89,5%!44444négy -
#763 90% -
#762 Amibe különösen kiemeled, hogy bár Magyarországon még nem jelent meg a játák, de te nagyon mérges vagy, hogy így elrontották és követeld az azonnali patch-et is -
fixpont #761 Tovabbra sem jott egyetlen BattleShip sem, ha meg 1 honapot nemjon, letorlom a jatekot es nagyon csunya levelet fogok irni a keszitoknek. :-) -
#760 Szinte mindenben, nevezhetjük totál konverzióank, -
#759 Ez mennyire hasonlít a nagy előd 1993-as UFO enemy unknow-ra? -
Val Thor #758
Igazad lehet, csak az a probléma hogy csak ilyen "gagyi" fegyvereim vannak;ahogy sikerült a plazmafegyvereket kifejlesztenem rögtön elkezdtek jönni a Battlecruiserek + minden második küldetésem tele van
halhatatlan Destroyerekkel...
Így aztán nekem nem jelent gondot a katonáim "leölése"
De a támogatók értékelése tényleg nagyon bosszant...Nincs véletlenül
valami olyan mod-otok amivel át lehet állni az alienekhez és egy heavyplazmával seggbelőni a sok civil bürokratát??
Lehet hogy szégyenszemre elkezdem újra a játékot easy-módban -
#757 szerintem az értékelés kicsit máshogy van...
Nem aszerint értékeli hogy milyen jó voltál a küldiben hanem hogy mennyit számít a havi értékelésbe!
Ha tökéletesre megcsinálsz egy kis ufós küldetést (pl felderitő) az nem fog soha annyit számítani a havi értékelésben mintha egy terror küldetést vagy bázist csinálsz meg jóra. -
#756 ott a logika(most az ertekelesen tul), hogy nem szabad ilyen "gagyi" fegyverekkel menni a destroyerek ellen... -
#755 hol a logika ? 7 embert vesztettél -> az már nem lehet jó
0 embert vesztettél -> az már nem lehet rossz.. -
Val Thor #754 Kicsit kezd az összestököm telelenni a játékkal; valamit nagyon elcsesztek benne: Normálon nyomom, küldetés; vért izzadva(és 6x visszatöltve) 7 emberem élete árán lenyomok 9 Destroyert. Értékelés:Bad !
Következő küldetés; ahogy kilépek meglátok 2 Destroyert,besokalok, és
anyázva felszálok a repülővel(NEM CSINÁLOK SEMMIT !!! )
Értékelés: OK !
hol is ebben a logika???
Ezek a Destroyerek különben is túl turbősra sikeredtek: volt olyan hogy
6x lötem közelről bele plazmapuskával, 3x lézerrel, + még rádobtam 2 plazmagránátot, és, fel sem vette..Kezd elmenni a kedvem... -
#753 Biztos félnek tőled :) -
fixpont #752 Azt hogy lehet megcheatalni hogy jojjenek mar a kurva battleshipek, mert mar nagyon unom, hogy semmi dolgom a jatekban, de csak nem jonnek. -
#751 iken... hulye vatyol ^.^ -
torma1 #750 Ja lehet!!Über durva a game!!!Legközelebb majd a gépet irják felül!!!
-
#749 Az ufók már a legnagyobb technikai fejletséget is elérték és szabadon befolyásolhatják az időt.. vigyázz mert most a múltban fognak megállítani még mielőtt elpusztíthattad volna őket -
torma1 #748 Na ezt most nem hiszem el!!!Újrainditottam a gépet erre visszaálltak a mentések valami ezer éves mentésekké!!Ezt magyarázza meg valaki??????? -
#747 Na bazz kimentem landed cruiserhez 3 kezdő emberrel:D (éppen megvan 2 nek az első sáv 1 meg még Noob páncélban van:D) Bátor vagyok vagy bátor vagyok? -
#746 Kérnék egy kis segitséget. Hátha unatkozik valaki, vagy már foglalkozott a dologgal.
Egész sok modot használok már a játékhoz, és úgyebár mindig felülmásolgatni nem lehet, különben felülírja a korábban berakott módokat. Igy a készítők leírása alapján keresem meg a megfelelő sorokat, és irom át arra, amire ő is.
Azonban a katonák halhatatlansága ellen nem tudok mit tenni. Elvileg ez lenne a megoldás:
"Soldiers reduced to 0 hp have a chance to be killed. This chance is 75% - their vitality / 4. So, tougher soldiers are less likely to be killed when reduced to 0 hit points. You will receive a message describing what has happened to your soldier.
Soldier recruitment rate is now about 1 per month, however you may now hire mercenaries and fire underperforming soldiers from the soldier screen. Mercenary troops require a $40k signing bonus.
In rpgvalues.cfg, increased rate at which characters heal from 3 to 5; the max stay length has been decreased from 45 to 30.
In const.xscr, change sight angles from 3.5 to 2.5, both vert and horiz."
De nem vagoyk biztos, valahogy mindig belebukom a fordításba. Más leírást meg nem találtam.
Szóval aki már ráakadt a megoldásra vagy van kedve fordítgatni, annak a segitségék nagyon megköszönném! :) -
SaGa Jr #745 Bőven van még.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól feltankolsz lőszert és gránátokat mikor kiválasztod melyik embereid menjenek a Földre az űrhajóval. Nagyon sok lőszerre lesz szükség.
Miután megérkezett a csoport lehet is menni bevetésre és megszerezni egy kütyüt. Ha ez megvan, vissza az űrhajóra és a magaddal hozott 10 tudós rászabadítása a kutatás által a hozott cuccra. Ez eltrat pár napig. Ha megvan megjelenik egy új pont ahová el kell menni, hogy innen dokumentációkat szerezzen a brigád.
Ha ez is megvan, megint kutatás jön. Közben megtámadják az űrhajónkat az idegenek és jön egy amolyan bázisvédős küldetés.
Ha kész a fejlesztés mehetünk a harmadik küldetésre. MEglovasítani egy idegen siklót.
Végig kell menni a bázison, be a közepére és ráállni minden manussal a kis piros négyzetekre. Ha ez megvan akkor mehetünk majd el a siklóval az idegen anyahajóra. Erről a küldetésről közvetlenül a befelyező helyszínre visz a gép.
Itt csak ki kell írtani mindenkit és a végén az eredeti X-com játékhoz hasonlóan ki kell nyírni az idegen irányító agyat. Könnyű felismerni, emrt egy nagy pislogó szem ami össze van kötve 3 kikötözött idegen lénnyel. Rengeteg lövés kell belepumpáni a szembe és szép lassan felrobbannak az idegenek akik hozzá vannak kötve, majd legvégül maga az idegen is kipurcan.
Ezután bejön egy szöveg, hogy nyertél és felrobban az anyahajó. -
#744 nem tom, de spoilert legközelebb! :)