6257
  • Riddick21
    Főleg az utolsó előtt kép kurva kemény, ott le is hidaltam, mozgásban még jobb!
  • Riddick21
    Mindenesetre nyomok még párat, ezek azért durvábbak, bár lehet, hogy DX9 alatt is csont ilyen:

• AntiHero
    GoW 1 éves játék! mit vársz tőle?
  • serito
    Nem tudom mi olyan bonyolult egy telepítésen? Nekem is 4db HDD van a gépben és van vagy 10 partíció. Ennek ellenére fenn van a Vista és az XP is persze nem egy partíción. Szerinetm csak akarat kérdése az egész!
  • Prince of Máté
    BIoshocknál DX10-ben nem a textúra a szebb, hanem az effektek.
    Youtube-n van fennt egy videó is róla.
  • gneoka
    "szóval a Vista telepités nem oldható meg :)"

DEa Dx 10-é igen!

dx 10 xp alá

ha ismerted, bocs

OFF:
    Egyébként idáig láttam Dx10 gamékat a haver 8800 Ultráján (Company of heroes Bioshock,World in Conflict) De eggyenlőre csak arról győzött meg a látnivaló, hogy jó hogy nem dx 10 es karit vettem :)

a GOW Screenshotok lentebb meg most ráraknak egy lapáttal , nálam ez ugyan ilyen :))

Bioshok dx10 vs dx9
  • tobias88
    én nem látok akkora különbséget
  • kirol
    Hát akkor itt sincs semmi különbség 9 és 10 között.
  • Riddick21
    DX10-es képek:

• kirol
    Hát este tudok dx10-es képet felrakni ha valaki meg szeretné nézni.
    De most pont belső térnél járok, amikor a falat át kell töretni a szörnyel és csak úg jutsz tovább.

Na eddig a 3. ajtón még nem sikerült túljutnom. Kinyír mindig.
  • HunnernesKonge
    Tudja, tudja, de elég komplex a rendszerem felépítése.
    4db Winchester kb 14-15 db partició, szóval a Vista telepités nem oldható meg :)

gneoka: Igen XPm van.
  • serito
    Kattints rá egérrel!
  • zee13
    Sziasztok!
    Hogyan kell PROFILE csinálni, és menteni?
    Mert az F1-el nem műxik, sehol, ha nyomom!
    Kérlek irjatok!
    Köszi szépen!
  • serito
    Csak vasárnap este tudok képeket feltenni de szerintem addíg teszfel valaki helyettem. A te VGA-d is tudja a DX10-et miért nem próbálod ki?
    Tegyél fel egy Vista-t!. Ha addíg nem tesznek fel DX10-es full-os képeket akkor vasárnap este csinálok párat. Sajnos ma reggel vidékre kellett utaznom a gépem meg otthon , de vasárnap megindítom az aprítást.
  • Gideon Wieth
    elleszel még vele egy ideig :)
  • Matte
    pf...fájl töröl és már emgy is a gamma...
  • Matte
    ja és miután mondjuk "letöltöm", vagy megnyitom a launch.cab-et (amiben semmi értelmes dolog nincs) azután a futó programok listájában ottmarad a startup.exe, de 0 procihasználat a memóriahasználata meg marad olyan 43 mega környékén....

mi lehet a gond?
  • Matte
    hát ez remek.....segítsetek
    feltelepítettem, razor verzió.. crack rátol....játékot indítom, erre kiírja, hogy fel kell telepítenem az AMD proci drivert....feltelepítettem ami a lemezen volt, ami az AMD honalpján (legújabb), de egyik se jó neki, minig kiírja hogy fel kell raknom. Oké, rányomok hogy SKIP, gondolkodig egy darabig, majd bedobja a launch.cab fájlt (mint letöltést). És ennyi, innen nem megy tovább.... Miért csinálja ezt?

Valaki help please!
  • r4pt0r
    Ez az azt írja ki hogy nem talál mentést, pedig 1 órája még volt mentés. Pedig nem változtattam meg semmit. Jee.

Nem tudja valaki hogy az új pálya részek hol vannak mert ha az ACT 5ben akkor nem kell végig vinnem, mert már x360on végigtoltam.
  • Purga
    lol
  • Skyline
    Amúgy nó aggódás az 5. fejezetnél hagytuk aba xboxon a coopozást...Lesz addig még jópár móka és kacagás...:)
  • Skyline
    5 nagy rész van 30 chapter...:)
  • IgH
    Na elölről - mostmár profillal - kezdve már elvittem a 2.chapter végéig,ahol azt az UV lámpás kocsit kell vezetni. Egyre jobban tetszik,nagyon feldobják ezek a dolgok,mint pl. most ez a kocsis rész,vagy ahogy az egész chapteren végigment ez a sáskák előli para. Remélem a későbbi pályákon is lesznek ilyen színesítő elemek. Egyébként kb hány %-nál járok? Mert vágom,h 5chapter van,és lassan a 2.-at is befejezem,csak azt ugye nemtom,h milyen hosszú a többi.
  • Skyline
    Pffffffffff:)
  • AntiHero
    az 1000x jobb ettől.
  • MrAndree
    Agyatlan? Nekem az agyatlan azt jelenti hogy ész nélkül Ramboként megyek előre és lövök. Itt ezt megpróbálod és 3 másodperc múlva csodálkozva meredsz a load last checkpoint feliratra. :)
  • Purga
    Akkor a Painkiller micsoda? Haláli unalom?
  • AntiHero
    ALT+TAB megoldotta a problémát. De nekem nem jön be a játék:S

Agyatlan lövölde... Túl sok volt már mostanába belőle. Elrakom szűkösebb időkre.
  • Skyline
    Amúgy aki szerint agyatlan hent az ideáig jusson el...Úgy 1 óra játék után van ez a rész,itt kerül elő a Berserker...Sok sikert hozzá:)))))
  • Skyline
    Nah akinek szürke a játék annak tessék...Itt már szürkéssárgás szín is van:))))

• AntiHero
    Engem folyamatosan kivág. Sztem nem is játszok vele inkább...
  • gneoka
    xp-d van?
  • HunnernesKonge
    DX9
  • ricsa008
    én is kiványcsi lennék próbálta már valaki 9600 os kártyával ?
  • gneoka
    neked 8800GTS-el nem megy DX10 be fullon ? (csak meglepődtem)
  • broman191
    1024x768 - medium biztos, de lehet hogy high is:)
  • HunnernesKonge
    4-5 képet kérhetnénk a dx10es full grafikáról? (Nem hiszem hogy csak engem érdekel :D )
  • serito
    De van mentés csak létre kellene hoznod egy új profile-t! Én legalább is így csináltam, szintén a Raz@r-os verzsönnel és megjegyzi a Chekpoint-okat és onnan folytatja.
  • serito
    Gyerekek ez a gamma nagyon odabasz, hogy egyszerűen fejezzem ki magam.
    Meg kell hagyni 1280x1024-ben futtatom full AA és minden egyéb mellett DX10-ben. Egyenlőre csak 15 percet játszottam vele és (az új profile-t nem felejtettem el a mentések miatt) de eddíg nagyon meggyőző. Pörgős játékmenet, jó duma, szép grafika, állati kidolgozott mozgás, ellenfél AI is egész normális, bár némelyikbe egy egész tárat kell belereszteni, hogy kifeküdjön. Azt hiszem így első "ránézésre" kötelező anyagnak tűnik!
  • Drephis
    #873, nem szóltam