6257
  • Scooby87
    nektek is elérhető 2 chapter után rögtön az 5ik is?....nekem engedi akkár már azt is elég fura.....3.4 meg kimaradhat?
  • Rohamsisak
    Vista 64-bit amugy az op rendszer.
  • Rohamsisak
    Sziasztok! van egy olyan nagy problémám hogy hiába követem a belinkelt módszert hogy a regeditben átírom a c-t d-meghajtóra a kevés hely miatt, pontosan ugy csinálom ahogy kell (szerintem) de gyszerűen nem akar működni, mindíg kiírja hogy a c-n kevés a hely. Nem értem miért. Pls. valaki segítsen mert már baromira idegesítő ez a dolog. Köszi szépen előre is.
  • Scooby87
    ja és egyre több a swap...elején még nem is éreztem...most a kocsis részél már egyre gyakoribb...
  • Scooby87
    én is most megyek a kocsiért,de vhogy én eluntam a gémet...
    méssz lössz ennyi....pedig normal fokozaton nyomom ,de az ellenfelek sztem nem olyan okossak fejbe lővőm őket párszor és csá.....a graf sem olyan nagy durr...a fa elég gyengusan lett kidolgozva....ez tipikusan olyan gém,hogy az első órában mindenki dobb tőle egy hátast mert nekem is nagyon bejött aztán ellaposodik...legalábbis nálam...
  • MrAndree
    Kreálj egy profilt
  • Grove4
    A Végén nagy jelentősége lesz a RAM-nak :D
  • rémrendescrysis
    Mi a megoldás arra hogy ha kikapcsolod a gépet, majd bekapcsolod eltűnnek a mentéseid?
    THX.
  • Grove4
    fokozatosan vittem végig , mert nagyon bejött a játék.
  • n003
    ami alapból nem választható :D meg kezdésre soha nem választok felsőbb szinteket mert akkor a játékból nem látok semmit :)) nekem először a történet a lényeg nem az hogy fröcsögjön a vér(em) ;)) és van aza zérzésem hogy inkább teamfortress2-ben élem ki magam mint ebben .. bár szép is és jó is :)
  • Grove4
    Igen casualon,de próbált ki alegfelsőn,ott sokan jönnek és a robbanásuk rögtön halált okoz:D
  • n003
    pedig elég nekik egy pofon oszt fexxenek nincs lőszerpazarlás :)) kicsit arréb tipegsz és nemrobbansz a hullájával :DD
  • Grove4
    A PC-s verzióban is vannak cog tagek?
    a vrecsöröket nagyon utáltam meg a robbanós vrecsöröket.ÁÁÁÁÁÁÁ.A trojka gunok is jók.
  • Newfronter
    Leírásom a bugok kikerüléséről. Ezzel a módszerrel nekem megszűnt a "swapolás" ami igazából nem is az:

1. elindítod a játékot, textúrát mediumra teszed, leokézod, kilépsz a játékból.
    2. elindítod a játékot, textúrát visszateszed highest-re, vagy amire akarod.
    3. Játszol. Már nem fog swapelni.
    4. Memóriahibát dob, DE Alt+TAB-al visszalépsz a játékba és folytatod a játékot. :D A lényeg hogy NE okézd le a hibaüzenetet.
  • Grove4
    Nekem nem jött be annyira,de az is jó rész,nem akarok dicsekedni,de uncsitesómmal boxon coop módban végigtoltuk casualon,nightmaren en és a legfelsőn is szal kicsit már untam azt a részt,meg nehéz is volt,majd meglátod miért.Meg a hidas rész se olyan jó.Az elején amikor a helikopterben vannak és mondja a cog katona,hogy maga marcus fénix meg minden,ott dicséri,az meg teljesen flegmán "Yeap",meg amikor a csávó ott mutogatja a fegyverét,hogy beragatt,aztán egy kósza sniper:(.remélem nem lőttem le sok poént.
  • Gunner
    Na emberek, első benyomásom nekem is megvan játékról már :)

Fantasztikusan optimizált, minden high-on dx9ben tökéletesen szaladgál, azok a kis megröffenések nekem is megvannak, de nagyon tetszik hogy nincsenek 3/4 órás töltések, és még ráadásul szép is. Egyedül hirtelen forgolódásnál akad be egy picit a Bloom effekt miatt, de bőven belefér azzal szemben amit a játék nyújt :)

spoiler: most megyek a kocsiért, látom előző HSZ-ben h nem jött be emberkének :)
  • Grove4
    Szerintem nagyon jó játék,a sztori is tetszetős,változatos ellenfelek,fegyverek(íj,hammer of dawn)egyedi gránát. Helyszínek jók,csak az egész egy kicsit szürke.Fedezékrendszer,közelharc kiváló!A kocsis rész nem tetszett annyira.

