Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a szint se számít, a játékerõt máshogy méri, ott azon a lapon, ahol a win-loss arányt nézed egy csillag mellé írtak egy számot, lehet, hogy az alapján választ. Ha nem talál hamar, akkor kiterjeszti a keresést és kaphatsz túl erõset vagy gyengébbet, de akkor meg írja, hogy az erõsebb fél legyõzése, vagy megszorongatása többlet XP-vel jár.
Még a kampányért is kapsz XP-t, meg supplyt, meg hát többen csatáztunk már 10 alattiként 30 felettivel.

Amúgy meg van CoHO fórum is.

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy az item menyisége befolyásolja e azt hogy milyen lvl. ellenséggel kerülök össze vagy csak a szint számít?
Egyszer már fizettünk. A legégetõbb dolgokat egy délután alatt meg lehetne hegeszteni, de a THQ a sima coh-ban már nem érdekelt. End of story.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyobb baj, hogy akkor se lenne belõle semmi, ha az a napi átlag 7000 online player is szavazna.

Már mi van kizárva? A többség nem akar fizetni, én se, de a patch kell.

robotnyk
ki van zárva 😄
Hátha valakit esetleg érdekelne, van egy progi aminek a segítségével lehet replayozni a COHOnlinban.
infó
You can download the CoHO Replay Launcher

Nyomulok a COHOnline-n redszeresen. Tegnap játék közben tasztalhattam milyen a hõs vs regularis egységek közötti erõ különbség. Egyik 4 vs 4 pályát játszottam online mikor egy épületbe beküldtem egy level nélküli MG egységemet. Az ellenfél 2-3-szoros túlerõvel szemben támadta a bepakolt MG-met. Fél perc alatt megsemmisültem.
Nos ezután hoztam egy 5-ös Level fokozatú MG-et ugyanabba a házba bepakoltam. Ekkor újra rámtámadtak többszörös túlerõvel az ellenséges erõk. Most viszont sorban kinyírta az erõs MG-m a támadókat. Közben meg-meg spékeltem az MG-m erejét erõsebb lõszerrel. Tehát igenis sokat számítanak a hõs egységek. Csak hát ugye aki most kezdi a játékot az eleve hátrányban van mondjuk az én 3-as leveles Rifemenemmel szemben nehezen nyer csatát. De én mire ide jutottam elpáholtak vagy 50-szer csak azért mert akinél a hõs egység nagyobb az elméletileg erõsebb. Persze taktikázni kell és ez ellen is lehet.

Meg fogja változtatni a menüt ????
Érdemes, csak patcheld fel, utána nyomhatjuk.

Érdemes Letölteni az Eastern Front-ot ?????????????????
MG kifüstölése:

Nem mondom, hogy nem küzdelmes, de még elfogadható eredményt nyújtott - 1v1, én élveztem! <#worship>

Kezdetben, G43 nélkül még nincs meg minden esetben a Tommy-boy, de utána csak a gránátok "elhasználódása" miatt cseréltem a 4 fõs csapatokat, a Muni HT legyártásáig - Flame-Engi. nem akadály 1:1-ben, ha van gyakorlata és még gránátja a csapatnak - meg nekem idõm rájuk figyelni - , akkor a kísérõ Tommy-boy sem oszt-szoroz már, fedezékbõl fogadva õket.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Héló, én azt csak britek ellen írtam!<#guluszem1>
Amcsik ellen nehogy ezzel toljál, semmit sem ér.

A remény országában soha nincs tél.

A Patch-elés és legális multi anyagi okok miatt most nem megoldható részemrõl, így azt jegelnünk kell még egy darabig. 😞(

