NBA Live 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
Kosz a segitseget!!!
Mi az, hogy superstar trigger?
Hogy lehet hasznalni?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Suzuki Swift GL 1.3
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az honnan lehet szedni?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A dolog lényege, hogy telepítés után a játék mappájában van egy loc nevezetû mappa. Ott találhatóak meg a nyelvi állományok.
Kell ott lennie többek közt egy gameloc.chi, meg locale.chi fájlnak.
EZEKET TÖRÖLD ONNAN!
Ha angolul szeretnél játszani, akkor keresd meg ugyanitt a gameloc.eng ,locale.eng fájlokat.
Ezeket nevezd át gameloc.chi-re, és locale.chi-re.
És voálá már angol is lesz.
Jó gamét mindenkinek.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Suzuki Swift GL 1.3
Kuss!-magyarázta.
Suzuki Swift GL 1.3
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nemá hogy 9600XT-vel ne bírjam maxon futtatni...jó kártya és mégis szar...
na mind1...ha elmegy szaggatás nélkül az nekem elég..
Kuss!-magyarázta.
szal 2,4 gigás proci, 256ramos memória, 9600Xt ati kártya
szal elbírja?😊
Kuss!-magyarázta.
bocs ha volt már róla szó nem akarok visszaolvasni
Kuss!-magyarázta.
Csak be kell másolni ezt a pár sort a dokumentumok/NBA LIve 2006/configs- ba, ahol vannak kfg-s kiterjesztésü fájlok ott kiválasztod azt a nevû fájlt amilyen nevet adtál a config beállításodnak és azt társítod szüveges dok-al és oda csak egyszerûen beilleszted ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
Mindenkinél csúszkálnak az emberek? mintha koriznának, mondjuk nem mindíg csak néha.