8857
  • CAC
    Bár már más is felhívta rá a figyelmed, de azért jelezném én is, hogy Relic != THQ. A Relic egy szoftvercég, ahol emberek dolgoznak. Az emberek fizetése pedig a cég eredményeitől függ.
    Nem tudom mi a munkád...legyen például wc pucoló. Mi lenne, ha a főnököd holnap azt mondaná, hogy holnaptól nem kapsz fizetést, mert nem jött be elég pénz az utcai wc-kből, ezért csináld ingyen, esetleg szabadidődben a dolgot. Biztos mosolyogva bólogatnál.

Másrészről kérlek, hanyagold az összehasonlítást a WoW és egy béta teszt fázisban lévő játék között, mert erősen sarkítás jellegű a dolog.
  • NovaTerra
    http://www.gamespot.com/news/6297357.html

Olvasd el! Bocs, 10 milliót költöttek rá, a negyedévi veszteségük 15m$. Úgy látszik a gr-es becslés nem volt pontos vagy rosszul emlékeztem.

Az mindenesetre látszik, hogy remek cégvezető lennél.
  • Zoli105
    Jól van na ! Csak ez van fent a gépen és hát egy kicsit bánt hogy feleslegesen pazaroltam rá az időmet ennyi , és szerintem nem kell ez miatt minősíteni senkit , majd meglesz az a Tov is !
  • HunZsoci
    CohO-s srácok, nem kell megszakadjon a szívetek, filléres játék a COH TOV, megkapjátok a játékotok jobban balance-oltabb verzióját, frankó multiplayerrel, 4 néppel a 2 helyett, jó online közösséggel. Ennyi. Akinek tetszett a COHO, és inkább rinyál ahelyett hogy megvenné a TOV-ot, és játszaná tovább az IGAZI COH ot, azt inkább nem is minősítem...
  • bgabor
    Mellesleg nyugodtan linkeld be a hírt, amire hivatkozol.
  • bgabor
    Jujj, és akkor nem az átalakítás lenne a logikus reakció? Ehelyett teljesen lelövik a projectet, amibe eddig milliókat öltek? Az átszervezés lenne a logikus lépés, nem a "kihúzzuk a dugót".

Mellesleg hagy ne sajnáljam már a tetveket, számos játék mellett övék a Warhammer:DOW2 meg a többi warhammeres baromság is. Nem rokkannak bele rongyos 7 millió dollárba. Emellett év mint év tanúbizonyságot tesznek róla, hogy magasról szarnak az ügyfeleikre.

Szóval a magatartásuk még üzleti környezetbe helyezve is erősen gázos, nemhogy azon kívül.
  • NovaTerra
    Ti miről beszéltek. GR-en azt írták eddig 7,5 millió dollárt buktak a CoHO. Pénzéhes? Nem tudom ti melyik kiadót vagy céget vezetitek, de nem vagytok jó veeztők, ha hagyátok futni azt a projektet, ami folyamatosan viszi el a pénzt és az várhatóan soha nem fog megtérülni.

Mutasson már nekem valaki egy olyan játékipari vállalatot, ami nem profit orientált!
  • Zoli105
    Hát az egyik kollégájuk meghalt és az ő emlékére csinálták ezt a Coho-t amit teljesen ingyenes !
  • bgabor
    Pontosan az a tény, hogy még a szerverek fenntartására se akarnak több pénzt fordítani, mutatja hogy mennyire pénzéhes emberek ezek.

Nem tudom ugyan hogy mi az az emlékjáték, de Relicéknél minden a pénzről szól, semmi másról.
  • Zoli105
    Nem a pénzről van nálam szó hanem a ráfordított időről mert az a jó pár óra , nap(főleg karácsonykor) mind kárba veszett!:@ Az ilyen kis pénzéheseket miért nem tudják likvidálni!?:O
    De amúgy ez egy emlékjáték nem !?:O Mert akkor ennek nem a pénzről kéne szólni ugye !?
  • bgabor
    Az a helyzet, hogy a játék fejlesztője és kiadója egy csapat pénzéhes kanadai idióta, akik rájöttek, hogy a tuti kis mikrotranzakciós üzletpolitikájuk, amit valami suttyó közgazdászuk kitalált, nem fog dollármilliókat hozni nekik. Sőt, a COHO veszteséges. Ezért aztán átalakítás helyett március végén végleg leállítják a szervereket, tehát nem lehet majd többé COHOt játszani. (Mivel hogy ez egy MMO játék, üzemképetelen a szerverek nélkül, még akkor is ha gép ellen játszanál)
    Ilyenformán a karaktered további fejlesztésének sincs további értelme, a fejlesztők úgy döntöttek, törlik az adatokat, mert nincs tovább szükségük rájuk.
    (érdemes elképzelni, mi lenne ha a Blizzard döntene hasonlóképpen a tetves WoW karakterekkel kapcsolatban)

Valójában a döntés már decemberben megszületett, ezért kezdték el még decemberben fejleszteni az új patchet a régi COH-hoz. Nem a régi rajongók kedvéért, csak ahhoz akarják átterelni a COHO népes rajongótáborát. Ezért az új vCOH patch.

