Űrkutatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tehat: nem szemuveges, nem tomottfogu, stb 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Meg persze kell egy kis g terhelgetés is, hogy hozzászokjon, és ne ájulgasson el a felszálláskor/leszálláskor/gyorsításkor/lassításkor fellépõ erõk következtében 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ja és körfolyamatokat kell az ürbe felvinni,mert ha nem viszünk olyat akkor egyszer csak elfogy!
elsö kédéss:mondjuk ha valakinek azt mondanák hogy élhet a marson megvan mindene
csak egyedül kell lennie és nem jöhet vissza a földre többet.
ki az aki vállalkozna rá???
az ember társas lény,és veszélyes önmagára.
tehát ha nem tud fingani, vagy jot enni ,akkor ideges lesz.(a többirõl már nem is beszélek)
persze ha élvezetessé vagy elérhetelené vagy csupán versenyzésböl indulnánk a cél megvalositására, akkor egészen más lenne a helyzet!
nem vagyok egy nagy csillagászzseni, de van egy kérdésem és gondoltam, hogy talán ti tudtuk segíten. Ugye az aszteroidamezõ egyhelyben áll? Tehát elõfordulhat hogy az aszteroiadmezõ a nap egyik oldalán van és egy bolygó, mindegy melyik, akármelyik a nap másik oldalán?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
😊
Ja és szuborbitális ûrhajó sem. Ha már ûrhajó, hát legyen igazi, olyam emilyekkel szomazédos csillagokra lehet eljutni.
Még konkrét kép nem formálódott bennem, de már lennének ötleteim, hogyan fognék hozzá!
Ha komolyan akarsz ûrhajót építeni, arra is vannak példák, bár értelemszerûen elsõ sorban a szuborbitális ûrrepülésekkel kapcsolatosan. Érdemes szétnézni az Xprize.org-on, meg az ott található linkeken.
ScaledComposites
XCor
KellySpace
SpaceFuture.com (számtalan hasznos cikk, és ismertetõ)
Van aki esetleg tud ilyen jelegû honlapot is?
Milyen legyen az ûrhajónk?
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
müszaki adatok:
- hatékony érzéklési távolság térben: alapból 2 km, nekifutásból 3 parszek 😊
Idõben: negatív tartományban 3 generáció, 0 tartományban 100% pozitív tartományban kalibrálásra szorul még (a fûszer mennyiségétõl függ).
- energiaigény: 4 kvad és évi 1 db 400 karátos brómgyémánt (1 az 5000-hez szennyezési arányban).
- élettartam: Számításaim szerint Föld periódus számítás alapján 10 év.
Reszkessen a jövõ! Az Úristen se menti meg õket a magyarok turbólézereitõl!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
De szerintem a világûr nem turista szempontból a legérdekesebb, henem mint nyersanyagforrás. pl. vasércbányát legideálisabban egy oriási vasmeteoriton lehetne nyitni. <#wave>#wave>
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny