6257
  • BlackWolf
    jah kb az 1. chapter vege fele jartam asszem a china shopnal de nemigazan van kedvem ujrakezdeni az egeszet .. ott tartottam hogy a jeepbol kellett loni a denevereket amik tamadtak a kocsit nincs valakinek esetleg ekorul mentese vagy chapter 2 elejetol ?:D mert ez igy nemigazan lesz dijnyertes nalam inkabb megyek cod 4 ezni ha 3.szor is elolrol kell kezdeni
  • Drephis
    nektek is kb 1 óra alatt települt fel a gépre?
  • wedge31
    Chapterenként is el lehet inditani de a mentés tényleg gagyi asszem ez a játék se lesz a legjobban sikerült konzol port nyertese.
  • BlackWolf
    hat ez erdekes .. tegnap feltettem jo jatszok jatszok elmentem furdeni visszalepek es mar nincsenek meg a checkpoinjaim azt irta a game nincs mentes a storage cardon .. ma igy beolvasgatok ide csinaltam 1 profilet jatszottam mentett is a jatek minden checkpointnal kileptem most este megint jatszanek es megint nincsenek menteseim a profilom alatt se ... pedig kurva messze eljutottam .. hova ment vagy mentene a jatek ? vagy ilyenkor mit lehet csinalni
  • wedge31
    Ez tényleg nem a crack hibája lehet mert lassan hat órája tolom és még egyszer se lépet ki a razoros.
    Valszeg maga a játék van elcseszve ,mert a nforcon már rég nukolták volna ha a crack a rossz.
  • IgH
    Hát,érdekes. Egy újraindítás után érdekes mód működött a játék. Első észrevétel,h szwerintem elég instabil. Kitudja mi alapján és mikor dobálja ki random azt a hibaüzenetet,ezek mellett volt,h simán lefagyasztotta a gépem,de volt olyan is,h vmi iszonyat lelassulva ment a játék. Mondjuk azt észrevettem,amikor már faszán mint,h eddig kb. ez a játék izzasztotta meg legjobban a gépem. Nem feltétlen szaggatás,de vannak néha pár mp-es beakadások,videókba hosszabbak is. A gépem: Amd 64 X2 Dual 3800+,2gb ram,2ghz,Gf8800GTS 640mb ramos. Összehasonlítva a Crysis minden highon,ugyanígy 1024x768ban,4x-es simítással nem produkált még ilyet se,és itt még ugye simítás sincsen. Ja,és hozzátartozik,h szűz xpre toltam rá,nem egy szétszemetelt szarra. Na mind1,a játszhatóság kárára nem megy,betudható akárminek,végülis ez is száguld még max. beállításokon is.

Együltőhelyembe le is tudtam az első chaptert,az ashest,majd kilépve "örömmel" konstatálom,h mivel nem csináltam profilt,ezért elmenteni se tudtam/tudom,tehát legközelebb kezdhetem elölről a játék,mostmár létrehozott profillal,bár még így sincs tippem,h hol kéne menteni. Ritka kretén megoldás,az biztos.

A játék mindezek mellett élvezetes,a pályák kidolgozása tényleg művészi,a grafika is szép,bár én annyira nem dobtam hátast tőle,de kétségkívül stílusos. Néztem,h 5chapter van,hátha mindegyik csak kicsivel hosszabb fokozatosan mint az ashes,akkor ez se lesz egy hosszú játék,de végülis ilyenből nem is kell 20óra játékidő. Érdekességképpen jegyezném meg,h amikor rámegyek a főmenübe h load previous chapter,akkor érdekes mód rögtön az ötös,legutolsó-t is el tudom indítani,de nem értem miért,amikor mivel még mentéseim sincsenek,ezért kb. csak a new game lehetne az egyetne opció. Na mind1,sry ha kicsit hosszú voltam.
  • MrAndree
    Milyen hibaüzi?
  • wesker24
    Ezek szerint DX10-ben is olyan semmit mondó a vér látványa amikor lövünk és fröcsög ?? Vagy te is DX9-ben futtatad ??
  • neptum
    nállam is úgyan olyan
  • wesker24
    Sehogyse tudtam megoldani hogy ne álljon le !! Én is azt csináltam hogy amikor kijött a hibaüzi és ha szerencsém volt és nem lépett ki a játékból akkor hagytam ugy a hibaüzit ahogy van és visszaléptem a játékba és játszottam ameddig ki nem lépett egy újabb hibaüzivel !!
    De legalább 15-20 percet játszottam vele !!
  • Mitisz
    Hogy oldottad meg ? Hogy ne álljon le ?
  • wesker24
    Na sikerült játszani a játékkal de egy dolog valami azonnal szemet szurt csak dx9-ben olyan pocsék a vér amikor fröcsög ?? Mert nálam aztán tényleg szarul néz ki a vér a játékban !! Pedig full grafon van minden de dx9-ben a vér látványa amikor lövünk és fröcsög nagyon kiábránditó !! Olyan a vér mintha kocsonyás lenne !!

Ilyen semmitmondóan kocsonyás a vér Dx10-ben is ??

