6257
  • neptum
    kiprobálhatam vére nagyon jó és a Razoros verzióval semmi probléma tök jól megy
  • valaminick
    semmi gond nincs nyomtok egy alt+tab ot visszaleptek a jatekba es mehet tovabb... ennyi.. csak ne nyomjatok a hibauzenetre
  • BlackWolf
    fel percnel nekem nemtoltott tovabb
  • wesker24
    Erre én is nagyon kiváncsi lennék akár a reloaded akár a razor crackjét használom azt irja ki hogy exe hibával kilépett !!
  • wesker24
    Nekem ha valami isteni csoda folytán egyáltalán odáig eljut hogy betöltsön a játék akkor nekem kb még 1 perc volt kb mig betöltötte a játékot !!
  • IgH
    Szeretem,h nagynehezen két nap alatt leszenvedem a cuccot,erre ugyamezt a wargame-g4wlive.exe lófaszos hibaüzit kapom. Jó lenne ha vki rájönne miez.
  • wesker24
    Jah nekem meg a Razor verzió van én is furcsálottam hogy az egeret miért nem lehet használni hiába mozgatom az egeret akárhová is nem csinál semmit az egérnek csak a bal és jobb gombját tudom használni !!
  • ellington
    két giga rammal másnak is 7 perc mire betölt a játék? mert ez még oké is lenne, ha nem töltögetne három-négy lépésenként játék közben. másnak is van ilyen?
  • BlackWolf
    lehet korbenezni egerrel is nalam alapbol nemtudom nalad miert nem nekem a clone cd-s van
  • wesker24
    Megvan a VMRedist progit töltsd le telepitsd fel és nem irja ki azt a Visual Basic marhaságot !!
  • wesker24
    Arra kell egy külön progi asszem valami Microsofz Visual Basic progi ha az fennt van akkor nem irja ki azt a hibát !!
  • wesker24
    Na végre sikerült profilt csinálnom az opciokat is sikerült beállitanom !! És amikor új campaignt kezdtem nem lépett ki !!
    KOPP-KOPP-KOPP !

De lenne egy kérdésem van rá arra lehetöség a játékban hogy egérrel lehessen körbenézni mindenfelé ?? Mert billentyűzettel körbenézni igen csak macerás !!
  • CalebJoe
    Menüben nincsenek betűk nagynehezen megtalálom a New Game-et tölt aztán meg kidob Visual C+ hibával mindez a Razor-os verzióval valaki help ha tud.
  • Micsu
    Fleteszem a gémet minden ok, a menüben meg kb 1 fpsem van, egér fél percenként reagál, valaki?
  • ZÓÓÓcsi
    Végre egy jó hír!
  • ZÓÓÓcsi
    Itt a kollegák vitatkoztak egy pár sorral lejjebb, csak azért mondtam...
  • Fehercsoki
    Razoros verzió tökéletesen működik nem fagy le nem lép ki tudtam accot is csinálni de csak localba.Editort próbálta már valaki?
  • DonnieBrasco
    Marhaság. A64 3000+ procim van és fut, mint az álom...

DB
  • bordy
    erre mit lehet mondnani, vagy elindul nálad vagy nem. mind2 verzióra érvényes. rld, rzr
  • DonnieBrasco
    /ignore

DB
  • ZÓÓÓcsi
    AMD procid van tehát semmi nem lesz okés!
  • ZÓÓÓcsi
    Tehát akkor ki lehet választani hogy online vagy offline profil?
  • mikiking
    Valkai adjon tanácsot,hogy meik verziot töltsem vagy szerezzem meg...... ugy hogy minden okés legyen,kösz
  • kill3r21
    nemtom kell e net de sztem nem..egy ofline free profil kell
  • ZÓÓÓcsi
    Profil készítéshez kell net kapcsolat?
    Ha nem készítek profilt, akkor nem menti az beállításokat?
  • Quki
    jaja...nekem is ez volt a gond...mondom ok leszedtem amd honlapjáról is a legújabbat...felraktam...megint kérte...ok akkor felraktam azt amit ő indított el....megint kérte , na mondom menjen a picsbe...skip...és akkor jöttek a problémák játék közben............de úgy utálom az ilyen geciségeket...hogy intelre van minden kihegyezve...hát menjenek már a játék készítők a búbánatba...nem gondolnak olyanokra akiknek esetleg amd-jük van?
  • csabush
    Crysis nekem első pár másodpercbe swappolt ha rángattam összevissza. Ez meg tök jól fut, de ha elnézek akkor beröccen egy pillre. Mondjuk nekem csak 256os a kari. De a vga memória főleg a textúráknak kell. Na mind1, nem vágom.
  • kill3r21
    ennyire lámaság van hogy profilt nem tudtok csinálni? na ne má....free profilt kell azt hello...gyereket ne legyünk má balf@szok :D
  • kwalker
    Miért nem tudsz profilt, nem tudod hol kell vagy valami gebasz van vele?
  • Imi01
    Valahogy ez a játék az amdket enm szereti ahogy nézem.Felraktam az amd frissítést is,ujraindulásnál mégis megint írta hogy rakjam fel:(
  • DonnieBrasco
    Hát nemtom mi lehet többeknek a gond. Nekem razoros van, minden angol, 1 óráig rakta fel de fut akadás, kilépés, röccenés nélkül. Csak profilt nem tudtam még csinálni :(
    Ha az is összejön, még végig is tolom. Ha nem - uninstall...

DB
  • buldozer99
    Nekem tökéletesen működik a razor-os verzió!
  • broman191
    Nekem végülis a videókkal van gond, mert az akad be, amúgy jó lenne...ha kint nézem RAD Tools-szal akkor is beakad és kifagy, de videók nélkül meg nem akarok játszani:-/

Crysis beta nvidia driverem van szóval uninstall és 163.75 WHQL fel...
  • ZÓÓÓcsi
    Próbáltátok már ezt a "wargame-g4wlive.exe"-t letörölni és úgy indítani?
  • Quki
    sz*pjanak széjjel a microsoftos gennyarcúak...meg aki safediscet rakott rá
  • ZÓÓÓcsi
    Hát a gamecopy-n nincs!
    A gameburnworld.com-on van egy Razoros!
    De ezt a startup.exe-t kéne bemásolni?
  • Quki
    hát...őszintén szólva...sztem nem nagy durranás...a razoros verzió szar...1 órát baszakodott mire feltette...a gépet leterhelte...elindítom mindne fullba...szépen fut...csak jópárszor csinált olyat mintha megakadna totál...egy pár ilyen után meg minden habozás nélkül kilépett a játékból...semmi hibaüzenettel....na mondom ok...elindítanám , baszik indulni...fogtam azt letöröltem a picsbe az egészet...áh...
  • bordy
    nah, végig probáltam a safedidisc-es okosságokat, de csak kéri a lmezet mindere.
  • wesker24
    Nekem mondod nekem is ugyanezt irja ki csak nekem bejön a menűje és ha bármit be akarok állitani akkor egyből kivág az asztalra exe hibával a reloaded-es és a razoros crack-kel egyaránt !!
  • broman191
    Háááát fakk:) Thermo-valami rls+ eng sub+ txt meghagyva -> még mindig spanyol és elindul, majd az EPIC logo utón kidobja hogy "A(z) wargame-g4wlive.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

Ha txt-t kitörlöm akkor meg angol lesz csak már el sem indul és úgy észlel hibát...

Jó nap ez a mai:)