2063
-
#1143 akkor Phantom -
Admiral #1142 A Phantom az amelyik ilyen köpenyben van, és plazmaágyúval lő.
A Preacher az egy lapos lebegő izé, #1132-nél van róla kép.
A Hallucinoid az, ami odamegy hozzád és ütöget, nem tud lőni, de le tud távolról bénítani. -
#1141 vagy a phantommal... -
#1140 igaz, a preacherrel... -
#1139 shiwo,bocs,hogy ezt mondom,de te tévedsz.
NINCS hallucionid kommander.
vipon van preacher,meg phantom.
sztem kevered valamivel a hallucionidot. -
#1138 Ja, és az nem igaz, hogy az ufopédián kívül nincs benne szöveg. Azon kívül még 16 oldal szöveg van a játékban, bár nem annyira összefüggő szövegek. -
#1137 Nézd meg, és meglátod...
Amúgy már nem sok van. -
#1136 Kár. :(
UFOpedia mennyire van lefordítva benne? Mert igazából más angol szöveg nagyon nincs is benne. Szívesen elolvasgatnám miket írnak ott. :) -
#1135 Kicsit késik a fordítás bizonyos okok miatt, addig itt elérhető az újabb béta. -
HunApo #1134 pont most toltam le velük egy csatát idegen bázison
legvégén megjelent 1 kinyírta a megmaradt 2 csókám aztán előjött a második
az a 2 volt már nekem is, meg a gépnek is -
#1133 Prédikátor. -
#1132 ez..
tom, nem hasonlít sündisznóra, de engem valahogy mégis egy összegömbölyödött sünre emlékeztet.. -
HunApo #1131 na faszályosan állok
van kemény 1 db akew puskám, igaz a csóka hozzá 92 acc-vel
viszont akkorra gennynagy zsetonhiányban szenvedek hogy az undorító
első év novemberében vagyok és 25-ig nem jött egyetlen UFO sem, de hogy mire fel
-
Admiral #1130 Sündisznó-szerü?? Arra a lapos, lebegő cuccra gondolsz? (A neve nem jut az eszembe.) Azt tudom, hogy a Phantom-oknál van, de hallucinoidnál még sose láttam... De simán lehet, hogy tényleg van köztük. (Én csak Vipon meg Phantom commandereket kábítgattam.) -
#1129 tévedsz... van a Hallucinoidnál,a Viponnál meg annál a sündisznó-szerü izénél..a magyarításban asszem pükpök vagy mi a neve.. -
Admiral #1128 Kezdeti érték + 52 a max. érték
Hallucinoidok közt _elvileg_ nincs Commander, csak Vipon meg még egy másik fajnál... De lehet hogy tévedek -
HunApo #1127 na 3 -szor jött be hallucionid ugyanarra a bázisra
most 2-szer egymás után az a furi 2 térdű kis sneci izé
ajánlom hogy legyen commandantéjuk -
HunApo #1126 áááá az már csít az én szótáramban -
#1125 nyomd fel a monitoron a gammát :) -
HunApo #1124 kösz a helpet
u.i.
nektek vazz milyen jó szemetek van ?
nekem annyira egyformának néznek ki a hallucionidok, igaz szinte sötét az egész nyavajás base ... -
HunApo #1123 faszályos
most toltam le egy alien base
22 elkábított hallucionid és a commandert sikerült lelőnöm -
#1122 van...szép zűd...vagy kék ?
mind1..nem a standard hanem a másik szin.. -
HunApo #1121 értem
és Hallucionidok közt van commander ?
mert én spec szénné kábítottam egy egész idegen bázist de nem kaptam commandert -
#1120 hát attól függ, hogy alapból milyen a skillje..pontosan nem tom, hogy melyiket mennyire tod tolni, de általános igazság, hogy ami kezdetkor is magas, azt magasabbra is tod feltolni.. -
HunApo #1119 üdv népek
egy kérdés
az egyes katonák statjába mi a maximális szint ?
nekem van egy csókám, szinte csak shooting-ot pumpáltam rajta, 92-őt el is érte gyorsan aztán közölte hogy max lvl
92 lenne max mindenre vagy van valakinek más tapasztalata ? -
#1118 nekem meg olyan, hogy terror alatt a nagy sötétben megindult 1 lövés..majd megakadt...de emberi sikoly helyett vipon halálhörgés hangzott fel :D -
#1117 Nekem egyszer megtörtént,hogy az egyik alien a másik tüzvonalába esett,s belelőtt.Ez még nem is lett volna poén,hisz előfordul,de akit meglőttek visszafordult,s belelőtt az elsőbe,valszeg a reaction miatt. :-)
Szóval úgy néz ki minegy ki lő bele az alienbe,az annak próbál visszalőni,aki belelőtt. -
#1116 ezen szintén a bmod segít.
