837
-
#64 nah valaki PLS -
#63 nah valaki PLS -
#62 hihetlen... -
#61 adsz linket akkor megnézzünk fake e... -
#60 nah szal itt írnak kicsit bővebben is
no meg itt is :) -
#59 minden az :P csak adjátok már torrentlinket :P lehet japán a telepítő 1.képe aztán lehet nyelvet váltani szal LINKET MÁR :P -
#58 three more days:)
tehát szerdán? esetleg valami info a gammáról? link? -
#57 még 3nap -
#56 mikor jön ki hivatalosan? vmikor jövö héten? -
#55 adj linket :P -
#54 Torrenten van fent NBA live 2006 PC chinese version. Ez fake? Próbálta vki? -
#53 jöjjön már ki a gama :P -
#52 nyilván fake -
#51 annyi nemlesz csak 2-3 :P ausztrálok már tolják mert boltoknak nem szóltak hogy csak X kor rakják ki a polcokra :D -
#50 lostgames SMS tartalma :D -
#49 fake -
Homaly #48 Ez nem valami fake?
Még van a hivatalos EA Sports oldalon 4 nap a megjelenesig!! -
#47 lol
http://lostgames.atw.hu/ -
#46 hurrá:) -
Laci08 #45 Ha valakit érdekel itt vannak új screenshotok az xboxos verzióbol. Remélem 28.-a körül meg fog jelenni.
http://previews.operationsports.com/gamescreenshots.aspx?game=nbalive06xbox -
#44 nemtom mit akarsz itt a demóval
lollerkillercool :P -
#43 tabaly=tavaly -
#42 dehogy nem volt demó. tabaly is volt :) nézd meg nyugodtan -
#41 demó???sose volt sztem nba live demo.amúgy meg még 2 max 3hét :P -
#40 várjuk, bár egy demó is jólesne előtte :) -
#39 Jó is lenne! :D -
Laci08 #38 Állítólag szept 30.-án megjelenik. Frankó
-
#37 hát ja :(.bár nem mindig.ezért kell feladni a labdát centernek vagy pf nek és máris 1szerübb :D -
#36 jah ez tény. de a védő szinte mindig visszaér mint a villám és ezért nem olyan az a gyorsinditás mint amit elvárhatna az ember -
#35 minden csapatban van gyorsindítás.amikor futtok előre és felrakja a kezét akkor futás közbe kapja a lasztit.csak nem mindig... :( -
#34 azt tudom, hogy van benne de elég gyengén kivitelezhető. minden csapattal játszottam és hát nem volt valami meggyőző :) na mindegy remélem az újban jobban érvényesül majd. -
Cassell #33 Gyorsindítás van benne csak kifejezetten erre szakosodott csapattal kell lenni.A Seattle meg a Phoenix egy jó zónával lepattanókból leindít ha olyan emberke irányítja a csapatot.Ami elég idegelő tud lenni....
-
#32 Én már nagyon várom... Néztem videókat, állati lesz az biztos!! -
#31 na meg a gyorsinditásokat normálisan megcsinálni, hogy legyen is. -
Cassell #30 Azt kéne elfelejteni a programozóknak ,hogy néha hót üresen felugrok tempót dobni ahelyett ,hogy szépen kitartaná a dobást eldobja hirtelen könyékből persze rá a gyűrű tövére.Szerintem -
#29 engem az zavar hogy büntetőt vagy büntntetővonal mögül vagy 1 méterre dobják :D .de télleg :P -
#28 hehe futni velük ez jó:) na igen meg lehetne változatos is az anim nem csak egyfajta hanem több időkérésnél is akár. meg pl hiányolom, hogy ha győztes kosarat szerek akkoris ugyugy vonulnak le a pályáról mintha simán nyertünk volna:) apróságok ezek de nagyot dobna a hangulaton ha ezeket felturbóznák kicsit -
#27 nemdob be mindent ha jól védekezel :P és igaz lehetne több animáció mint fifában bár ittis van meccs eleji anim de időkérésnél lehetne több is és segédezdő is lehetne esetleg te magad edzhetnéd embereid.pl futni velük az utcán :D vagy ilyesmik :P -
#26 nos, ki milyen újitásokat vár az idei játéktól? jó lenne ha a régóta meglévő bugokat kiirtanák végre. gondolok itt a palánk háta mögül bezsákolt labdákra, meg az AI "mindent bedobok az utolsó percekben és csak hármasokat vagyok hajlandó megpróbálni" bugra:) stb stb. meg jó lenne több ingame animáció egy kicsit több élet a meccsekre. -
#25 jah, a csapatom szegyene voltam :(