8857
-
Oddball29 #7650 Angol változások:
New OPTIONAL Sub-Faction: Royal Marines Commandos Brigade
* All these changes are activated by using a "Reward Unit".
Teching Changes
* Captain moved to HQ. You do not need to buy a commander to access all units in your tier.
* Increased cost of the Lieutenant by 10 fuel and the Captain by 15 fuel.
* HQ truck
- Units available: Marines Commando Squad, Lieutenant, Marine Sapper, Captain
* New Building added to the tech tree: The SAS Forward Command. It's similiar to a HQ glider, but can only land on friendly territory.
- Cost: 220 manpower 30 fuel
- Units available: Bren Carrier, SAS Raiders, SAS Recon Jeeps, SAS Light Support Jeeps
* Field Support truck
- Cost: 335 manpower 75 fuel
- Units available: Staghound, Achilles
*Armour Command Truck
- Cost: 400 manpower 125 fuel
- Units available: Cromwell Tank, Cromwell Command Tank, Comet Tank.
* Trucks lock down sectors, but do not gain additional resources unless an upgrade is researched.
Unit Changes
* - All Infantry move with normal movement.
* Marines Commando Squad:
- They are like regular infantry sections, but are unable to make trenches.
- Cost changed to 375 mp
- Reinforcement cost increased
- Recon element now:
- - Camouflaged when in cover like Panzer Elite's Fallschirmjäger, but with lower first strike bonus
- - Sharpshooter ability remains
- - Increased Accuracy by 1.25x
- - Decreased Cooldown by 1.75x
- - Increased Capture rate by 1.5x
- - Reduces health by 5 per man
- Recon Element cost increased from 35 munitions to 50 munitions
- Starting Squad is no longer equipped with Recon Element upgrade.
* Marine Engineers:
- Regular sapper squad with normal movement but unable to build trenches.
- Other defenses become available for construction when the Captain has been built.
- Increased reinforcement cost.
* SAS Raiders:
- 4 Tommies with 3 Thompsons and 1 PIAT.
- Have slightly more health than a normal tommy.
- Increased capping speed and cost 375 manpower
* SAS recon jeeps:
- Jeeps are built in squads of 2. One has a 50cal and the other a 30 cal.
- Cost 450 manpower
- They have -30% received accuracy as standard
- Can detect as normal jeeps
- Have self repair
*SAS Light Support Jeeps:
- Jeeps are built in squads of 2. They're armed with recoilless rifles.
- Cost 350 manpower
- Cannot detect
- Have self repair
* Achilles TD:
- M10 with a 17 pounder gun.
- Has HVAP Ability for 50 munitions.
- Cost 380 manpower 75 fuel
Veterancy Change
* The lieutenant bonus is no longer stackable.
