837
-
Laci08 #396 Hali!
Olyan gondom van hogy amikor cserélni akarok vagy meccsstatot akarok nézni, kell várnom egy csomót mire bejön a kép és akkor is kb 2-3fps sel megy. Ha játszok akkor minden megy akadás nélkül max grafikán. Vonalsimítást visszavettem de nem segített. Ha valaki találkozott ilyesmivel és tudja a megoldást lécci közölje. Ja és a csájniz verziót használom(egyenlőre)Thx -
mergal #395 Sziasztok!
Auto replay nincs benne? Nekem hiányzik néha.
-én nem találtam az opciók között.
-superstarolás után van ha akarom. -
#394 de mi a gecié nemtdusz olvasni vaz... -
#393 ok, majd ird meg hogy sikerült :) -
engine #392 Thx kipróbálom este :) -
#391 "Ellehet érni azt, hogy ne 130-150 pontokat dobjanak a csapatok meccs végére?"
igen. javaslom, hogy 7 perces negyedeket játsz. és próbáld meg állitani kicsit az értékeket a dobáshatékonyság ne legyen olyan jó, mert alapból elég magas. és igy olyan 90 100 körül lesz a max ha minden jól megy a meccsen. -
Mozes13 #390 Nem tudjátok, hogy lehet kiszedni a zenét a játékból? -
#389 Nincsenek uj játékmódok a gameben????? -
#388 lehet, ip alapján egymás ellen legalábbis lehet -
#387 lehet ezzel a gamel úgy is neten játszani hogy nem eredeti ? -
engine #386 Gonoszkodás ON:
Szép, de ez szerintem csak textura, nem külön csöpög az izzadtság rajta - legalábbis a karján vízszintesen patakzik a verejték :)
Gonoszkodás OFF:
Nekem eddig csalódás agame :(
Ellehet érni azt, hogy ne 130-150 pontokat dobjanak a csapatok meccs végére?
-
#385 -
#384 wow
az első hasít, a többi nem olyan rossz
de kegyetlen ahogy kidolgozták az elsőt -
#383 atya úr isten milyen az első kép....még ha renderelve is van akkor is nagyon durva -
#382 amennyiben ténylegesen ilyen szép lesz, akkor el kell gondolkozni a megvásárlásán. :) -
#381 Bazz, lassan nem éri meg pc-t tartani. Ha már az MMORPG-k is elérhetők lesznek rajta, max irodai alkalmazásra fognak használni pc-t. -
#380 xbox360 nba 2k6...huh
kép
kép2
kép3
-
#379 no. én is kipróbáltam (angol változat) első benyomások. tetszik az, hogy mostmár nem csak én védekezek hanem a csapattársak is felugranak blokkolnak maguktól is. kicsit sok támadólepattanót szed az ellenfél még ugy is hogy levettem eme képességét. tetszik ez a superstar trigger legalábbis amit eddig láttam belőle:) a blokkolás is elég nehéz lett sokszor csak fault van belőle. ez ugy 2-3 meccs utáni vélemény és még változhat:) jah meg vicces, hogy a sérülés bejátszások tök ugyanazok mint a tavalyiban, spórolnak még mindig a pályán kivüli "élettel":) -
#378 Köszi! :D
Aki mindjárt leugatja a másikat, az sem jobb annál, aki bugyuta kérdést tesz fel. Azért van a topic, hogy segíthessünk egymásnak. -
#377 Nincs valami uj játékmód ebben a részben???gondolok itt Pl 2vs2 re vagy hasonlok -
#376 2 fájlt kell mindössze felülírni,aztán máris angol lesz;) -
#375 sztem szedheted a kínait is...nem vmi nagycucc megcsinálni angolra, hameg gyorsan jön és nem akarsz várni akkor szedd azt :) -
Cassell #374 Aloha emberek!
Lassan nekem se ártana beszerezni a játékot de a Clone-Addiction-os verzió kellene nem a kínai ha már eddig böjtöltemLeszedte már azt valaki?A külfüldi torrent hmm nagyon lassú a magyaron meg csak a kínai van -
#373 több mint 1 éve :))
ebbe a topikba konkrétan fogalmam sincs...
de nekem akkos is kellemes meglepetés volt...
-
#372 haggyadmár...mióta is irogatsz ide? :D -
#371 minden elismerésem!
végre 1 topik ahol régebbi kérdéseket tesznek fel, és nem "ménem olvasol vissza, újreg?!?!" típusú válaszokat küldenek nekik, hanem a megoldást...ezt most látom először itt :) -
#370 A dolog lényege, hogy telepítés után a játék mappájában van egy loc nevezetű mappa. Ott találhatóak meg a nyelvi állományok.
Kell ott lennie többek közt egy gameloc.chi, meg locale.chi fájlnak.
EZEKET TÖRÖLD ONNAN!
Ha angolul szeretnél játszani, akkor keresd meg ugyanitt a gameloc.eng ,locale.eng fájlokat.
Ezeket nevezd át gameloc.chi-re, és locale.chi-re.
-
Kekkszike írta ebbe a topicba... 2005. szept. 29. 11:09 | Privát | Válasz | #235
"Csak be kell másolni ezt a pár sort a dokumentumok/NBA LIve 2006/configs- ba, ahol vannak kfg-s kiterjesztésü fájlok ott kiválasztod azt a nevű fájlt amilyen nevet adtál a config beállításodnak és azt társítod szüveges dok-al és oda csak egyszerűen beilleszted ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE"
-
Zici #368 Hi! Sajna elnézhettem valamit mert valami hülye kínai változatot "vettem" meg a játékból. Nme tudjátok át lehet valahogy a nyelvet állítani???? -
#367 még csak most jelent meg a 2006 és te már a 2007-et várod?! hol van még a 2007?! -
#366 Igen megnéztem de nem tudok rájönni. Ha valaki rájött írja már le plíz hogy kell csinálni billentyűzeten ! -
Ibron #365 Na ide is írok.Nekem tetszik a 2006,csak sajna nem sok változás történt...azért remélem a 2007 majd sokkal jobb lesz. -
Bandy11 #364 Bakker nekiállok játszani és mindíg ujra indul a gépem tudja valaki miért? -
engine #363 Az oktató részt megnézted?
Game modes/valamilyan school asszem ott le is írja mit csinálj.
-
#362 Akárhogy próbálom nem sikerül a labda pattintós zsákolás :( (billentyűzettel) -
#361 Szevasztok !
Nem tudom kinek menyire teszik a játék de én egy kicsit csalódott vagyok.
A játék elég arcados, még a 2005-ös csúszka eállításokkal együtt is.
Na mind1 a kérdés: A 2005-ben volt egy olyan mozdulat , hogy center vagy egy másik játékos a labdát fedezve nyomja be a védőt, Ezt hogy lehet megcsinálni, mert nem tudom megcsinálni ? Elméletileg van, mert ellenem már csinálták.
Segítséget kérek plííízzz !!!! -
#360 #235 -
#359 az is elég vicces, hogy 1on1-ben játszol akár a fellelhető legszarabb játékos ellen, ő akárhonnan bedobja (hármasról 10-ből 10-szer) :( -
#358 mert már szívesen kipróbálnám a neten is a gamet.Persze nekem a nba live 2006 van meg de nem eredeti -
#357 Lehet neten játszani a nem eredetiverl is ? és ha igen akkor kell hozzá valami patch vagy valami ?