2063
-
#1343 lehet a hullájuk grafikai file-ja sérült.. -
#1342 a magyaritas a legfrisebb Gandrus honlapjan levo magyaritas...
a nok meg latszodnak a taktikai terkepen... hisz ott kolbaszolnak elottem...
DE! amikor meghal es sikit 1et, akkor dob ki az asztalra... olyan jo 80% esetben... szal tok jo... allandoan tolthetem vissza a terror menteseket :C -
#1341 biztos, hogy nem a modolt magyarítást szedted le Gandrustól ? a másik tippem, hogy sérült a nők grafikai fileja, mikor visszalett csomagolva a videó.. -
#1340 nah reg jartam itt^^
ujrakezdtem magyarul...
de nekem legtobbszor(80-90%) elszall terroroknal amikor egy no meghal...
itt van a crash log:
"CDirectory::GetSub::Cannot find woman"
angol verzio+patch+Gandrus video forditas+Gandrus kisebb telepito
5letek? -
#1339 Így van, a Bman féle magyarítás telepíti a Bman mod 3.09-et is. ;) -
#1338 Megy krappol minden magyar nagyon jó : -
#1337 oksa próba cseresznye :) -
#1336 sztem simán rápakolhatod és nem kell reintall..a magyarítás is ugyanezt a verziót használja -
#1335 Grandus ! Látom már hivatalosan is panaszt tettél az ikonok miatt :)
Jól tetted egyébként.
Huh nagyon halkan kérdeznék valamit.. kicsit lámának tűnik de nem muszáj válaszolni ha nagyon primitiv. Szal felvan téve az ufo, a 3.09 bman mod, felszeretném tenni a most készített bman-os magyarosításodat, az lenne a kérdés hogy elkerülhetem e game reinstallt :) ? nincs valami kiskapu ? -
#1334 ilyen bug nálam is előjött..nem ugyanaz a nevük ? nekem azoknál okozott gondot, melyekből 2 ugyanolyan nevü lett (hogy mé lett ugyanolyan nevü, azt nem tom..) -
Cash23 #1333 jaja mögötem volt de mindig el bujt. Mitől füg hogy javitjáke a repülöket mert van két vilámom de csak a vilám 1 amit javitanak a vilám 2-t azt nem akarják és nem tudom mi ért. Köszi a segitséget és bocsi hogy ilyen hülyeségeket kérdezek :P -
#1332 nem...1 tuti maradt..nézz be a wc-be is akár...vagy menj visszafele, lehet megy utánad, csak sose ér utol.. -
Cash23 #1331 lehetséges az hogy le lötem vagy elkábitotam minden idegent és nincs vége a küldetésnek mert már legalább 2x át néztem a területet épületeket is meg mindent de csak nincs vége. -
#1330 nm -
Szobi24 #1329 Köszi Shiwo! Most megy a játék. -
#1328 Nem rád gondoltam, hanem a "kollegára" (#1313). :P -
#1327 hát én csak linkeltem, nem olvastam el :P -
#1326 Igen, így van. Bocs, nem kötekedni akartam. :) Csak nem szerettem volna félreértéseket a letöltésekkel kapcsolatban. Bár úgyis mindegy... mindig is lesznek olyanok, akik nem olvassák el a telepítési útmutatót, a letöltésnél a megjegyzést, a GYIK-et és a többi információforrást. :S -
#1325 jajó...a patchet akkor is lehagyta -
#1324 A Bman moddal kompatibilis magyarítás telepítője telepíti a Bman modot is (3,09-es verziót), így a Bman modot nem kell külön telepíteni. -
Tyucsev #1323 Egyik módja a lelőtt ufok kirámolása. Ez mondjuk csak kicsit később tud pénzt hozni, mert előbb ki kell kutatni a cuccokat, hogy eladhassuk.
A másik, hogy elégedetté kell tenni a támogatókat. Tehát minél több ufot le kell lőni. Egy idő után elengedhetetlen lesz több bázis építése, mert a távolabbi területeken nem fedezed fel az ufokat, vagy a vadászok nem tudnak oda elmenni. Az sem rossz, ha egy rosszul fizető területet elfoglalnak az idegenek, mert felszabadítva már többet fognak adakozni.
