UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez annak hasznos, aki úgy játsza végig a játékot,h nem MOD-ol (én is így játszottam végig) és mivel orosz verzióm volt patch sem ment volna rajta (úgy tudom) bár mire kijött a patch én már befejeztem a gémet.
Lényeg,h ezt a primitív kirúgási módszert már írta itt valaki ám a newbee-k nem valószínû,h gondolnak rá és hát a FAQ ugye nekik készült.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
A fõ bevételi forrás a havi támogatás mellett tényleg az UFO-k kifosztása.
2. ebben tényleg így van, pénz a támogatásokból és a küldiken összeszedett dolgokból van
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tudna nekem valaki segíteni?
Nem túl régóta nyomom csak a játékot (mert megvártam hogy legyen legalább egy béta magyarítás), de még nem jöttem így félig magyarítva se rá pár dologra.
1. Hogy lehet, vagy miért nem lehet a fõ bázison kívül a többi bázison mûhelyt labort, lakónyegyedet, stb....építeni.
2. A másik gondom pedig az, hogy az õsrégi x-com 1,2-ben a fõ pénzügyi forrásaim nem a támogatások voltak, hanem a termelésbõl jött a pénz. Itt viszont úgy vettem észre hogy ugyanannyiért lehet eladni a megtermelt vagy megvett cuccokat amennyiért termeltem vagy vettem, aminek még közgázos végzettség nélkül se látom értelmét. Ez most tényleg így van? Vagy csak én látom rosszul?
Kösz bármiféle infót elõre is!
thx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudja valaki melyik az a mod, amiben harc közben be lehet kapcsolni egy kis mini térképet? (Mintha valaki írt volna ilyet régebben.)
Én a Bman's UFO Ease of Use Mod 1.9.5 - Alien Combat Squads-ot raktam fel, de ebben nem sikerült megtalálnom...
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Ja meg persze lelkesen gyûjtögessed befelé a commandereket. Ekkor már nem fogsz gyakran látni Viponokat, így Preacher commandereket gyûjtögess és faggass.
Aztán majd jó fél év-egy év múlva begördülnek a Battleshipek. Itt is lehet szépen elkapdosni a hajókat, kirámolni azokat és fejlesztnei minden technikát amit csa kelehet. Minden új idegen típust begyûjteni és kikutatni, majd befejezni a saját hajódat és foyltatni a sztorit.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
aki már végigtolta,vagy a vége felé jár,kérdésem:
megjöttek a battle cruiserek,lettek újabb fejlesztéseim,szépen a páncélokat,exterminatort kifejlesztettem,s már megint a nagy semmi.... nincs több fejlesztés.... nem adott újat az ûrhajómra (centaur) se... mit kéne csinálni?minek kell történnie,hogy tovább lépjek. Mert most ez zajlik battle shipek megjönnek,leszedem,vagy elfoglalják a bázist,kimegyek megcsinálom a küldit,s ennyi. nincs új fejlesztés.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nem tettél fel utána véletlen valami másik modot ?
mit is csináltál pontosan ? letudnád írni nagyjából lépésrõl lépésre ? akkor tán könnyebben rájövünk, hogy mi a probléma..
Ha mindent végigcsináltam a #1018 szerint, miért nem lett magyar a játék?
Rajta van a #1 patch is.
help
thx
Kandurex!
Igyekszem minél elõbb pótolni a hiányzókat is.
Köszönöm Meshifnek az elírással kapcsolatos észrevételt.
A magyarítás file-jába pedig betettem a moddoláshoz szükséges file-okat és írtam mellé egy útmutatót is, mert többen nem tudták, hogy mit kezdjenek vele.
Itt egy kutatási táblázat. Eléégé spoileres,szal aki nem akar élményt veszíteni ne nézze meg:
Research tábla
Shiwo: Igy már hogy a gombok is ki lettek javítva egész király lett az FAQ
Köszönjük neked a fáradozásodat!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Esetleg, ha van hozzá idõd és persze kedved, akkor az általad ajánlott MOD packrõl írhatnál még benne, hogy melyik mire jó, és mennyire kell (csak röviden pár szavasan). Van benne egy doc file ami angolul jól leírja, de esetleg ezt nem mindeki érti meg, vagy nem tudja eldönteni, hogy mennyire kell.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Mégegyszer nagy "ríszpekt" a munkádért! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
stunnoló rakétavetõvel vagy stungránáttal ellehet kapni..
Jut eszembe, hogy még meg sem köszöntem. Nagyon köszönöm, nagyon jó munka lett. Öröm ilyen jó minõségû fordítással játszani. 😊
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Nekem is az angol változat van meg. Csak angol szavakat láttam, cirill betûknek nyomát se láttam.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
szal xbig és a blank.xbg egy zipben..
ha kicsomagolod az exe-vel, akkor köztük lesznek a fileok, amiket fellül kell írni a magyarításhoz..
- Hogyan lehet módosítani (modolni) a játékot ?
1. fogod a system.xbg fájlt és átmásolod valahova
2. melléteszed az xbig.exe-t
3. futtatáshoz, vagy total commanderben allul beírod a következõt: xbig.exe e system.xbg , ekkor a mappádba kicsomagol 1 rakat fájlt.
4. visszamásolod az ufo /data könyvtárába azt a sok fájlt, amit kicsomagolt
5. fogod a blank.xbg-t és átnevezed system.xbg-re
6. ezzel az új system.xbggel fellül kell írni az eredeti, ufo/data könyvtárban lévõt
ezek után már lehet modolni a játékot
hogy a blank.xbg-t meg a xbig.exe-t hol tod letölteni, azt nem tom, mert ahol eredetileg volt, onnan már nem lehet leszedni..tán vki majd feltölti neked..
ResourceBundle.dat
UfopediaComments.dat
Nos ilyen fileokat én nem találok sehol se az UFO könyvtáron belül. Merre keressem, vagy hova rakjam fel a fileokat? (ja igen patcheltem már a játékot)