6257
  • Kami
    Töröltem a regeditet, mappát úgy sem.
    Majd még próbálkozom.
    Azárt köszi!
  • Purga
    Na ne már...mappát le, regedit-ből is mindennt le, úgy se?
  • Scripter
    Vista x64, semmi probléma nincs vele.
  • kalimpa
    Na még további adalékok: ha fut és aktiv, akkor a játék 3 % processzorteljesitményt használ, ha fut de nem aktiv, akkor megy a háttérben normálisan, és 80-90 %-ot használ. Há bazmeg pont forditva kéne, hogy legyen, mi lehet a baj?
  • Kami
    Ez nem megy! :-(
  • kuci06
    hamachival megy a coop? vagy csak neten keresztül?
    pls valaki írja meg, fontos lenne :)
  • Fehercsoki
    Nekem intel 2.8 Ghzes procim,1 giga ram és 7600 GT-m van és 800x600-ba minden lowon szaggat szinte játszhatatlan:( Crysis sokkal jobban fut:( 169.04es driver van fennt.
  • wander01
    én feltettem simán, crack (razor) és gyönyörüen megy. ráadásul mikor baszogat az nvidia driverért, fel sem raktam, valami régi szar van. ja és a coop story naggyon kemény. 3-an toltuk most, iszonyat nagy. :)
  • Dant0r
    Na lekaptam én is, razor és semmi baja nem volt, megy szépen.
    Amin NAGYON meglepődtem, hogy a gyengusz videókártyámon (7600GT) majdhogynem játszható FPS-t produkál fullon! (itt ilyen 14-18fps-t kell érteni)
    Mediumon viszont sokkal jobb, nem szaggat, és GYÖNYÖRŰ!
    Crysishoz képest.. Nos, lehet hogy az Very High-on szép, de nálam Medium-on is épphogy eldöcög, viszont a GoW SZEBB a crysis medium grafikájánál.
    Nagyon jól optimalizálták a srácok az biztos!
  • Alien0412
    JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE DURVA na bejött nekem is ez a kép na mostmár rendben leszek de durva:D:D:D: na az volt a gon hogy két dolgot álítottam a videokarin az eggyik hogy felraktam 1024*768-ba a másik hogy mivel tv re is rá van kötve ezért clone ba ment na ezt kikapcsoltam és csak egy megjelenítőre raktam és mostmár jó a kettő közül nemtudom melyik miatt indult el de elindult és ez a lényeg.
  • csabush
    nekem is ugyanez... crysisbe is ez volt, a blur effektel lesz vmi baja. Ugyanilyen karim van nekem is.
  • Alien0412
    Jó neked nekem is razoros crackem van de nekem ez az ablak nem jön be csak windows asztal és tálcán az amit írtam és hiába kattingatok rá nem hozza be a képet :(:(:(:(
  • Purga
    Akkor próbáld meg manuálisan lepucolni
  • Kami
    Hali!

Egy kis segítség kellene!
    Telepítettem, majd töröltem, de most nem tudom újrarakni, mert azt írja, hogy már telepítve van, de ha elindul az uninstall, akkor hibával leáll és nem tudok továbblépni!
    Ha valaki tudja a választ akkor előre is THX!
  • Nekrofil
    Nekem ez jö nbe ha elindítom,jobb lenn rányomok hogy play és megy is a játék!Én razorost tettem fel,razoros crackel,nekem nem kért semmit!

• DonnieBrasco
    Hmm... pedig ott is néztem, de mindenféle regisztrációt tudtam csak elindítani, meg product keyt is kért... na majd este megint ránézek!