Olvass vissza kicsit a fórumon, sok hasznos tanácsra lelhetsz még. -
Cash23 #1322 Hello szerintem jó a játék csak folyton pénz hiánnyal küszködök tudna valaki mondani valami jó ötletet mondani, hogyan tudnám ezt meg oldani mert hát pénz nélkül nem tudok semmit se csinálni ugye bár. :) -
#1321 próca ezt
8743-6120-4214-6869
-
Szobi24 #1320 valamien serial numbert kell beirnom? -
Szobi24 #1319 Oké megprobálom.Köszi szépen! -
#1318 ahogy elnézem kimaradt a patch
szal 1. telepíted a gémet 2. telepíted a patchet (GYIKban benne van, külön van orosz és angol telepítős verzióhoz..tedd fel a megfelelőt) 3. tedd fel a bman módot (szintén GYIK) 4. tedd fel a videós magyarítást 5. tedd fel a bman-os magyarítást (a 4. pontot kihagyhatod, ha nem akarod magyar felirattal végignézni az intrót)
ezek után mennie kéne -
Szobi24 #1317 Köszi hogy probálsz segiteni.Szoval.Letöltöttem a játékot aztán letöltöttem az ufo extraterrestrials magyarul nevezet forditást aztán ezzel nem forditotta le és letöltöttem a másikat ami fent van Gandrus honlapján,de ezután meg mindig kilépett.Aztán ma látom h van ilyen bman-os és letöltöttem azt de ezzel sem megy.:(:(:(:(:( -
#1316 mond el lépésről lépésre, hogy miket telepítettél fel -
Szobi24 #1315 Én azt töltöttem le amit felrakott Gandrus a honlapjára.Csináltam a nélkül is de akkor is kilépett mindig. -
#1314 bman nélkül is csinálta ? a megfelelő bman-modot szedted le ? (van külön patchelt és patch nélküli változathoz) -
Szobi24 #1313 Sziasztok!segitsetek pls!Letöltöttem a magyarositást és Bman-t.felraktam bemásoltam, de mindig ha leakarok szállni vhová v agy csak a térképet akarom mozgatni rögtön kilép és kiir valami error-t!Mondjátok meg légy szíves mit kell csinálnom. -
#1312 Volt egy kis hiba a játékban, így a fordításban is. A játék készítői a vadász kikutatásánál (gondolom) tévedésből "Cruiser, an alien ship"-et írtak. Így én is "Cirkáló, egy idegen hajó"-nak fordítottam. Tyucsev viszont felhívta a figyelmem a problémára és most, hogy játszom vele én is láttam, hogy ez így nem jó, szóval javítottam a hibát, és újra feltöltöttem a fileokat. (A nagyméretűt még nem töltöttem fel.) -
#1311 Nem. Feltelepíted a videósat, aztán a Bman-est. Külön már nem akarom azt is feltölteni, kevés a tárhely... :)
Amúgy nekem nagyon tetszenek a Bman mod bizonyos változtatásai, de nem használom, mert vannak benne olyan dolgok, amiket nem lehet kikapcsolni, és engem nagyon zavarnak. Leginkább a tactical mod rész zavar nagyon. Mármint az, hogy kirakja azokat a hülye ikonokat a kezelőfelületre (a leguggolás stb. ikonját). -
#1310 lesz olyan verzió is, mely tartalmazza a videókat meg a bmant is ? :P -
#1309 A Bman mod 3.09 es verziójával kompatibilissé tettem a fordításom. Feltettem a honlapomra. A magyarítás ezen verziója egyúttal telepíti a Bman mod 3,09 es verzióját is. -
#1308 3) Igen. -
#1307 hmm...nem tok törölni fileokat a webtárhelyemről..ilyenkor mi van ? -
#1306 1) gőzöm sincs..sőt, azt se tudom, hogy megfelelő-e a telepítés aszerint a sorrend szerint ami a gyikban van, ugyanis én szintén oroszt telepítettem, még azelött, hogy leírták volna angolul, szal csak nyomkodtam..
2) jól
3) passz, Gandrus majd megmndja
4) elvileg..bár Gandrus azt mondta, hogy totálisan kompatibilissé teszi a kettőt, merthogy van 1-2 apróság benne (bár nálam nem akadt össze az angollal (időközben feltettem az angolt az orosz helyett...))
amúgy a gyikban lévő patchel tök igazad van, benéztem, mindjárt javítom -
Sulugy #1305 Helló mindenki !
Én most jutottam hozzá a játékhoz, és valamilyen érthetetlen módon nekem is orosz nyelvű a telepítő. A Magyarítások portálon találtam megtaláltam hozzá Gandrus remekművét , és csak utána ezt a forumot....
Ugyhogy lenne pár hülye kérédésem:
1) Shiwo GYIKja alapján a 6-os pontban nekem a biztosan a felső rublikával lett telepítve, na ez mit jelent ?
Megjegyezném az orosz patch-el és a magyarosítással remekül elindult és még magyar is a kezelő felület. Sőt a magyarosítás elött nem jött be az intro, egyszerüen átugrotta, a magyarósítás óta tök jól nézhető, bár szvsz nem egy nagy szám, se füle se farka...
2) Jól tévedek ha azt gondolom hogy a magyarosítás tulajdonképpen elvégzte a modoláshoz szükséges elő lépéseket (xbig.exe e system.xbg, blank.xbg átnevezése)?
3) Ha igen akkor mi a helyzet az eredeti system.xbg -vel ? A magyarosítással szanálásra került (megfelelően kicsomagolva) ?
4) Na ezek után (mármint orosz progi, orosz pach, teljes magyarosítás) fel tudom küldeni rá a Bman 3.09 mod-ot ?
Itt jegyezném meg, hogy a GYÍKban leközölt Bman 1.9.5 szép nagy piros betükkel olvasható hogy az bizony nem jó a pecselthez.
Ahoz itt a megfelelő forum (thx LssahPaul #1274, bár az a link nem müködik nekem).
A végére be tennék egy laza cheat-et, kb fél perc nézelődés után feltünt:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A magyarosítás feltétele után a játék "saves" könyvtárában ugyan mentett állásom még nincsen, de van egy "starting könytár" és abban egy "GlobeSave.xsv" na mi olvasható annak a 6. sorában ?
-
#1304 hát, nekem most bman meg magyarítás is van, és eddig nem volt különösebb fennakadás