NBA Live 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
f@sza, én mindent így csináltam, 3.47-es d-tools-om van, de a biztonság kedvéért újratelepítettem, és még mindig kiírja azt a kurv@ krix-krax-ot indításkor, amiben csak a `CD/DVD` kivehetõ <#szomoru2>

bepe79
Nem kell crack. A lényeg az, hogy ha image-bõl telepítetted a DT-vel, akkor fölrakás után be mointolod a 2. CD .mdf / .mds file-ját, és már megy is. Ha pedig az image-et kiírtad CD-re Nero vagy Alcohol 120%-al, akkor utána a CD-rõl való feltelepítés után csak úgy megy, ha a Daemon Tools-al bemountolod a CD image-et (.mds / .mdf file). Errõl szól a SecuRom / SafeDisk védelmi rendszer. Örüljünk, hogy nem StarForce-os vagy Steam-es...

Suzuki Swift GL 1.3

Nekem megy, hogy felraktam 3.47-es Daemon Tools-t!!
Kosz a segitseget!!!

Mi az, hogy superstar trigger?
Hogy lehet hasznalni?
Anthony001
Nekem azér nem indult, mert fenn volt a CLone CD

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

bepe79
És a 3.47-es daemon fölrakása után be is mountoltad vele a game megfelelõ image file-ját?

Suzuki Swift GL 1.3

ez midnekivel elõfordul 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Anthony001
Nekem kell crack
Az honnan lehet szedni?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

egypszichonauta
na egy utolsó próbálkozás,mindenkinek 10 699et foglal az exe?me ha nem és tuti hogy jó és lenne olyan rendes hogy elküldené msnen,azt nagyon megköszönném.a címem [email protected]

ja jó semmi baj, én meg túl hamar felkapom a vizet, de errõl már leakarok szokni 😊

egypszichonauta
beállítottam,de most csak annyit érek vele hogy nem piros hanem zöld lett az ikon a tálcán ,ugyanazt a krx-kraxot írja ki,kösz a segítséget de szerintem várok egy kicsit még vmi jobb verzióra

emulations-nál all on...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

egypszichonauta
kösz a segítséget,de még most sem indítja el hogy felraktam a 3.47es daemon-t!!!!!!!!<#rinya><#rinya><#rinya>én is jáccani akarok

jólvanna, csak megjegyeztem..., elég gáz hogy mamár igy van berögzõdve midnenkibe hogy a cracket kéri..., ááá nem nem kéne megvenni,c racket kér..., lol 😄 ez nem személyed iránt irányult csak ugy megjegyeztem 😊

Sil3nt
nekem egybol ment minden, es megcsinaltam amit kellett es angol lett...semmi problema! egyenlore csak szokom es allitom a billentyuzetet.

And 1
vagy nem és feleslegesen próbálkozok

And 1
a 360-as dunkokat billentyûzettel is be lehet vinni ?

jóvan már....segíteni próbálok nem vetted észre? tehát ha CD-t kéri akkor ne keress crack után hanem tedd fel a 3.47-es Daemon tolls-t, remélem így már jól írtam le... <#duhos2>

egypszichonauta
vki plíííííííííííííííz mondja meg honan szedjek cracket,a wanadooról töltöttem le és nem indítja,ja és kicseréltem(meg letöröltem) a gameloc meg locale fájlokat de ha elindítom akkor mindenféle krikszkrakszal írja ki vmit,gondolom crack kéne..

Sil3nt
Emberek a nyelvi probléma megoldása a következõ:

A dolog lényege, hogy telepítés után a játék mappájában van egy loc nevezetû mappa. Ott találhatóak meg a nyelvi állományok.
Kell ott lennie többek közt egy gameloc.chi, meg locale.chi fájlnak.
EZEKET TÖRÖLD ONNAN!
Ha angolul szeretnél játszani, akkor keresd meg ugyanitt a gameloc.eng ,locale.eng fájlokat.
Ezeket nevezd át gameloc.chi-re, és locale.chi-re.