lehet állítani benne ez ellenfelek intelligenciáját.Ha magasabbra állítod,akkor nemcsak valamivel jobban lőnek,hanem tényleg el is kezdik hazsnálni a gránátokat. Nálam simán dobálják már a gránátokat. -
#1115 nem tom, de mondjuk én szívesen láttam volna egy olyan ufo-játékot, ahol nem az összes élien VS ember harc megy, hanem az élienek is rivarizálnak és néhány küldetésen egyenesen olyan csetepatéba pottyannánk, ahol 1más ölik.. -
Rasim #1114 amúgy szerintetek ezek az UFO népek mennyire bírják egymást? az egyik terroron kint a nyílt utcán jött egy kukac, és agyonütötte egy nagy agybénító barom (olyan volt, hogy véletlen meglőtték egymást, de ez azért elég konkrét) -
Rasim #1113 tele vannak gránátokkal, már az elején is minden dög plazmagránátokkal szaladgál, és egy sem dobott még rám gránátot... :( -
Rasim #1112 Ha simán lemásolták volna, az lett volna a jó, de egy csomó mindent kihagytak sajna :(
de azért bízzunk az eljövendő patch-ekben, reméljük, hogy a készítők is ismerik a Bman's modot :D -
#1111 Ja így visszagondolva, hogy anno 13 éve mennyire el tudtak találni egy ilyen játékot és mindenféle patch nélkül simán játszható volt.
Mindenesetre a Bman's mod tényleg sokat javít a dolgon (bekapcsolható többek közt ez is) de még mindig nincs akkora feeling mint a régi UFO-ban amikor leszálltál a csapatszállítóval, kimentél róla és láttad a földön a földnyomot amit a lezuhant UFO húzott meg a hullákat a gépben. :)
Azért nem rossz játék ez sem, nekem tetszik. Pont amiatt mert lemásolták a régi játékot és nem próbáltak olyan újításokat beletenni ami esetleg rontott volna az összképen. -
#1110 nekem volt olyan küldi amit lőszer használata nélkül csináltam meg pont emiatt... leszáltam minden égett (megjegyzem ha a tűz éghető anyagokhoz került közel simán továbbterjedt.. és ilyen nem láttam azóta se nagyon mindenhol csak scriptelt tüzek vannak..) szóval mindenütt halott ufók majd a 2 kör végén véget is ért a játék.. gondolom megégett az a szerencsétlen 1-2 túlélő -
#1109 úgy tom van a patchelt verzióhoz is olyan mod.. -
Rasim #1108 Akkor mégis jól emlékeztem, csak nem a patch-ben volt, hanem az egyik mod tudja :) De ha már a modderek ilyeneket meg tudnak simán oldani, akkor a készítők is igazán tehetnének valamit ez ügyben, mondjuk egy újabb javítással...
amúgy a bmod az megy a javított angol verzióval? mert akkor lehet másodjára hardon a moddal tolnám majd végig :) -
#1107 nahja...de azért még mindig jobb annál, mint mikor belelövök egy hármas sorozatot a dögbe a legerősebb fegyverrel, mindegyik talál, mégis túléli, majd 1 viszontlövéssel megfekteti az emberkém...és akkor még nem is ő jött...akkor jön az írtás.. -
#1106 A dobás nem annyira korrekt mint az Xcom sorozatban. Az is érdekes, hogy például fegyvert nem lehet átdobni másik embernek, vagy gránátot kibiztosítatlanul.
A gránát hatásosságával sincsenek jótapasztalataim. Egy gránát, két halluciunoid, egymás mellett álltak, egyik alá bedobtam, három lézerpuska lövés kellett mind a kettőbe, ugyan úgy, mintha nem dobom le a gránáttal.
:C -
#1105 hmm..lehet akkor én is felteszem a bmodot..engem inkább az zavart az ufokban, hogy 1 irányból tok csak menni, nem lehet 2 tűz közé fogni az élieneket...illetve mindenképp közel is kell mennem, hogy kinyissam az ajtót, és nem tok messziről bevágni 1 gránátot.. -
#1104 a bmodot ha felteszed akkor szépen sérültek lesznek az UFO-k,mint régen,persze a környezet (épületek-fák) is.
Teljesen más taktikát kíván így a játék,hogy van benne sérülés.
Eddig volt egy háznak/UFO-nak egy bejárata,s onnan szépen haladhattál,így viszont teljesen más,mivel több fal hiányzik UFO-n,házon,így bérhol felbukkanhatnak az ellenfelek. Nehezebb így.