UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2009 március végén vagyok.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak a commanderek elfogása önmagában nem elegendõ.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
1. vagy modozol esetleg csítelsz és így hamarabb elkészül minden persze
2. rendesen játszol viszont akkor minden ufo-t ki kellett ehhez bányásznod,amivel találkoztál és gondolom erre a készítõk se gondoltak,h valakiennyire fanatic
Én akkor mentem UFO vadászatra csak ha új tipus jött vagy mikor elfogyott a pénz de még messze volt a hónap vége és így húztam ki,h a gyártás-kutatás ne álljon le
Akkor ha most Szeptember van, még várnod kell az év végéig,majdakkor jön a Battleship.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Preachers are green (instead of brown).
Phantoms are blue (instead of brownish).
Chasers don't have commanders it seems, and the rest of the aliens are all biological constructs, robots, or a mix of both.
Én eddig csak viponnal (kígyó) találkoztam,ebból azt hiszem olyan 4-et begyûjtöttem.
Ahogy titeket olvaslak van még a phantomoknak is.
Van még más típusban is?
Sheltem: Eddig nekem is csak 4 v. 5 részt lehetett legyártani a Centaurus részeibõl. Szerintem majd most, kapok valami új fejleszteni valót a battleship kirámolása után, és ekkor lehet befejezni a Centaurus-t...legalábbis nagyon remélem.
Ami neked még nincs meg az a Generátor alrendszer. Nekem az már van. Az elsõ (és eleddig utolsó) Phantom Commanderem adta a tervrajzot, utána fejleszthettem ki.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szóval már megy a centaurus project de az ûrhajón 4 dolog kifejlesztése / legyártása után hiába fogok el phantom commandereket élve nem jön elõ a többi rész a hajón...
http://www.ir-base.hu/use/Cruel/centaurus.jpg
Valaki légyszi help
Szóval kell egy xbig.exe nevü program, és egy átdolgozott blank.xbg
Mikor letöltötted, mellé másolod a játékban található system.xbg fájlt, parancssorba, természetesen a megfelelõ könyvtárba belépve (akár a Total Commander alsó parancssor sávjába) beirod a következõt: xbig.exe e system.xbg
Ekkor a system.xbg-et kicsomagolja az exe könyvtárába. Ez a fájl tartalmazza azokat a fájlokat, amibe a játék lényegében le van programozva. Ezek után a kapott fájlokat visszamásolod a játék data könyvtárába, majd bemásolod a letöltött blank.xbg-et, melyet ott nevezel át system.xbg-re. Ez tesz róla, hogy a játék észlelje, hogy a szükséges fájlok már ki vannak bontva.
Innentõl pedig már sima szerkesztésben átirhatod a fájlok tartalmát kedved szerint. A hivatalos forum nyújt egy kis segitséget abban mit, hol találsz, de egy alap programozói készség nem árt, vagy legalább egy kis angol tudás. ;)
nah még1x, ehhez gondolom kell valami program, sajnos ilyennel nem rendelkezem :(
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébbként meg ha már kicsomagoltad a megfelelõ fájlt, a data könyvtárban lesz egy script, azon belül egy test mappa. Az ott megtalálható config.xsv egész fincsi dolgokat tartalmaz. ;)
Egész pontosoan milyen feltételei vannak az ion fegyerek kutatásának?
Mert a robotokat már kinyirtam, elég gennyesek, mert van úgy h plazmából 5-6 találat is elkél mire megpusztul... bár van úgy hogy 2 lövés is haza vágja.
Szóval a technológia az megvan, de fegyvereket nem látni így kutatni sem tudom. Köszi a segítséget!
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nálam is kiszokot dobni a játék az asztalra földi csatáknál,pedig nem alaplapi hangkártyát használok.
www.guillotine.atw.hu
Én úgy vettem észre,h ha 1 terület a senkiföldje volt, akkor 250-300 ezernél többet nem tejelt. Ha élienek elfoglalták de levered a bázist, akkor 450 ezer körüli manit adnak, ha viszont saját területed és rendszeresen nem engeded felette körözni az Ufo-kat, akkor 2 hónap alatt eléri a maximális 780 ezret is !
Szóval öszpontosíts a bázisokra !
Egyébként az imént fagyott ki megint a gém...hüpp. :(
nem találtam commandert és itt vannak a destroyerek... a kurva anyjukat.... pedig minden bázist fightert scoutot lelöttem és kimentem hozzájuk...
De kurva commandert sehol nem találtam (bázison 1-et korábban de õ meghalt véletlenül még márciusban.) csakhogy most novembeben már kicsit húzós a helyzet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szar ez a játék így :D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ez azt akarja jelenteni, hogy már hegesztik a patchet ? :)
Talán még egy ember írta itt rajtam kívül,h fagyogat neki a gém (igaz neki nem a földi csatában) akkor ha olvassa, amit most írtam javaslom neki is,h tegye ezt...lehet,h neki is alaplapi hangkártyája van mint nekem és azért ez a probléma. Na megyek, tesztelem ! :)
How frequently you did remain into one cell? Try to remain into the different cells with the indication of the different names of retention. Try to decrease the level of the apparatus acceleration of sound. For this you will neglect DxDiag (launching, "to carry out", introduce dxdiag, press OK), on the supplementary sheet sound (Sound) move the slider of apparatus acceleration to the position "base acceleration", press button "output". This problem will be completely pofiksena in patche. With the respect, the native lands Andrey, the service of technical support, PRIVATELY HELD COMPANY the new disk
Как часто Вы сохранялись в одну ячейку? Попробуйте сохраняться в разные ячейки с указанием разных имён сохранений.
Попробуйте уменьшить уровень аппаратного ускорения звука. Для этого запустите DxDiag (Пуск, "Выполнить", введите dxdiag, нажмите OK), на вкладке Звук (Sound) передвиньте ползунок аппаратного ускорения в положение "Базовое ускорение", нажмите кнопку "Выход".
Данная проблема будет полностью пофиксена в патче.
С уважением,
Родин Андрей,
служба технической поддержки,
ЗАО Новый Диск
Ha nem tudsz már mit kutatni, akkor idegen parancsnokok elfogása+vallatása.
Bár a cruisernek is már majdnem a maxon van az életereje...
Így már kezdem unni a gammát hogy nem tudok tovább lépni...
(fõleg hogy még csak most újítottam lighting-okra plazmaágyúval, úgyhogy
nem sok esélyem van ellenük..)
Leht hogy kezdéskor véletlenül hard-ra tettem a játékot???<#merges2>#merges2>
Én különben játszottam a 93'-as õs-hõs UFO-val is ; azt azért még semmi sem múlta felül: nekem az tünt a legkiegyenlítettebnek; az Afterizékben,
meg itt is az a baj ahogy látom hogy
-vagy rohadt nehéz<#ijedt>#ijedt>( 12 Destroyer +5 csillagrobot preciziós lövésekkel...)
-vagy rohadtkönnyû<#action>#action>( néhány ványadt enyhén dezorientált kampósrém + 3-4 snakeman akik a saját nemlétezõ lábukat lövik el..)
csak nagyritkán van úgy hogy kb kiegyenlítettek az erõviszonyok...na ijenkor élvezet taktikázni<#gun>#gun>
F
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan