2063
-
#743 Elindultam a földre, lejátsza az animációt, és kitesz az asztalra.
Van utánna még valami küldetés, vagy ott vége is a játéknak? -
#742 veszteség van rajta mivel a mérnököket is fizetni kell gyártás közben. nem cskaa gyártási költésget. -
SaGa Jr #741 Én is belenyúltam a játékba, bár én őszintén szólva három dolgon változtattam.
Megnöveltem a látószöget némileg.
Megnöveltem mind az ellenfelek, mind a saját egységeim látótávját (nagyjából másfélszeresére).
Átírtam az eladási árak %-át. Az idegen cuccok alap összegére rádobtam 20%-ot (így lett 50%-a az elméleti alap árnak) és normál árura hoztam fel a magam által előállított eszközök eladási árát. Így ugyanynnirét adom el amennyiért gyártom. Haszon nincs rajta, de legalább veszteség sem.
Ennyi is bőven elég volt "csalásból". :-) -
#740 nahfasza..megjöttek a phantomok a mini-ufókkal karöltve.. 1 csata kimenetele: 1 elfogott phantom commander, 6-ból 5 katonám 2 hétig korházban.. -
#739 köce -
#738 értem.
én nem tettem fel semmitse,alapon játszom. -
#737 A Story-t olvashatot az újságosnál.
A történetet az UFOpediában olvashatod. Gyűnnek a Zufókok, oszt elfogy az üzemanyaguk, és csak a te bolygód az egyetlen a közelben ahol bányászni tudják a szép kék kristály. Te meg útban vagy neki.
Más. Azért megyek neki minden megjelenő kistányérnak, mert nem tettem fel a balance modot. Kicsit elegem lett a játék menetéből, és egy büdös k. cheater lettem. A hajóim életerejét 2000-re állítottam, az embereim minden tulajdonságát 150-re, és várom már a játék végét. -
#736 intro -
VvD #735 Hali!
Tegnap játszottam egy fél órát, de már hozta a régi ufo-s hangulatot. Nekem nagyon tetszik.
Na de azért írok, hogy ez mikor fog megjelenni hivatalosan, konkrétan MO.-N? Tudna vki erről infót? -
#734 hmm?
Egy spolierben valaki írja már le,hogy mi a story,illetve intro.
Ugyanis még egyszer se néztem meg,lévén,valamiért iszonyatosan szaggat,szinte állóképeket vetít,s nemtom miért,hiszen most cseréltem egy elég izmos gépre... -
#733 nah megnéztem..
Ion-ból van, de írtam, hogy abból talán akad..
AKEW-ből nincs nehéz verzióm
EEEW-ből sincs..bár ebből még pisztoly sincs
-
#732 hát EEEW-ből nekem nem engedett nehéz verziót kifejleszteni speciel...
de majd megnézem, hogy miből engedte.. -
#731 "sztem nincsenek nehéz fegyverek a plazma után"
Dehogy nincsenek. -
SaGa Jr #730 Vagy csak bányásszák a nekik szükséges kristályt, ami ha eléri a kitűzött mennyiséget akkor automatice veszít az ember. -
#729 vagy a bázisod foglalják el :P -
#728 ha bázist akarsz foglalni,akkor sztem ne bántsd a megjelenő UFO-kat.
Kábé olyan 50%-ban eltávoznak a földről,de a maradék százalékban előbb-utóbb elfoglalnak egy területet,s akkor már mehetsz Alien bázisra :-p -
#727 sztem nincsenek nehéz fegyverek a plazma után..talán még ionból, de az se tuti..
amúgy én úgy vettem észre, hogy úgymond nagyobbat sebzek, (vagy legalábbis könnyebben halnak az élienek) ha közvetlen közelről, hátulról vagy térdelő helyzetben lövök (3 együtt istenes ,) -
#726 Sztem nem bug. Ha ilyenekkel találkozok, visszatölök, és egy sok ap-s emberrel megkerülöm, és hátba lövöm. Nagyjábol második lövésre megfekszik.
Viszont most vannak tök mókás élienek. Kis kék csészealj, benne szürke, nagyszemű ET.
