UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint: igen, AKEW után lesz még valami.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Miket írok...😊)) Szóval azonosítatlan
Lebeg, repül és azonosítatatlan... 😄
A legnagyobb rendfokozat a Colonel, 5200 XP-tõl 😛 (Eddigi legjobb 4 katonám csak Lieutenant, 2500 körüli XP-vel...)
Lesz még valami?A plazma meg az ion fegyvereket mikor tom feljeszteni?
Mi a legnagyobb rendfokozat?
Kösz a válaszokat(majd még lesz)😛
A Preacher az egy lapos lebegõ izé, #1132-nél van róla kép.
A Hallucinoid az, ami odamegy hozzád és ütöget, nem tud lõni, de le tud távolról bénítani.
NINCS hallucionid kommander.
vipon van preacher,meg phantom.
sztem kevered valamivel a hallucionidot.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
UFOpedia mennyire van lefordítva benne? Mert igazából más angol szöveg nagyon nincs is benne. Szívesen elolvasgatnám miket írnak ott. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
legvégén megjelent 1 kinyírta a megmaradt 2 csókám aztán elõjött a második
az a 2 volt már nekem is, meg a gépnek is
tom, nem hasonlít sündisznóra, de engem valahogy mégis egy összegömbölyödött sünre emlékeztet..
van kemény 1 db akew puskám, igaz a csóka hozzá 92 acc-vel <#vigyor>#vigyor>
viszont akkorra gennynagy zsetonhiányban szenvedek hogy az undorító
elsõ év novemberében vagyok és 25-ig nem jött egyetlen UFO sem, de hogy mire fel <#nemtudom>#nemtudom>
Hallucinoidok közt _elvileg_ nincs Commander, csak Vipon meg még egy másik fajnál... De lehet hogy tévedek
most 2-szer egymás után az a furi 2 térdû kis sneci izé
ajánlom hogy legyen commandantéjuk <#mf2>#mf2>
u.i.
nektek vazz milyen jó szemetek van ?
nekem annyira egyformának néznek ki a hallucionidok, igaz szinte sötét az egész nyavajás base ...
most toltam le egy alien base
22 elkábított hallucionid és a commandert sikerült lelõnöm <#falbav>#falbav><#duma>#duma><#bdead>#bdead>
mind1..nem a standard hanem a másik szin..
és Hallucionidok közt van commander ?
mert én spec szénné kábítottam egy egész idegen bázist de nem kaptam commandert <#gonosz3>#gonosz3>
egy kérdés
az egyes katonák statjába mi a maximális szint ?
nekem van egy csókám, szinte csak shooting-ot pumpáltam rajta, 92-õt el is érte gyorsan aztán közölte hogy max lvl
92 lenne max mindenre vagy van valakinek más tapasztalata ?
Szóval úgy néz ki minegy ki lõ bele az alienbe,az annak próbál visszalõni,aki belelõtt.
lehet állítani benne ez ellenfelek intelligenciáját.Ha magasabbra állítod,akkor nemcsak valamivel jobban lõnek,hanem tényleg el is kezdik hazsnálni a gránátokat. Nálam simán dobálják már a gránátokat.