6257
-
#1137 Milyen géped van és milyen OP rendszer? -
#1136 Piszok rohatt nagy mázlista !! -
MrAndree #1135 Hát én kb 4 órája viszem és még nem vágott ki egyszer se. Remélem nem is fog. -
#1134 Ittvan pár kép:
1280x960 mindent legjobbra tekerve Video Optionsben. (Szerintem lehetne még húzni rajta ini turkálással...)
Eléggé az elején járok még, örültem hogy elindult :)
Kép1,Kép2, Kép3,Kép4,Kép6,Kép7,Kép8,Kép9,Kép10,Kép11,Kép12,Kép13,Kép14
Lassu nettel rendelkezőktől elnézést kérek a .png formátumért -
#1133 Az ellen egyenlöre semmit se lehet tenni !! Egyenlöre nem lehet tudni miért vágja ki folyton egy két embert (köztük engem is ) az asztalra exe hibaüzivel !!
Játék crack optimalizáció hibája ki tudja !! Na de most elöször tudtam vele huzamosabb ideig játszani és csak 1x-szer vágott ki !! VAN ISTEN !!
KOPP-KOPP-KOPP !! -
MrAndree #1132 Még high-on is. -
#1131 ilyen gépem van
AMD Athlom 64 X2 3800+
1GB ddr2
7300gt - nem a legjobbb :(
abit kn9s
szerintetek ezen h fog futni?
végülis nekem mind1 csak játszani tudjak vele mert már régóta várom ezt a játékot -
#1130 az asztalra kivágás hibaüzivel az miért lehet? -
#1129 áhh értem akkor hátha nekem is megy mediumon :) -
#1128 hát nemigaz. el akarnám indítani a játékot, erre kiírja, hogy rakjak fel processor drivert meg forceware-t. jó felrakom, aztán rányomok, hogy play és bevillan egy kis gears of war kép, eltünik és semmi. :@ -
#1127 gt erősebb picit :) -
#1126 amugy a 7600gt és gs közt mi a különbség? -
#1125 mediumon viszem, egyenlőre csak 800*600-ban probáltam. örültem hogy végre tudtam menni benne. majdmegnézem 1024-ben. sztem úgy is jó lesz. -
#1124 Kapott valaki indításkor vmi hiányzó faultrep.dll hibát?
Miután adtam neki egy faultrep.dll filet, meg azt mondta, hogy modósított game code-al nem futtatható a game, és kapjam be.
A Razor verziójú nagydemót próbalgatom.
Más, én még nem tudtam elindítani, de az elején írta, hogy AMD-sek rakjanak fel vmi AMD CPU drivert (pfff...), különben a játek valamikor menet közben leállhat, és a progress elveszik. Nem lehet ehhez köze a random kifagyásoknak? Mindenki feltette, aki AMD-s? -
#1123 én is itt tartok , elég frusztráló :) -
#1122 Hát amikor a falat ki kell töretni a vak szörnyekkel az elég gáz. 3-om kapun átjutottam, de ott egy rossz mozdulat és elkap. :( -
#1121 milyen beállításokkal játszol? -
#1120 na, végre beletudtam mélyedni kicsit végre. télleg nem egy szar game. még a szőrnyek is tetszenek. ocsmányak de mégis faszén néznek ki. -
hitch #1119 sziasztok.Nekem a rld verson van meg és amikor inditanám a gameet beadja az ablakot és kiirja hogy a WarGame-G4WLive.exe hibát észlelt ezért leált.Mi lehet a gond?Már a 2 chapternél tartottam és nem csinált ilyet még. -
MrAndree #1118 Amennyiben kreálsz profilt. Én most léptem ki próbaképpen, aztán vissza és megvoltak a mentések. -
#1117 Jah tudom már mi a bajod. De ha olvasnál nagadtól is rájönnél!!
Csinálnod kell egy profilt. -
#1116 chekpoint-oknál ment. -
zitababa #1115 Valami ötlet, hogy ne keljen mindíg előről kezdeni a játékot van vkinek?
Baromi frusztráló...
Megöli a játék élményt, hogy mindíg előröl indul.
zita -
MrAndree #1114 Amd X2 4200+, Geforce 7600GT, 2 GB Kingston 800MHZ -
#1113 Hy.Valaki próbálta radeon 9600-as kártyával?Jó lenne ha vki válaszolna.Aki próbálta vagy hallott róla. -
#1112 amúgy meg az EREDETI is FAGY ergo nem warez hiba :D hanem játék hiba! -
cserpak #1111 MrAndree neked milyen géped van és milyen videokártyád, máshol olvastam, hogy nem kell neki a 8800..., megy ez highon 1024-ben 1950proval is, meg 2600xt-vel is 40-50 fps-t, AA,AF nélkül. Valóban megy, segítsetek, akinek ilyen kártyája van dobjon adatot! -
ellington #1110 valamit nem csíp a gépem a játékban. witchert is fullon játszom, semmi gondja, tájmsiftnek se. -
Purga #1109 Vegyél neki...biztos jobb érzés amikor egy EREDETI játék fagy ki hibával -
#1108 Hát, ez nem lett túl magyaros :D:D. De a lényeg, veszek neked egy boltit, na^^ -
#1107 be is baszna ha a bolti rosz lenne -
#1106 lehet akkor veszel neked 1 boltit ugye? :] -
#1105 Ez a warez verzió miatt van. A boltiban nincs ilyen... -
#1104 na akinek EXE fagyási próblémája van próbálj ki azt amikor elöjön a hiba hogy sima vissza ALT+Tabol a gamebe :) nekem müködött :D -
BlackWolf #1103 es nemtudod elkuldeni vagy felrakni valahova ?:D egyaltalan hova ment a jatek nagyon nincs kedvem megkezdeni megint -
#1102 Nem lehet, hogy ez mindd a tört verzió hibája? Vagy boltiba nem lesz ilyen? :) -
#1101 Rakd fel a Binaries mappálból az AMD drivert. -
#1100 Szerintem elég jól portolták irányítás jó és az optimalizlás is.Nekem megmaradtak a mentéseim pedig voltmár kikapcsolva is a gép. -
IgH #1099 Hát ha nem is,de szerintem egy jó 20percet simán igénybe vett,de ez még a legkisebb gond.. -
zee13 #1098 Szisztok!
Tudnátok segiteni, kiír nekem az elején vmi AMD driver gondot, mikor meg elinditom, akkor meg kilép vissza az XP-be.."elnézést a kellemetlenségért, de a program leáll+ ..:((
Sztetek mit csináljak?
Köszi szépen!