837
  • csum666
    amugy én sose használtam az emulationokat... semmire se jó megy nélküle is minden
  • bepe79
    Szívesen, nincs mit!
  • musha
    király vagy, köszi!!! hát ezt a CloneCD leszedést nem sakkoztam volna ki magamtól az tuti. a mountolási folyamattal nincsenek problémáim, egy ideje már használom a d-tools-t ^^

nah, köszi mégegyszer, most már elindul.
  • bepe79
    Ha fent van a gépeden a CloneCD, akkor szedd le. Az Alcohol 120% is bezavarhat. Biztos, hogy be is mountoltad??? Daemon Tools ikonjára jobb klikk ---> Virtual CD/DVD-ROM ---> Device 0: [x:] No Media ---> Mount image ---> ott kikeresed a .mdf vagy .mds file-t, amit kicsomagoltál a rar-okból, és megnyitás, vagy rákattintassz, és voiláá!!
  • bepe79
    Az nem, én is előtte variáltam meg őket, és nekem megy, ugyanez a verzió.
  • musha
    az ugye nem lehet baj, hogy még az első indítás előtt átállítottam a loc könyvtárban azt a bizonyos 2 file-t az angol nyelv miatt?
  • musha
    a problémám vizuálisan:
  • musha
    változatlanul nem megy :(
  • Rudee
    *Emulation
  • Rudee
    Daemon Toolsban az Emultaion résznél minden legyen bekapcsolva.
  • musha
    f@sza, én mindent így csináltam, 3.47-es d-tools-om van, de a biztonság kedvéért újratelepítettem, és még mindig kiírja azt a kurv@ krix-krax-ot indításkor, amiben csak a `CD/DVD` kivehető
  • bepe79
    Nem kell crack. A lényeg az, hogy ha image-ből telepítetted a DT-vel, akkor fölrakás után be mointolod a 2. CD .mdf / .mds file-ját, és már megy is. Ha pedig az image-et kiírtad CD-re Nero vagy Alcohol 120%-al, akkor utána a CD-ről való feltelepítés után csak úgy megy, ha a Daemon Tools-al bemountolod a CD image-et (.mds / .mdf file). Erről szól a SecuRom / SafeDisk védelmi rendszer. Örüljünk, hogy nem StarForce-os vagy Steam-es...
  • Homaly
    Nekem megy, hogy felraktam 3.47-es Daemon Tools-t!!
    Kosz a segitseget!!!

Mi az, hogy superstar trigger?
    Hogy lehet hasznalni?
  • Anthony001
    Nekem azér nem indult, mert fenn volt a CLone CD
  • bepe79
    És a 3.47-es daemon fölrakása után be is mountoltad vele a game megfelelő image file-ját?
  • Thanatos
    ez midnekivel előfordul :)
  • Anthony001
    Nekem kell crack
    Az honnan lehet szedni?
  • egypszichonauta
    na egy utolsó próbálkozás,mindenkinek 10 699et foglal az exe?me ha nem és tuti hogy jó és lenne olyan rendes hogy elküldené msnen,azt nagyon megköszönném.a címem [email protected]
  • Jefferson
    ja jó semmi baj, én meg túl hamar felkapom a vizet, de erről már leakarok szokni :)
  • egypszichonauta
    beállítottam,de most csak annyit érek vele hogy nem piros hanem zöld lett az ikon a tálcán ,ugyanazt a krx-kraxot írja ki,kösz a segítséget de szerintem várok egy kicsit még vmi jobb verzióra
  • Thanatos
    emulations-nál all on...
  • egypszichonauta
    kösz a segítséget,de még most sem indítja el hogy felraktam a 3.47es daemon-t!!!!!!!!én is jáccani akarok
  • Thanatos
    jólvanna, csak megjegyeztem..., elég gáz hogy mamár igy van berögződve midnenkibe hogy a cracket kéri..., ááá nem nem kéne megvenni,c racket kér..., lol :D ez nem személyed iránt irányult csak ugy megjegyeztem :)
  • Sil3nt
    nekem egybol ment minden, es megcsinaltam amit kellett es angol lett...semmi problema! egyenlore csak szokom es allitom a billentyuzetet.
  • And 1 #172
    vagy nem és feleslegesen próbálkozok
  • And 1 #171
    a 360-as dunkokat billentyűzettel is be lehet vinni ?
  • Jefferson
    jóvan már....segíteni próbálok nem vetted észre? tehát ha CD-t kéri akkor ne keress crack után hanem tedd fel a 3.47-es Daemon tolls-t, remélem így már jól írtam le...
  • egypszichonauta
    vki plíííííííííííííííz mondja meg honan szedjek cracket,a wanadooról töltöttem le és nem indítja,ja és kicseréltem(meg letöröltem) a gameloc meg locale fájlokat de ha elindítom akkor mindenféle krikszkrakszal írja ki vmit,gondolom crack kéne..
  • Sil3nt
    Emberek a nyelvi probléma megoldása a következő:

A dolog lényege, hogy telepítés után a játék mappájában van egy loc nevezetű mappa. Ott találhatóak meg a nyelvi állományok.
    Kell ott lennie többek közt egy gameloc.chi, meg locale.chi fájlnak.
    EZEKET TÖRÖLD ONNAN!
    Ha angolul szeretnél játszani, akkor keresd meg ugyanitt a gameloc.eng ,locale.eng fájlokat.
    Ezeket nevezd át gameloc.chi-re, és locale.chi-re.

És voálá már angol is lesz.
    Jó gamét mindenkinek.
  • csum666
    jogos...:)
  • Thanatos
    nem cracket kér ..., max eredeti cd-t...
  • csum666
    nála memgy lazán:D minden maxxon.. jómonnyuk a gép nem rossz csak a vga régi... de azé megy simán én nem tom nba 2004nél leragadtma és a 2k5 és 2k6 nem jön be nem tom miért....
  • Jefferson
    akinek cracket kér az tegye fel a daemon tools 3.47-es válozatát és azzal el fog indulni, nekem ez volt a probléma
  • McGrady
    én majd megyek, ha lennlesz és nagyjából hozzászokom!
  • Vinsanity
    na valaki nem jön gamelni ? msn: [email protected]
  • bepe79
    Én nem fogom föltelepíteni a gépemre..csak a tesóm miatt "veszem meg", ő nagy rajongója.
  • McGrady
    ahh bárcsak énis ezt mondhatnám!
  • báttyó02
    jah :S
  • McGrady
    borzasztó h milyen gyorsan fejlődik ez a kibaszott teknika...má a kis gépigényű játékokon is megakadhat néha nemhogy ezen...
  • bepe79
    Nekem pedig P4 2.53 GHz proci + 512MB/400/PC3200 DDR RAM + Radeon 9500 PRO + Catalyst 5.8 (tudom, van már 5.9 is, de lusta voltam fölrakni).. én biztos vagyok benne, hogy nálam röccenés nélkül menne... ;-)