6257
-
#1177 AMD x2 3800 +, 8600GTS, 2 Gig Ram. Nem egy nagy erőmű. És Xp SP2. -
#1176 clonedvd-s változat van meg, spanyol(asszem) ha törlöm a lang.txt-t, akkor el se indul a játék. nincs erre valami megoldás? -
mikiking #1175 Gép ? -
#1174 Nálam nagyon jól megy high beállításokkal, és eddig stabil (Kb. egy-másfél órát toltam). Csak gyakran swappol. Törtmásodpercekre megmerevedik a kép, ami azért egy pörgősebb harcban eléggé problémás.
De a játék nagyon jónak tűnik. A stílusa nagyon emlékeztet a Rogue Trooper-re, azt is imádtam. És ez ráadásul gyönyörű. Csak azért nem kéne ennyt swappolni 2 g rammal... -
#1173 Találkozott már valaki ilyen hibával telepítés közben?
-
#1172 Szerintem a nevelésednél marad ki valami. -
#1171 kimaradt hogy moderátor -
#1170 remélem erre jön majd valami és majd jól meg***** mert 1 kis ************ vagy...
off vége -
MrAndree #1169 Amugy tényleg nem semmi, hogy csak az jöhet ide aki vallásos imádattal szemléli a játékot. Nekem is nagyon bejön eddig a GOW de ami nem testzik azt is hadd írjam már le. -
#1168 Hasonlokat neked is de te maradj is ott és nöjj nagyra és okosra -
MrAndree #1167 Hát nekem menteget mint a kisangyal. :) -
#1166 csak a legjobbakat tudom elmondani a játékról. x360 irányítóval nagyon mókás. a színvilág meg szerintem passzol a játék hangulatához. aki fikázni akar csak az meg mennyen a f***ba ne itt tegye meg. -
Skyline #1165 Én elfogadtam csak ettől még mókás 1-2 pálya után nyilatkozni..:)
De amúgy akkor CoD4-el se játzsatok mert elég sok pálya este sötétben van és infra miatt minden zöld..Sok pálya pedig szürkés..:)
-
#1164 ugye az edig is vili volt hog ya gémben már ami letölthető abbol kikapták a mentést. de akkor zek szerint mindig elöröl kell kezdenem a gémet??? vagy van valami mod arrra hogy folytassam?? razor1911 verzio van nekem és nincs benne mentés ki is irja a gém mert cd kulcs kéne neki..... -
MrAndree #1163 És más véleményének a tisztelete? :) Amugy nem azt mondtam, hogy nincs hangulata. Persze hogy egy lerombolt világnak így kell kinéznie de attól ez még szürke. Az MI-ről meg annyit, hogy nehéz fokozaton viszem és a hülye társaim folyton kinyíratják magukat és mindent nekem kell csinálnom. Ellenfelek jobban dolgoznak valóban. -
#1162 Vegyél már vissza az arcodból kisfiam !
Nekem ez szürke és kész ,fogad el neked tetszik én ezt eltudom fogadni.
-
Skyline #1161 Amúgy rendesen bírom amikor igen jelentéktelen baromságok miatt húzak le egy játákot és olyanokat nem is említenek hogy az MI igencsak komolyan tud ittott dolzoni,rendesen szopatós+ végre egy játék aminek a sztoriját lehet coop-ban nyomni pc-n....No meg nem az első 1-2 pályánál kéne ítéletet hozni a játékról mert igencsak bekomolyodik az egész késöbb...Boxon majdnem végigtoltam és igencsak vannak benne pislogós részek:) -
Skyline #1160 Joh a színvilágot azok kifogásolják akik nagyban crysis buzik és az az etalon,ennek a játéknak semmi baj a színeivel még valóságosabbak mint a crysis ittott agyonszinezett textúrái...
Amúgymeg milyenlegyen egy jövőbeli háborús placc?:)
Amúgy akinek ez szürke vegyen monitort vagy állítsa már a játék színét (default,vivid vagymi,stb...)... -
#1159 Jaja így az igazi a hangulat!! -
#1158 akinek túl silány a színvilág az vegyen be egy kis LSD-t -
neptum #1157 pont ez a jó benne mit akarsz ha egy bolygó levan pusztúlva zöldelő fákat meg fűves területeket ? szerintem meg ez nyom egyett még a játék hangulatán -
#1156 Nekem se fagy ki a játék pedig most vagy 2 órát játszottam. -
#1155 Tessék :
E-Day -
#1154 Ti tudtok Archievmenteket elérni? :S
Nekem nem akarnak sehogy sem bejelölődni... :S
PEdig amúgy teljesen normálisan megy a game, elmenti a checkpointokat is ... -
#1153 értem köszi a gyors válaszokat, holnap már ki is birom probálni! -
#1152 télleg mi volt az e-napon 14 éve elötte? :D -
#1151 Hehe, a színvilágot már itt is kifogásolták...
De mondjuk milyen legyen egy porig felégetett, háborús zónává vált Föld?
Ez a random kifagyás mesés, de asszem eddig én vagyok a rekorder, én még a menübõl sem jutok ki, már onnan kivág hibaüzi nélkül... -
#1150 Nem gond én utálom a szürke szinü tájakat téged feldob ,így kerek a világ. -
#1149 nincs semmi különbseg, AA-t be lehet kapcsolni dx10ben, de lassú is lesz -
#1148 Szerintem meg nagyon el lett találva a képi világa , nagyon nyomasztó és lehangoló de pont ez a lényeg az otthonodat lerohanták a földalatti lények, üres kihalt város, kissé gótikus stílusu épületek
szóval nekem nagyon átjön hogy mit akartak érzékeltetni
és így belegondolva "gyönyörűen egyhangú" :)))))
(jah és borzasztó életvidám emberke vagyok alapból, szóval nem az én stílusom az egész de attól még megfogott :) -
MrAndree #1147 Megy az egér rendesen. -
#1146 ohh az lenne a legjobb de madj látjuk. amugy olvastam itt hogy nem lehet egeret használni vagy nem mozog. pontosan ez most hoyg is van?? mert billel elég nehéz lenne célozni. -
sheva94 #1145 Hy!
Én ezt a játékot X360-on már végigjátszottam coop-ba és arra lenneé kiváncsi hogy miben különbözik az x360-as verziótól a pc-s? -
MrAndree #1144 A vér valóban elég gagyi. Mondjuk nekem a színvilág is kissé túl szürke, remélem később kicsit színesebb tájak is lesznek. -
#1143 Tényleg az gyakorlatilag csak fekete-fehér és nagy szürkeség az egész.
A grafika jó ,ehhez illet volna egy kissé erösebb szipaletta igy mivel a játék is monoton lövöldözés ez még duplán rátesz az egyhanguságával.
Azért egyszer böven végigtolható de csak egyszer. -
MrAndree #1142 A gépemet kicsit lejjebb már leírtam, Windows XP, Service Pack 2 -
#1141 Nekem tetszik szerintem egész jó !! Amugy nekem csak a vér látványa nem tetszik szerintem meg az lett borzalmas !! De a véren kivül szerintem igen is szép a grafikája főleg max grafikán ha még DX10-ben lenne ??
Nem tom mi különbség lenne a Gears of Warnál a dx9 és dx10 között ??
Valaki próbálta már valami változás ?? -
Mr. Perfect #1140 Hát nem tudom... nem akarom fikázni a game-et, pláne,hogy még nem is láttam élőben de a képek alapján ez a szinvilág enyhén szólva siralmas. -
#1139 csinálj profilt a guide menüben -
#1138 na akkor a mentéseket sikerült megoldani hogy mennyenek?