Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden nap, egészen január 3-ig leszek fixen, most lesz rá idõm és megint tudok végre élvezettel játszani, ma mostantól vagyok, most értem haza, tegnap is jókat játszottunk Cac, Oroberto, Hector, Fifus, még egy magyar srác és én, várunk szeretettel! Január 3 után is tervezem hogy fogok játszani, csak akkor már kevesebb idõm lesz, minden nap nem érek már majd rá, de a patch amit láttam visszahozta az érdeklõdésemet, addig is gyakorolgatok😄
Zsoci, ha mondazs egy fix idõpontot mikor vagy fent, akkor rászánom magam és felrakom a játékot.
Hector Troy
LOL. Nekem 4v4-et be se töltene a gépem véges idõn belül.

every_body_tells_a_story

4v4-ben nekem is elõfordul, hogy összeomlik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hector Troy
EF nekem gyakran összeomlik a játék közepén...<#ijedt>

every_body_tells_a_story

Ruszki moddal 2v2 vagy 3v3-at partizni nincs valakinek kedve? Ha tesztelni akarok, akkor vagy valami gyanútlan kezdõ jön, vagy valami gizda.

Hector Troy
Oké, ezt mind aláírom, de amennyi replayt néztem ezen a mapon 1 WM & 1 PE, vagy 2WM, vagy 2 PE, beverték a 2 US-t, vagy 2 britet is, de még a 1US és 1 britet is lenyomták, nagyon ritkán, talán 1 repit láttam a sok közül amikor a szövetséges csapat nyert. Elõször azért raktam be a Duclairt,mert az a legkevésbé imba pálya 2 v 2 ben, attól féltem, hogy a railsen mindig a németek fognak nyerni, ehhez képest pont az ellenkezõje jött be.
Egyébként meg a sima gyõzelmünkhöz nem volt elég csak a a brit jelenléte, kellett Oroberto skillje is, mert ha én lettem volna a brit, talán még vesztettünk volna is.
Szumma szummárum, este nagyon szívesen várlak brittel, majd meglátjuk jól betudtok-e települgetni. <#wink>
Haverod, a WM-es, meg úgy beáldozta az elsõ MG-jét, hogy nem hittem a szememnek.
Ja, és egyszer, az elsõ meccsen INF HT-m majdnem lezúzta Wasilij sniperkédet, de persze hogy a bugos fos jármû mozgása miatt a sniper elfutott...

every_body_tells_a_story

Jah, és mindezt úgy, mondanom sem kell, hogy koca US player vagyok, és a kistársam akivel toltam, neki is fõ népe a WM, US el saját bevallása szerint csak ismerkedik, tehát mindketten Axis playerek vagyunk, és 15-20 perc alatt kiszoptunk ellenetek tök simán mikor brit-us ellen játszottunk, nem is volt normális képe a játéknak, tök egysíkú volt, egyszerüen aláztatok... Amikor mi voltunk Allied, akkor bár nyertünk, de végig kiegyensúlyozott volt, én vetted Pershingig kellett menjek, 44killes sniperrel, sok vetted BAR rifle stb, kistársam szintén elment tech végéig, vetted Calliope, valag szintén vetted BAR rifle, és végig izgalmas volt, kiegyensúlyozott. Ha köztünk is lett volna egy Brit, aki tudja használni a brit cigányságokat, megkockáztatom mi is hozzuk 15-20 perc alatt lazán... A mostani balance patchtõl azt várom, legalább 1v1 ben helyreáll kicsit a rend, a 2v2 az reménytelen sztem😞, ott marad az, hogy nincs Brit majd még patch után is^^
Azt is mondják az okosok, hogy ha 2v2 ben Brit van, ott minden dõl, és giga imba lesz allied pártinak a játék képe. Mi 2 US el csak szûken tudtunk nyerni ellenetek, és ehhez nem kicsit kellett a 44 killes sniperem, aki egy valag critical shottal utolsó embereket ölve több full squadot ölt, teljes weapon teameket tüntetett el(Mg-ket házakból, medicbunkerekbõl, mortar teameket), ti pedig mikor Alliedet toltatok, Orobi egyszerüen Brit ként beült a jó helyre, amit még mikor 2 en támadtuk játék legelején, akkor is visszavert egyedül a csoda brenCarrierrel, terminátor Inf sectionökkel, Button abuse al ami akárhányszor eltolta szinte a 25munis skillt, egy gépembe került kb Pe ként😞, és onnan hoztátok tök simán 10-15 perc alatt az összes játékot. Ennyit számít sajnos, hogy van e Brit az allied oldalon, 2v2 ben mégdurvább imbát szül mint 1v1ben, pedíg ott se kutya azért...
Hector Troy
Azt mondják az okosok, hogy a rails and metal egy tipikus németeknek kedvezõ pálya, ehhez képest mindig a szövetséges csapat nyert.LOL.<#wow3>

every_body_tells_a_story

Nem az a baj, hogy leléptél az elsõ után, vagy az hogy szerinted lehangoló a játékerõd, hanem hogy SZÓ nélkül leléptél, és vissza se toltad az arcod, azt se mondtad hogy bú vagy bá^^ Erre van egy netes szakkifejezés, "ragequit" ezt kultúráltabb emberek nem szeretik😄, én csapattársként most az egyszer megbocsátok neked, de csak mert karácsony van^^. Várunk ma este is😄
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Lehangoló a játékerõm, 2v2-ben a pályaismeret is hiányzik. Ne haragudjatok, hogy az elsõ után leléptem.

