6257
  • Jumbi
    Énmár probáltam mindent,semmi nem segitett eddig rajta :(
  • Jumbi
  • Jumbi
    Engem ilyen üzenettel dob ki ugy 5 perc jáék után.Persze nemis ment.
  • warass
    Először amikor indítottam, már volt 1 automatikus profil, aminek a mentéseit nem tom betölteni, ha megy a netem, ha bontom, és visszalépek a gémbe, akkor minden ok. Tört gémmel(Razor) online profil??
  • Voltan
    Nem biztos, hogy értem...
    Muszáj Live-os profilt csinálnod a mentésekhez, magától nem teszi meg, erre figyelmeztet is, ha új kampányt kezdesz. Alul írja, hogy F1-el lépsz be a profil menübe. Beírod a neved, és kész.
  • warass
    Nekem magától csinált 1 profilt az okés, vagy külön kell 1 másik? Újraindítotttam a gépet, de nem veszett el a mentés, de csak akkor tom betölteni, ha netem bontva van, különben kiírja, h no saves...
  • Voltan
    Kicsit visszaolvastam a topikban: 2005 nov. 12-es post:

"Mivel a GoW a kezdeti képek és videók alapján az X360 egyik nagy sikervárományosa, ezért nagyon kicsi az esélye, hogy a megjelenést követő 1-2 évben viszontlátjuk PC-n.

Mark Rein gyorsan hozzátette, hogy négy év múlva, amikor a PC-kben is annyi processzor lesz, mint az X360-ban, majd minden ugyanolyan jól fog menni, mint az X360-on."

Hehehe. Négy év múlva... És annak idején ezt el is hittük. Sőt, még mikor megjelent 360-ra pont egy éve (2006 nov. 7), ámultunk, hogy nincs az az isten, hogy ez PC-n elfusson. És láss csodát :D. Várjuk majd a következő generációs konzolokat! :DD
  • Voltan
    Profil kéne! F1-el tudod elindítani a főmenüben.
  • gneoka
    a segíteni kimaradt az elejéről
  • gneoka
    van valakinek kedve egy rajongói oldalban (PC-seknek) ? Faq, Gyik, fórum, képek, patchek, végigjátszás multizás lenne benne.
    ha van ilyen aktív emberke az dobjon meg egy privivel és megbeszéljük
  • GoKu x
    hát nem tudom sajna. én még elindítani se tudtam.
  • gregtom6
    Akkor a Call of Duty 4 bannerjéről nem is beszélek, az már mindent csinál:)
  • Gunner
    Semmi... :\
  • GoKu x
    igen másnak is eltünk. profilt kell létrehozni! (asszem)
  • GoKu x
    miútán felrakta visszakapcsoltam a netet, de mindenféleképp ezt írja ki nekem. fogalmam sincs mivan ezzel nem tudom mi lehet még faq sincs. hálás lennék ha vki szánna 1 kis időt segíteni.
  • Gunner
    Másnak is eltünt a save-je? Megoldást talált? :)
  • SuperCharger
    Disconnectált nettel kell telepíteni? Emiatt vár nálam indítás után 3 percig a semmire? És ha egyszer elindítom úgy, hogy van net?
  • GoKu x
    #1313 vki??
  • broman191
    10 óra körülbelül
  • gregtom6
    de hány óra alatt vihető végig???Mert gondolom nem olyan hosszú,mint a BioShock.
  • broman191
    kb 3 délután körül:)
  • gregtom6
    Azért elég gyakran születik ide új hsz, úgyhogy ha végigvitte már vki, leírná,h normál tempóban kb mennyi idő alatt vihető végig???
  • Gunner
    Most nézegettem a GoW könyvtárat, és látom h chapter35ig megvannak savek, de akkor nem értem h amikor rákattintok a continue campaingra akkor miért nem tölti be utolsót :\
  • kuci06
    nem, nem sikerült :(
    nincs egy másik hasonló program? talán azzal menne :D
  • GoKu x
    wargame-g4wlive.exe - A komponens nem található
    lécci vki segítsen mit csináljak?? razoros verzió. úgy raktam fel h net kivotl kapcsolva, crack megvolt.
  • Gunner
    Áhh... nem sikerült, és még a save-m is elveszettem, sz'al "im pissed"
    valaki eltudná küldeni a savet? :)
    és szeretném tudni h az meik act, amikor valami felkelők táborából jövök ki, h elmenjek valami kocsiért
  • Maxtreme
    Nálam mehibát sem dob :)
    Viszont állítólag a textúra állítási procedúrát, csak ujraindítás után fogadja el a game. Ergo mediumban játszol :) De tökmind1, mert így is szép.
    A high/highest érték pedig ATI-n globálisan problémát okoz. Szinte mindenkinél szarul megy úgy a game.
  • crazyclone
    de hogy lett nektek angol nem razor vagy müxik rendesen ha törlitek a laguage filet???
  • Chris16
    Vagy inkább magadra, mert nekem is basztak válaszolni mind2 kérdésemre... :D Na mind1 :D
  • Darth Razor
    Sikerült multiznotok hamachin? Az nforce fórumán azt olvastam hogy nem megy vele, de azért megkérdezem mert hátha mégis.
  • lololol
    "az év egyik legjobban várt játéka"

bár akkor bukás tuti nem lesz, mint a halo2pc, de azért mégsincs akkora érdeklődés iránta :)
  • Gunner
    Egyenlőre a keresőre kell támaszkodnod :)
  • gregtom6
    hy mindenki!
    Hallom megjelent PC-re is az év egyik legjobban várt játéka.
    A kérdésem az lenne, hogy a CRYSIS-hoz igen, de ehhez egy F.A.Q. vagy egy információs sáv a banner alatt nem sok, annyi sincs kitéve. A hozzászólás ablakának fehérségéről már ne is beszéljünk. Sztem egy ilyen színvonalú játéknál ezek kötelező dolgok lennének.
  • Gunner
    off: na az jó, de válaszolj már hamachin :D
  • kuci06
    :D
    a telepítés elején alul van egy gomb, ami előhoz egy olyan részt, ahol be tudod tallózni a telepítés helyét :D
    el van rejtve, én is először alig vettem észre xD
  • Gunner
    Nekem semmit sem kérdezett meg telepítésnél, még jó h nem simán C-re irtam át registryt :D
  • kuci06
    a telepítőben átállítod a telepítés helyét? :S
    (alul more options)
  • kuci06
    az 5. azért érthető el, mert az a plusz chapter az xboxos verzához képest. Így a boxosoknak nem kell előről kezdeni a játékot, hanem egyből tolhatják az új pályákat.

• Rohamsisak
    Ejj paszdet baromi segítőkész itt megint mindenki mint mindig. Nem is tom mire számítottam na mindegy...
  • Gunner
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csináltam hamachi szobát coop próbára name:sggow pass:gowhun