Fegyverek közül senkinek nem adott ki a plazma után nehézfegyvereket, vagy csak nekem nem?
Az űrhajóhoz mikor kapom meg a generátort? Idegesítő már, hogy egyszerre 2-3 terrort dob ki, folyamatosan egy tonna ufó támad, ráadásul most elfoglalható bázisuk sincs, mert mindenhol csak commanderek után kutatok. -
fixpont #725 Biztos hogy bug, en is mar fel akartam tenni a kerdes,t en is talalkoztam "lelohetetlen" ellenfellel, szerencsere sokat mentek kulonbozo slotokba. -
#724 hogy bug-e azt nem tom, de valszeg az..amúgy én is találkoztam már ilyen "szívós" döggel.. -
#723 noh találkoztam már robotokkal,meg ilyen kis sokcsápú repülő csészealjal :-pp
Kemény találkozás,lévén még csak plazma cuccom van.
Viszont nem értem,hogy bug-e a játékban vagy sem,de van néha,hogy nem lehet szinte lelőni az ellenfelet.
Egyszer egy sima csicska vimon megállt az ajtóban (dupla ajtó),belelőttem vagy 10-et plazmával,s el is találtam,tehát nem mellé,vagy falba,stb,s nem bírt lefeküdni.nemtoom.... vagy 6-szor tölöttem vissza mire végre valahogy leszedtem.
Volt egy ilyen robotom is,az csak a nyílt mezőn ácsorgott. 4 emberem lőtte,legalább 15 találtat,s kellett mégegy kör mire lefektettem,holott egy robot eddig átlag olyan 3 lövésbe belehalt. -
#722 jóvanna...én úgy értelmeztem a véletlenszerüt, hogy jöhet többféle lény...de nagyjából ugyanazon kaliberü...gondoltam ennyire "csicska" lény csak nem lesz egy BC-ben.. -
#721 Mindenki érti ezt és ezt írtam lentebb is amibe belekötöttél csak te nem érted hogy ezt mi értjük... érted? -
#720 ez mind szep es jo...
de akkor kicsit tudathasadasos a felallas, mert utana szepen a 713#ban elkoveted ezt:
"..leszállok, és mik jönnek szembe.. larva és hallucionid..
...hát nem gondoltam, hogy lesz még olyan küldi, amely közben nem mentek...."
namost ha tudataban vagy vele(mint tetted is a 680ban) a dolgoknak, akkor miert csodalkozol ra a 713ban?
(no offense, nem kell mellre szivni :P) -
#719 szépen kérlek, ne nézz már ekkora lámának, és fogd fel, hogy mit írok..
rágódj el a #680-on..végülis ugyanazt írtam amit te... -
#718 meg mindig nemerted(plane, hogy total nemfigyeltel mit irtam: AMILYEN LENYEKKEL EDDIG TALALKOZTAL ABBOL VALOGAT*! htx :p)...
-lelossz egy ufot...
-bepakolod az embereidet
-MENTESZ!!!4
-kimesz a helyszinre(crash/terror/base attack/base defense tokmind1!)...
es ha a mentest visszatoltod 5X akkor eszre fogod venni, hogy igazam volt
en evve szorakozok... visszatoltom ha phantomok jonnek... jeeee utana snakemanek... visszatoltom megint a fene megint phantomok... visszatoltom... jeee gagyi halucionidok... jeee jeee igazam volt
*ofkorsz, hogy az elejen nem jonnek phantomok, csak abbol a "kalapbol" valogat, amivel addig talalkoztal... :p es akkor mar latom is a kovi valaszod es mar valaszolok is ra... igen tudom valszin scriptelve van a jatek, hogy X tech utan, es/vagy Y ido utan KOTELEZOEN Z tipusu leny fog terrorizalni teged ... igen aztan bovul a random lehetoseged egyre jobban :P
-
#717 sztem ha 1000szer töltöd vissza az elején, akkor se fogja kihozni a randomból pl. a phantomokat... -
#716 Mivel már többen kérdezték:
Még mindig készítem a fordítást, a játék megjelenési időpontjára (mikor már meg lehet venni, mert a május 1 szépen hangzik, de még mindig nem kapható!!! :( ) talán kész is leszek vele. Addig nem lesz több próbaverzió. -
#715 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#714 meg hanyszor irjam le(eddig kb 3X?), hogy TOTAL RANDOMBA dobja a crashsitetot? :PpppPPppp
(kene mar FAQ, enis tamogatom :p)
-
#713 nah frankó..jött egy Battle Cruiser...ráküldtem 6 Lightning elfogót AKEW ágyúval és Thunderbolt rakétával felfegyverezve...lötték, mint a barom, de csak nem akart lezuhanni az ufo (pedig már nem egyet szétszedtek a fajtájából..).. egyszercsak az ufócska leszált, a terület vörösbe váltott..nah, jó, küldtem a szárazföldi csapatomat...Waspkeeper páncél, EEEW pityu, Stasia és Stun gránát-hegyek..fejlesztett elmepajzs és gyógycsomag..
