837
-
#104 olcsó remélem megy is :D -
#103 Nos, én kipróbáltam és teljesen ugyanolyan mint az angol, ha kicserélem a nyelvi fileokat, egyedül a direct switch-nél vettem észre kínai karaktereket játék közben. Zene is angol. Mondjuk kíváncsi lennék a kínai rapre. Biztos örök élmény! :DD Grafikától nem igazán estem hanyadt, ugyanaz mint a tavalyi sztem, bár azzal nem sokat játszottam inkább 2004-es emlékeim vannak. A 2005-ben idegesítő, pl. "kihagyom a zsákolást is a palánk alól" feature-t és társait eddig nem tapasztaltam. (1 meccs) Játékélményben eddig jobb nálam, mint a 2005. (Mondom, 1 meccs.) Viszont nagy bánatomra nincs ugye Reggie Miller és pl. a '90 all starban meg nem találtam Jordant!
Szóval jöhet majd a full angol is, de ez sztem 99%-ban ugyanaz. Lehet, hogy kellene vennem egy gamepadet... -
#102 De a zene viszont benne az kínai! Én úgy tudom... -
#101 köszi
akkor leszedem -
Vinsanity #100 figy honnan szedted le? mert már wanadoo-n sincs fenn :((:((( -
#99 Nah megvan a játék átlehet tenni angol nyelvre és billentyűvel is leeht tolni egyebet nem tudok még... madj este tesztelem részletesebben... -
Vinsanity #98 a tomikaworld-ön csak 2 file van fenn igaz ez ? -
#97 Igaz, hogy nincs benne STATmentő? Billentyűzettel lehet játszani? -
Rudee #96 It's default in Chinese but you can change it to any language (English, Spanish etc.) by:
X:\Program Files\EA SPORTS\NBA LIVE 06\loc
DELETE
gameloc.chi locale.chi
RENAME
gameloc.eng ,locale.eng to gameloc.chi , locale.chi -
Rudee #95 NFOrce fórumán azt írják hogy működik, át lehet rakni angolra is.
-
tomikake #94 Innen is le lehet szedni -
#93 na nemprobálta valaki a kinai verziot? :@@ -
Akyboi #92 Bocs, visszaszívtam... amikor írtam, még ott volt az nba live 2006, de azóta úgy látszik, törölték :/ -
#91 Melyik game-re gondolsz? -
Akyboi #90 AZ itt található game-ról tud valaki valamit?
itt
4-es szekció! -
#89 én nhlt tolom azzal de nba liveba nemnagyon akar összejönni :( -
#88 Én már fifát és nhlt is azzal jáccom szal most nbat is megtanulom vele:) mer hát vannak dolgok amit billel nem lehet.... -
#87 lehet hogy nem de azzal érdemes. az előzőben is a speckó zsákokat igazán csak azzal lehetett -
#86 be is baszna... -
#85 Hallottam egy olyan pletykát, hogy csak gamepaddal lehet majd játszani! Erről tud valaki valamit? -
#84 Ingadozik 8 és 50K között(átlag 27), sz'al már csak holnap fogom kipróbálni. 27K-ra 8:50-et ír estimated. -
#83 na már torrentreactoron is kinnvan a kinai verzio... -
#82 mikorra jön le neked? -
#81 Bocs, adtam volna linket, ha nem megyek el hazulról. Leszedem és a kis vinyó windowsára felnyomom, ha addig nem jön ki újabb. Azt akár el is cseszheti! :) -
#80 [egyetért] -
#79 hát akkor faszomse fog kinai nyelvvel baszkuralni :D -
#78 jó akkor még várok 3napot... -
#77 nem lehet sztem -
#76 a faszt :D , felvan tűntetve hogy csak hagyománoys (big5) kínai nyelvű -
#75 nem mutlilangos???nekem vmi kínai azt írta :D -
#74 most írtam hogy multilangos.2nyelves elvileg.japán meg amcsi... -
#73 de a kinai nyelv helyett lehet más nyelvet is választani? mer akkor leszedem...de amugymeg inkább várok 1napot a rendes verziora -
#72 2 cds clone verzio és nem fék (hagyományos kínai nyelven van) kini fórumokon már vannak screenek meg egyebek -
#71 majd ha nforce is kiírja, akkor elhiszem, hogy kint van -
#70 tényleg megjelent, szedem is -
#69 és multilangos is :P -
#68 japán szarok asszonnyák nem fake... -
Jefferson #67 http://www.torrentspy.com/search.asp?query=Nba+Live+2006&submit.x=20&submit.y=14 -
#66 te tudsz adni link???adj!! :D pls -
#65 fék