837
  • Homaly
    Es a masodikra van torrent linked?
    Az is max sebesseggel fog jonni?
  • KeKKSZike
    "Csak be kell másolni ezt a pár sort a dokumentumok/NBA LIve 2006/configs- ba, ahol vannak kfg-s kiterjesztésü fájlok ott kiválasztod azt a nevű fájlt amilyen nevet adtál a config beállításodnak és azt társítod szüveges dok-al és oda csak egyszerűen beilleszted ezeket a sorokat
    bind K_R R_UP
    bind K_R R_DOWN
    bind K_R RYAXISCHANGE
    bind K_F R_LEFT
    bind K_F R_RIGHT
    bind K_F RXAXISCHANGE"
  • McGrady
    én torrentről szedtem az elsőt max sebességgel jött :)
    vki el tudja mondani hogy kell megcsinálni, hogy tudjon alley-oop-ot?(billentyűzettel) köszi
  • grizzly21
    sztem lesz wandoon
  • Homaly
    Nemtom lattatok-e, ket fajta tores van a jatekbol!!

1. NBA.Live.2006.BiG5.A120.Clone-CMT
    2. NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION.ShadowCast.OSiOLEK

1. Ez mar ket napja kint van (szept. 26.), eredeti kinai nyelven, aki mar jatszott a jatekkal, az ezzel jatszott!!

2. Ezt ma talaltam (28.), valamint nforce-on is ez van! Az nfo file nem irja, de sztem ez a hivatalos amerikai kiadas torese! Aki talal ehhez GYORS linket (torrent nagyon lassu, nalam azon csordogal), legyen szives egybol kozolje!!
  • grizzly21
    gamepaddal lehet a jobb analog karral. bill-tel vagy sehogy vagy nehezen. de sztem érdemes beruházni
  • egypszichonauta
    jaja mindenféle krix-krax
  • egypszichonauta
    ja nem tudja vki hogy lehet zsákolóversenynél mindenféle "extratrükköt" csinálni ilyenekre gondolok pl felrúgja a kamerákhoz és elkapja,mjad bezsákolja vagy felfejeli magának...a 2005ben sem tudtam
  • grizzly21
    neked is kérdőjelek voltak ? egyébkén köszi
  • egypszichonauta
    G7QY-ZBHS-VNSW-HGVM-HFJ2 itt a cd key,miután felinstalláltad cseréld ki angol nyelvűre lejjebb olvashatsz róla(#168),tényleg nem kell crack elég ha elindítod daemon tools v 3.47ben a 2 cd..mdf fájlját,ja és ne legyen fennt clone cd me az bezavar
  • grizzly21
    ja nincs cd key meg crack se..
  • grizzly21
    nekem már a telepitésnél gond van: csomo kérdőjel ez mitől lehet? nem látok crack mappát se..
  • egypszichonauta
    ééééés megy!!!!!jeeeeeee,kösz mindenkinek a segítségét a végére csak összehoztam hogy menjen(a clonecd-t kellett letörülni),ja a game qrva jó!!!beállítottam a megszokott irányításomra és már első meccsen potyogtak az "áliúpok"
  • drop
    reméem már jó
  • drop
  • McGrady
    rámész a kép menüpontra beírod a kép url-jét és kész is :))
    nem kell túlbonyolítani :DDD
  • And 1 #220
    nekem csak a közönséggel van bajom vagyis annak a grafjával
  • drop
    nem tudom mivan sorry nem jó pls töröld
  • drop
    sorry
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/050928/nba06.JPG][img]http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/050928/nba06.JPG]nba06[/URL]
  • drop
    tesék
    [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/050928/nba06.JPG]
  • [HUN]FaTaL
    jól, csak a nyelvi fájlokat nevezdd át a korábban leírtaknak megfelelően
  • McGrady
    nemtom...én a kínai versiont szedtem le daemon tools 3.47 safediskel simán viszi....
  • Sland
    http://users.atw.hu/wanadoo/szekcio6.htm

Innen ha letöltöm jól fog működni?
  • grizzly21
    printscreeneljetek zsákokat nekem csak most tölti
  • McGrady
    nekem már most jobban teccik mint az 5..az 5 sztem kicsit nagy melléfogás volt...én csak azt rühellem az összes nba-ben h lehetetlen mozzanatok vannak (pl. nba 2000: a pöcsénél van a palánk, nba 2003: malomkerék zsákot csinál akkor is amikor 2-3 védő van az útban) és hogy alapból nagyon érzékeny a faultra
    az előbbit úgy látom vmennyire sikerült korrigálni a 6-ban az utóbbi borzalmas (legalábbis számomra)
  • And 1 #211
    őszintén mondva én nemsok újat látok ebben a játékban.csak annyit hogy az ellenfél ügyesebb lett és hogy van benne valami superstar trigger ami nemtom mire van
  • And 1 #210
    a superstar trigger azt tidja valaki hogy mire jó ?
  • McGrady
    és az mi? :DDD
  • KG21
    zsír, az már nekem is kell
  • FrezeR
    nah ugy látom kijött az angol verzió is :)
  • webibebi
    a superstar trigger az hol van?
  • McGrady
    nah!
    megvan, sikerült is elindítani!
    nem rossz a játék, még nem játszottam vele sokat, de a 05-nél sokkal jobban teccik...
    1024*768-ban elmegy szaggatás nélkül high details-el...szal elégedett vok a grafóval is :)
  • Thanatos
    miért ha feltöltöd a mobilod neked lesz bajod? amugy emg feltaláták a torrentet ami full ingyenes :)
  • grizzly21
    de ha valakinek VAN? semmi baja nemlesz
  • Thanatos
    tölcsd fel a mobilod :D
  • grizzly21
    aki már leszedte wandoorol adna egy kodot. egyszerre is lehet tölteni többen. ninsc a mobilomon pénz, nagyon megköszönném!!
  • McGrady
    ték
  • Mozes13
    Bakker nekem is a clone cd volt a hibás. Már tegnap akartam szólni neked, hogy az a gáz csak még nem írhattam mer most regisztráltam.
  • musha
    van olyan játék, ahol kell, de valóban elég ritka...ennél is kikapcsoltam mindent és megy úgy is.
  • BBazsi
    Sziasztok! Én most játszom elöszőr NBA sorozat eme részével és fogalmam sincs az irányításról... Vki lenne olyan kedves, hogy leírja melyik gombbal mit csinál, vagy hogy milyen lehetőségek vannak az irányítással kapcsolatban. Kipróbáltam vmi tutorial szerűséget, de nem sokat segített... Előre is köszönöm!