2063
  • Tyucsev
    Elkezdtem én is nyúzni a gémet. Túl vagyok az első küldetésen is.
    Az első benyomásaim nagyon pozitívak. Hozza a régi hangulatot, eddig tényleg ez a legjobb utánérzése az x-com sorozatnak. Nagyon remélem, ez a pozitív érzés végig meg fog maradni a játék alatt. Bár a hozzászólások alapján erre nagy az esély.
    Ami leginkább zavart, hogy nem tudom azt megcsinálni, hogy automatikusan tartalékolva legyen időegység a lövésekhez. Egy csomó idő elmegy azzal, hogy számolgatom, mennyit léphet még a manuszom. Erre nincs valami megoldás?
    A másik az a katonák kirúgása. Tudom, erre vannak modok, de én nem szeretném azokat használni. Marad a kirakás küldetés közben. Igaz, ettől szarul érzem magam... No de nem is ez a lényeg, hanem hogy vajon mennyire befolyásolja az értékelésemet mindez? Remélem, nem nagyon.

A magyarítást meg figyelem, és írom az esetleges hibákat.
  • Tyucsev
    Jó, hülye vagyok és figyelmetlen (biztos a meleg), nekem nem tűnt fel a válaszodban a nem szócska... Eh, bocs. Így már érthető. Egyáltalán nálunk forgalmoba hozzák majd?
  • Tyucsev
    Ööö, mi az a nálunk?
  • Jabba
    wtf serial kell az update-hez ??? :S
  • gandrus
    Nálunk még nem kapható.
  • Shiwo
    ha tényleg müxik az orosz verzióval, akkor kircsi..majd beteszem vmellik nap a faq-ba..
  • Tyucsev
    Üdvözletem mindenkinek!

Elsőként külön köszönet gandrusnak, hogy elkészíti a játék magyarítását.

Én nemrég szeeztem be a játékot, még csak egy fél órát játszottam vele próbaképpen. De alig tudtam abbahagyni... Így elsőre nagyon megtetszett.

No akkor, egy kis segítség azoknak, akiknek az orosz változat van meg:
    Én erről az oldalról szedtem le egy patchet: http://www.nd.ru/users/updates/UFO/UFOpatch705.exe
    Ezt egy külföldi fórumon találtam. Megnéztem ezt a www.nd.ru oldalt. Ha jól veszem ki, ez a cég forgalmazza ott a játékot. Én leszedtem, felraktam és úgy néz ki, működik is. Úgyhogy hajrá!

Nálunk még nem láttam sehol, hogy kapható lenne. Valaki?
  • EBoti
    Ez komoly? Hát battlecruiserek már 2108 közepétől jönnek, belőlük élek meg, de egy évet végig fütyizni csak hogy nagyobb hajók jöjjenek elég gázos lesz. Amúgy azt hittem nehéz fokozaton kicsit keményebb lesz a játék, de szerintem csak jobban lehet fejlődni, bár az első egy-két hónap volt picit húzósabb, napi 3-4 bevetés sem volt ritka, úgy hogy két szállítóhajóval kellett kimennem a küldikre, de utánna elégge lenyugodott a játék, bár nem ritka hogy egyszerre két battlecruiser is megjelenik a főbázis környékén és megtámadják.
  • Shiwo
    Gyakran feltett kérdésekben megtalálhatod a problémád forrását.. az egész trükkje, hogy sajnos bizony várni kell türelmesen..majd valamikor 2110 környékén megérkeznek a legnagyobb típusú ufók is, s ha azokat lelötted, lesz majd újra fejlesztenivalód..
  • SaGa Jr
    Fogj el egyet a legnagyobb idegen hajóból és az ott megtalálható technológiákat kikutatva majd hozzájutsz a hiányzó felszerelésekhez, amiket majd jól beépíthetsz a Centaurusba.
  • EBoti
    Üdv!

Le kell gyártani a Centaurus alkatrészeit a további fejlesztésekhez? Kb. 3 hónap telt el a játékban úgy hogy már nem tudok semmit kikutatni. Pedig időközben még kb. 10 parancsnokot fogtam el élve de már egyiket sem tudom "kutatni". De vadász hajókból még csak a Megsemmisitő van a szállítóbol pedig a Búvár. Viszont a részecske tehnológiát már több honapja ismerem, a hajóim is részecske fegyverrel és pajzsal vannak felszerelve, a leggyengébb katonám is hadnagy rangban van, mégsem tudok tovább lépni. Annyi hogy a Centaurushoz csak 4 alkatrészt gyártottam le, a leszáló emelvényt az elosztó pontot, a Labort és generátort.
    De egyenlőre csak telnek a napok és nem tudok előrelépni. Mennyiben kötődik a játék az időhöz? Én most 2109 elején járok (január), de már 2108 oktober-novembere óta nincs mit kutassak, már le is bontottam a laborok egy részét mert fölösleges pénzkidobásnak tartottam a fenntartásukat.
  • Meshif
    Üdv

