UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nagyon jó a fordítás, gandrus. Grat hozzá!"
Köszi szépen! :)
"Két észrevétel: az "UFO" nem UFÓ, hanem UFO (a magyar nyelvben is). :)"
Igazad van, javítani fogom. Nem tudom, hogy miért írtam "ó"-val. (Unidentifical Flying Object)
"Másik: bázis támadás alatt, ha a bázisvédelem talál, azt írja ki, hogy az "UFÓ egy kicsit sérült volt". Szerintem jobb lenne ehelyett az, hogy az UFO egy kicsit megsérült. :)""
Nem találtam ilyen szöveget a fileban, kérlek küldj róla screenshotot, akkor javítani fogom. Az emailcímem megtalálod a honlapomon és a GameHunter oldalán is a tagok között az adatlapomon.
Köszönöm az észrevételt, bár kértem, hogy emailban és képernyõmentéssel együtt. Legközelebb így kérném, ha lehet. Könnyebb lenne javítanom a hibát.
a fórumoldal
ezeket még nem próbáltam, de a nevébõl megítélve, egész könnyû lehet õket felpakolni
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
a game hivatalos fórumáról töltöttem le, és sikerült mod-ot bepakolnom.
installer
a fórumoldal
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Kimásoltam a system.xbg-t meg az xbig.exe-t egy másik könyvtárba és amikor elindítom az xbig.exe-t akkor az csak egy szempillantás alatt lefut és nem történik semmi.
valaki pm-ben elküldené nekem a kicsomagolt fájlokat.
mteljesen kész vagyok pedig nem szoktak ilyen gondjaim lenni mert amúgy okos meg ügyes vagyok de ez most kifogott rajtam a mindenit<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>.
Please segítsen valaki!!!!!!!!!!
én az egész Data könyvtárat kimásoltam<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> és akkor szerintem ez volt a baj.
Mégeccer Köszi a segítséget!!!
Max az lehetne hogy: "A bázisodat elfoglalták!" Szerintem ez a nyerõ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Esc - Game menu panel
I - Inventory panel
H - Healing panel
Return - End turn
F1 - F12 - Select unit 1-12
N - Previous unit
M - Next unit
A - Kneel/Stan unit
Z - Select Left hand
X - Select Right hand
Up arrow - Go up lift
Down arrow - Go up lift
+ - Zoom in
- - Zoom out
* - Reset Camera
/ - Top down view
Ctrl+L - Quick load (slot 9)
Ctrl+S - Quick save (slot 9
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Két észrevétel: az "UFO" nem UFÓ, hanem UFO (a magyar nyelvben is). :)
Másik: bázis támadás alatt, ha a bázisvédelem talál, azt írja ki, hogy az "UFÓ egy kicsit sérült volt". Szerintem jobb lenne ehelyett az, hogy az UFO egy kicsit megsérült. :)
Köszi a nagy vagy! :)
Így kell felrakni? :) #489 HSZ
Üdv! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
KATTTTTTTT!!!!444444444444!!!!!!!!!444
(Sevenzip rulz :P)
(ero ertekek, minel hany szazalek stb kiirja)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- karakterek mozgasat atirtam kb 10X gyorsabbra
- NEM KOVETI VEGRE A KIB.!%%!+423"!"+! kamera a mukimat <#vigyor3>#vigyor3>
- Feltettem a kneel down gombos modot
- Feltettem tovabba a hotkey modot... AHHH allat... A-terdepel, ENTER-korvege stb...
- es egy kis encsentmentet(inkabb balansz)... A bazist vedo defense epuletek joval normalisabban sebeznek
- minden epuletnek atirtam a "constructionRights" erteket 2re... igy barhol barmit lehet epiteni!!!!4444
- ZSOLDOSOK KIRUGASA!
ennyi...
sokkal jobb lett a jatek <#zavart1>#zavart1>
ezeket ajanlom nektek isch!44!44!
2. melléteszed az xbig.exe-t
3. elindítod, beirod a kövöt:
xbig.exe e system.xbig
ekkor a mappádba kicsomagol 1 rakat file-t..
4. visszamásolod az ufo data könyvtárába azt a sok vackot, amit kicsomagolt
5. fogod a blank.xbig-t és átnevezed system.xbig-re
6. ezzel az új system.xbiggel fellül kell írni az eredeti, ufo / data könyvtárban lévõt
- innentõl fogva már tudod modolni, magyarosítani, stb..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Valaki légyszi írja már le hülye gyereknek való magyarázattal hogy mit és hogyan kell csinálni!!!
Elõre is köszi a segítséget.
Vagy a bázisukat hogyan tudnám megtalálni?
Valamennyit tesztelgettem is, de nem sokat, mert nem volt még rá idõm.
Ötleteket, hibákat -ha van-(pl. kilóg a szöveg vagy egybefolyik) emailban várom (screenshot-al)!
Jó Játékot! ;)
Az UFO meghajtást, navigációt és a Craft Armor-t nem adom el, asszem ezek kellettek régen is UFO építéskor. A többiért meg majd bánkódok késõbb... :)
meg csodálkozni :)
amúgy nem tom, ti hogy vagytok vele, de úgy vettem észre, hogy jobb volt az emberem, míg maxolt célzás mellett csak 70 ap-ja volt, mint most, mikor már 100 ap-val rohangál..
De mondja már meg valaki,h micsináljak ezzel a rengeteg UFO cuccal! :D
Eladnám, mert nincs lovetta, de addig nem tudom folytatni a gémet...nem akarok 1 hónapnyi játékidõ után állást visszatölteni! :)
Volt 1x egy olyan bug nálam,h kiküldtem 3 Raptort Cruiserre vadászni...erre kirakott a gém 6-ot (!) Tetszett, de sajnos miután visszatértek a bázisra maradt a 3-om és azóta sem ismétlõdött ez a bug.
A másik dolog, pedig a fagyás...írta valaki,h nála szokott fagyni a gém erre írta valaki más,h nála meg sosem. Na nállam fagy...rendszeresen, de csak földi harcnál. Teljesen véletlenszerááen, amikor épp csinálok valamit (pl: unitra kattintás). Semmi rendszer nincs benne, talán csak annyi,h kb: 5 percenként, úgyhogy minden 2. kör végén mentek...ennyi.
Van itt nekem raktáron közel 2 és fél milla értékben UFO komponensek. A régi UFO-ban kellettek ezek ûrhajó gyártáshoz, itt is kelleni fognak?
Kéne a lóvé, de nem merem õket eladni, mert jó pár UFO-t kibányásztam már ezért a mennyiségért. A plazma technológiánál járok, most csinálhatnék 1 újfajta szállító hajót, de ahhoz csak lóvé kell...jó sok.
Na meg ha meg kell õrizni a komponensek egy részét, akkor melyik, ami eladható? A régi UFO-ban volt valami UFO Entertainment izé, amit simán el lehetett adni, mert nem kellett hajó építéshez. Itt van ez az UFO Bleed vagy mi, ami gyógyítja az élieneket és 40 ropi...jó lenne ha az nem kéne. :)
gondoltam csak jobb, ha ekkora erõ kell hozzá..amúgy én még bõven nem tartok ott, szal gõzöm nincs, hogy mennyibe jobb/rosszabb az elõzõnél...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"