#7125 bekefi7:
Kipróbáltam és noob-ságomhoz igazítottam ezen eljárást:
Röviden: erõdpont + tûzoltócsapat lett belõle.
Idáig a Techre gyúrtam és nem volt megfelelõ erõm kint a pályán, de most már... - még a végén meg kell követnem Oddball29-t. 😄
Tehát a kezdés PG, gránát, PG, PG, PG. Mindenki szalad foglalni, de közeli párokban dolgoznak -> ahol át akar törni az ellen éke, oda csoportosulnak a párok - már némi micro is belefért. A lényeg számomra elõször csak az ellenfél területfoglalásának megakasztása, lelassítása volt a sajátok megvédése mellett, miközben a Ketten "kalandozott" az ellenfél mögött, amíg tudott. Olyan szakaszokat védtem, ahol 1-1 csapat akár két közelibb pontra is tudott vigyázni (kezdetben), kis mozgás árán - lehetõleg félpályán túl.
Amint vissza kellett vonulni az egyik csapatomnak, már gyártva is lett helyette egy. A feltöltés közben T1 és techelése -> felkészülés BAR +
JEEP fogadására (Létszám+ és AT Gr.). A következõ csapatok egyike már a T2-t tudta felhúzni, hiszen "dõlt" a hadianyag közben és már AC is volt, majd az Inf. HT után a hazafutások is megszûntek, mert helyben lett feltöltve mindenki - feltöltõdés közben javítottak. Egyre jobban éreztette a hatását, hogy az én csapataim túléltek és közben több XP-t szereztek, mint az ellenfélé. Persze voltak óhatatlanul visszavonulások és terület feladások az elején, de ezek egyre inkább elmaradoztak, amit kezdett dolgozni a fölény.
A Front akkor merevedett meg, amikor már majd minden határpontra jutott Gránátos és az AC-k + Inf. és Muni HT (összesen 1-1 db belõlük), utóbbi 2, mint ellátó/feltöltõ, járõröztek kisebb csoportokban és ahol csak feltûnt az ellen a pontok körül, azonnal lecsaptak rá.
Lassú - , mert a biztonságra ügyeltem inkább, ami már hiba egy pro ellen - elõrenyomulást követõen a számbeli, és mivel nem tudott techelni, így technikai fölényben is lévõ csapataim beszorították a bázisára az ellent és a 2 Párduc vezetésével le is lett rohanva az. (Elméletileg gyalogosra páncélost (Ranger<>Hetzer, az 'egylövés-gémóver' AC-k helyett), airbone-ra FJ-t (P47<>FlakPz), a HK-ra meg szinte mindegy, hogy milyen doktrínát lépek, ha a harc a Callipo elõtt befejezõdik - de inkább Pz. Jager itt is a számomra nyerõ a Teller/Hetzer/dupla PzS. miatt.)

Tehát azért nem szuperált úgy a PE nálam, mint szerettem volna eddig azt, mert nem állandó agresszív lerohanást hajtottam végre vele - a végén még túl sablonos lesz ez a játék is, ha csak az az 1-1 út áll a frakciók elõtt, amire tervezték õket és a "játék" abból áll, hogy ki tudja pontosabban és gyorsabban végrehajtani az adott metódust.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Veteran Sergeant ilyet már nem tud, de ez az upgrade nem a korai játékra jellemzõ, marha sokba kerül mire PE kiválasztja.
Az biztos, hogyha ketten meg van dolgoztatva, elõbb-utóbb elvérzik, de ha nem dolgozik se buksz semmit, hisz alapból megvan.
Nem is tudsz online játszani a 2.1-gyel, valahogy peccselj fel 2.601-ig és játszunk.

Az én kõkorszaki verziómban még megtalálják a PE-gyalogosok a 'Veterán Õrmester' (v. 'Harctéri Jártasság'?) után az aknákat.
Vica-versa: ahol a Ketten van/látható, oda még nem rak(hat)ok aknát - akkor - , a hátországban ritkán jelentkeznek a Kettenek oly korán - bár ott meg inkább a HK-akadályok rakódnak az esetleges bázis Rush/gyors pont-pont elérés ellen - , hogy gyakori szemtanúi legyenek ennek (mivel fegyvertelen, ezért még az Engi. elõl is pucolnia kell - attól függ, hogy áll a foglalással - , nem hogy az õrjáratozó JEEP elöl..., ill. az utak is jók aknatelepítésre, és ott nem is vehetõk észre, mint a pont körül...). Vagy-vagy, de elõbb-utóbb meglesz a Ketten fogva - igaz, hogy korai doktrínaválasztáskor már tudja alkalmazni azok speckó képességeit, 0 CP mellett is akár (a bombához kell 3 perc, míg újra tölt (muni HT-val ez is csökken(e) ?), de a szurka-piszkából sohasem lehet elég). 😊
Nincs szebb látvány (Ami részrõl), mint az égõ motorú Ketten vánszorgása a félpályán át ("csalinak" tökéletes, ha van a közelben pár JEEP...) - talán csak a felrobbanó.