Tanulság: Soha semmiért nem szabad pénzt fizetni, amit a Relic vagy a THQ csinált.
  • Zoli105
    Akkor már felesleges vacakolni a kampányokkal is !?
  • Zoli105
    Ezt most nem értem ! leszedtem a játékot játszottam vele hetente 3szor ozt most meg megszüntetik !?:O ez mi !?:O de a játék ott van a gépen nem!? És akkor 31-e után már el sem fog indulni a játék vagy mi !?
  • szoszibá
    Én is azt hittem, hogy a Brit-et és a PE-t hegesztik a srácok titokban. De hát mégse!
  • Oddball29
    A THQ sara, nem a Relicé.
  • bgabor
    Ezért volt olyan sürgős nekik hirtelen az ezeréves Retail verzióhoz új patchet összedobni. Már karácsonykor tudták, hogy le lesz lőve a COHO. A továbbiakban megpróbálják a vCOH-hoz visszaterelni a COHO-s közösséget. És mi még azt hittük, hogy már javában heggesztik bele a COHO-ba az Opposing fronts frakcióit.

Ez egy elég szemét banda.
  • szoszibá
    Már látom... Ez szomorú! Kezdtem pedig nagyon nagyon megkedvelni! Ráadásul olyan hőseim voltak hogy ihajj csuhajj! :)
  • szoszibá
    Felesleges két helyre is beírnod! Hol olvastad ezt?
  • bgabor
    Na, a Relic megint kimutatta igazi énjét:
    Mivel nem kapnak annyi pénzt amennyit szerettek volna, március 31-el bezárják a COHO bétát, nem lesz belőle végleges verzió. Mi meg, akik résztvettünk a bétában, kapunk árkedvezményt a COH gold megvásárlására a Relictől, már persze ha náluk rendeljük.

Undorító egy banda.
  • Kotomicuki
    Üdv!
    A Blitzkrieg - és minden más - mod-ot a játék verziószáma érdekli, annak kell a legutolsó verziójúnak lennie, tehát igen, ToV-on önállóan is fut(nak), ha fel van patch-elve a végéig, nem kell hozzá az első két "rész".
  • SZU
    Némettel páncélosokra feküdj rá. Mindig javítsd őket és ne pazarold a pénzt popcap bővítésre, csak ha már megvan a tigris, vagy teli vagy páncélossal és sok a stex.

Amcsikkal egyszerűbb. Gyúrd fel magad rangerig és kizárólag rangereket építs. Én nyertem már meg úgy is, hogy a főépületet lerombolták, csak az egyik külső épület maradt az enyém. Az ellenfélnek volt 3 tigris, 2 panther. Csak rangerekkel levertem őket. No persze egyesével!
  • v1r2sd3n4
    Nem tud valaki pár jó tippet a Stonewall-hoz ????
  • bekefi7
    Csinálj firefly-t, lehetőleg legalább kettőt; cromwell command tank-ot pedig tartsd mögöttük. Pillanatok alatt megesznek bármilyen páncélost.
  • Multihunter
    Hello
    Nem tud valaki valamilyen hatásos taktikát az angolokkal?
    Multiplayeren volt már néhány csatám, de eddig még nem találtam megoldást a németek Ostwind Flakpanzer, panther comboja ellen. Tud valaki segíteni?
  • szoszibá
    Ezt nem tudom, mert nekem mind megvan! De szerintem igen!
  • DAFFANGER
    Köszi!És a Blitzkrieg v3.0 Full Installer müködik ha csak simán nekem a Tales of Valor van fenn?
  • szoszibá
    Igen!
  • szoszibá
    Hamachi helyett ajánlom figyelmedbe a Tunngle-t!
  • DAFFANGER
    Sziasztok!azt szeretném megkérdezni,hogy ami van magyarositás az müködik-e a 2601-es javitással?a legutóbbi patchel?
  • Multihunter
    Talán hétvégén felnézek multira is. Esetleg van valamilyen CoH hamachi szoba?
  • Fifus
    Aztán ha kikampányoltad magad, várunk multin is.
  • Multihunter
    Na végre sikerült. Csak fel kellett patchelni a játékot.
    Köszönöm a segítséget
  • Fifus
    Azt nem mondtad, hogy nincs felpeccselve. 2.601 az utolsó, töltsd le őket és telepítsd. cohpatch.relic.com
  • Multihunter
    Megpróbáltam a jobb felső sarokban lévő sign in-re kattintani, de akkor előjött valami letöltés, ami 1.37mb és azt írja valami patch(?)és automatikusan telepíti magát. Letöltöttem de nem történt semmi. Lehet hogy ez a probléma?
  • Fifus
    Az Relic Online probléma, ha eredeti a játék. Próbálkozz tovább, most nekem se megy a login, lemezt kér.
  • Multihunter
    A login képernyőn a create account sajnos szürke, így nem tudok létrehozni egy profilt.
  • Fifus
    Konkrétan mi a probléma? Be kell jelentkezned, ami úgy néz ki, hogy a login képernyőt értelemszerűen kitöltöd.
  • Multihunter
    Hello
    Megvettem a Company of Heroes: opposing fronts-ot és nem tudok vele játszani. Sajnos már az elején elakadtam, ott amikor accountot kell csinálni, nem tudom hol kell regisztrálni. Valaki tudna segíteni?

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • willis
    jaj megoldottam
  • willis
    account visszaszerzése ha nemtudom a titkos kérdést? hogyan? tököm kivan már mert feltettem egy advanced system care-t a gépre és, hogy most annak köszönhető-e de indításkor a játékba be kell jelentkezni. persze nem tudok én sem fejben tartani mindent és most megállt a tudományom.

mi a teendő?