Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként meg a sima gyõzelmünkhöz nem volt elég csak a a brit jelenléte, kellett Oroberto skillje is, mert ha én lettem volna a brit, talán még vesztettünk volna is.
Szumma szummárum, este nagyon szívesen várlak brittel, majd meglátjuk jól betudtok-e települgetni. <#wink>#wink>
Haverod, a WM-es, meg úgy beáldozta az elsõ MG-jét, hogy nem hittem a szememnek.
Ja, és egyszer, az elsõ meccsen INF HT-m majdnem lezúzta Wasilij sniperkédet, de persze hogy a bugos fos jármû mozgása miatt a sniper elfutott...
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
every_body_tells_a_story
A beta patchot mikortól lehet letölteni?
Amugy automatch rendszer meg nem tud kit adni, ha nem játszanak sokan, hozzád legközelebb állót bevágja azt annyi. Vagy ez a rendszer van, vagy nem játszol soha senkivel. Legalább sok helyet nem esel vissza, ha az elsõtöl kapsz ki, ha viszont lenyomod, ugrasz bõven, vedd úgy, a ladder rendszer látott benned potenciált, és megadta a NAGY lehetõséget 3x is, csak basztál vele élni^^
Viccet félretéve, majd ha sokan AM-eznek megint a patch után, reméljük jobb lesz a szórás is.
Tegnap megvertem pár 10-13 szintû noob-ot, (tényleg nem értem hogy jutottak ilyen magasra) ez miatt felugrottam én is 11-es szintre.
Erre kapom ellenfélnek luckyStrike-ot aki jelenleg elsõ a wermachttal.
És ez megtörtént még háromszor...
every_body_tells_a_story
Valaki akinek elég volt a karácsonyi mûsorokból kis játékhoz van kedve?
A remény országában soha nincs tél.
Még mindig a Hetzer az egyetlen és tartósabb, középtáji mindenese, amivel nincs Luft+Ketten - így igaz, hogy látok, de ezzel nem lehet tûzerõm (Hetzer/Hummel - bár, mire ez utóbbi kijöhet, addigra már...), amivel ezt ki is tudnám használni - , se tüzérség - a Mortar HT-t (és díszes kíséretét) nagyon menedzselni kell, hogy élve tudjon, a terepadottságokat kihasználva, az 57mm-s közelébe kerülni, ami továbbra is mindent visz - szinte egybõl - a Hetzeren és a Párducpároson kívül. Ha legalább a Pz. IV E/F-t lehetne - végre - F2/F8/G(H/J)-vé tenni, némi muni, vagy +fuel "felajánlásával"...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én nagyon nem látok bele ebbe ennyit a viccet félretéve, amit te. Hozz snipert, és csináld azt, amit a ketten majd tudni fog, doktrinával... Annyi mindent tudnék csípõböl írni a dolgokra amiket felvetettél, de valószinü nem jutnánk közös nevezõre, úgyhogy inkább hagyom én is...
Snipert és kettent én nagyon nem hasonlítgatnám, mert más a funkciójuk. Az elõbbi azért felderítõként is funkcionál (jó lassan), mert a dedikált egység (dzsip, de a bike sem) nincs ezen a téren rendesen kidolgozva. Aki meg cappol vele, az meg is érdemli.
Ezután a négy frakció közül csak a Luft PE-nek lesz valóban mûködõ, rendes felderítõegysége, ami a scenariók többségében sokkal többet nyom a latba, mint hp, vagy tüzelési megfontolások.
Ezek után elég lesz, ha kiszúrja, hol van a hadrend második vonalában az AT gun, amit például mortarral lekapcsol, és máris kaszálhat az overdrivolt, nagyobb hp-s AC-pár, Greyhound nem szedi õket elég gyorsan, ranger mozgót nem talál el, max. ha van 2 Quad.
Két hasonló nagyságú mobil erõ összecsapásánál az nyer, aki hamarabb le tudja kapcsolni a másik védelme szempontjából kulcsfontosságú, nagy lõtávolságú egységeket (AT/Marder), ebben pedig a Luft PE-nek szerintem ezután KOMOLY elõnye lesz. Ugyanis a support egységeken múlik minden.
Ketten miért is ne láthatna láthatatlanul mozgás közben, ha a sniper meg jól van igy szerinted? Nem értem a logikát komolyan... Sniper az OK, ketten meg nem? Miért is? Kb 2 db ketten ára egy sniper(pontot tud húzni mindkettõ, csak a sniper még 1 lövés 1 embert is tud, és tud counter snipe-ot ha ellennek is van sniper amivel õrületbe kerget, ketten ezeket egyiket sem tudja), mindkettõ törékeny hp-ra, láthatatlansággal felderítõként lassabban mozog mindkettõ, szerintem semmi olyan nem lenne így ami ne férne bele. Motor és Jeep valóban nem láthatlanok, de hozzáteszem, ketten is csak doktrinával tud az lenni, viszont jeep és motor is jóval strapabírobb hp ügyileg, most még majd dupla annyi távra látnak, és LÕNEK! tudnak ölni, ketten jelenlegi helyzetben kb semmire se való, viszont legalább jó drága, és kurva hamar hal. Patch után lesz értelme-igazi szerepköre, de nem a luft láthatatlansága miatt, hanem a rendes felderítõ látótáv(55) miatt.
Nagy ellensége vagyok annak, hogy bármi, ami nem sniper, az álcázva mozogjon. Coverben álcázás az más tészta. Akkor inkább növeljék másképp a felderítõk túlélési esélyeit, pl. lecsökkent pontossággal.