6257
  • wesker24
    Ja én is kipróbáltam a reloadedes cracket de amikor profilt akarok csinálni erre most meg serialt kér !! WTF ?? Ja és még ennek tetejében is ugyanugy kivág az asztalra mint a razoros verziónál !!

Amikor a razor crack volt akkor nem kért serialt és ki is vágott !!

Egy kérdés hol lehet azt a játékban beállitani hogy egérrel nézünk körbe minden fele ?? Mert ha csak billentyűzettel lehet jobbra balra nézni és egérrel csak lönni lehet akkor az elég nagy gáz !!
  • Purga
    Jólvan-jólvan, de lelkesedni azért szabad
  • bordy
    nekem se,de már írtam az elöbb.
  • Terra
    En probaltam a Razor-t Reloaded Crack-el de nem mukodik.

Aki szinten ki akarja probalni annak ott a gamecopyworld...
  • Jostee
    Nekem ati 9800pro-n el fog menni a game? az unreal tournament 3 az futott és ha jól tippelek ugyan azt a motort használja ez a játék is!
  • Purga
    Reloaded crack-et hol találhatnám meg?
    Esetleg fletöltenéd vhová?
  • Imi01
    Valaki linkelne egy reloaded cracket?köszönöm
  • wesker24
    Ok ugy megnézem !!
  • wesker24
    Én crackeltem a Razoros verziót de ugysem volt jó !!
  • Scooby87
    valamint a szélesképernyős modot támogatja a gém?...16:10 vagy 16:9
  • kill3r21
    minden felirat angol....de é nagyon nem játszok megvárom a magyar verziot illetve azt amiben van mahgyar nyelv
  • kill3r21
    probáld ki razort reloaded krekkel
  • ZÓÓÓcsi
    Most a Razoros verziót nem kell crackelni?
    Vagy mi van?
  • Scooby87
    ezen ,hogy menne a gém?....
    x2 mobil 1,6os proci...
    2giga dual ram 667-esek.
    7600go 256mbos órajele 480/600-on...

thx a válaszadónak...
  • wesker24
    Baxa meg jókor mondod !! Én meg az 1 megás netemmel 1 napot tököltem mire lejött 7.5 Giga !!

Nincs az az isten hogy még egyszer leszedjem ezt a játékot nem fogok még 1 napot elcseszni rá !! Akkor inkább nem játszok vele és kész !! Vagy megvárom mig kijön valami patch vagy valami amivel játszható lesz majd a razor verzió !!
  • bordy
    hát én spec inkább füleltem mint vakerálnak és az eseményekre figyeltem nem a feliratra mikor hajlandó volt menni :D
  • alma2
    amikor a fegyvert ujratolti, ha megfelelo idoben nyomod meg megint az ujratolt gombot, ahol feher a csik, akkor fele annyi ido alatt cserel tarat.
    nekem a razoros megy, mint mondtam folyamatosan kint van, hogy kifagyott a wargame.exe de visszavaltva a jatek ablakaba lehet tovabb jatszani, es ment is rendesen.
    A crysis-al kar hasonlitgatni eg es fold a ketto, az elobbi szamara technologia szemszogbol.. De teny gyonyoruen megcsinaltak ezt a jatekot is megha husz poligonbol is csak :)
  • broman191
    Minden lényeges dolgot feliratoz a game? Pl. harc közben a beszólások?
  • broman191
    Huh...pedig azt hallottam hogy az a legjobb...legalább angol.AMD-seknek van vele baja főleg, de látom neked nem az van...
  • kill3r21
    razor szar....reloaded jo ....angolra állitva....igaz hang spanyol de poénos a hadarás....a lényeg meg a felirat...:D
  • wesker24
    Lehet hogy nekem is újra fel kéne venni és nem kéne crackelni ??

Megint várjak fél órát ??
  • wesker24
    A Razoros verzió !!
  • broman191
    Ez melyik rls?
  • wesker24
    jah nekem is ez a probléma állandoan kilép exe hibával mikor profilt akarok csinálni !! Meg akkor is kilép amikor az opciokat állitom be meg akkor is amikor töltené be az első pályát !!

Pedig már a játék cfg fájlát is kitöröltem már !! Meg aztán nincs kedvem újabb fél órát várni mire újra felrakná az egész játékot !!
    (install 10 perc decompress 20 perc)
  • kill3r21
    nah játszottam kicsit..eddig tetszik...a lézeres satelitos fenya jo...ha nyomva tartom akkor addig jön az áldás...boxon asszem nem igy volt,de nem emléxem régvolt már :D
  • broman191
    Van ez így
  • Bartn73
    Háát az isten se érti ezt most nem crack-eltem és mostmeg tökéletesen megy:))))))
  • bordy
    kiprobíztam a rld-s cuccot a rzr-sön, hát ugyan úgy kilép höh. ezért nem fogok wint újra tenni az tuti.
  • broman191
    Azt a bizonyos spanyolt is meg lehet csinálni. Txt-t nem törlöd ki, és beteszed a fájlokat amit már valaki említett (olvass vissza).

Ui: Reloaded is spanyol:)
  • tobias88
    nálam nagyon jól fut, de nekem nagyon nem tetszik az egész, pedig nagyon vártam
  • Bartn73
    A razoros kapásból kiirja hogy a program müködése leált hejába crack-eltem Volt má szerencsém egy spanyolhoz is de az legalább elindult Jó akk a Reload lessz a következö
  • ZÓÓÓcsi
    Próbáld ki ezzel : katt
    Itt persze te hetes Geforce-ot válassz!
    WHQL 163.75-ös verzió!
  • broman191
    Műxik amúgy mindegyik
  • Bartn73
    ÁÁÁÁ nemindul a PROPER RAZOR1911-es változat:((((( valaki a RELOAD-ról tud-e valamit hogy az jó e? nemigaz ám má ez lesz a 3madik amit letöltök
  • markastor
    Jöhetne már valami patch, mert ah. betöltené az első pályát, kifagy exe hibával. :(
  • gneoka
    az oké de nekem a crysis nem csinál ilyet (pedig sztem ott több a blur)
    ráadásul 512MB a kari tehát nem hiszemel hogy kevés neki :(
  • alma2
    ehhh, most nem engedem ki a netre, igy is kifagy a jatek a chekpointnal. Live accountomat meg a netrol szedte syerintem, mert anno a a shadowrun-nak csinaltam egyet. ment is rendesen lokalba, ha nem okezom le az ablakot nem csukja be a jatekot , szoval lehet tovabb jatszani :)
  • ellington
    két giga rammal annyit töltöget, hogy az hihetetlen. 7 perc mire elindul a játék, aztán közben meg olyan 4-5 lépésenként pártized másodpercnyi töltés. vagy csak nálam?
  • broman191
    Haverod viccelt:)
  • Madmano
    Szasztok.Egy haver riogat:csak dx10-ben megy ez a tőrt játék.Igaz ez????????