837
-
Asszem no comment :)
video (1,4 MB) -
#275 passz. de szerintem semmi baja nem volt. ezért sem értem -
Mozes13 #274 Nem működik vagy mér? Bár én torrentem találtam még egyet és annak a nevében benne van hogy english szóval lehet az is jó. -
#273 tegnap még fent volt ma már nincs -
#272 angol -
Mozes13 #271 A clone cd-s változat az egyből angol vagy az is kínai? -
#270 Maradt egy kevés azért, gta-zni nem tudtam, csak most jutottam hozzá ismét. -
#269 4es szekcióba ha jól tudom, akkor fent van! -
#268 még nem próbáltam ki de most szomorú lettem :( -
Davidsned #267 Kösz, ez igazán jó hír, egyébként wanadoora fizettem elő direkt, ugynézett ki felrakják de felénél leszedték csak tudnám miért. Szal igy most elég szar lenne még 500ft-ot kiadni érte. -
#266 egyébként miért van az hogy mindig van egy két uj zsák a régieket meg leszarják? Mellesleg nekem a 2000 meg a 2003 tetszett a legjobba, a 03 azért mert ott igazi show time volt minden meccs -
#265 mit jelentett ez az elszórás? csak szórakozást, vagy valami mást is? azt hittem haza is fogsz hozni:) gtazni tudtál? -
Warden #264 Osztom a véleményedet, az első három meccs után is iszonyat csalódás ez a gém.A grafika az fejlődik de a játékélmény az vele egyenes arányban romlik.Ezt a 2003-as -hoz lehet leginkább hasonlítani abban volt az rohanás és mindenki mindenhonnan bedobja bezsákolja védekezni pedíg egyszerűen nem lehet.Nem értem miért nem a 2004 ill. a 2005-ös gémet fejlesztették tovább játékmenetileg ott egy 12 perces negyedekkel lejátszott meccsen allstar fokozaton 80-90 pontot úgy lehetett elérni hogy megizzadtál rendesen és az ellenfél is kb annyit szórt itt meg starteren az első negyed eredménye 64 : 59.Ennyit a realisztikusságáról pedíg az user és a cpu dobáspontosságát is levettem 20-ra.
Summa summárum a 2005 klasszisokkal jobban sikeredett így nem marad hárta más mint várakozni az NBA Live 2007-re. -
#263 dióhéjban: Washingtonban életmentősködtem szeptemberig, aztán a keresett pénzt elszórtam Miamiban, majd New Yorkban. Zsír volt :) -
#262 hello mester. megjöttél amcsiból? mesélj:) -
#261 warezcenteren fent van (dox.uw.hu) én onnan szedtem. Amúgy most próbáltam ki, és így elsőre nagy csalódás :( -
#260 Pedig igencsak fenntvan torrenten de azokra már nincs reg és ezek a legjobb torrentes oldalak :D -
#259 ez kész csak nem zsákolnak 1-1ben mindig kétkezes kétlábas sima zsákot? mást nem akar -
Davidsned #258 A clone cd-s addiction-os változatot honnan a rákból lehet leszedni? (torrentet nem találtam, de wanadoon sincs) -
#257 Ha lehet választani akkor ez. -
#256 nem akar valaki oline játszani?msn:[email protected] -
#255 sztetek ez v. az NHL 06 sikerült jobban? -
#254 Jah meg a superstar triggereket nem tudom még visszanézni,pedig nyomogattam már néhány dolgot a gamepadon... -
#253 Sztem nagyon jó lett a game,csak a BACKDOWN-t nem tudom előhozni,nem értem miért kellett megvariálni... -
#252 lehet ezzel neten is nyomni úgy hogy nem eredeti ? -
#251 arra már rájöttem hogy hogyan kell freestyle superstylozni
-
#250 nem lehet beállítani vhol a cserék számát vagy mindenhol csak 3 csereember van? -
#249 nekem billentyűzetem van ha az számít az elöző kérdésem leírásában -
#248 hogyan lehet olyan szuper passzokat produkálni ?ja és olyant még hogy lehet hogy pl ugrok a labdával és ugrásközben átviszi a hátamögött és úgy dobja be ? ezeket a meccseken hogyan lehet ? nem zsákolóversenyeken csak simán meccseken :D -
Laci08 #247 megnyomod a superstar tiggert nyomvatartod és nyomkodod a passz zsákolás futás valamelyikét. :) nekem így játszotta vissza. Akárhányszor vissza lehet nézni
-
#246 nem tudja vki hogyha olyan superstar gombbal csináltam vkivel vmit akkor hogy lehet visszanézni?me utána egyből felajánl vmit de nem tom melyik gombot kell nyomni(tudom hogy van replay de ez más) -
Perba #245 nah koszi megoldodott,mer visszaolvastam :P -
Perba #244 nekem ilyen kinai betuk vannak a menuben,de mar a telepitesnel is azok voltak rendes betuk helyett...3.47es daemonnal mountoltam,mi lehet a gond?help plz
nemvolt idom visszaolvasni szal ha mar leirtatok volna bocsi... :) -
#243 az mi ? :O [hülye]
a pro-hopot se vágom h mi akar lenni -
#242 Hát de ezt akkor se értem, hogy miért szedték ki a BackDown-t. Amikor az egy nagyon-nagyon hasznos gomb volt. -
Madu #241 aki akar On Line ligába játszani akkor asz szóljon itt.A Portland Trail Blazers a szabad csapat. -
Vinsanity #240 mi az a hook shot ? -
kismelasz #239 billentyűzeten nem találtam backdown-t!!az helyett van ez a superstar gomb!SUPERSTAR GOMB:amelyik játékos alatt van vmilyen jel(pl.:két nyíl[Jason Kidd], szárny[Lebron James], tűzes labda[Allen Iverson], 3[Ray Allen]...stb.)
és mpéldául a Kidd-el ha lenyomod a superstar gombot és utána a dobás, passz, steal, ugrás gomb vmelyikét akkor trükkös passzt ad!
ha ezt az Iversonnal csinálod, pl>superstar+ugrás akkor hátrafele egylábról dobja el!!!stb..mindenki próbálja ki -
#238 De ők gondolom billentyűzetre gondoltak, nem? Mert nem mindenki gamepaddal játszik!
Azt mondja meg valaki, hogy ott hogy van a Backdown? :D -
Homaly #237 Olvastam fbl forumon, hogy nem megy a BACKDOWN!
Egy hozzaszolasert nem akarok regisztralni, biztos van itt olyan, aki ott is tag!
Uzenem: BACKDOWN: jobb analog kar lefele huzva FOLYAMATOSAN, es mozgas a bal analog karral!!
Probaljatok ki!!
Hook shot meg nekem sem megy, tippet varok ra!
Es mit tudtok amerikai kiadasrol (NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION.ShadowCast.OSiOLEK
)??