UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#984 Bman link
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én szándékosan megvártam a magyarítást, így nem igazán próbáltam még õket, de tudom, hogy néhány mod igencsak ajánlatos a játékhoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Amikor elindítom a játékot, akkor el van csúszva a kép jobbra, már az intronál is. Amikor sikerül belépnem a settings menübe, kb. 2 másodperc múlva újraindul a gép. Tud erre valaki megoldást?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
2: patch javítja, állítható lesz
3: szintén
patch changelogja: patch changelog
ma voltam egy bázisfoglaláson ahol geci preacherek(vagy hogy írják) voltak.
Nem szoktam soha visszatölteni,de legközelebb lementem elõtte,s addig töltöm vissza,míg nem ezek a gecik lesznek.
Még nyílt terepen csak-csak elvagyok velük,meg a területsebzõ lövedékeikkel,de bázison,szûk tereken..... nagyon halálos,hiszen még ha picit melléd lõnek,akkor is szopi.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Abba bele van téve,hogy sikeres küldetés esetén minden katona kap valamennyi expet. Asszem max 20-ra lehet beállítani.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
térképpel külön még nem találkoztam mod formájában, de pl. hotkey-módban lehet fellülnézetre váltani, valamint zoomolni, amivel már elég jól belehet látni a terepet..
xp-t akkor kapnak, ha eltalálnak egy élient..minden élien meghatározott xp-t ér, gondolom ahhoz képest arányosan osztja el az xp-t a katonák között, sebzés nagyságától függõen...
ha csak megjelennek 1 missionon, attól még nem kapnak xp-t..
Kandurex: milyen patch?
hát nekem még nincs kifeljesztve a Gravity Engine de elvileg az eladásnál megjelenik mint Alien artefact gondolom én, mert a többinél így ment
viszont nálam a legdrágább artefact (artifact lenne, nem ?) is csak 48k-t ér, ami hát nem épp sok, pláne ha azt nézzük hogy pl egy adv medipack is 60k-t kóstál, igaz ha nem merítem ki 0-ra a medipackot akkor nem vesztem el, hanem újratöltik, ergo nem kell legyártani újra :D
más
a katonák egész pontosan hogy kapnak xp-t ?
gondolom ha kicsinálják a kis genya alieneket azért kapnak, de pl a puszta jelenlét az adott misszióban is dob rajtuk ?
a másik enyhén zavaró dolog hogy a katonák halhatatlanok <#confused>#confused>
ez nagyon hiányzik a régi UFO-ból (no meg a térkép akció közben, bár ha jól olvastam arra van patch/mod)
Nem lehetne ezt az FAQ lapot kilinkelni ide a kép alá mint az itteni UFO Aftershock fórumban?
Szerintem nagyon jó a honlap! Csak így tovább!
Lehet én emlékeszem rosszul de a többi bázison nem fejlesztett mûhelyt lehet építeni? Mert te fejlesztett labort írtál.
Ha tévedek akkor bocsi. (csak a jószándék vezérelt <#alien>#alien> )
Szóval a régi mod nem megy a peccselt változattal, viszont van egy új, 2.0.3, az elvileg mûxik ...
Linkek:
Bman's UFO Ease of Use Mod 2.03 letöltés
Bman's UFO Ease of Use Mod 2.xx topik
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Valaki próbálta már a peccs + mod kombót? Csak mert nekem fent volt a mod, felraktam a peccset, és eltûnt a mod settings képernyéje ... de sajna nem értem rá, szóval tövább nem próbálkoztam, játék közben sem néztem ...
Szóval a kérdés: esetlegesen peccs után ha mégegyszer moddolunk akkor megint lesz settings képernyõ? Vagy megmaradnak a beállitások a peccs után? Ezeket nem nézte valaki? (Bár este ha lesz idõm úgyis megnézem, de hátha :) )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
azok a nyomoronc katonák nem sajnálják telepumpálni az ítiket lézerpuska tárakkal <#mf1>#mf1><#violent>#violent>
egyébként ki honnan szakít zsét ?
mert nálam a legnagyobb ellenség a zsetonhiány
tudom hogy a peccs "javítja" de hát valahogy biztos lehet anélkül is haladni
a gombokat meg írtam, hogy még nincsenek kész..ezért használja jóformán az összes a 2. menüpont gombját..
lehet hogy csak nálam jön elõ de nálam mindegyik FAQ-nál az elsõt leszámítva "Felbontás változtatása" fül jelenik meg (Maxthon Browser IE alapú, lehet kövezni <#mf2>#mf2>)
a szövegek meg min fehérek, kijelölés után látszik
kérdés
ehhez a patch-hez is kell kód ?
és a patch elõtti mentés mûködik a patchelt verzión is ?
teszteljétek, véleményezzétek..a gombokon még dolgoznom kell, de ha végigpróbáljátok õket, akkor eltudjátok olvasmi azokat, amiket eddig összeszedtem...
2. moddal megoldható
3. szintén moddal megoldható
1 a földgömb forgatása nagyon sz*rul lett megcsinálva
2 az iszonyat lassú játékmenet (régi x-comban lehetett állítani a sebességet, így a partik is eléggé pörgõsek voltak)
3 a kamera hihetetlen dolgokat csinál: követi a lövedéket, mikor lövök, és aztán nem áll vissza a mukira; ha az egyik emberrõl a másikra kattintok, nem ugrik oda egybõl a kép, hanem szépen lassan odamegy (ez fõleg akkor szívás, mikor a pálya egyik végén van az egyik, és a másik végén van a másik emberem); a kamera követi az emberem, ha mozog -> ez akkor bosszantó, ha nem akarom, hogy kövesse; alapvetõen iszonyat lassan mozog a kamera, és ráadásul a minimap is hiányzik
Látszik a fejlesztõkben, hogy az x-comon nõttek fel :D és dícséretes, hogy át akarták ültetni a játékot egy valamivel jobb grafikába, de ezekkel a hibákkal csak arra jó, hogy kedvet kapjunk az õshöz, és újra elõvegyük.
neten lévõ patch-októl..
Nem tudtok valami megoldást?
Más, a "lelõhetetlen ellenfelekhez" kapcsolódva; nekem a napalmos rakéta nagyon bejött mindenféle alien ellen; elég nagyot sebez találatkor is, és utána még egy darabig sütögeti az pácienst<#mf1>#mf1>
a patchelt verzió mennyire kompatibilis a bman féle moddal ?
Jópofa a skin. :)
Felbontást lehet állítani a patchelt verzióban a beállítások menüben.