837
-
#316 az a superstar trigger mire is jó? -
#315 Ahhaaaa,akkor ezért sikerült már véletlenül előhoznom vagy 2szer...:D Tudatosan nem sikerült még -
#314 én elő tudom hozni nagy nehezen a replayt úgy, hogy nyomva tartom a superstar triggert, és hozzá ütögetem a többi 5 akció gombot, és random az egyik kombinációra be szokott jönni. Hogy pusztulnának a készítők :D -
#313 Vki tudna segíteni,h mivel lehet előhozni a superstar triggerek után a visszajátszást? -
Thanatos #312 megsugom hogy nem csak 20k-s gamepadok az analogosak... -
Bandy11 #311 Ó hogy bas.....ná meg egy talicska aprómajom hogy mér nem lehet gépre is normális játékot nyomni a 98 az még az volt.Nem megy az Instant replay analogos (20000 ft)Gamepad nélkül egy kalap szasrt sem ér a játék pedig én csak ezekkel játszom most meg kijőn és csalodhatok siralmas .Valaki írjon jó trükköket mer a superstar gombot használva nevetséges miket csinálnak vagy ez az egy lehetőség.Ja és írja le valaki hogy lehet megnézni azt a kibebaszott visszajátszást mer nem tom mér nem automatikus. -
#310 ijj..kezd kikészíteni a gém...
ti tudjátok rendesen kezelni az instant replayt? sehogy se lehet megcsinálni h ne targetezzen?
má elegem van belőle h semmit se látok...
-
#309 Úristen!! Ez nagyon állat!! Mintha a TVt nézném! Xbox 360? Ez valami új Xbox? Lehet, hogy venni kéne egyet, ha ilyen a képminőség! :D -
Oszi #308 Hello mindenkinek!Nekem a 2005-ös jobban tetszett ennél de azért próbálkozom vele!Leírnátok egy pár trükköt mert úgy élvezetesebb lenne számomra! -
#307 jah az a gond h sablonosak a mozzanatok...nekem már akkor elveszti a hatását a gém ha 360 fokos malomkerék zsákot csinál sima meccsen 2 védővel a nyakán...túl irreális... -
#306 sztem akkor lennekira game ha lehetne ugy zsákolni meccsen mint a zsákversenyen, egyszerűen egy gombot lenyomsz és már ugy zsákolsz ahogy akarsz megoldható lene -
#305 LOL az X360 videjón a 3-as lepattanója elég érdekesen jön le! -
#304 éri=ér -
#303 mit éri a csilivili, életszerű grafika ha a játékélmény szar... -
#302 Régebben játszotam Dreamcasten az NBA 2K3-mal vagy valamelyikkel, már nem emléxem az évre, de az is jobb volt, mint az akkori NBA Live rész. Úgy látszik a PC-seknek csak odadobják a frissített NBA live-ot,oszt kuss legyen! -
#301 szerintem tuti renderelt video vagy kep....
mondjuk a kepen nezd meg az alat vagy a tokajat...teljesen szogletes
meghat ugye a szaj...nem a legszebb. Lassann elvarnam, hogy ne legyen benne szogletessseg SEHOL! -
#300 ja a link: NBA 2k6 xbox360 -
#299 nem biztos hogy render, ez már az új generációs xboxra lesz, ki tudja... csekkold a videót belőle, a mezek ahogy gyűrődnek, az nagyon durva -
#298 nekem se engedi practise -ben meg 1on1 -ben press box -ra állítani...elég gáz -
#297 Bug 2
Bug 3 -
#296 Bocs a nagy képért! -
#295 Bug
-
#294 ha ilyen lesz veszek egy xboxot. de nem lesz ilyen természetesen, ez csak render szerintem -
#293 durva lesz -
#292 ja csak most látom, hogy ez 2k6, bocs -
#291 Na be ne szarjak. Így néz ki a legújabb konzolokon? -
#290 én press boxra de slam practisenél ha pressre állítom akkor eltakarja vmi fasz cső a palánkot...mintha kényszerítene h baselinba hagyjam...elég durva..vagy csak 1 kibaszottnagy bug -
#289 ki milyenre állitja a kamerát 1szerűen olyan hülye kameranézertek vannak??! -
#288 Jó a játék skacok?
NBA 2k6 / XBOX360 -
#287 Úgy kell ahogy KG leírta a #283 -ban -
#286 kösz -
#285 bemész ahová felteleítetted.ott a loc mappában van 2 .chi kiterjesztésű fájl zat töröld ki.utána van 2 .eng iterjesztésű azokat nevezd át .chi re.és voálá anghol lezs -
#284 hali.megmondaná valaki hogy mit kell csinálnom a nba-vel hogy angol legyen mert nekem japánul, vagy nemtom hogy van.pls segítsetek -
#283 asszem dobas+superstar trigger, majd passz+superstar trigger. De ez csak így fejből, nem próbáltam ki. -
tankcsapda1989 #282 nem baj , de én akkor is tzdni szeretném hogy kell olyat zsákolni :D -
#281 ez nem nagy cucc, már 2005-ben is lehetett, csak akkor másképp csinálta a cigánykereket (két kézzzel, két lábbal) -
Kindgrind #280 Üdv.
Nem tudtok valami listát a zsákolásokról meg hogy hogy kell meg csinálni öket? -
tankcsapda1989 #279 o_O - ezt meg hogy csináltad , elárulnád ? :D:D:D lécciii :D -
#278 Na ezt hogy csináltad:D
Amúgy valaki nem tudja, hogy meccsen nem lehet magamnak adni alley oop-ot a palánra és onnan zsákolni? -
#277 védekezni miképpen lehet hatékonyan? 1on1-ben a csávó akkor megy el mellettem amikor csak akar, de mikor ő védekezik, akkor szinte lehetetlen lerázni.
de lehet ám, hogy én vagyok a szar :D. utolsó nbalive az 98-as volt amivel játszottam. :)