UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért bízzunk az eljövendõ patch-ekben, reméljük, hogy a készítõk is ismerik a Bman's modot :D
Mindenesetre a Bman's mod tényleg sokat javít a dolgon (bekapcsolható többek közt ez is) de még mindig nincs akkora feeling mint a régi UFO-ban amikor leszálltál a csapatszállítóval, kimentél róla és láttad a földön a földnyomot amit a lezuhant UFO húzott meg a hullákat a gépben. :)
Azért nem rossz játék ez sem, nekem tetszik. Pont amiatt mert lemásolták a régi játékot és nem próbáltak olyan újításokat beletenni ami esetleg rontott volna az összképen.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
F
amúgy a bmod az megy a javított angol verzióval? mert akkor lehet másodjára hardon a moddal tolnám majd végig :)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A gránát hatásosságával sincsenek jótapasztalataim. Egy gránát, két halluciunoid, egymás mellett álltak, egyik alá bedobtam, három lézerpuska lövés kellett mind a kettõbe, ugyan úgy, mintha nem dobom le a gránáttal.
:C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Teljesen más taktikát kíván így a játék,hogy van benne sérülés.
Eddig volt egy háznak/UFO-nak egy bejárata,s onnan szépen haladhattál,így viszont teljesen más,mivel több fal hiányzik UFO-n,házon,így bérhol felbukkanhatnak az ellenfelek. Nehezebb így.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Viszont fejlesztettek is. Például az egységek párhuzamosan tudnak mozogni egymással.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Erre segitség a Bmans mod. Googleba beirod a játék nevét, és az elsõ link már a hivatalos oldalra mutat. Ott megkeresed a forumot, és keresel egy Bmans vagy hasonló nevü forumot (valahol az elején kell hogy legyen), majd letöltöd. Sokat javít a játékon, nagyon sokat!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Most meg minden lelõtt UFO ép és sértetlen?
(még nem játszottam a játékkal tegnap szereztem csak meg de ez elég érdekes lenne)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
csak az egyik multiplayer, a másik meg tán multifunkcionális :)
Mindenkinek köszönöm szépen a jókívánságokat! :)
:ON
A fordítással haladok, hamarosan kész lesz. Még egy kis türelmet kérek. ;)
Multiplayer módról úgy emlékszem én sem olvastam, bár nem lenne rossz.
Amit említettetek multiplayer modot, írnátok róla pár mondatot. Hogy zajlik a játékmenet, és milyen tapasztalatok vannak vele.
Üdv
HB2Y Gandrus!
<#vigyor2>#vigyor2>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
nem akartam elrontani mások örömét !
bear
Az eladásokról tudsz valamit? Plazmát hogy tudok eladni?
Ha olyasmi reagot akarunk irni, ami esetleg egy még a játék kezdedén tartó játékos (vagy filmmel kapcsolatban, a mûvet még nem látó nézõ) élményét el lehet rontani, lelõni a poént, elmesélni a történet végét, érdemes a Spoiler szócskával (vagy taggal) jelezni a dolgot, vagy legalább a reag elején szólni, hogy aki nem kiváncsi a végére mert maga akarja megnézni, az ne olvassa tovább!
Erre kérlek a jövõben figyelj majd.
A mentést meg szerintem Gandrus-nak küld el, õ csinálja a magyaritást a játékhoz, nem tudom kapott e már finish save-et (forumozók keresésénél megtalálhatod).
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Köszönöm a segítséget !
Valóban a lövöldözéstõl felrobbantak mellette a kiterített lények.Utána még bele löttem vagy 12-16-ot majd bejött a záró intro.Felrobbant az idegen ûrbázis és vége lett a játéknak.
Ennél jobb befejezést vártam.Ûrcsatákat, nagyobb mapokon több ellenfelet,vagy idegen bolygók leigázását .Valahogy úgy ahogyan õk támadtak bennünket.Erre.. na mindegy a játék jó volt, de a végét összecsapták..A kimentett végsõ állásokat elteszem,ha valakinek kell elküldöm.
Üdv: Bear
Ha jól látom 35 javitást és kiegészítõt tartalmaz vegyesen.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Letöltöttem az official patchet a játékhoz de serial kódot kér!
Tud valaki segiteni?
Elõre is köszönöm.
<#alien2>#alien2>
Mert mintha nem jelennének meg az elkábított ufók a kutatásnál.
Ha még nem kutattam ki a plazmát, akkor miért nem tudom eladni a fegyvereket?
Kéne a pénz, mert durván épp hogy 0 fölött tudok maradni mindig a cuccok eladogatásával, így elfogót/szállítót nem tudok tovább építeni.
Kissé elakadtam.
Beszálltam 9 emberrel és egy anakonda-tankkal egy idegen hajóba.
Elrepültem az idegen ûrbázisra,ahol kb.18-20 lény kinyírása után megtaláltam ugyan az "agyat",de nem tudom felrobbantani.
Ez lenne pedig a küldetés célja.
Egy nagy szem meg a vörösses agy 3 baromi ronda kiterített állatra van rácsatlakoztatva szerintem abból kap energiat ,vért,stb. Ott pislog..Kissé nehezen, leltem rá..A jobb alsó sarok felé találtam meg.Szóval nem robban fel.
Valami ötlet?
Mivel lehet megsemmisíteni?
Vagy itt lesz vége a játéknak?
:O)
Köszi elõre is.
Bear
Ott van a kép alatt... ha ráviszed az egeret még világít is....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébbként meg az angol nyelv ismerete a világban elengedhetetlen manapság. Jobb ha hozzászokunk ahoz, hogy angolul keressünk, beszéljünk, olvassunk, és nem magyarul. Nem jó dolog, mert igy biztos nem lesz fejlödés, de aki eredményt akar, annak nincs igazán választása.
Megfejtettem a dolgot! Bár nem tudom, ha már magyar fórumon vagyunk, miért nem lehet magyarul beszélni ;),! De lehet ez csak engem zavar... :)!
HUNGARY!
Mi az a Banner, és a FAQ? És mit jelent "magyarul" a mondat? :)
(bocsi, de a kisbabát is meg kell egyszer tanítani beszélni, nem születik vele sajna :))