Starting Resources Change
* Commonwealth starting resources lowered from 460 manpower, 15 fuel, 25 munitions to 375 manpower, 15 fuel, 0 munitions. -
Fifus #7649 No, visszavonom, nem is írták, és talán csak szerettem volna, ha történik valami a PG-vel. Élővel vívott meccseimen nem bizonyítottak. -
Oddball29 #7648 Megoldották a nehézfegyverek visszaszedését is. -
Oddball29 #7647 Kijött az Eastern Front 1.3, alapvetően néhány új mappal és brit egységgel. -
A flamerek, meg rangerek ellen igen jól jön majd. ha bent marad egyáltalán a peccsben. -
Fifus #7645 Nem egyszerűen fektet, szerintem öl, legalábbis olyan érzés volt, mintha egyszerűbb lenne hazazavarni egy épp foglaló engie-t, vagy egy rifle-t. -
Fektetni fog a g43, a slow mellett plusszba. Végülis hamár a BAR tudja, akkor ezt nem tartom rossz ötletnek. Az a baj, hogy az idejét viszont megnegyedelték. -
Fifus #7643 replay -
Fifus #7642 Nekem 2 skirmishből úgy tűnik, hogy a PG blob is erős lett. replay -
HunZsoci #7641 *csúnyán hazabeszéleket úgy értettem--->NEM hazabeszélek^^ -
HunZsoci #7640 Ez meg így bár csúnyán hazabeszélek, kurva nagy OP lesz a PE nek, majd nézzétek meg, 1 hét és kiveszik... Pro player kezében a T1 Win lesz így én azt jósolom, már látom is, T1 lerak, scout car ki, saját nagy fuel pont térképszelet OP-zva, enemy-sector VALAHOL láthatatlanban megvampolva, ami onnan ugye fél bevételtől esik az enemy player, minen sectorból amit a megvampolt után húzott be, és a konkrétan megvampolt sector felét meg még meg is kapom ráadásul, T3, AC spam, az ellen meg még kb. NO fuel miatt kőkorszakban van, nem hogy M8 nem lesz normál időn belül neki, de még BAR sem... Sőt, tovább megyek, az óriási fuel-tech sebesség miatt így simán reális lesz magas szinten is a T1-T4 fast PE P4 taktika is, mert mire kinyomod az első P4 et, US még BAR ig sem fog elérni... Ez faszság, giga OP igy. -
Fifus #7639 A Vampire láthatatlan, miközben divertálja a supply-t, fincsi. Így már komoly. -
Fifus #7638 Új javítások a bétában -
oroberto #7637 PE tudja Berge Tiger-el javítani a kilött páncélost, így kilötték behívtam roncs PE társ által megjavít és így tovább :-) -
SZU #7636 ?
Azt hogy? Ha kilőnek egyet és lehívsz még egyet, akkor a kilőttet nem javítod fel és amikor már az 6-et hívod be, feljavítod az előző 5-öt? -
oroberto #7635 Anno nekem vol olyan 3v3 mecs ahol kb 6 tigrisem volt. -
SZU #7634 Nincs esetleg letölthető + map a stronghold és a többi extra játékmódhoz? -
szoszibá #7633 Sziasztok! NHC és Blitzkrieg modot használja valaki? Ismeritek? Nagyon jó modifikációk érdemes kipróbálni őket! Multizni is lehet velük! -
Fifus #7632 Igen, ki szokott feszülni néha a kézfejem rendesen. Az SC2-s videón, mintha zongorázna a srác. Ha tudnám, hova kell tenni a unitokat, valószínű gyorsabb lennék, mert nem a helyszemlével foglalkoznék. Ráadásul a CPM a counterek ismerete nélkül mit sem ér. No, mindegy, a probléma összetett, de a játékélmény a lényeg. -
HunZsoci #7631 Ezek nem emberek... -
NovaTerra #7630 Nem egészen. HUK, aki elég jó starcraftos, coh-ban situations vagy gosu. A kedvedért megnéztem most a tőle feltöltött 5 replay statját. Kettőben 45 körül volt, egy 50-60 között, kettőben pedig kb. 96. Összehasonlítva a SC2-beb 190-200 között van az APM átlaga legtöbbször. A coh-ban több a szabad szünet, amikor foglal, akkor nem mozog, illetve a fedezék harc miatt sem kell folyamatosan mozgatnod az egységeidet, igaz sc2-ben vannak több ideig álló egységek, itt a folyamatos foglalás miatt nem állnak huzamosabb ideig.
Azt mondjuk nem tudom, hogy APM egyenlő-e a CPM-el. Elvileg igen, csak nem tudom, hogy az realáis 1 percben számolják vagy sc2 percben. Ez kicsit furán hangzik. Megmagyarázom. SC2-ben van olyan opció, hogy mutassa a meccs közben a játékidőt, de ott egy játékperc kb. 51-55 mp. Nem tudom pontosan.
A lényeg, hogy tudatos jó játékkal szinte bárkit meglehet verni egy viszonylag alacsony cpm-el is.
