UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
waskeeper bk02 páncél : strength 80
desert tortoise páncél: strength 90
LOL
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Akkor majd kicsit visszaveszek a tempóból.:))
Amúgy plazma fegyverek után mi jön? Ion? És ahhoz mit kell kikutatni és hányas streng kell a katonáknak?
Beta -át adsz ki vagy csak 1.0?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
vagy más?
(valójában még azt se próbáltam ki,csak leszedtem,de 2 UFO gaméval nem akarok játszani,ezért kérdem melyikkel érdemesebb?)
Természetesen,mint mindenkinek,nekem is az elsõ rész volt a top,melyik hasonlít rá jobban?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
viszont megint volt egy kis erdekesseg... mostmar egyre jobban sportot uzok abbol, hogy korveget nyomok a rohano emberekre...
rovid eset(eleg mulatsagos :D) -> fut a karim a korvege utan ugye... erre "jon szembe" egy preacher... ezmeg "menet kozben" durr lelotte particle karabelyaval a lebego rohadekot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha ugy nyom az ember korveget, hogy az zsoldosai mozognak, akkor szinte sosem talalnak el, hisz ugye mozgo celpontnak minosul(lemozogja a holtkorben a unit ahova klikkeltem a celt neki)!!!!4
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Udv a klubban ^.^
minden jatekot a keszitok altal kitalalt normal fokozaton jatszom vegig... ez szent :D
inkabb izzadok :D
2 katonam felveheti gg...
es most lehet be is irom a ggt...
jott uj ellenseg ugynezki megerosebb fegyokkal, mint az EEEW... van 3 fajta... ket lebego small size robot egy nagy lebego droid amiben van egy uj idegen faj... es az etheral szeru leny(ami az 1ben volt anno)... nem-nem nem a preacher az nem gond... de ezek halalpontosak es EEEWel is jo sokat kell belejuk loni... en asszem itt adom fel... <#szomoru1>#szomoru1>
nah nagyjabol megvalaszoltak a kerdeseket...
viszont arra vigyazzatok, hogy ne fejelsszetek/gyartsatok egyszerre, mert az PENZZABA!!!!!!!44
meg kell varni szepen(fejelsztes-gyartas felvaltva!)...
amugy most kaptam meg vegre a 3ik pancelt... mehetek gyartani...
(en mar irtam normalon nyomom)... vegre meglesznek a 3ik szintu panceljaim<#finom>#finom> meg mindenkinel lassan EEEW... hmmm
szerk: latom a valaszod... meg nemtom... most izzitom a gamezt, meg gyartas elott vagyok, most fogom legyartani az elso pancelt ;)
Persze az eladogatásuk zsákbamacska szintû, mert nem írja ki pontosan a nevét, csak hogy "alien artefact". De ha rászorul az ember akkor, óvatosan, de el kell adni egy két darabot szerintem.
Amúgy megfigyeltem, hogy amelyik területen van bázisom, az növeli a támogatást havonta, pl: a kezdõterület-en, már több mint 2-szerese, és ahol van bázis, ott is sokkal több mint a többinél a támogatás.
És szürkérõl átfesti kékre a területet, gondolom azért mert az enyém lett, vagy nemtudom, szóval biztos jó valamire a sok bázis, a régi ufó game-ben is mindig sok bázist építettem, így megtartom a jó szokásom:)
A salvage-lt cumokat meg szimplan el szoktam adni.
Egyébként azt honnan lehet tudni, hogy az adott UFO commander?
Vagy ez random generált dolog?
amúgy szintén normál, 2 bázis, 5 vadász, 6 katona, 50 tudós, 70 mérnök..
pénz 0 és a minusz sok között többnyire..
amúgy én csatában minden kör elején mentek..lassúnak lassú, de ha vki lesérül komolyabban, akkor visszatöltöm... mert azért vicces, hogy tök messzirõl belelövök 3mat 1 élienbe, az visszalõ, majd õ is, meg az emberem is összeesik...
szóval nem vagy ezzel egyedül, bár én még március-április körül vagyok.
jah, mondjuk 3 bázisom van, 30 tudós, 20 technikus:D, és 2 vadász, 1 szállító
a pénznél sokkal nagyobb problémám, hogy nincs katonám, mind kórházban van. eladni meg nem szeretem az ufo-s cuccoka, de rá fogok fanyalodni az eladásukra :(, mert másképp nem lesz pénzem
Elõször arra gondoltam, hogy majd a cuccok eladásával jól ki tudok jönni anyagilag, de pl. egy plazma puska gyártása 12000-be kerül, viszont eladni csak kb. 4000-ért lehet.:(
Kicsit furának találom.
Pedig minden UFO-t lelövök, és kimegyek minden misszióra, mégse jön be elég pénz.:(
Van valakinek valamilyen ötlete?
Csalni meg nem akarok:)
Igaz easy-n tolom (az eredeti játék nehézségébõl kiindulva) most alapítom a 3. bázisomat.
Mikor a második bázist csináltam egyre nagyobb sztámban jöttek a fighterek meg cruiserek. 2 cruiser leszállt azokat kiírtottam amiután szétnyomtam a leszállot cruisereket talált 2 bázist azokat is lenyomtam kifejlesztettem egy csomó cuccot már a második adag egységet képezem ki scoutokon meg fightereken és nem jönnek a cruiserek...
Az XP táblázat megtalálható az rpgvalues.config fileban. Mivel a hivatalos fórumon is spoilerként szerepel, én is így teszem be, hátha valaki szeretné maga kitapasztalni:
1 35 //Private first class
2 65 // Corporal
3 110 //Corporal first class
4 171 //Sergeant
5 260 //Sergeant first class
6 530 //Staff Sergeant
7 1100 //Warrant officer
8 1880 //Lieutenant
9 3060 //Captain
10 5200 //Colonel
utána visszatöltöttem az állást, akkor megdöglött végre..
Vipon áll az ajtóban mindenkineél stun granade.. Bedobok egyet.semmi baja. bedobok mégegyet semmi baja. Mindenkivel bedobatok egyet és kilövök rá 3 stun rocketet... semmi baja köv körben. (gec voltam próbálgattam visszatölteni az állást) azaz kapott a pofájába 9 nade-t és 3 rocketet és semmi baja... jahh arról nem beszélve, hogy körülötte meg csak úgy hullottak.
Mikor végül meguntam a banánt és lelõttem volt mellette 2 halucinoid egy másik Vipon és 2 larva. Hát Lol volt...