És voálá már angol is lesz.
Jó gamét mindenkinek.

csum666
jogos...😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

nem cracket kér ..., max eredeti cd-t...

csum666
nála memgy lazán😄 minden maxxon.. jómonnyuk a gép nem rossz csak a vga régi... de azé megy simán én nem tom nba 2004nél leragadtma és a 2k5 és 2k6 nem jön be nem tom miért....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

akinek cracket kér az tegye fel a daemon tools 3.47-es válozatát és azzal el fog indulni, nekem ez volt a probléma

McGrady
én majd megyek, ha lennlesz és nagyjából hozzászokom!

Kuss!-magyarázta.

na valaki nem jön gamelni ? msn: [email protected]
bepe79
Én nem fogom föltelepíteni a gépemre..csak a tesóm miatt "veszem meg", õ nagy rajongója. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

McGrady
ahh bárcsak énis ezt mondhatnám!

Kuss!-magyarázta.

báttyó02
jah :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McGrady
borzasztó h milyen gyorsan fejlõdik ez a kibaszott teknika...má a kis gépigényû játékokon is megakadhat néha nemhogy ezen...

Kuss!-magyarázta.

bepe79
Nekem pedig P4 2.53 GHz proci + 512MB/400/PC3200 DDR RAM + Radeon 9500 PRO + Catalyst 5.8 (tudom, van már 5.9 is, de lusta voltam fölrakni).. én biztos vagyok benne, hogy nálam röccenés nélkül menne... ;-)

Suzuki Swift GL 1.3

báttyó02
leszeded és megnézed

báttyó02
nekem is xt van 512mb rammal,és 2,2gigás procival,és igencsak receg nagyobb beállitásokba..

Nekem 2 gigás proci, 384 ramos memória és ati 9550-es kártyám van. Szerintetek elbírja?<#confused>
McGrady
huhbazz...
nemá hogy 9600XT-vel ne bírjam maxon futtatni...jó kártya és mégis szar...
na mind1...ha elmegy szaggatás nélkül az nekem elég..

Kuss!-magyarázta.

hát a ram az necces..., anyi még win xpnek se nagyon elég 😄 amugy a kártya emg a proci elbirná szvsz max nem minden maxon 😊

McGrady
hoppá 😄
szal 2,4 gigás proci, 256ramos memória, 9600Xt ati kártya
szal elbírja?😊

Kuss!-magyarázta.

2400mhz-s 9600xt?? wow ezt honnan lõtted? 😄

McGrady
sztetek elbírja a 2400 MHZ-s, 256ramos, ati 9600Xt-s kártya?
bocs ha volt már róla szó nem akarok visszaolvasni

Kuss!-magyarázta.

McGrady
most töltöm!
remélem megéri

Kuss!-magyarázta.

valaki nem akar velem jáccani ?
báttyó02
valszinü

And 1
mármint úgy hogy nem eredeti. Én a wanadooról szedtem le

And 1
Lehet vele neten játszani ?

And 1
hogyan lehet olyan super passzokat adni meccs közben mint amiket reklámoztak ?

And 1
ja egyébként láttam egy képet ebben a topicban ahol az egyik emberke kézen állt és úgy fogta a labdát.azt hogyan lehetne megoldani.ja és még egy kérdés van a configban egy olyan hogy superstar trigger az mire jó ?

And 1
ja egyébként ebben is meg lehet oldani hogy billentyûzettel lehessen alley oop-ni
Csak be kell másolni ezt a pár sort a dokumentumok/NBA LIve 2006/configs- ba, ahol vannak kfg-s kiterjesztésü fájlok ott kiválasztod azt a nevû fájlt amilyen nevet adtál a config beállításodnak és azt társítod szüveges dok-al és oda csak egyszerûen beilleszted ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE

And 1
Hello qrva jó a game bár igazh hogy csak 10 percet játszottam vele reggel mert suliba kellett mennem és éppen ezért fogok vele most is játszani 😄

G7QY-ZBHS-VNSW-HGVM-HFJ2
sziasztok valaki írjon már nekem egy serial kódot

Én a wanadoos kinait szedtem le .átírtam és crack nélkül simán elindult
Mindenkinél csúszkálnak az emberek? mintha koriznának, mondjuk nem mindíg csak néha.