Egyébként a profik minden meccse előtt melegítik a kezüket, szó szerint. -
Fifus #7629 Így nyomják a profik a CoH-ot is? -
NovaTerra #7628 Igen akkor kettő lesz, mint a régi vcoh OF előtti időkben. -
Mondjuk win volt nélkülük is, nem tudom miért sírós emotikont raktam oda. -
És ha behívott egy Tigrist, és felhúzom a régebbi, kilőtt tigrisét, akkor két tigrise lesz?!
Én még olyat nem tapasztaltam, hogy egy párduc jött be, csak egyszer a US. Inf. comp. reinforce division akadt be a bejöveteli pontnál (pont Zsoci ellen 1 v 1-ben). -
bgabor #7625 Az irányítja majd, akié eredetileg volt. -
Fifus #7624 Úgy értem, ha hiba nélkül vezeted a gren-rifle harcot, akkor is lehet random tényező. -
SZU #7623 A schrek meg azért kellett, mert munim volt, olajom nem. Egy bergetigeremmel mázlisan felépítettem a kilőtt marderemet, amit rögtön ki is lőttek, de újra fel bírtam még egyszer építeni! =)
A másik, láttam, hogy a társam kilőtt páncélosát is fel tudnám szerelni a bergetigerrel. Nem volt rá időm, de ha sikerülne én kapnám meg az irányítását, vagy akié volt? -
SZU #7622 Naja, az még a faja, amikor lehívom a két párducot 1000MP-ért és csak egy jön be... -
Az első kérdés engem is érdekelne, azt nem tudom.
A G43-mas PG-ket tartsd maximális lőtávolságra az ellenséges gyalogságtól, úgy a leghatékonyabbak. Az MP44-es PG-ket meg vidd be közéjük, úgy a tutik. Schrekkeseket feleslegesnek tartom, egy osztag még egy nyomorult M8-at se tud leszedni, felejtsd el őket, inkább AT-HT, vagy ha több olajod van Marder. Az még jobb. Persze ezek mindig jóval hátrébb ácsingózzanak a gyalogságnál, mert még a tavaszi szellő is szétkapja őket. Ha meg sokáig húzódik a játék akkor Panther. 2 v. 2 ben ha értelmes WM playerrel vagy, akkor neki van pak88-a, ha meg PE a társad akkor egyikőtöknek erősen ajánlott a Flak88, vagy Jagd. Igazából a US. a straffel, meg a sniperrel tud jól megsz*patni, a brit meg akármivel. -
Fifus #7620 Szerintem ez sima random kérdés. Sajnos nálam is előfordul, mint bárki másnál, és el is mehet rajta egy meccs. Már a random eseményeken. -
SZU #7619 Hali!
Lenne megint 1-2 gyépés kérdésem!
2v2-ben a nyersanyagokat milyen szisztémával osztja meg a két szövetséges között? Illetve el lehet-e vágni a nyersanyagot az egyik féltől?
Az hogy a viharban van, hogy van 3 vet2-3as grenem 1 gw43-as, 1 stg44-es 1 schreckes. Zeal kifejlesztve, meg gyújtó gránát. Az ellenfélnek egy darab vet1-es rifle volt.
Bemasíroztam a fedezék mögé, rögtön dobta a gránátot. Bevallom, lassú voltam, csak azonnal indultam el a fedezékből. Így csak két puskásom halt meg, gyakorlatilag már vissza is vonultattam őket. A vet3-as schrekkes gyönyörűen kilőtte a saját fedezékét, némi életerő vesztéssel, majd besárgult a bartól.
A komédiát a stgw44-es vet2s srácok zárták. Az ellenfél közepébe céloztam a gyújtógránátot és olyan szépen túldobták, hogy még véletlenül sem sérült volna senki sem. Majd mindhárom csapatom 1-1 emberrel futott haza (3-as létszámon voltak).