Egyébként az emergency hole-okat be lehet robbantani gránáttal.
  • Bence94
    mondana valaki róla véleményt nem baj ha konzolon játszotta mert édekel hogy hangulata milyen mennyire unható meg és multi milyen
  • Chris16
    Megkérek valakit, akinek elindul angolul, hogy mondja meg, hogy mi áll neki a lang.txt file-ban! Köszi
  • Grove4
    Én boxra vettem,szvsz. nagyon isten a játék,de kipróbálom pc-n is mert ugy tudom lesz 5 új bónuszfejezet a boxos verzióhoz képest.
  • Akranor
    Én mindenképpen megveszem ha benne lesz a telepítésnél a síma angol is.
  • warass
    Ennek a gémnek aztán tényleg kellene 1 FAQ
  • Bence94
    szerintem igen.és azt megkérdezném szerintetek megéri megvenni megvegyem vagy ne?
  • Akranor
    Megtudná valaki mondani,hogy a bolti verzó(itthon magyar felirat/szinkron lesz) síma natur angol benne lesz azért a telepítésnél?
  • GoKu x
    hoppá decompressing file. csak jó ez :DD de ahogy néztem a hsz-kat ugy se fog simán gond nélkül elindulni.
  • broman191
    Az install után nem kell uninstall, én tegnap megcsináltam hasonló módon és műxik:)
  • GoKu x
    olyankor mivan ha rámentem az install és látom tálcán h ott van az ablak de ha rámegyek nem hozza elő a nagyablakot vagy vmit mintha telepítené! viszont a gépnél a led piros szoval vmit biztos csinál. ez normális jelenség??
  • Chris16
    Na emberek, megtaláltam a megoldást arra, hogy hogyan lehetelindítani a játékot, azoknak, akiknek el sem indult! :)
    Folyamat:
    0.Ha már felraktad, akkor Uninstall
    1.Net kikapcsol
    2.Reinstall
    3.Crack: razor féle!!!
    4.Elindítod
    5.Kiír egy balakot, hogy állandóan frissít, bla bla bla...(Spanyolul), Semmit sem szabad kipipálni!
    6.Katt a "Jugar" szövegre!
    Ha minden rendben ment, akkor el is indult a game spanyolul... :)
    A lang.txt-t nem szabad törölni, hanem a benne lévő "kódot" kell átírni az angol nyelv megfelelőjeként, amit sajnos nem tudom, hogy mennyi, szal ha jó a spanyol, akkor hajrá :D
  • Prince of Máté
    Bal egérgomb :D
  • crazyclone
    akár törlöm akár átirom hibaüzi csak az eredeti lang.txt vel hajlando elindulni átirhatom a nevét átirhatom a tartalmát error ...
    nem volt még senkinek ilyen??
  • Grove4
    Én boxon játszottam,ott úgy kellet,hogy csak simán megnyomod a lövés gombot,Pc-n még nem próbáltam,de próbáld ott is azt.
  • n003
    lőjjé wazze .. ennyi :)
  • Akranor
    Kellene egy kis help. amikor fedezékbe vonulok akkor mivel tudok egykézzel a fejem felett (kihajolás nélkül) lőni?Nem jöttem még rá :S :D ezt az irányítást még szoknom kell.
  • serito
    Vista alatt 11GB!!
  • serito
    Igen Swap-ol( Vista Ultimatex64) még 4BG ram mellett is. Valószínű, hogy engine probléma, remélem kijavítják egy patch-el mert nagyon zavaró!
  • crazyclone
    nem jo ... don't send -es hibaüzi ... most ujrakell tegyem a kuurva élet ...
  • crazyclone
    THX!
  • Prince of Máté
    XP-nek elég a 2 giga ram, Vistának meg kevés.
    Az akadások a ram miatt vannak, de sztem ezesetben a játék a felelős.
    Próbáltam lejebb venni a grafikát, de úgyis akad :/
  • UnConnecteD
    " If the game starts in Spanish and you prefer playing the game in English,
    delete the lang.txt file from \binaries in your installation directory. "
  • crazyclone
    tényleg miért lett spanyol az enyém?? nem csináltam vele semmit ...