837
  • Homaly
    Nekem sima gyakorlasban sikerult a foldre passzolva zsakolnom (Francis style)!
    Highflyer-t be kell kapcsolni a jatekosnal (Wade, James, McGrady...), es kb buntetovonalon Superstar Trigger benyom+ugras/lepattanoszedes! Sztem ez meccs kozbe is megy, csak nagy elonyt kell szerezni!
    Replay: Amikor fent kirakja a (asszem) 4-es szamot, vagy mit, akkor meg kell nyomni az ugras gombot, es ha nem er a lejatszas vegere, akarhanyszor meg lehet nezni!!
    Valakinek otlete a hatekony vedekezesre, lepattanoszedesre????????????????????
  • mateus33
    Ja meg még egy 'kis' bugot vettem észre: ha a főmenüben vagyok,akkor nincs ott jobboldalt fent az a kis X amivel ki lehet lépni,magyarul nem tudok kilépni a játékból,csak ha meccs közben bemegyek a menübe,akkor jelenik meg az ikon.
  • mateus33
    Az NBA 2005 topikjában volt róla szó vmikor,nézz szét ott,hátha találsz vmi infót.
  • mateus33
    Háát azt olvastam,h azzal is meglehet,de az biztos,h gamepaddal nagyon egyszerű:)
  • Tompie
    akkor ne is álmodjak róla ?
  • Tompie
    billentyűzet
  • mateus33
    Mivel játszol? Billentyűzet vagy gamepad?
  • Tompie
    vagy esetleg a gyakorláson is
  • Tompie
    Igen engem az érdekel zsákolóversenyen hogy lehet csinálni !
  • mateus33
    Én úgy tudom,hogy olyat csak zsákolóversenyen lehet csinálni,gamepadon az egyik analog stick vmelyik irányba tolásával.
  • Tompie
    Hogy lehet olyan zsákolást csinálni hogy a labdát feldobja magának és bezsákolja, vagy hogy a kabdát a földről a palánknak pattintja és onnan zsákolja be szal olyan zsákolásokat ahol a labdát eldobja?
  • mateus33
    Ahha:)
  • LeBronjózska
    nektek már megvan a játék?
  • mateus33
    Sztem eléggé el van csöszve,de talán változni fog a véleményem,viszont néha felidegesít rendesen,pl. védőlepattanónál felugrok,haver mögöttem késve,s mégis az ő kezében landol,pedig visszanéztem,s már fogta volna meg a játékosom a labdát,de vhogy túlugrott a labdán. Na meg a Backdown-t is sikerült megnehezíteni,gamepadon az egyik sticket kell elhúzni az egyik irányba,mondhatom nagyon könnyű így mozogni meg közben akciózni is...
  • mucius
    lehet ebben egyáltalán valahogy védekezni?? :O
  • vidike
    sziasztok
    annyi lenne a kérdésem hogy csak eredetivel lehet játszani online-on?
  • bodesz
    van fbl en még 1hely.B LIGÁBAN portlandel...menj oda :P 2hét és kezdődik a szezon...fbl B
  • Vinsanity15
    Huh akkor megnyugodtam .Csak lenne már kedd,akkor lessz meg a game
  • mateus33
    Jó az ide
  • mateus33
    Én a 3. nehézségi fokozatban nyomom,a legnehezebbe nem rakom még fel,de az igazi valóban az online játék,ott már kemény meccsek vannak:)
  • bodesz
    nekem 1éve nem aggatott semmi game max amik megy a letöltés....
  • bodesz
    raty fos :D amd xp kb:2ghz,ati radeon 9600 xt,1024ddr,
  • McGrady
    practice*
  • McGrady
    lehet nekem is az :D
    a legnagyobb felbontás :DDD
    csak ha szar msn be van kapcsolva akko még practic-ben is szaggat :S
  • Vinsanity15
    És neked milyen géped van?
  • Vinsanity15
    Bedobhatna valaki egy schreenshotot Vince carter ról .Elore is THX
  • bodesz
    nekem 1280*1024 max minden és zsír jó aggatás nélkül :D
  • McGrady
    képzeljétek megy a játék úgy h 1280*768-as felbontásba, minden maxon van
    szaggatás nélkül
    nagyon faka
  • McGrady
    LOL
    :DDD
    azé...egyébként most starteren nyomom....a legnehezebb csak azé nehéz me mégjobban csal...
  • bodesz
    lol.amatőr fokozaton van és azt mutatja merre megy majd az emberke :D vágod én legnehezebben tolom itt meg legkönnyebben tolják :P na mind1 fejlődjetek és neten toljátok :P
  • McGrady
    :D
  • mateus33
    Na arra még én sem jöttem rá:D
  • McGrady
    ja :D
    ok...akkor miaza sárga nyíl izé ami néha bejön?
    mutat valamerre és ha elmék akkor eltünik...
  • mateus33
    Sárga nyíl? A lényeg,h tartsd lenyomva a superstar trigger gombot vmelyik sztárjátékossal:),s mellé nyomd le a dobás,passzolás,zsákolást,aztán meglátod mi lesz:)
  • mateus33
  • Mozes13
    A visszajátszás nekem mindig bejön ha nyomom a superstar triggert meg a rebound gombot.
  • McGrady
    a sárga kis nyilacskákra gondolsz?
  • KG21
    nekem sem, fingom sincs, ebben mi a jó, talán ez olyan mint a fatality a Mortal Kombatban. Sikerélmény, ha elő tudod hozni
  • mateus33
    Vannak olyan játékosok,akik alatt ilyen kis ikon van (többféle is van a játékban),s ha nyomva tartod a superstar trigger gombot és úgy nyomod le vmelyik akciógombot,akkor ilyen speciális dolgot csinál.
  • mateus33
    Na meg ha jól láttam (azaz nem láttam) automatikus replay már nincs is.