Szerintem senki sem fog emiatt megkövezni :-D

Aki mégis megteszi azt meg arra kényszerítjük hogy orosz nyelven játsza végig a játékot

valaki egyszer mondta: "Türelem magyarítást terem"
  • gandrus
    Elnézést kérek, hogy nem fejeztem be addigra, amikorra megígértem, de közbe is jöttek dolgok, meg kicsit lusta is voltam hozzá. Még pár nap, és befejezem, nincs már sok vissza. Addig is
  • Kmarha
    igy kedden úgy néz ki hogy a következőre :) Türelem, magyarítást teremt!
  • Lenssver
    Grandus melyik hétvégére gondoltál hogy felteszed a honositast?:D
  • HunApo
    majdnem a Marson
  • BaLeeX
    Igazából ez a marson játszódik.
  • Szobi24
    Melyik évben van vége?Itt is lehet majd marsra szállni mint egy régebbi verzioba?
  • Shaman
    ez így nem igaz,mert AKEW után EEW vagy mi jön,s utána a practicle.
  • Yerix
    Végig vittem végre. Hát tényleg másra számítottam a végére. De így is tetszett.

Az AKEW után van a Particle technologia.

Akinek van kérdése, most már tudok rá válaszolni :)
  • Admiral
    2109 júliusában vagyok, asszem. (kb. 1 hete nem játszottam már)
    Valamint: igen, AKEW után lesz még valami.
  • Szobi24
    Sziasztok!Csak érdekességképpen irjátok már meg h ki hol tart(meik évben).Jah és egy kérdés.Az Akew technology után leht majd mit kifejleszteni?Köszi!
  • Kmarha
    Lélegzet visszafolytva várjuk (még jó hogy egy hetet nem voltam net közelben, igy nem izgultam végig 3 napot :D marad 1 v 2 :D)
  • gandrus
    Holnap reggel elutazom, de szombaton hazaérek (vagy vasárnap), és felteszem a játék teljes fordítását a GH-ra és a saját oldalamra.
  • MEdievil
    ha azok akkor már eleve rosszul végzed a feladatod
  • Etele1
    Bízz benne,h nem Ferengik... :)
  • Rasim
    most nyomtam egy csatát, és direkt figyeltem mennyi van a raktárban, és nem írta ki, de hozzá adta a készlethez, remélem nem lopnak a raktárosok :)
  • Rasim
    jah, na azé, akkor csak az ismeretlen cuccot írja ki? de most belegondolva nem is, mert amit kifejlesztettem ufo alkatrészeket, azokat is kiírja asszem
  • Shiwo
    nem marad ott, csak nem írja ki.. ha kifejlesztetted az adott cuccot, akkor ott lesz a raktáradban és eltod adni..
  • Rasim
    azt észrevettétek, hogy a küldetések végén, mikor kiírja mit zsákmányoltál, nem szedi össze az összes cuccot? egy csomó dolog ottmarad az ellenfél fegyverzetéből
  • Admiral
    Nem azért, de a legtöbb Alien lebeg a gaméban :P És amig ki nem kutatod őket, addig Unidentified-ok is... Emelett objektumok is, tehát minden stimmel
  • Etele1
    lol!

Miket írok...:))) Szóval azonosítatlan
  • Etele1
    Az UFO az egy ojjektum srácok ! :)))

Lebeg, repül és azonosítatatlan... :D
  • Admiral
    Rocket launcher-be Stun rocket-et (kábitórakétát) raksz (kék szinü), és azzal lődözől a gyanútlan UFO-kra.
  • Szobi24
    Hogy lehet elfogni bármilyen ufo-t?
  • Shiwo
    nem tom..én még nem tettem fel, mások meg nem jeleztek vissza, hogy javította-e...
  • Rasim
    akkor az kiderült, hogy a patch javította-e a fejlesztett radart?
  • Admiral
    Plazma fejlesztéséhez el kell fogni egy Commandert. Ion fegyver kutatásához előbb kell szerezni olyan fegyvert, meg valamelyik Alient kikutatni.
    A legnagyobb rendfokozat a Colonel, 5200 XP-től :P (Eddigi legjobb 4 katonám csak Lieutenant, 2500 körüli XP-vel...)
  • Shiwo
    Gyakran Feltett Kérdések-et érdemes átnézni, és válaszra lelhetsz..
  • Szobi24
    Szevasztok!második év februárjában vagyok de már nincs mit fejlesztenem!
    Lesz még valami?A plazma meg az ion fegyvereket mikor tom feljeszteni?
    Mi a legnagyobb rendfokozat?
    Kösz a válaszokat(majd még lesz):P