837
  • McGrady
    az a superstar trigger mire is jó?
  • mateus33
    Ahhaaaa,akkor ezért sikerült már véletlenül előhoznom vagy 2szer...:D Tudatosan nem sikerült még
  • KG21
    én elő tudom hozni nagy nehezen a replayt úgy, hogy nyomva tartom a superstar triggert, és hozzá ütögetem a többi 5 akció gombot, és random az egyik kombinációra be szokott jönni. Hogy pusztulnának a készítők :D
  • mateus33
    Vki tudna segíteni,h mivel lehet előhozni a superstar triggerek után a visszajátszást?
  • Thanatos
    megsugom hogy nem csak 20k-s gamepadok az analogosak...
  • Bandy11
    Ó hogy bas.....ná meg egy talicska aprómajom hogy mér nem lehet gépre is normális játékot nyomni a 98 az még az volt.Nem megy az Instant replay analogos (20000 ft)Gamepad nélkül egy kalap szasrt sem ér a játék pedig én csak ezekkel játszom most meg kijőn és csalodhatok siralmas .Valaki írjon jó trükköket mer a superstar gombot használva nevetséges miket csinálnak vagy ez az egy lehetőség.Ja és írja le valaki hogy lehet megnézni azt a kibebaszott visszajátszást mer nem tom mér nem automatikus.
  • McGrady
    ijj..kezd kikészíteni a gém...
    ti tudjátok rendesen kezelni az instant replayt? sehogy se lehet megcsinálni h ne targetezzen?
    má elegem van belőle h semmit se látok...
  • KeKKSZike
    Úristen!! Ez nagyon állat!! Mintha a TVt nézném! Xbox 360? Ez valami új Xbox? Lehet, hogy venni kéne egyet, ha ilyen a képminőség! :D
  • Oszi
    Hello mindenkinek!Nekem a 2005-ös jobban tetszett ennél de azért próbálkozom vele!Leírnátok egy pár trükköt mert úgy élvezetesebb lenne számomra!
  • McGrady
    jah az a gond h sablonosak a mozzanatok...nekem már akkor elveszti a hatását a gém ha 360 fokos malomkerék zsákot csinál sima meccsen 2 védővel a nyakán...túl irreális...
  • grizzly21
    sztem akkor lennekira game ha lehetne ugy zsákolni meccsen mint a zsákversenyen, egyszerűen egy gombot lenyomsz és már ugy zsákolsz ahogy akarsz megoldható lene
  • G.I.JOE
    LOL az X360 videjón a 3-as lepattanója elég érdekesen jön le!
  • precision
    éri=ér
  • precision
    mit éri a csilivili, életszerű grafika ha a játékélmény szar...
  • G.I.JOE
    Régebben játszotam Dreamcasten az NBA 2K3-mal vagy valamelyikkel, már nem emléxem az évre, de az is jobb volt, mint az akkori NBA Live rész. Úgy látszik a PC-seknek csak odadobják a frissített NBA live-ot,oszt kuss legyen!
  • Sil3nt
    szerintem tuti renderelt video vagy kep....
    mondjuk a kepen nezd meg az alat vagy a tokajat...teljesen szogletes
    meghat ugye a szaj...nem a legszebb. Lassann elvarnam, hogy ne legyen benne szogletessseg SEHOL!
  • KG21
    ja a link: NBA 2k6 xbox360
  • KG21
    nem biztos hogy render, ez már az új generációs xboxra lesz, ki tudja... csekkold a videót belőle, a mezek ahogy gyűrődnek, az nagyon durva
  • precision
    nekem se engedi practise -ben meg 1on1 -ben press box -ra állítani...elég gáz
  • Csuhai G
    Bug 2

Bug 3
  • Csuhai G
    Bocs a nagy képért!
  • Csuhai G
    Bug
  • grizzly21
    ha ilyen lesz veszek egy xboxot. de nem lesz ilyen természetesen, ez csak render szerintem
  • FrezeR
    durva lesz
  • KG21
    ja csak most látom, hogy ez 2k6, bocs
  • KG21
    Na be ne szarjak. Így néz ki a legújabb konzolokon?
  • McGrady
    én press boxra de slam practisenél ha pressre állítom akkor eltakarja vmi fasz cső a palánkot...mintha kényszerítene h baselinba hagyjam...elég durva..vagy csak 1 kibaszottnagy bug
  • Johnny23
    ki milyenre állitja a kamerát 1szerűen olyan hülye kameranézertek vannak??!
  • Petyus_
    Jó a játék skacok?

NBA 2k6 / XBOX360
  • precision
    Úgy kell ahogy KG leírta a #283 -ban
  • asfa
    kösz
  • webibebi
    bemész ahová felteleítetted.ott a loc mappában van 2 .chi kiterjesztésű fájl zat töröld ki.utána van 2 .eng iterjesztésű azokat nevezd át .chi re.és voálá anghol lezs
  • asfa
    hali.megmondaná valaki hogy mit kell csinálnom a nba-vel hogy angol legyen mert nekem japánul, vagy nemtom hogy van.pls segítsetek
  • KG21
    asszem dobas+superstar trigger, majd passz+superstar trigger. De ez csak így fejből, nem próbáltam ki.
  • tankcsapda1989
    nem baj , de én akkor is tzdni szeretném hogy kell olyat zsákolni :D
  • KG21
    ez nem nagy cucc, már 2005-ben is lehetett, csak akkor másképp csinálta a cigánykereket (két kézzzel, két lábbal)
  • Kindgrind
    Üdv.
    Nem tudtok valami listát a zsákolásokról meg hogy hogy kell meg csinálni öket?
  • tankcsapda1989
    o_O - ezt meg hogy csináltad , elárulnád ? :D:D:D lécciii :D
  • Anthony001
    Na ezt hogy csináltad:D
    Amúgy valaki nem tudja, hogy meccsen nem lehet magamnak adni alley oop-ot a palánra és onnan zsákolni?
  • mucius
    védekezni miképpen lehet hatékonyan? 1on1-ben a csávó akkor megy el mellettem amikor csak akar, de mikor ő védekezik, akkor szinte lehetetlen lerázni.
    de lehet ám, hogy én vagyok a szar :D. utolsó nbalive az 98-as volt amivel játszottam. :)