837
-
Homaly #356 Nekem sima gyakorlasban sikerult a foldre passzolva zsakolnom (Francis style)!
Highflyer-t be kell kapcsolni a jatekosnal (Wade, James, McGrady...), es kb buntetovonalon Superstar Trigger benyom+ugras/lepattanoszedes! Sztem ez meccs kozbe is megy, csak nagy elonyt kell szerezni!
Replay: Amikor fent kirakja a (asszem) 4-es szamot, vagy mit, akkor meg kell nyomni az ugras gombot, es ha nem er a lejatszas vegere, akarhanyszor meg lehet nezni!!
Valakinek otlete a hatekony vedekezesre, lepattanoszedesre???????????????????? -
#355 Ja meg még egy 'kis' bugot vettem észre: ha a főmenüben vagyok,akkor nincs ott jobboldalt fent az a kis X amivel ki lehet lépni,magyarul nem tudok kilépni a játékból,csak ha meccs közben bemegyek a menübe,akkor jelenik meg az ikon. -
#354 Az NBA 2005 topikjában volt róla szó vmikor,nézz szét ott,hátha találsz vmi infót. -
#353 Háát azt olvastam,h azzal is meglehet,de az biztos,h gamepaddal nagyon egyszerű:) -
#352 akkor ne is álmodjak róla ? -
#351 billentyűzet -
#350 Mivel játszol? Billentyűzet vagy gamepad? -
#349 vagy esetleg a gyakorláson is -
#348 Igen engem az érdekel zsákolóversenyen hogy lehet csinálni ! -
#347 Én úgy tudom,hogy olyat csak zsákolóversenyen lehet csinálni,gamepadon az egyik analog stick vmelyik irányba tolásával. -
#346 Hogy lehet olyan zsákolást csinálni hogy a labdát feldobja magának és bezsákolja, vagy hogy a kabdát a földről a palánknak pattintja és onnan zsákolja be szal olyan zsákolásokat ahol a labdát eldobja? -
#345 Ahha:) -
#344 nektek már megvan a játék? -
#343 Sztem eléggé el van csöszve,de talán változni fog a véleményem,viszont néha felidegesít rendesen,pl. védőlepattanónál felugrok,haver mögöttem késve,s mégis az ő kezében landol,pedig visszanéztem,s már fogta volna meg a játékosom a labdát,de vhogy túlugrott a labdán. Na meg a Backdown-t is sikerült megnehezíteni,gamepadon az egyik sticket kell elhúzni az egyik irányba,mondhatom nagyon könnyű így mozogni meg közben akciózni is... -
#342 lehet ebben egyáltalán valahogy védekezni?? :O -
#341 sziasztok
annyi lenne a kérdésem hogy csak eredetivel lehet játszani online-on? -
#340 van fbl en még 1hely.B LIGÁBAN portlandel...menj oda :P 2hét és kezdődik a szezon...fbl B -
#339 Huh akkor megnyugodtam .Csak lenne már kedd,akkor lessz meg a game -
#338 Jó az ide -
#337 Én a 3. nehézségi fokozatban nyomom,a legnehezebbe nem rakom még fel,de az igazi valóban az online játék,ott már kemény meccsek vannak:) -
#336 nekem 1éve nem aggatott semmi game max amik megy a letöltés.... -
#335 raty fos :D amd xp kb:2ghz,ati radeon 9600 xt,1024ddr, -
#334 practice* -
#333 lehet nekem is az :D
a legnagyobb felbontás :DDD
csak ha szar msn be van kapcsolva akko még practic-ben is szaggat :S -
#332 És neked milyen géped van? -
#331 Bedobhatna valaki egy schreenshotot Vince carter ról .Elore is THX -
#330 nekem 1280*1024 max minden és zsír jó aggatás nélkül :D
-
#329 képzeljétek megy a játék úgy h 1280*768-as felbontásba, minden maxon van
szaggatás nélkül
nagyon faka -
#328 LOL
:DDD
azé...egyébként most starteren nyomom....a legnehezebb csak azé nehéz me mégjobban csal... -
#327 lol.amatőr fokozaton van és azt mutatja merre megy majd az emberke :D vágod én legnehezebben tolom itt meg legkönnyebben tolják :P na mind1 fejlődjetek és neten toljátok :P -
#326 :D -
#325 Na arra még én sem jöttem rá:D -
#324 ja :D
ok...akkor miaza sárga nyíl izé ami néha bejön?
mutat valamerre és ha elmék akkor eltünik... -
#323 Sárga nyíl? A lényeg,h tartsd lenyomva a superstar trigger gombot vmelyik sztárjátékossal:),s mellé nyomd le a dobás,passzolás,zsákolást,aztán meglátod mi lesz:) -
#322 -
Mozes13 #321 A visszajátszás nekem mindig bejön ha nyomom a superstar triggert meg a rebound gombot. -
#320 a sárga kis nyilacskákra gondolsz? -
#319 nekem sem, fingom sincs, ebben mi a jó, talán ez olyan mint a fatality a Mortal Kombatban. Sikerélmény, ha elő tudod hozni -
#318 Vannak olyan játékosok,akik alatt ilyen kis ikon van (többféle is van a játékban),s ha nyomva tartod a superstar trigger gombot és úgy nyomod le vmelyik akciógombot,akkor ilyen speciális dolgot csinál. -
#317 Na meg ha jól láttam (azaz nem láttam) automatikus replay már nincs is.