837
-
#156 leszeded és megnézed -
#155 nekem is xt van 512mb rammal,és 2,2gigás procival,és igencsak receg nagyobb beállitásokba.. -
szabolcs17 #154 Nekem 2 gigás proci, 384 ramos memória és ati 9550-es kártyám van. Szerintetek elbírja? -
#153 huhbazz...
nemá hogy 9600XT-vel ne bírjam maxon futtatni...jó kártya és mégis szar...
na mind1...ha elmegy szaggatás nélkül az nekem elég.. -
Thanatos #152 hát a ram az necces..., anyi még win xpnek se nagyon elég :D amugy a kártya emg a proci elbirná szvsz max nem minden maxon :) -
#151 hoppá :D
szal 2,4 gigás proci, 256ramos memória, 9600Xt ati kártya
szal elbírja?:) -
Thanatos #150 2400mhz-s 9600xt?? wow ezt honnan lőtted? :D -
#149 sztetek elbírja a 2400 MHZ-s, 256ramos, ati 9600Xt-s kártya?
bocs ha volt már róla szó nem akarok visszaolvasni [lusta] -
#148 most töltöm!
remélem megéri
-
Vinsanity #147 valaki nem akar velem jáccani ? -
#146 valszinü -
#145 mármint úgy hogy nem eredeti. Én a wanadooról szedtem le -
#144 Lehet vele neten játszani ?
-
#143 hogyan lehet olyan super passzokat adni meccs közben mint amiket reklámoztak ? -
#142 ja egyébként láttam egy képet ebben a topicban ahol az egyik emberke kézen állt és úgy fogta a labdát.azt hogyan lehetne megoldani.ja és még egy kérdés van a configban egy olyan hogy superstar trigger az mire jó ?
-
#141 ja egyébként ebben is meg lehet oldani hogy billentyűzettel lehessen alley oop-ni
Csak be kell másolni ezt a pár sort a dokumentumok/NBA LIve 2006/configs- ba, ahol vannak kfg-s kiterjesztésü fájlok ott kiválasztod azt a nevű fájlt amilyen nevet adtál a config beállításodnak és azt társítod szüveges dok-al és oda csak egyszerűen beilleszted ezeket a sorokat
bind K_R R_UP
bind K_R R_DOWN
bind K_R RYAXISCHANGE
bind K_F R_LEFT
bind K_F R_RIGHT
bind K_F RXAXISCHANGE
-
#140 Hello qrva jó a game bár igazh hogy csak 10 percet játszottam vele reggel mert suliba kellett mennem és éppen ezért fogok vele most is játszani :D -
tankcsapda1989 #139 G7QY-ZBHS-VNSW-HGVM-HFJ2 -
dalackraul #138 sziasztok valaki írjon már nekem egy serial kódot -
Laci08 #137 Én a wanadoos kinait szedtem le .átírtam és crack nélkül simán elindult
Mindenkinél csúszkálnak az emberek? mintha koriznának, mondjuk nem mindíg csak néha. -
#136 Nekem is ezt írja ki. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy az nfo írja, meg átneveztem a nyelvi fájlokat is. Szerintem is kell hozzá crack, vagy nem tom mi másért írhatja ki. Másnak működik rendesen? -
Homaly #135 Es ha az iment feltett kerdesem a te allitasod utan is fent all, akkor mi a teendo??
Sztem kellene egy crack file, ami nincs a cd-n sehol!!
??? -
CzKaresz22 #134 A dolog lényege, hogy telepítés után a játék mappájában van egy loc nevezetű mappa. Ott találhatóak meg a nyelvi állományok.
Kell ott lennie többek közt egy gameloc.chi, meg locale.chi fájlnak.
EZEKET TÖRÖLD ONNAN!
Ha angolul szeretnél játszani, akkor keresd meg ugyanitt a gameloc.eng ,locale.eng fájlokat.
Ezeket nevezd át gameloc.chi-re, és locale.chi-re.
És voálá már angol is lesz.
Jó gamét mindenkinek. -
Homaly #133 Asszem nekem azt mondja:
Please insert correct disk (krix-kraxCD-ROMkrix-krax....), azaz crack file kellene!!
Tudna valaki segiteni?
Wanadoo-rol szedtem!!
Elore is koszi!! -
#132 Sziasztok!
Aki a dox-ról szedte, az legyen szíves informálni engem, hogy a CloneCD-s verzió az by default angol nyelvű, vagy alapban az is kínai, és ki kell cserélni azt a két file-t.
Köszi és üdv: Bepe -
#131 Nekem a kamerák nem teccenek nincs 1 ideális se...
practicébe meg nincs press... -
Vinsanity #130 bakker nagyon állat a game -
#129 Nekem nem kért semmit. Telepítés és kész! Leszedni meg miért nem torrentről szeditek? Kicsivel lassabb, de ingyenes. -
Jefferson #127 nekem cracet kér de nincs :(( -
#126 Védelem? Hogy indul? Kiírva is, vagy csak emulálva? -
Vinsanity #114 lejött :-D megyek is gamelni :-) -
Vinsanity #113 mindjárt leér :D -
#112 Mondom ez is full angol, csak a telepítőhöz kell egy kis rutin. Kicseréled a nyelvi fileokat és kész. Persze valszeg napokon belül kijön az angol is, úgyhogy aki tud várni, várjon! Én most megyek játszani! -
#111 hmm :O -
#110 ez van :D -
#109 ok:) -
#108 öö de az infójába Chinese van irva :) vagy az nem baj?:P -
#107 amúgy dox.uw.hu :P -
#106 amihez linket adtam az amcsi sztem :P -
#105 én inkább megvárom az angol verziót. de azért jöhet még beszámoló! :) kiváncsi vagyok mit javitottak még ki benne.