..leszállok, és mik jönnek szembe.. larva és hallucionid..
...hát nem gondoltam, hogy lesz még olyan küldi, amely közben nem mentek....
-
Ctg #712 Hmhm... Csak nem jön a battleship vagy mi... és megállt a generátornál a centaur programom... mi a fene van... 1év 7 hónapja tolom és minden fegyó kivan kutatva... -
#711 a 400k $ az élien-bázis felszámolásakor jár..
consts.xscr-ben van a 601. sorban...
"const int ALIEN_BASE_DESTRUCTION_BONUS = 400000; // 400000 $ for successfull alien base destruction"
amúgy a küldi minősítésébe sztem beleszámít az is, hogy például milyen arányban löttél mellé és romboltál porig minden mást.. -
Ctg #710 Nem tudom, de logikusnak tűnik az a feltételezés, hogy nehézségtől függ. Vagyis egy lelőtt scout-hoz kimenni és megcsinálni az 2 perc míg egy terror küldetés vagy bázis foglalás 15perc és aránytalan lenne egy scoutért excellenetet kapni és 400,000$-t akármilyen jól is csináltad. -
#709 Kérdés,amit eddig nem tudtam megfejteni:
Mitől függ,hogy milyen sikeres a küldetésed????
Úgy értem lehet ugye ok-good-very good-excellent stb.
Nekem nagyon ritkán sérülnek az emberek,ha lövést kapnak visszatöltöm,mindig megpróbálok minden cuccot elhozni a hullákból,ha van kommander elfogni. Szóval elvileg tökéletesnek (excellent) kellene lenni az összes küldetésemnek,vagy legalább a nagyrészének,de nem így van.
Totál randomnak tűnik. Pedig,ha excellent,akkor sokszor szokott adni 400K plussz pénzt..... ezt lenne jó megszerezni mindig. -
#708 kimaxolni úgy is lehet az embereket,hogy kevéssel mész,nyílván így kevesebb között osztódik az exp,s többet kap.
Én például az elejétől kezdve 6 emberrel megyek. Általában bőven elég,néha-néha,mikor területet kell visszafoglalnom,bázisküldi,ott picit kevés,de hát ott meg bevárom az ufokat :-p -
fixpont #707 Igen, erre irtam lentebb, hogy szerintem erre a programnak ugyelnie kene, szoval a battleship hajot triggerelni valamelyik kutatashoz, es ha az megvan jon a battleship, nem csak igy veletlenszeruen. Lehet meg is irom a jatek forumaba. :-) -
fixpont #706 Hat, nehezen, alapbol mar a targyho 10. napjan elfogy a penz. :-)))) Aztan eladasokbol fedezem a honap tobbi reszet, minden lelott ufohoz kimegyek es eladom, ebbol. :-) -
#705 Tegnap sikerült beszereznem a játékot, de még nem tudtam kipróbálni.
Van vmi jó tanácsotok kezdésnél? -
#704 sztem félreértetted... egy-egy képességüket maxoltuk ki..pl. nálam 2 csillagosok, az erő és a célzás van kimaxolva... meg úgy 70 AP-jük van..