UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd jön. Még sok sok idõ kell mire megjelenik nálad. Jönnie kell mert nélküle nem mész tovább. Több olyan renddszer is van azon a hjón, ami nélkül nem tudsz tovább fejleszteni és nem tudod kikutatni a szükséges rendszereket a saját nagy hajódhoz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sheltem
Battleship még nem is jött...Biztos, hoyg fog az jönni ?

2009 március végén vagyok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Az még nem elég. Kell kikutatva minden vacak a battlecruiser és battleship fedélzetérõl is. Na akkor majd kikutathatod a hiányzó alrendszereket.
Csak a commanderek elfogása önmagában nem elegendõ.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sheltem
Csak annyit csináltál a centaurus többi részéhez, hogy fogtad el élve a commandereket ugye?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na kész a Centaurus...még legyártom a legnagyobb szállítóhajót aztán gyíí! :)
Hát ez két eset miatt lehetséges...
1. vagy modozol esetleg csítelsz és így hamarabb elkészül minden persze
2. rendesen játszol viszont akkor minden ufo-t ki kellett ehhez bányásznod,amivel találkoztál és gondolom erre a készítõk se gondoltak,h valakiennyire fanatic
Én akkor mentem UFO vadászatra csak ha új tipus jött vagy mikor elfogyott a pénz de még messze volt a hónap vége és így húztam ki,h a gyártás-kutatás ne álljon le
Akkor ha most Szeptember van, még várnod kell az év végéig,majdakkor jön a Battleship.
Shaman
jó-jó,de most dolgozom,majd akkor estefelé megnézem :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ufopedia :-)
Shaman
a preacher az melyik lény is?

Megint masok szerint az nem commander csak az elso elo elkapott alien barmi lehet. :-) Nagyjabol osszefoglaltam amit osszeolvastam a kulfoldi forumokon. :-)
Masok szerint van Chaser commander is, csak pont ugy nez ki mint a tobbi, es erre a kepre alapozzak.
Vipons are green (instead of orange).
Preachers are green (instead of brown).
Phantoms are blue (instead of brownish).

Chasers don't have commanders it seems, and the rest of the aliens are all biological constructs, robots, or a mix of both.
Shaman
Akkor kérdem,melyik típúsoknak van kommenderük?
Én eddig csak viponnal (kígyó) találkoztam,ebból azt hiszem olyan 4-et begyûjtöttem.
Ahogy titeket olvaslak van még a phantomoknak is.
Van még más típusban is?

Nevetseges, nekem mar 2009 februarjaban kesz volt minden a Centaurusbol 5 elem, minden kikutatva es legyartva, most szeptember van tehat 7 honapja nem tortenik a jatekban _semmi_, szanalmas.
Ja mégvalami...korábbi commander kikérdezéseim után eddig 14 dolgot kaptam meg az UFOpedia Alien Intentions részében. Elvileg már neked is ennyinek kellene lenni bár valószínûleg min. 1-el kevesebb van, mert a generátor gyártási tervét is egy ilyen "kikérdezés" után kaptam meg...az volt a neve,h Vampire Engine és ezt adta a Phantom Commander. A 13. fejlesztésem volt ebben a témakörben.
Valaki kérdezte,h mikor jön majd az elsõ Battleship...nekem a 2. év december 30.-án jött az elsõ. Jó szívós a kicsike. Most megyek kibányászni! :)
Sheltem: Eddig nekem is csak 4 v. 5 részt lehetett legyártani a Centaurus részeibõl. Szerintem majd most, kapok valami új fejleszteni valót a battleship kirámolása után, és ekkor lehet befejezni a Centaurus-t...legalábbis nagyon remélem.
Ami neked még nincs meg az a Generátor alrendszer. Nekem az már van. Az elsõ (és eleddig utolsó) Phantom Commanderem adta a tervrajzot, utána fejleszthettem ki.
Shaman
Én ebben egyáltalán nem vagyok biztos,de nem lehet,hogy limitált,hogy 1 épülettel az az Alien akármi mennyi kommandert kutathatsz ki? Úgy értem példul mondjuk 10-et,s te már szereztél eddig a játékban 10 különféle kommandert,s most hiába szerzed be a phantom kommandert,azt már nem tudja kikutatni,mert betelt. Lehet,hogy hülyeséget írok,csak egy tipp :-pp

Kmarha
ahol korábban leirtam, a kicsomagolt fájl-könyvtár szerkezetben lesz egy script->test könyvtár, azon belül a config.xsv vagy mi. Ott meg megkeresed valahol a Shootgunos bejegyzést. Lesz benne buyCost, productionCost, productionTime. Meg még csomó minden. Elvileg a buycost rész ami neked kell. Azt hiszem.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

azt pl hogy 1 shotgun mennyibe kerüljön hol tom beállítani? :)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kmarha
én azt pontosan nem tudom. De játék folytatásánál meg lehet csinálni a config fájlt bilizgálva, hogy mondjuk az egyes területek több pénzt adjanak, vagy minden misszió után kapjál valamicske pénzt. Lentebb irták, hogy kevésbé fáj a fejlesztés, többért lehet eladni.. stb. Ez lényegében a pénzedet fogja pozitivabb irányba befolyásolni. A konkrét kassza értéket szerintem csak új játéknál lehet átállítani, de nézegesd meg a mentés fájlokat, hátha..