Amugy tényleg nagyon király a játék a grafikája ott van rendesen !!
    Csak hát nekem a vér nem igazán jött be !!

Esetleg mit vegyek le a grafból hogy a vér jobban nézzen ki ??
  • Mitisz
    Nem hiszem el .
    Nem észlel hibát és nem áll le ha a WarGame-G4WLive.exe.cfg nevű fájlt törlöm , vagy átnevezem , ez azzal jár hogy nem tud a live rendszerbe bejelentkezni , azaz nem tudok a játék közben menteni ... Viszont nem áll le így a játék ... De így nagyon rossz , mintha egybe kéne végigjátszanom . Hogy lehet erre akármi megoldást találni ?
  • MrAndree
    Ja és high-on.
  • MrAndree
    Hát nálam tuti nem tölt 7 percet. Még két percet se szerintem bár nem mértem. Pedig gyengébb videokártyám van mint Neked.
  • kirol
    Hú, hát valami brutál jó ez a játék. Eljutottam oda, hogy egy főgonosz kivégzi az egyik emberemet és valami összeláncolt gyilkológépek elszabadulnak. Iszonyat jó játék, és hasonló jó az optimalizációja is.
  • ellington
    nemtudom mi baja a játéknak. az összes mai megy 1024ben high grafikán, ez tölt kezdésnek hét percet, és medium-lowon próbáltam most. ut3 motor, simán kéne vinnie maxon is, csak gondolom valami nálam a hibás.
  • Fehercsoki
    Ja és valaki próbálta az editort?Majd kipróbáljuk a lant valaki csinál hamachi szobát?:)
  • Fehercsoki
    Szerintem a razort az tökéletes ha valakinek nem megy az nem a razor hibája.
  • Travelos
    szerintem nem a crack a hibás
    egyszerűen elkapkodták a játék kiadását és optimalizálás nélkül jelent meg

szerintem akinek eredetije van, az is szívni fog
    sok-sok patch lesz ehhez, és nagyon-nagyon soká

minderre a bizonyíték, hogy van akinek megy, van akinek nem
  • cserpak
    Ellington megy a game 2600xt-vel legalább mediumon 1024-ben, vagy valaki más 8600gt-vel nyomja így? Ehhez a gamehez vennék most új kártyát, a 3800+ proci mellé. Megy legalább minimum 30fps-sel mediumon? Betöltés tőlem lehet 10 perc is, csak ne vánszorogjon annyira.
  • azriel
    Az
  • Rusy
    a razor verzió az angol alapból?
  • MaxPayne
    Na akkor mit mondtok? melyik verziót érdemes letölteni?
  • MrAndree
    Hát nálam megy rendesen /razor/.
  • Nagylaci
    Egy kép tessék: (kb ötödszörre ment annyit a játék, hogy még lenyomtam a printszkrínt... ) :D

• Nagylaci
    Nekem is kilépked csak nekem hibaüzenet nélkül. Mindenből legújabb driver, DirectX stb... Más vadiúj játékok simán hiba nélkül futnak. Szerintem hibásak az eddigi crack -ek! Gondolom várni kell egy keveset.
  • mama2
    Vlaki képet rakjon már be kösz:)
  • Voltan
    Ilyen gáz elindítani? Ennyi gondja van? Basszus, én még sak most töltöm.
  • azriel
    Nekem is mindkét verzió, kilép egy idő után, "az alábbi művelet nem hajtható végre az alábbi területen, memória írási hiba". De csak ennél a játéknál, eddig egyiknél se volt ilyen gondom. A memória elvileg jó, a memtest csont nélkül lefutott, Geil Ulra KIT.
    Mitől lehet?
  • Travelos
    köszi a segítséget, bár mindegy, mert állandóan kilép hibaüzenettel :(
  • lololol
    azért annyit játszhattál volna hogy az egér jobb gombját lenyomd
    és ez nem fps
  • Mitisz
    Első pálya töltése közben hibát észlel és leáll Valami ötlet ? Köszi ha valaki tud segíteni :)
  • Travelos
    már nem azért, de valakinek van célkeresztje? mert anélkül elég nehéz célozni.
    továbbá nem lehet ezt FPS nézetbe alakítani valahogy?
  • bordy
    na, mégis csak müxik ez az alt+tab-os dolog. mondjuk hogy jó így már.
  • Fehercsoki
    Akinek amd procija vagy ati kártyája van(vagy mind2) az rakja fel a drivereket ottvannak a Binaries mappában lehet hogy segít.
  • wesker24
    Egyetértek veled nekem sincs hova visszalépnem !!

Tudott már valaki LIVE profilt csinálni ?? Mert nekem csak Local profilt enged csinálni !!

Ilettve tudnák Live profilt is csinálni csak oda meg serial kér amit a franc se tud mi az !!
  • Micsu
    de valaki azt mondja már meg hogy miért megy a menüben a gém 1 fpsel, nemlehet igrányítani az egeret csak félpercenként, a medal of honornál tapasztaltam ilyet...
  • bordy
    visszalépnék én szívesen csak nincs hova.
  • Fehercsoki
    Nekemis kb fél percig tölt és játék közbe sose tölt csak 1 secre leáll checkpointoknál.