837
  • bodesz
    nah valaki PLS
  • bodesz
    nah valaki PLS
  • bodesz
    hihetlen...
  • bodesz
    adsz linket akkor megnézzünk fake e...
  • bodesz
    nah szal itt írnak kicsit bővebben is
    no meg itt is :)
  • bodesz
    minden az :P csak adjátok már torrentlinket :P lehet japán a telepítő 1.képe aztán lehet nyelvet váltani szal LINKET MÁR :P
  • grizzly21
    three more days:)
    tehát szerdán? esetleg valami info a gammáról? link?
  • bodesz
    még 3nap
  • grizzly21
    mikor jön ki hivatalosan? vmikor jövö héten?
  • bodesz
    adj linket :P
  • G.I.JOE
    Torrenten van fent NBA live 2006 PC chinese version. Ez fake? Próbálta vki?
  • bodesz
    jöjjön már ki a gama :P
  • grizzly21
    nyilván fake
  • bodesz
    annyi nemlesz csak 2-3 :P ausztrálok már tolják mert boltoknak nem szóltak hogy csak X kor rakják ki a polcokra :D
  • bodesz
    lostgames SMS tartalma :D
  • báttyó02
    fake
  • Homaly
    Ez nem valami fake?
    Még van a hivatalos EA Sports oldalon 4 nap a megjelenesig!!
  • grizzly21
    lol
    http://lostgames.atw.hu/
  • FrezeR
    hurrá:)
  • Laci08
    Ha valakit érdekel itt vannak új screenshotok az xboxos verzióbol. Remélem 28.-a körül meg fog jelenni.
    http://previews.operationsports.com/gamescreenshots.aspx?game=nbalive06xbox
  • bodesz
    nemtom mit akarsz itt a demóval
    lollerkillercool :P
  • FrezeR
    tabaly=tavaly
  • FrezeR
    dehogy nem volt demó. tabaly is volt :) nézd meg nyugodtan
  • bodesz
    demó???sose volt sztem nba live demo.amúgy meg még 2 max 3hét :P
  • FrezeR
    várjuk, bár egy demó is jólesne előtte :)
  • KeKKSZike
    Jó is lenne! :D
  • Laci08
    Állítólag szept 30.-án megjelenik. Frankó
  • bodesz
    hát ja :(.bár nem mindig.ezért kell feladni a labdát centernek vagy pf nek és máris 1szerübb :D
  • FrezeR
    jah ez tény. de a védő szinte mindig visszaér mint a villám és ezért nem olyan az a gyorsinditás mint amit elvárhatna az ember
  • bodesz
    minden csapatban van gyorsindítás.amikor futtok előre és felrakja a kezét akkor futás közbe kapja a lasztit.csak nem mindig... :(
  • FrezeR
    azt tudom, hogy van benne de elég gyengén kivitelezhető. minden csapattal játszottam és hát nem volt valami meggyőző :) na mindegy remélem az újban jobban érvényesül majd.
  • Cassell
    Gyorsindítás van benne csak kifejezetten erre szakosodott csapattal kell lenni.A Seattle meg a Phoenix egy jó zónával lepattanókból leindít ha olyan emberke irányítja a csapatot.Ami elég idegelő tud lenni....
  • KeKKSZike
    Én már nagyon várom... Néztem videókat, állati lesz az biztos!!
  • FrezeR
    na meg a gyorsinditásokat normálisan megcsinálni, hogy legyen is.
  • Cassell
    Azt kéne elfelejteni a programozóknak ,hogy néha hót üresen felugrok tempót dobni ahelyett ,hogy szépen kitartaná a dobást eldobja hirtelen könyékből persze rá a gyűrű tövére.Szerintem
  • bodesz
    engem az zavar hogy büntetőt vagy büntntetővonal mögül vagy 1 méterre dobják :D .de télleg :P
  • FrezeR
    hehe futni velük ez jó:) na igen meg lehetne változatos is az anim nem csak egyfajta hanem több időkérésnél is akár. meg pl hiányolom, hogy ha győztes kosarat szerek akkoris ugyugy vonulnak le a pályáról mintha simán nyertünk volna:) apróságok ezek de nagyot dobna a hangulaton ha ezeket felturbóznák kicsit
  • bodesz
    nemdob be mindent ha jól védekezel :P és igaz lehetne több animáció mint fifában bár ittis van meccs eleji anim de időkérésnél lehetne több is és segédezdő is lehetne esetleg te magad edzhetnéd embereid.pl futni velük az utcán :D vagy ilyesmik :P
  • FrezeR
    nos, ki milyen újitásokat vár az idei játéktól? jó lenne ha a régóta meglévő bugokat kiirtanák végre. gondolok itt a palánk háta mögül bezsákolt labdákra, meg az AI "mindent bedobok az utolsó percekben és csak hármasokat vagyok hajlandó megpróbálni" bugra:) stb stb. meg jó lenne több ingame animáció egy kicsit több élet a meccsekre.
  • KG21
    jah, a csapatom szegyene voltam :(