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

jah és a pénzt hol tom manipulálni 2 mentésen belül, vagy csak úgytom megoldani hogy új játék kezdésénél legyen sok lém?

oh THX

Sheltem
Gyerekek én elakadtam...
Szóval már megy a centaurus project de az ûrhajón 4 dolog kifejlesztése / legyártása után hiába fogok el phantom commandereket élve nem jön elõ a többi rész a hajón...

http://www.ir-base.hu/use/Cruel/centaurus.jpg
Valaki légyszi help

Kmarha
Huuu.. a hivatalos forumon le van irva, de elprobálom mondani, magyarul is, ha sikerül.

Szóval kell egy xbig.exe nevü program, és egy átdolgozott blank.xbg

Mikor letöltötted, mellé másolod a játékban található system.xbg fájlt, parancssorba, természetesen a megfelelõ könyvtárba belépve (akár a Total Commander alsó parancssor sávjába) beirod a következõt: xbig.exe e system.xbg

Ekkor a system.xbg-et kicsomagolja az exe könyvtárába. Ez a fájl tartalmazza azokat a fájlokat, amibe a játék lényegében le van programozva. Ezek után a kapott fájlokat visszamásolod a játék data könyvtárába, majd bemásolod a letöltött blank.xbg-et, melyet ott nevezel át system.xbg-re. Ez tesz róla, hogy a játék észlelje, hogy a szükséges fájlok már ki vannak bontva.

Innentõl pedig már sima szerkesztésben átirhatod a fájlok tartalmát kedved szerint. A hivatalos forum nyújt egy kis segitséget abban mit, hol találsz, de egy alap programozói készség nem árt, vagy legalább egy kis angol tudás. ;)

:D

nah még1x, ehhez gondolom kell valami program, sajnos ilyennel nem rendelkezem :(

Bucser
Vigyél Nerve gázt. 1 gránát +2-3 találat a laserbõl is és fekszik a destroyer.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kmarha
Nem csitelünk :D

Egyébbként meg ha már kicsomagoltad a megfelelõ fájlt, a data könyvtárban lesz egy script, azon belül egy test mappa. Az ott megtalálható config.xsv egész fincsi dolgokat tartalmaz. ;)

és pénzt is tudsz maganak betenni, ha igen hogyan?

Papa01
Sziaszrok!
Egész pontosoan milyen feltételei vannak az ion fegyerek kutatásának?
Mert a robotokat már kinyirtam, elég gennyesek, mert van úgy h plazmából 5-6 találat is elkél mire megpusztul... bár van úgy hogy 2 lövés is haza vágja.

Szóval a technológia az megvan, de fegyvereket nem látni így kutatni sem tudom. Köszi a segítséget!

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Guillotine
Szeva!
Nálam is kiszokot dobni a játék az asztalra földi csatáknál,pedig nem alaplapi hangkártyát használok.

www.guillotine.atw.hu

Bucser ha az elsõ évben vagy még, és még nem jött neked sem Cruiser sem Battlecruiser, akkor addig nem is fogsz commanderekkel találkozni míg Scoutokhoz meg Fighterekhez jársz ki. Ufo-knál csak Cruiser osztálytól felfelé vannak commanderek és ott is csak akkor ha Snakemanek az ellenfeleid...csak bázisokon fogsz találni commandert de ott akár kettõt is ha szerencsés vagy, de min. 1-et. Várd meg míg az élienek elfoglalnak egy területet aztén még abban a hónapban verd le a bázist. Így a hónap végén nem kapsz kevesebb lóvét területvesztés miatt ráadásu az elfoglalás elõtti összeghez képest lehet,h mégtöbbet kapsz!
Én úgy vettem észre,h ha 1 terület a senkiföldje volt, akkor 250-300 ezernél többet nem tejelt. Ha élienek elfoglalták de levered a bázist, akkor 450 ezer körüli manit adnak, ha viszont saját területed és rendszeresen nem engeded felette körözni az Ufo-kat, akkor 2 hónap alatt eléri a maximális 780 ezret is !
Szóval öszpontosíts a bázisokra !

Egyébként az imént fagyott ki megint a gém...hüpp. :(
Bucser
NA kurva jó...
nem találtam commandert és itt vannak a destroyerek... a kurva anyjukat.... pedig minden bázist fightert scoutot lelöttem és kimentem hozzájuk...