Ennyire nem lehet béna a PE gyalogság! Egy nyamvadt rifle volt az ellenfél... -
szoszibá #7618 Köszönöm szépen a válaszodat! Megfogadom a tanácsaidat!
A többiektől meg még egyszer elnézést kérek, hogy ide mertem írni. A másik topik halott, az meg, hogy írtam oda is, csak azért van, mert kérdezték, hogy benne lennék-e egy klánban? Erre válaszoltam csak, nem tettem fel ott kérdéseket, nem írogatok hol ide hol oda... Nem kérdeztem itemekről, meg hősökről, csak egy sima taktikát, véleményt kértem a panther ellen, amit itt is feltehetek, mert a sima COH-osok is tudnak válaszolni. -
bgabor #7617 Ha megengeded, majd én eldöntöm hogy kinek és milyen terjedelemben válaszolok, erősen leszarom az álláspontodat ebben a kérdésben. -
bgabor #7616 Nemtudom mennyit gyorsít a pontosan az Officer az épületek gyártási idején, ha mondjuk duplájára növeli, akkor megvan a 3 stug egy perc alatt, mert a stug gyártási ideje 40 másodperc a vCOH-ban, a cohstats szerint. -
NovaTerra #7615 Ha elolvasod és értelmezed ezt a néhány hozzászólást, akkor láthatod, hogy meg is lett neki válaszolva a dolog. Erre te írsz neki terjedelmes hozzászólást az itemekről, meg hősökről, valamint, hogy a coho-ban a panther nem gyalogosok, hanem tankok ellen van. Bár ez a vcoh-ban is így van, sőt még a 2. vh-ban sem gyalogosok ellen lett tervezve a panther, ha jól tudom. Erre írtam én, hogy itemek meg hősök és társainak van külön topic. Erre te, próbáld ki, nincs tapasztalatod... De van tapasztlatom, bár kevés. Viszont, ha érdekelne a játék, akkor biztos a saját topicjába kérdezném meg, hogy milyen hőst hívjak be a játék 1. percébe, ami jó is nekem. Valamint megnéztem a coho topicot is és a srác ott is írt, valamint másik gyerek is, tehát nem halott az a topic. Nem véletlenül van külön CoHOnline topic. Remélem felfogtad, ha nem, akkor nem. -
bekefi7 #7614 "a három Stug egy perc alatt az sima Officerrel értendő"
Hát ha te nekem kihozol 3 Stug-ot vcoh-ban egy perc alatt, akkor leborulok előtted. Már jó ideje tolom ezzel a game-el, de nekem egy perc alatt legfeljebb három motort sikerült kitolni.... -
bgabor #7613 Ez aztán a tartalmas válasz. Eleve azzal kedte, hogy elnézést kért érte, hogy a COHO-ról kérdezősködik, pedig nem is kellett volna, mert teljesen megszokott ebben topicban hogy időnként a COHOt is értinti a beszélgetés, lévén hogy a két program majdnem azonos, innentől kezdve a kötekedést be lehet fejezni. -
NovaTerra #7612 Van saját topicja. Akkor az miért van? Kipróbáltam. -
bgabor #7611 A CoH Onlineról kérdezett, én pedig válaszoltam neki. A COHO topic teljesen halott, nem csoda hogy ide ír. Előítéletek helyett pedig talán próbáld ki a COHO-t, mert személyes tapasztalatok híján, puszta előítéletek alapján bölcs ember nem alkot véleményt valamiről.
Mellesleg javíts ki ha rosszul emlékeznék, de Officer és Resource Blitz éppenséggel a vCOH-ban is van, a legelső, 2006-os verzió óta. És a három Stug egy perc alatt az sima Officerrel értendő, a coho-s Superintendant Officer hero csak 30%-al tud ennél gyorsabbat. Már ötös szinten persze, amire erősen nem könnyű felfejleszteni egy Lugerrel lövöldöző fickót.