NBA Live 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is max sebesseggel fog jonni?
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE"
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
vki el tudja mondani hogy kell megcsinálni, hogy tudjon alley-oop-ot?(billentyûzettel) köszi
Kuss!-magyarázta.
1. NBA.Live.2006.BiG5.A120.Clone-CMT
2. NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION.ShadowCast.OSiOLEK
1. Ez mar ket napja kint van (szept. 26.), eredeti kinai nyelven, aki mar jatszott a jatekkal, az ezzel jatszott!!
2. Ezt ma talaltam (28.), valamint nforce-on is ez van! Az nfo file nem irja, de sztem ez a hivatalos amerikai kiadas torese! Aki talal ehhez GYORS linket (torrent nagyon lassu, nalam azon csordogal), legyen szives egybol kozolje!!
nem kell túlbonyolítani 😄DD
Kuss!-magyarázta.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050928/nba06.JPG]
Kuss!-magyarázta.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az elõbbit úgy látom vmennyire sikerült korrigálni a 6-ban az utóbbi borzalmas (legalábbis számomra)
Kuss!-magyarázta.
msn:[email protected] bárki felvehet
megvan, sikerült is elindítani!
nem rossz a játék, még nem játszottam vele sokat, de a 05-nél sokkal jobban teccik...
1024*768-ban elmegy szaggatás nélkül high details-el...szal elégedett vok a grafóval is 😊
Kuss!-magyarázta.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
nah, köszi mégegyszer, most már elindul.
Suzuki Swift GL 1.3