6257
-
#1257 várj vele, van, akinek 1 óráig csinálta :/
(én is razorost tettem fel, és itt is elég sokáig decompressolt)
amúgy valakinek sikerült már hamachival co-opot nyomni? -
#1256 Megy az csak onnantól még vagy fél óra:) -
#1255 A +RAM-nak mindig van értelme, de a beakadásokat nem fogja megoldani... itt nem, mert az engine ilyen és kész...majd egy patch talán:) -
#1254 razor
de a decommpressing files áll nem megy tovább :| -
#1253 Melyik release? -
#1252 akkor azt mondod nincs értelme a +1 GB Ramnak ? (tudom hogy elégnek kéne lennie de ennek ellenére idegesít és meg akarom szüntetni) -
#1251 na most telepíti minnnnnyá fent van
a crack után kell még vmi csinálni v már csak indítani? -
#1250 bazzd bevallom elég jol tudok spanyolul de ezt nem vágom ...
mit kell csinálni hogy ne hablatyhablaty legyen???
razor 1911... -
#1249 Most ott tartok, hogy legyőztem a vak Berserkert, eddig kurva jó a játék!
Egyébként nekem is swappol, és elég idegesítő!
Játék elején nem csinálta, most pedig elkezdte.
Nekem is 2 giga ramom van, ennek elégnek kell lennie pedig.
Majd kipróbálom Vistán swappal-e :/
Csináltam két jó képet :D
Before:
After:
-
rémrendescrysis #1248 A hello után !. -
rémrendescrysis #1247 Hello?
Valaki meg tudná mondani hol vannak a játék save fájlai?
THX!!!! -
#1246 most néha csinálja a kis swapolást (2gb ram van a gépben) szerintetek ha veszek még 1 gb-t akkor megszűnik ? vagy nem érdemes? van itt valaki akinek 3-4 Gb -je van? neki is csinálja a swapot? -
Chris16 #1245 Ez a rondaság, miért nem akar elindulni? :(
El sem indul, még egy videó sem... :(
(Mind2 crack-et próbáltam, az összes driver a legújabb, szóval nem értem)
Gép:
AMD athlon x2 3800+
Ati x1600 pro
1gb ram -
#1244 Nálam 10GB -
Darkjether #1243 nagyon köszönöm -
#1242 8,88 GB -
Darkjether #1241 mennyi férőhely kell a játéknak?? -
#1240 Majd ha megjelenik magyarul, akkor le lehet majd szedni a magyar fájlokat! -
genory #1239 Hello!
Ezzel a magyar felirattal most mi van? Elő lehet belőle varázsolni valahogyan vagy majd valaki csinál hozzá? -
Scooby87 #1238 na gyerekek elég jó a gém,de azért ez pc-n tutti nem lenne év játéka....most tartok a szagolos szörnyecskénél(aki -she- és elszakitotta a láncait)....notin nyomom és szerencsére jól visszi...1024*768 medium-ban legalacsonyabb 25fps-volt,de akkor marha sokan támadtak meg ,átlag 35...highon is kirpobáltam ott azért leesett 20-ra is ami már nem olyan tetszetős,vmint ott sokkat swappol,pedig 2giga ram van a gépbe.... -
Nagy01 #1237 Rakok fel én is egy pár képet.1440*900as felbontás minden max amit csak lehet xp-n.:D Majd kipróbálom vista alatt is.
-
#1236 alt+tabolj vissza a gémbe, ne foglalkozz a hibaüzivel. -
zee13 #1235 SZiasztok!
Miért dob ki a Game, G4Wlive.exe.cfg-vel, ha pedig áthelyezem a file-t akkor megy rendesen viszont nem tudok igy PROFILE-t csinálni meg menteni sem..:(
Kérlek irjatok!!!