PE gyalogság nem találhat semmilyen aknát.
A játék kezdetén, a kezdeti rohanáskor rengeteg akna nem lehet a pályán, szerencsére aminak is muniba kerül, az elsõ két-három percben talán kettõ rakható le, de az se büntetlenül, jobb esetben látni az álló engie-t, olyankor vigyázni kell.
Megint csak jobbik eset, ha csak a motorját üti ki az ami akna a Kettennek, általában humusszá õrli.

A gyalogság is megtalálhatja, ha képezve van. De a kérdés az, hogy mennyi ideje és lehetõsége van a PE-nek a kezdeti rohanás közepette ezzel foglalkozni, ha esetleg még 2-3 esemény fut e mellett, párhuzamosan a pályán - ha ezért gyalogságot/AC-t kell átdobnia a Ketten kisegítésére, már borulhat a Rush... (Az enyémek (Ketten/gyalog) gyakran ráfutnak, miután felfedezték és hagynák el a pontot, foglalás után. 😞 )

Az Ami akna néha a Ketten-t se viszi el, de a motorját kiütheti - nincs több Rush vele egy generáljavításig - , ill. a HT/AC-ban is okozhat olyan kárt, ami után azt nagyon kockázatos harcba dobni (akár csak egy Tommy-boy + BAR v. sticky ellen is), javítás nélkül - hiába gyors PE gépezete, ha szinte mindenhol a "lassú" gyalogságán áll, vagy bukik annak hatékonysága (és amíg annak javítania kell, addig nem harcol, egyik sem).
Az idõnek is nagy a jelentõsége a hadianyagokon kívül, fõleg PE-nél.
(Nem szép az Olasz foci, de néha "eredményes" is tud lenni.)

Én mostanában a COHO-val játszom és az érdekelne, hogy elvi síkon milyen taktikával lehetne állandó mozgásban lenni, és uralni a victory pointokat betelepülés nélkül. Eddig mindíg úgy játszottam hogy megerõdítettem a nekem kijelölt VC körzetét annyira, hogy egy egér se sunnyoghasson át. Rendre meg is kapom a "heavy turtle" bókot. Szóval ti hogyan csináljátok ezt? Blitzkrieg commander vagyok amúgy.

Tudom nem pontosan ugyanaz a játék, de játékmenet azért szinte teljesen egyezik, a COHO topic pedig halott ehhez képest, mert itt mindíg is ment az a brainstorming, ami egy ilyen játék topicjában elvárható lenne.

Kettenkrad tud aknát találni, ha megáll: egy-két mp múlva feltûnnek a telepített aknák, és infantry kell, hogy kilõje.

A megindulás valóban a PE erõssége: gyors ketten + jó gyalogság - ezt nem kihasználni már végzetes hiba lehet.
De a játék közepén elvérzik a többivel szemben, mert kifogy a masszívabb egységekbõl - kivéve Hetzer - és az ellenfélnek mindig van a tarsolyába válaszlépésre lehetõsége - jobb játékosnak még akár alapegységekkel is, szerintem - , bármelyik doktrínát is választja PE.
A vége megint lehet a PE-é - Párduc - , de ahhoz valóban profi módon össze kell rakni a pályát és ezzel együtt az ellenfeleket is - itt még vannak hiányosságaim, ahogy a megindulásnál is PE-l. 😞