Hector Troy
8 kor bent leszek a bp.-i chatszobában. NdurancE az accom. Remélem minél többen jöttök!

every_body_tells_a_story

Egy-két hete.

Hello

A beta patchot mikortól lehet letölteni?
Majd játszunk estefelé, én is úgy érek rá kb. HerrSeppDietrich néven fogom tolni.
Hector Troy
Bocsi, elõzõ hsz-em sztornó, 8-tól vagyok.

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Zsoci, mikor legyen ma game? Karácsonyozást letudtam, 2-tõl ráérek.

every_body_tells_a_story

Akkor a LuckyStrike nevû noobot is elverted 3x😄??!

Amugy automatch rendszer meg nem tud kit adni, ha nem játszanak sokan, hozzád legközelebb állót bevágja azt annyi. Vagy ez a rendszer van, vagy nem játszol soha senkivel. Legalább sok helyet nem esel vissza, ha az elsõtöl kapsz ki, ha viszont lenyomod, ugrasz bõven, vedd úgy, a ladder rendszer látott benned potenciált, és megadta a NAGY lehetõséget 3x is, csak basztál vele élni^^

Viccet félretéve, majd ha sokan AM-eznek megint a patch után, reméljük jobb lesz a szórás is.

Az automatch rendszer még mindig egy kalap fos sajna.
Tegnap megvertem pár 10-13 szintû noob-ot, (tényleg nem értem hogy jutottak ilyen magasra) ez miatt felugrottam én is 11-es szintre.
Erre kapom ellenfélnek luckyStrike-ot aki jelenleg elsõ a wermachttal.
És ez megtörtént még háromszor...
Hector Troy
Én is a "régi" patchel játszom, majd leszedem az újat, ha végre nem béta lesz.

every_body_tells_a_story

Akár, most próbálok belerázódni megint... Még régivel tolom, nem volt kedvem leszedni 8.5gb-ot, majd ha kialakul akkor játszom csak vele, addig a régin idegeskedem^^.
Hector Troy
Köszi, viszont, holnap este mehet egy game?

every_body_tells_a_story

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Valaki akinek elég volt a karácsonyi mûsorokból kis játékhoz van kedve?
Békés Karácsonyt mindenkinek!

Én július óta.Mert?

Játszik innen valaki World of Tanks beta-t?

Brit alól kihúzni nem lehet a mapot, max körbecappelni lehet(kell is különben azonnal vége van PE nek, annyival több erõforrást tudsz te szerezni a free és azonnal elérhetõ OP-zott nagy pontoddal, amire rátelepedsz). Kettent meg azonnal megfoghatod, BC-vel is, meg Bren Tommy-val is, van az az imba képessége a brit népnek vágod, hogy némi muniért állóra rak bármi ellenséges gépet, hagyjuk már a ríddogálást, elég kemény nép az a brit még kangoo nélkül is sajnos, azt fogjátok fel, hogy jelenlegi állás szerint nem azért kell aggódni a brit playereknek hogy jujj de erõs lesz a PE, hanem most néz ki hogy TALÁN játszható nép lesz, nem azonnal default hátrányból indul velük bárki, nekem arra volt jó a PE, ha nálam jóval gyengébb player ellen akartam játszani, aki ellen ha WM el megyek nincs szoros jó játék, akkor PE-re váltva néha még ki is kaptam, nálam jóval tapasztalatlanabbtól, ez a helyzet, ennek a népnek kell az ésszerûsítés, a buff, és a bugmentesítés, hogy teljesértékû lehessen megint...
Én ennek a megnövelt ketten látótávnak nem nagyon örülök. A briteknek így sem volt 1v1-be olyan unitja ami hatékony lett volna az álcázott kis jármûvekkel szemben, kettõvel már pillanatok alatt kirántotta alólad a pályát az ellen, majd jött az AC spam mielõtt még neked t2-es épületed lett volna. BC nem jó ketten ellen, ha álcázva van soha nem találod meg hiába lassul le, szimplán eldugja vmi kietlen helyre, amint elhúztál foglal tovább. Gyors Cromwell-re vagy Stuart-ra esélyed sincs, nem fogod tudni megtartani a fuel põontjaidat, mire behívnál egyet már õsidõk óta kint van a marder, késõbb meg jön a 88-as, inf blob ellen meg a wirbelwind. Lehet, hogy csak én vagyok n00b,de ilyen taktika ellen jelenleg sem volt nagyon hatékony válaszom (kangaroo-t még csak véletlenül sem használok), ilyen táposabb egységekkel pedig még kevésbe lesz. De ha tévedek nyugodtan szóljatok le.