Köszi szépen! -
#1234 Mert ki kell venni a pipát hogy ne kérdezze többször. -
#1233 Én felinstalláltattam vele 2x, és még mindig kiírja ugyanazt :D -
Madmano #1232 Nemtom,kérdezte-e már vki.ha igen,bocsi.Szal:mikor a Razor verziót fölraktam és indítom,feldob egy ablakot hogy az AMD procim driverét frissíteni kéne.Akarom or nem?Ha nemet mondok,akkor is indul a játék.A kérdésem,hogy egy öregecske 2500+-os Barton procim van,ha azt mondom,frissítse a drivert,nem vmi 2magosokhoz való cuccot dob fel?Meg egyáltalán:érdemes frissíteni? -
#1231 Mikor utoljára a topikban jártam,arról volt szó,hogy nem is lesz pc-re a játék oO -
Scooby87 #1230 na beteszteltem a gémet én is...nekem a notin
msi 677x-en 1024*768-ban medium beállításnál is kakasul megy...30fps környékén van csata közben.....antialasing persze ki van kapcsolva.....sztem jó kis gém...a profil létrehozását vki elmondaná pontosan ,hogy zajlik mert létrehoztem egy offline profilt,de mégse mentettte el...amúgy nekem nem lép ki a gém és gyorsan is tölt....razr verzió sztem nagyon ok. -
#1229 Azért hogy ellehessen adni valamivel a Vistát.
Bár lehet itt DX10 mert elvileg gyorsabbnak kéne lenni mint a Dx9-nek ha maga a Vista miatt lassú a game még dx9-ben is XP-hez képest!
Lehet védeni a vistát hogy nem az a szar akkor meg a driverek nemtökmindegy valami fos és ezért lassú :( -
n003 #1228 sziasztok :)
van aki már végigjátszotta? most végeztem a bányában az mennyire van a végétől mire készüljek :DD -
#1227 nevetséges én még mindig nemértem minek kellett eza dx10 :S
szinte még seholsemláttam nagyobb változásokat dx9 és dx10 között.eziscsak arramegyki hogy VEGYÉÚJGÉPET? :D -
#1226 Elmondtad.
Szervusz. -
#1225 "hogy esetleg ezeket NORMÁLISAN kommentálnád, vered a nyálad orrvérzésig, mert neked nem jött be."
2 szót írtam és már ez már felér egy: "vered a nyálad orrvérzésig"-el ?
R6 se tetszet.
Azért van a fórum hogy elmondjam a véleményem. -
#1224 Megmondanád, hogy mi a jó édesanyádért trollkodsz még itt ebben a topikban? Nagyon fárasztó, leírtad, hogy nem tetszik, meg, hogy ennél jobb játék a Painkiller, ezzel magadat is leírtad, most pedig, hogy már mindent leírtál, talán mehetnél is a picsába!
Itt emberek kértek DX10-es képeket, ahogy látom egyedül én tettem be, erre ahelyett, hogy esetleg ezeket NORMÁLISAN kommentálnád, vered a nyálad orrvérzésig, mert neked nem jött be.
A R6:Vegas bejött? Csak azért, mert kb. egy az egyben ugyanaz a játékmenete! Fedezékbe be, ellenfél mozgását leköveted, kilősz, megpusztul, mész a következő fedezékhez. Tehát a R6:Vegas-nál is jobb a Painkiller? Biztos van itt egy Painkiller topik valahol, szerintem tárt karokkal várnak!
Amúgy nekem eddig nagyon tetszik, kemény hangulata van, állat karakteres főszereplőkkel -mondjuk nálam minden ilyen spacemarine jellegű cucc minimum elmegy-, kurvadurva grafikával és hangokkal!
Egyedül ez a járművezetős rész volt rohadtul semmilyen, de legalább rövid volt! -
#1223 Nyugi srácok: a dx10 ismét csak vakítás. Nincs különbség a dx9 és a dx10 között, csak az élsimításban.
dx9 vs dx10 -
#1222 Mármint külön a magyar szöveget vagy külön magyar feliratot tartalmazó játékot? -
#1221 Nem lehet magyarul tolni külön fogják kiadni! -
#1220 Jól mondod. Akarat kérdése :) Az meg nincs a Vista felé. Majd ha lesz SP1e neki akkor meggondolom...
-
#1219 Valahol azt írták,magyar felirattal jön ki.
(valami magyar pdf van is benne)
Razor-os verziót lehet valahogy magyarul tolni? -
#1218 kifojt a higany:S