2063
-
#983 Jóreggelt!
Valaki próbálta már a peccs + mod kombót? Csak mert nekem fent volt a mod, felraktam a peccset, és eltűnt a mod settings képernyéje ... de sajna nem értem rá, szóval tövább nem próbálkoztam, játék közben sem néztem ...
Szóval a kérdés: esetlegesen peccs után ha mégegyszer moddolunk akkor megint lesz settings képernyő? Vagy megmaradnak a beállitások a peccs után? Ezeket nem nézte valaki? (Bár este ha lesz időm úgyis megnézem, de hátha :) ) -
HunApo #982 hát pedig muszájság gyártani orrvérzésig
azok a nyomoronc katonák nem sajnálják telepumpálni az ítiket lézerpuska tárakkal -
#981 nem szabad egyszerre mindent csinálni..úgy értem, hogy pl kutatást és gyártást 1szerre, mert akkor nem marad pénzed..felváltva kell -
HunApo #980 na akkor próba cseresznye a mentett állást meg félretesszük azért biztos ami biztos
egyébként ki honnan szakít zsét ?
mert nálam a legnagyobb ellenség a zsetonhiány
tudom hogy a peccs "javítja" de hát valahogy biztos lehet anélkül is haladni -
#979 IE alatt tényleg nem jó, sry érte.. mégcsak most ismerkedem a web-készítéssel, majd utána járok, hogy min kellene változtatni, hogy IE alatt jó legyen..én spec Firefoxot használok, az alatt jó.. -
#978 patch ügyben nem tom, én még nem tettem fel..
a gombokat meg írtam, hogy még nincsenek kész..ezért használja jóformán az összes a 2. menüpont gombját.. -
HunApo #977 u.i.
lehet hogy csak nálam jön elő de nálam mindegyik FAQ-nál az elsőt leszámítva "Felbontás változtatása" fül jelenik meg (Maxthon Browser IE alapú, lehet kövezni )
a szövegek meg min fehérek, kijelölés után látszik
-
HunApo #976 faszájos, nagyon baba
kérdés
ehhez a patch-hez is kell kód ?
és a patch előtti mentés működik a patchelt verzión is ? -
#975 nyah, most elvileg jó..szal tessék megnézni.. -
#974 ömm.. vmit elbszhattam benne..mingyárt javítom :) -
#973 #963-ban a linket majd nézzétek meg plz
teszteljétek, véleményezzétek..a gombokon még dolgoznom kell, de ha végigpróbáljátok őket, akkor eltudjátok olvasmi azokat, amiket eddig összeszedtem... -
#972 1. nem tom mi a bajjod, nekem mozgott rendesen
2. moddal megoldható
3. szintén moddal megoldható -
karesz115 #971 Engem több dolog is zavart, amiért egy idő után elegem lett a játékból:
1 a földgömb forgatása nagyon sz*rul lett megcsinálva
2 az iszonyat lassú játékmenet (régi x-comban lehetett állítani a sebességet, így a partik is eléggé pörgősek voltak)
3 a kamera hihetetlen dolgokat csinál: követi a lövedéket, mikor lövök, és aztán nem áll vissza a mukira; ha az egyik emberről a másikra kattintok, nem ugrik oda egyből a kép, hanem szépen lassan odamegy (ez főleg akkor szívás, mikor a pálya egyik végén van az egyik, és a másik végén van a másik emberem); a kamera követi az emberem, ha mozog -> ez akkor bosszantó, ha nem akarom, hogy kövesse; alapvetően iszonyat lassan mozog a kamera, és ráadásul a minimap is hiányzik
Látszik a fejlesztőkben, hogy az x-comon nőttek fel :D és dícséretes, hogy át akarták ültetni a játékot egy valamivel jobb grafikába, de ezekkel a hibákkal csak arra jó, hogy kedvet kapjunk az őshöz, és újra elővegyük. -
Val Thor #970 Nekem sajnos (?) az orosz-angol változat van meg,az meg csak meghülyül a
neten lévő patch-októl..
Nem tudtok valami megoldást?
Más, a "lelőhetetlen ellenfelekhez" kapcsolódva; nekem a napalmos rakéta nagyon bejött mindenféle alien ellen; elég nagyot sebez találatkor is, és utána még egy darabig sütögeti az pácienst -
#969 másik kérdésem: patchelt verzióval müxik-e a fejlesztett radar.. -
#968 kérdés:
a patchelt verzió mennyire kompatibilis a bman féle moddal ? -
#967 Mi újság Gandrus mester fordítás ügyben? Egy % -os értéket kérünk :) pls, :)
[türelmetlen na..:) ] -
#966 és ráadásul az első "komolyabb" weblapom :) -
#965 Ja, most nézem ez nem csak egy kép, hanem már html. :D
Egész ügyes. -
#964 Ez egy FAQ honlap lesz, igaz?