A remény országában soha nincs tél.

Sok minden másképp volt régen PE-nél és másnál is, de imba volt. PL.: WM-nél 1000 mapowerért kaptál 1 tigert és két storm osztagot (vagy 1 stormot?, nem emlékszem, inkább egyet😊) PE játéka korábban annyi volt, hogy fallschirmjager behívtad, ami annyira erõs volt, hogy minden bedarált, késõbb az AC-val volt uyganez. A PE most is jó frakció, csak tudni kell vele játszani. Ha valaki jól tud figyelni az egységeire, akkor elég frusztráló ellene játszani. A blob meg azért terjedt el PE-nél, mert más a vet rendszerük, átadják a vetezõdést a közeli egységeknek. Pl.: egy 88-as kilõ egy tankot, akkor nem csak õ, hanem a mellette lévõ tank, de még a ketten is kap vet szintet. Inf PE blob-ban, akkár 0 kill-el is kaphat emiatt vet-et egy szakasz.
Hhmm, PE-nek továbbra is sok muniba kerülnek azok az apró micro-i, amivel nagyjából kiegyenlítõd(né)nek az erõviszonyok, amit a szövetségesek "ingyen" tudnak - még ha nem éppen olcsó a BAR-ig, vagy az M8(v. T17)/M3(Quad)-ig való eljutás sem. (Noobként nagyon kellemetlen, hogy annyi és drága apróságra kell figyelni a PE-l, míg "régen" ez másként volt.)
Még mindig a Hetzer az egyetlen és tartósabb, középtáji mindenese, amivel nincs Luft+Ketten - így igaz, hogy látok, de ezzel nem lehet tûzerõm (Hetzer/Hummel - bár, mire ez utóbbi kijöhet, addigra már...), amivel ezt ki is tudnám használni - , se tüzérség - a Mortar HT-t (és díszes kíséretét) nagyon menedzselni kell, hogy élve tudjon, a terepadottságokat kihasználva, az 57mm-s közelébe kerülni, ami továbbra is mindent visz - szinte egybõl - a Hetzeren és a Párducpároson kívül. Ha legalább a Pz. IV E/F-t lehetne - végre - F2/F8/G(H/J)-vé tenni, némi muni, vagy +fuel "felajánlásával"...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

nekem nem sokban válltozott...
Ketten látótáv változása.

Szia Fifus! Ezt a képet miért tetted fel?
[/url][/img]

Hát, pedig el is vesznek belõle, a 0,5-rõl 0,2 csökkentett Marder pontosság AT ellen pl. nettó hülyeség. A Marder ez egy lánctalpas páncéltörõ ágyú, nem rohamlöveg, vagy tank.

[/url][/img]

[url=]Ketten új látótávja

Apró dolgok lesznek változtatva csak a patchben ahogy olvasgattam, nagyon helyesen. Azt viszont le kell szögezni, sok kis apró dologból áll össze a jelenlegi patchben is, hogy PE hátrányból indul mindkét allied nép ellen 1v1 ladderen. A legtöbb változtatás ésszerû, és a szomorú hogy kb. mindenki ezt írta-kérte már lassan 1 éve, és a relic baszott rá eddig, bennehagyott balance-kérdéseken túl egy valag bugot, no meg persze olyan ordító balance hibákat is, mint pl. a kangoo+bren fogás menetbõl+piat, stb. Van mit javítani, legyünk õszinték.
Ezt a szegény PE-s panaszait nálam nyugodtan el lehet felejteni. Csak apró dolgokat kell rajtuk változtatni, vagy pedig olyan jellegû hibáik vannak, amiket nem lehet egy sor megváltoztatott paraméterrel javítani, mint a halftrack pathing. Az valszeg ezután is úgy marad.

Hmm. Hát akkor a luft álcázott ketten miatt imbalanced lesz végre PE nek az Allied népek vs PE matchup, végre, fordulni fog a kocka, mert évek óta, s sajnos még jelenleg is, pont fordítva van, ennyit megérdemelnek most a PE játékosok is akkor, nézd így^^

Én nagyon nem látok bele ebbe ennyit a viccet félretéve, amit te. Hozz snipert, és csináld azt, amit a ketten majd tudni fog, doktrinával... Annyi mindent tudnék csípõböl írni a dolgokra amiket felvetettél, de valószinü nem jutnánk közös nevezõre, úgyhogy inkább hagyom én is...
Elkezdtem választ írni, aztán belefáradtam, ez egy text wall. A sima 55-ös spotting Kettennel nincs bajom, de rakjuk ezt kontextusba.