Köszi amúgy,

DB
  • Alien0412
    Hali! Nekem Razoros verzió van és ha elindítom a Startup-ot megjelenik egy alkalmazás a tálcán és ez van benne "Software Update" és ennyi nem történik semmi. Na erre tud valaki valami okosságot??
  • Nekrofil
    Elindítod a gémet,bejön a menü!Vagy rámész a Guide menüpontra és create,vagy menüben F1 és create!Beírod a neved aztán kész!
  • Nekrofil
    Mindjárt mondom,csak DVDt írok és nem kéne elkúrni a DVDt :)
  • DonnieBrasco
    Na és azt hogy/hol csinálsz? Erre sajna nem jöttem rá :(

DB
  • Nekrofil
    Csak egy profilt kell készíteni,és kész!Utána simán tudod foyltatni ahol abbahagytad...
  • gneoka
    Nekem ati x1950 em van minden maxon csudaszépen megy egészen addig amig nem kezdek el fordulni (akkor beröccen)

tud valaki megoldást?
  • bordy
    én is úgy érzem hogy ez multira van kihegyezve. thx, majd megprobálkozok vele.
  • alma2
    nem. rossz.
  • alma2
    Most ezt komolyan gondolja a microsoft, hogy ha nincs internetem, akkor nem menti ki a jatekallasomat, vagy csak ijeszgeti az embert ?
    ha ezt a fost kiengedem a netre, Wargame-G4WLive.exe.cat akkor egyfolytaban kifagy a jatek. ha nincs net, vagy csak nincs config file, teljesen jol megy, de akkor nuku savegame ? :)

• Gerisone
    halli! hogy lehet megcsinálni hogy mentsen anélkül hogy valamilyen izé regisztrációt kelljen csinálni??
  • ZÓÓÓcsi
    Nincs benne magyar felirat! Angol van a Razoros verzión, de a Reloaded verzió spanyol, de erre is rá lehet erőltetni az angol feliratot(tehát a hang továbbra is spanyol)!#873
    Vissza kéne olvasni!
    Storit egy pár pályával (lehet fegyverrel is) / küldetéssel kibővítették az xbox-os verzióhoz képest!
  • Gideon Wieth
    erre valaki választ pls :)
  • Guillotine
    Akkor ezek szerint azt külön kell megszerezni,mármint a magyarnyelvü Gears of War-t?
  • newc22
    Köszi főnök!!!! :)
  • ZÓÓÓcsi
    A C meghajtón kell neki 7-8 giga hely:
    MerlinW írta:
    "Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
    Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - Indítsd a telepítést
    - Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dőlőt:)) használjátok"
  • newc22
    Tényleg 15 giga kell a TEMP-nek hogy feltelepítse nem lehet valahogy kijátszani?!?!?!? Mivel azon a vinyón csak 10 giga szabad helyem van VALAKI HELP!!!!!
  • kill3r21
    xboxon 4x toltam végig pedig nem vagyok nagy gémer...ebböl matekozd ki h jó lehet e :)
  • Nekrofil
    wesker24 csinálj egy profilt,sztem az lesz a gubanc,amúgy sztem kegyetlen jó!
  • kill3r21
    nincs benne a magyar ,átnyálaztam a nyelvi fileokat
  • mike01010101
    Van valaki aki mar jatszott is ezzel a jatekkal? Ha igen akkor milyen?
    Jovoheten jelenik meg magyarul, erdemes megvenni? Ismered a jatekot a trailerbol csak az iranyitasra, a tarsra, AI-re vagyok kivancsi eloben.

koszi
  • ZÓÓÓcsi
    Húha! Milyen verziód van? Mert nekem az UT3 demónál volt ez a probléma. És mostanában akarom letölteni...
    Vista? XP?
  • HRaVeN1
    Engem is kidob exe hibával a razor változat :(
  • Guillotine
    Elvileg a magyar feliratozás benne van a játékban.Nem tudjátok hogyan lehetne előcsalogatni?
  • wesker24
    hello én is felraktam a game-t és nálam full angol az egész de nálam aza hiba hogy szinte semilyen beállitást nem jegyez meg se az irányitás se audio se video ha meg bemegyek az audio ill a video optionsba akkor onnan már az istneért sem tudok kilépni hiába nyomkodom az Esc-et !!