Jópofa a skin. :)
Felbontást lehet állítani a patchelt verzióban a beállítások menüben. -
#963 egy ilyenen dolgozgatok mostanság..
ha tetszik, akkor segíthetnétek összegyüjteni, hogy mik legyenek benne.. (kérdést/választ írjátok le lécci) -
kgabor76 #962 Sziasztok!
Nekem nagyon bejön ez a remake. Szerintem ez jobban hozza az első UFO-k izgalmát, mint az After sorozat.
Más! Sok helyen olvastam, hogy nem csak mod-okat lehet használni, hanem a játékállásba is bele lehet piszkálni: projectX.exe saveeditor.xscr ....
Megtudná mondani valaki, hogy hol található a saveeditor.xscr, mert a system.xbg-ben nem az biztos. És ugyanez a kérdés a projectX.exe fájlra is.
Köszi -
#961 Nem akarok vitatkozni, de sajnos ez egy BUG. Ténylegesen adódik olyan helyzet, hogy 10-12 particle lövedék sem elég az adott lénynek ez pedig bug.. Ilyen nincs. De tényleg nem akarok vitázni ezen, peace. -
Admiral #960 Nem lelőhetetlen az, csak nagyon sokáig kell lőni...
Nekem nem egyszer volt olyan, hogy 5-6 emberrel lőttem, mindegyikkel 2-3 auto-shotot (fejenként kb. 6-7-szer eltaláltam), és csak az utolsó embernél halt meg (tehát, belelőttem vagy 30-at). -
#959 Ezek a lelőhetetlen ellenfelek...Szal ez egy elég szánalmas szar bug...Szóval, hogy ezt bennehagyták... -
koliz #958 Asszem elö veszem a régieket -
#957 pont hogy "mod" van rá, hogy kitudd rugni, alapból nem lehet :) -
koliz #956 Oké köszi a választ de mégis hogy tudok kirugni katonákat alapból a régiben müködött itt ugy látszik ninicd rá mod -
#955 "meg védelmet(azt fölösleges nagyon szar..."
A patch-el már állítólag javítottak ezen is. -
#954 nekem először mikor jöttek plazma fegyvereim voltak. Jópár lövés kellett beléjük,viszont azt sosem értettem teljesen mitől volt az,hogy néha 2 plaza rifle találatba belehalt,de általában inkább 4-be,s volt amikor 7 kellett nekik :-)
Most már akew-el rohangálok annyira nem gond.
Inkább azt utálom ami már eddig 3-szor fordult nekem elő a lelőhetetlen ellenfél. Általában ajtókban áll. Hiába lősz bele akár 20-at is semmi baja. Ilyenkor lapozni kell egy kört,s ha arrébmegy már lelőhető,csakhát ugye közben téged is ki tud nyírni... -
Val Thor #953 Dachi!
1.Ha építesz labort ,vagy worksopot ahoz kapsz 10-10 új tudóst vagy technikust.
2.Csak a központi bázisodon építhetsz mindent,a többin csak radart,meg
védelmet(azt fölösleges nagyon szar...
+ 1. A Destroyer-ek kőkemények csak a tüzet nem bírják
1 napalmosrakéta lövedéktől már van hogy megfexenek.. -
#952 Ha építessz új labor vagy műhelyt akkor lesznek új tudósaid és szerelőid. -
dachi #951 sziasztok
2 kerdesem lenne:
1. Hogy vehetek fel uj tudosokat es technikusokat? csak 10 van, sehol nem latok felvevo opciot
2. mikor lehet uj epleteket epiteni?
koszi
dachi
-
#950 A 7.530 -as patchelt verzióhoz igazítottam a fordítást, mert ez a patch rengeteg fontos dolgot javított. -
#949 Mármint a pm-et. :) -
#948 Akit érdekel az angol verzió az küldjön pm-et nekem, mert azt szeretem. :D -
Val Thor #947 Isten vagy gaba19köszi...
Bár sajnos úgy néz ki hogy az orosz-angol verzióval nem kompatibilis;
felrakrtam, és azóta ha a settigs-be be akarok lépni rögvest kifagy,
ami még nem is lenne nagy katasztrófa, de az taktikai missziók elején is
Nem lehet hogy közben a forgalmazását átvette egy másik cég ? -
gaba19 #946 Itt van :
http://www.serialbay.com/UFO--Extraterrestrials-serial-90698.html -
Val Thor #945 HEEELPMYYY!!
Segítsen valaki ha tud; letöltöttem a patch-ot de szériaszámot kér
ami nekem objektív okokból nincsen...
Nincs valakinek egy fölösleges? -
#944 #790-as kommentben (is) levan írva..
amúgy van rá mod, hogy kilehessen rugatni..alapból nem lehet..
[apró]kéne már 1 faq..[/apró]