De kurva commandert sehol nem találtam (bázison 1-et korábban de õ meghalt véletlenül még márciusban.) csakhogy most novembeben már kicsit húzós a helyzet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nekem is kivan kutatva már az összes parancsnok...
szar ez a játék így :D
Shiwo
azt esetleg tudja valaki, hogy az ufopediás képek melyik xbg-ben vannak ? márha valami megtekinthetõ kép-formátumban vannak..asszem többnyire png-ket használ a gém...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
" This problem will be completely pofiksena in patche"

ez azt akarja jelenteni, hogy már hegesztik a patchet ? :)

Aha...köszi az info-t. Levettem alapszintû pufferelésre a hangkártyát, így már csak szoftveres a dolog nem gyorsítja hardweresen. Remélem jó lesz!
Talán még egy ember írta itt rajtam kívül,h fagyogat neki a gém (igaz neki nem a földi csatában) akkor ha olvassa, amit most írtam javaslom neki is,h tegye ezt...lehet,h neki is alaplapi hangkártyája van mint nekem és azért ez a probléma. Na megyek, tesztelem ! :)
Bucser
babelfish.altavista.com

How frequently you did remain into one cell? Try to remain into the different cells with the indication of the different names of retention. Try to decrease the level of the apparatus acceleration of sound. For this you will neglect DxDiag (launching, "to carry out", introduce dxdiag, press OK), on the supplementary sheet sound (Sound) move the slider of apparatus acceleration to the position "base acceleration", press button "output". This problem will be completely pofiksena in patche. With the respect, the native lands Andrey, the service of technical support, PRIVATELY HELD COMPANY the new disk

A segítségeteket kérem...nekem állandóan 4-5 percenként kifagy a gamma földi csatákban és ezt megunva írtam a fejlesztõknek egy angol nyelvû levelet,h segítsenek...nagyon kedvesek voltak, mert visszaírtak, csak épp egy a gond...oroszul. Olvasni tudnak angolul, de írni azt már na nehogy má! Becopyzom ide, kérek valakit, aki vágja az oroszt fordítsa már le! Nagyjából értem,h a dxdiag-ot magyarázzák meg valami hangal kapcsolatos dolgot, de nem értem mit írtak pontosan...elõre is köszi!!!

Как часто Вы сохранялись в одну ячейку? Попробуйте сохраняться в разные ячейки с указанием разных имён сохранений.

Попробуйте уменьшить уровень аппаратного ускорения звука. Для этого запустите DxDiag (Пуск, "Выполнить", введите dxdiag, нажмите OK), на вкладке Звук (Sound) передвиньте ползунок аппаратного ускорения в положение "Базовое ускорение", нажмите кнопку "Выход".

Данная проблема будет полностью пофиксена в патче.

С уважением,
Родин Андрей,
служба технической поддержки,
ЗАО Новый Диск
Shiwo
mondjuk nálam meg az van, hogy hiába kapok el különféle parancsnokokat (pl kaptam már el Phantom commandert is) már nem tom õket vallatni...

Nem bug, nekem is volt olyan,h. sokáig nem jött, kutatni kell, és fognak jönni.
Ha nem tudsz már mit kutatni, akkor idegen parancsnokok elfogása+vallatása.
Shiwo
mittomén...mondtam, hogy tipp...

4 bázisom van 4 fejlesztett figyelõvel, ennél több kéne?
Shiwo
csak tipp, de akár mûködhet is : terjeszkedjetek, építsetek olyan fejlesztett figyelõbigyót..

Felek ez valami bug lesz......
hát battleship nekem se és szerintem emiatt nem tudok tovább menni pedig már 1 éve és 9 hónapja tolom...
Bár a cruisernek is már majdnem a maxon van az életereje...
Így már kezdem unni a gammát hogy nem tudok tovább lépni...
Battlecruiser az nekem is rengeteg, de Ship egysem.
Úgytünik mi a dolog két végén vagyunk; nekem valamiért annyi Battlecruiser,meg Battleship jön hogy már ki sem megyek ellenük
(fõleg hogy még csak most újítottam lighting-okra plazmaágyúval, úgyhogy
nem sok esélyem van ellenük..)
Leht hogy kezdéskor véletlenül hard-ra tettem a játékot???<#merges2>

Én különben játszottam a 93'-as õs-hõs UFO-val is ; azt azért még semmi sem múlta felül: nekem az tünt a legkiegyenlítettebnek; az Afterizékben,
meg itt is az a baj ahogy látom hogy
-vagy rohadt nehéz<#ijedt>( 12 Destroyer +5 csillagrobot preciziós lövésekkel...)
-vagy rohadtkönnyû<#action>( néhány ványadt enyhén dezorientált kampósrém + 3-4 snakeman akik a saját nemlétezõ lábukat lövik el..)

csak nagyritkán van úgy hogy kb kiegyenlítettek az erõviszonyok...na ijenkor élvezet taktikázni<#gun>
MEdievil
<#rinya><#idiota><#worship> ha valamibe nem kötnél bele az fájna igaz?

F

Ki mondta neked, hogy a mailbol ki fog derulni, hogy magyar vagyok? :-)
Lammer
szerintem inkabb 89,5%!44444négy

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan