6257
-
#937 nemkell olvas vissza megcsináltam a megoldás a reloadedhez is... -
Nekrofil #936 Vkinek volt olyan problémája,hogy elindította bejött a menü,a menüben a csíkok megjelentek,de a szöveg nem,magyarán megvanank a menü részei,full feketén,és így elég nehéz bármit is csinálni vele!Szopkodás árán eljutottam nagy nehezen hogy elindítom kicist érdekes a betöltőverzió,ismeretlen hibával viszont kidob,nemtudom megnézni mi a hiba...
-
ocsesz79 #935 Bocs a kérdésért, látom akkor a razor-t kell letöltenem. -
ocsesz79 #934 Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol tudok nyelvet állítani mert valami spanyol vagy milyen nyelven indul!!!Reloaded verz.
Ja és nem találtam a telepítésnél olyan opciót hogy language,pedig a telepítő angol de a game már spanyolul-vagy hogy indul.
Előre is kösz!! -
#933 sziasztok.
Történetileg pályavezetésileg változott valamit a 360ashoz képest ? éN csak arról tudok hogy uj fegyver van benne mást nem ...
Még valami Razor-t szedtem ma le, magyar felirat vagy hasonlónak kéne lenni-e ? :) -
c3124c #932 hali, vki az exe-hibára hivatkozós kilépésre tud vmit mondani, mert olvasgattam, de semmi :S . razoros verzióm van. Thx -
#931 Vagy 1 driver :( -
kalimpa #930 Üdv!
Én felraktam a telepítésnél felkínált proci drivereket, de ennek ellenére a tegnap éjszaka leírt probléma megmaradt. Esetleg próbálkozzak másik vga-driverrel? Mint ahogy írtam, amint feladatot váltok, a háttérben vígan elfut a játék, mikor visszaváltok, akkor akadozik. -
#929 Sziasztok!
mi a gépigénye? ha lentebb írják mondjátok, csak nem olvasok vissza mert infóm van :-) -
ellington #928 valakinél nincs olyan, hogy a játék el se indul, hanem látom hogy töltöget a gép egy ideig, aztán megáll? -
#927 Nem megy a Live? Nincs Magyarországon?
Na akkor most beavatlak titeket is abba, amivel mi 360-asok jó ideje szerencsétlekedünk. A lényleg az, hogy Live az nincs magyarországon, még akkor is ha forgalmazzák az Xbox360-at is. Viszont egyszerűen megoldható, felmész az xbox.com-ra, vagy a pc-s megfelelőjére és szépen beregisztrálszt egy UK-s (brit) accot. Keress egy angliai irányítószámot mert szükség lesz rá. Hogy elsőként ad-e egy hónap ingyenes Gold tagságot azt nem tudom, ha meg nem akkor be kell menni valamilyen konzolboltba és venni/rendelni eggyet. Persze ha csak eredeti, törtel nem tudom hogyan oldható meg a multizás. De ha megvan a játék ki ne hagyjátok a multit mert NAGYON jó lett! -
Newfronter #926 Nekem úgy megy röccenés mentesen a játék ha a textúrát mediumra rakom, kilépek a játékból, elindítom megint, visszaállítom highest-re a textúrát és elindítom a kampányt.
Viszont ilyenkor random szerűen kidob memóriahibával. :(
Jól jönne egy patch. -
skygabee #925 Sziasztok! Nektek volt olyan h indul a játék+ hang is jó csak a billenytűzetet hiába állíttom be mert az egérrel akar menni a fickó és nem tudok csinálni semmit csak előre és hátra mozogni. Ha valakinél volt ilyen és tudja a megoldást az léccives írja be PLZ. Thx -
#924 ez a játék egy szerüen döbbenetesn durván néz ki... az elsö konzolport amire azt mondom riszpekt... :) -
#923 Nagyon raj lett a játék, bár most sajnos csak egy elég szerény gépen tudok vele játszani, de így is nagyon fasza!!! Én nem játszottam a 360-as verzióval, viszont láttam/olvastam sok rivjút, és már nagyon vártam a gammát...a single teljesen rendben van...holnap szabin vagyok egész nap, ha valakinek van kedve coop-hamachizni, vagy multizni, az szóljon!! -
#922 Felajánlotta, hogy felteszi a procidhoz a legújabb drivert? Mert ha igen, és te meg mégsem engedted, akkor lehet, hogy azért lépked ki... Figyelmeztet is, hogy ilyesmi előfordulhat... -
markastor #921 Huhh, nálam is fagy. Mindig ugyanakkor, mikor az első pályán berúgom az ajtót.. -
#920 na mind1 úgytűnik játék hiba :D majd jön egy patch -
#919 A locust fegyverek nagyon brutálul néznek ki... -
Skyline #918 razor 1911 hibátlanul müxik...
-
#917 nekem jo minden RELOADED :D:D:D hang spanyol de a felirat angol böven jo :D -
Skyline #916 Nah...Xp alatt 4800x2 2.7-re tolva g7900gt rivatunerrel húzva a játék mindent feltolva vidáman fut...Egyedül aa nincs de kiafrancot érdekel 1680*1050-nél:)
Toltam a játékot amúgy boxon anno a grafika nemtudom jobb lett-e vagy sem de az MI mintha keményebb lenne közepes fokozaton úgy lerohantak már az elején és bekerítettek meg fedezi egymást az ellent mint a szart:)
-
#915 engem meg mindig kivág exe hibával :S -
kalimpa #914 Ja és az a kurva érdekes, ha kisebb ablakban futtatom, és átváltok mondjuk a total commanderre, akkor látom, hogy normál sebességgel futkározik a játék a háttérben.
-
kalimpa #913 Nekem meg olyan problémám van, hogy már amikor a főmenüben vagyok, akkor 5 másodpercre kihagy a játék, 1 másodpercig megy, 5 mp szünet, 1 mp megy. Szóval már navigálni sem tudok a menüben.
A gépem nem csúcsszuper, de a mostani játékok (Witcher, Timeshift) gond nélkül mennek rajta.
Mi a f@sz lehet a baj? -
#912 xp-m van -
#911 Vistád van ? mert nekem xp-én nincs semmi gond. -
#910 hát nekem kilép. már simán a profilban méászkálás közben is.
ezzel hogy lehet majd multizni így? vagy coopot nyomni akármi. jó azt pont lehet hálozatban is.
A LIVE nem érhető el
A LIVE szolgáltatás nem érhető el azon a területen, ahol Ön tartózkodik. Látogasson vissza később is a webhelyre, és olvassa el a Games for Windows – LIVE játékokkal kapcsolatos híreket.
-
#909 Hát...szerintem fullra...ha a inkább a teljesítményt akarod növelni, akkor meg nyilván minimumra... -
#908 minőséget* -
#907 Hahó valaki.
A postprocessing-et mire állítsam hogy a legnagyobb minőgétek kapjam??? -
#906 Ez annyira qrvára szimpatikus... A Netipar-on emelték a tarifát. Ez még rendben is volna, de én reggel fizettem be ma, még a régi tarifán, és elmentem melózni. Mire hazaértem, megnőtt a tarifa és leállt a töltés, mert már nem fogadja el a kódomat. Nem laggol, nem lassú, csak kib*sz a francba. Hát gratulálok, rendkívül szimpatikus húzás volt... -
#905 Minek három órája tolom a razorost és még egyszerse lépet ki. -
#904 probálta valaki már a reload cracket a razeres verzión?
WarGame-G4WLive.exe.cfg kitörőlve teljesen jó a game, nem lép ki csak épp nem menti a check pointokat hehe,szal megszívtam. -
#903 Az is jó:) -
#902 sztem csak felirat -
#901 Csak felirat lesz/ hang is mint pl. a Witcher esetében? -
#900 jaja simán..de feles mert magyarul is kijön -
#899 Asszem a reloaded spanyol nyelvü, a razor az angol ,nekem is az van ezt legalább értem. -
#898 #895-re légyszi valaki válaszoljon. thx