Snipert és kettent én nagyon nem hasonlítgatnám, mert más a funkciójuk. Az elõbbi azért felderítõként is funkcionál (jó lassan), mert a dedikált egység (dzsip, de a bike sem) nincs ezen a téren rendesen kidolgozva. Aki meg cappol vele, az meg is érdemli.

Ezután a négy frakció közül csak a Luft PE-nek lesz valóban mûködõ, rendes felderítõegysége, ami a scenariók többségében sokkal többet nyom a latba, mint hp, vagy tüzelési megfontolások.

Ezek után elég lesz, ha kiszúrja, hol van a hadrend második vonalában az AT gun, amit például mortarral lekapcsol, és máris kaszálhat az overdrivolt, nagyobb hp-s AC-pár, Greyhound nem szedi õket elég gyorsan, ranger mozgót nem talál el, max. ha van 2 Quad.

Két hasonló nagyságú mobil erõ összecsapásánál az nyer, aki hamarabb le tudja kapcsolni a másik védelme szempontjából kulcsfontosságú, nagy lõtávolságú egységeket (AT/Marder), ebben pedig a Luft PE-nek szerintem ezután KOMOLY elõnye lesz. Ugyanis a support egységeken múlik minden.

A sniper és a ketten feladatkörei jórész azonosak, annyi hogy a ketten nem tud lõni. De mindkettõ felderítõ és spotter unit elsõsorban. A nagyobb baj hogy a briteknek nincs ilyen feladatkörû egysége(sõt láthatatlan egysége egyáltalán nincs).

Miért is sok a láthatatlan felderítõként 30 range? Az pont 5 el kevesebb még így is mint minden átlagos unit ami a játékban van, P4 30 as látótávjánál nem sok kissebb van, játékban a unitok 98%a 35 range-re lát.
Ketten miért is ne láthatna láthatatlanul mozgás közben, ha a sniper meg jól van igy szerinted? Nem értem a logikát komolyan... Sniper az OK, ketten meg nem? Miért is? Kb 2 db ketten ára egy sniper(pontot tud húzni mindkettõ, csak a sniper még 1 lövés 1 embert is tud, és tud counter snipe-ot ha ellennek is van sniper amivel õrületbe kerget, ketten ezeket egyiket sem tudja), mindkettõ törékeny hp-ra, láthatatlansággal felderítõként lassabban mozog mindkettõ, szerintem semmi olyan nem lenne így ami ne férne bele. Motor és Jeep valóban nem láthatlanok, de hozzáteszem, ketten is csak doktrinával tud az lenni, viszont jeep és motor is jóval strapabírobb hp ügyileg, most még majd dupla annyi távra látnak, és LÕNEK! tudnak ölni, ketten jelenlegi helyzetben kb semmire se való, viszont legalább jó drága, és kurva hamar hal. Patch után lesz értelme-igazi szerepköre, de nem a luft láthatatlansága miatt, hanem a rendes felderítõ látótáv(55) miatt.
Gab920926
valaki tud magyarítást?

Kb. 30-as spotting range az rengeteg láthatatlan felderítõként. Ennyi a teljes lõtávolsága egy P4 Inf-nek. Ez annyit jelent, hogy nagyrészt büntetlenül és veszélytelenül térképezheti fel az ellen hadrendjét.

Nagy ellensége vagyok annak, hogy bármi, ami nem sniper, az álcázva mozogjon. Coverben álcázás az más tészta. Akkor inkább növeljék másképp a felderítõk túlélési esélyeit, pl. lecsökkent pontossággal.

Dehogy lesz övön aluli a luft cloak kettenje, az már most is úgy mûködik, ha cloakolod a kettent, lelassul a mozgása, és visszaesik kb. a felére a látótávja, gondolom ez most is igy lesz, alap esetben viszont, végre használható lesz valamire, arra amire a szerepe egyébként predesztinálná, felderítésre, és nem csak egy drága capper unit lesz, hanem ér is valamit a pályán majd. Ha luftal cloak-olod, akkor meg lassu, és kis látótávolságú felderítõ lesz majd, ahogy most is. Korrekt ez így.
Relicnek az EF-bõl a ruszkikat kéne beemelnie a hivatalos frakciók közé. Taktikailag és változatosságban is egy aranybánya. Én konkréten beleestem a Red Banner PPS-es gyalogságba.

Hector Troy
Na de komolyan, a PE mit tehet? Most már a rejtett ketten úgy érzem segíteni fog, de eddig tényleg az volt a helyzet amit Zsoci írt.

every_body_tells_a_story