Félpályáról, vízszintesen belõhetõ terepen csak az 57mm-esem csücsül, pont azért, amiért az AT HT is, persze a közelében fedezettel, elõtte fedezékben a "szemmel" - a 2 között azért érzõdik a tûzerõbeni különbség, amit viszont amcsinak kell(ene) kihasználnia (azaz a JEEP a "kanyarban" várja az AT HT-t, ahol annak elvész az "500m-es" lõtáv-elõnye - Az "üldözés" is csak egy ilyen helyig tart és a patthelyzet az Amiknak kedvez). Mivel PE nem rendelkezik aknadetektorral, ezért a "lelassításához" azt használom (M8 is rakhatja a "szabadidejében") - amíg nincs mozgó "aknám" pl. a Ranger személyében. Továbbá nehezen jön át a HK-akadályokon is, megfelelõ egységek hiányában - az Ami mérnök olcsóbb a Kettennél és "ingyen" dolgozik (ha csak leválasztja a PE gyalogságát a gépeirõl, már megérte, mert külön-külön már verhetõk, megfelelõ taktikával és egységekkel...). Nem azt mondom, hogy a legelején, de középen már fogható a PE frakció, mert az M8-ak is vannak olyan masszívak, mint az õ gépeik, a doktrínás gyalogos egységekkel meg elvész az az elõnye is - tehát mire megvolna PE-nek a csapásmérõ ereje és annak az útja az ellenfél bázisáig, addigra annak jönnek ki a jobb egységei. (Ami páncélos doktrínájával a gyors M8 is tud pontot foglalni, így ua-t el lehet PE-l is játszani, amint õ a legelején az Amival - SE d. persze ezt komolyan hátráltathatja, de akkor nincs LV vagy Hetzer sem. Ketten ellen a pont megerõsítése hatásos, ha meg a blob, vagy az AC-k akarnák foglalni azt, akkor addigra már ott van a "fogadóbizottság" is...)

A Britekkel nagyobb pályákon érzem "kellemetlenül" magam, mert a gyalogság nem képes együtt mozogni a gépekkel, ill. a telepíthetõ állásaik már nem nyújtanak kielégítõ tûzfedezetet a nagy tér miatt - kivéve tüzér doktrínát. Hiába foglal piszok gyorsan pontot a Brit gyalogság, ha azt megközelíteni csak csiga lassan tudja. A "normális" páncéltörés hiánya is zavar kissé. Ezen nép sikeressége nagyon pálya- ÉS ellenfél-függõ - nálam, + nem nõttek úgy a szívemhez, mint az a szerencsétlen PE. :S

Nemcsak a jeepeket, fél kilométerrõl ledarálják még a bren carrier-t is.

Hector Troy
Nem azért, de az AT HT nem lövi ki 500 méterrõl a jeepet? Ha meg pörgetné,akkor nincs valami PG nevû blob ami 100 méterrõl kivégzi a jeepeket?

every_body_tells_a_story

"Az amcsi lurkók nem bírtak velük, ezért bosszúból még gyengítettek a leggyöngébben?! 😞"

Hát ezt nem mondhatnám. Többek szerint a legerõsebb frakció volt mielõtt lehúzták volna, de akkor még elég kevés 1v1-et toltam, úgyhogy errõl majd valaki rutinosabb emberke írjon.

Kotomicuki! Gondolom inkább 2v2-t szoktál tolni, ott tényleg elég silány tud lenni szegény PE, de 1v1-ben egy profi játékos már tudja kompenzálni ezeket a hátrányokat. Sõt, britek ellen szerintem határozottan jók tudnak lenni, elég nehéz megfogni egy 2 vagy 3 ketten majd AC spam+marder+assault gren kombót kiegészítve egy 88-assal és még mondjuk egy wirblewind-el.

Valószínüleg nem voltak ilyen gyengék, bár azért van egy-két profi mostanság, akinek a repijeit érdemes megnézni.

Zsocitól tanultam, hogy PE hibamentes játékot igényel. Namost ha AT HT kerül 3! jeep és mg tüzébe, akkor az nem utal hibamentes játékra.

Na ne!
Tehát amivel én küszködök a túlélésért az még túl erõsnek számít(ott)?!
Ez õrület!
Az amcsi lurkók nem bírtak velük, ezért bosszúból még gyengítettek a leggyöngébben?! 😞
(Az AT HT vs. 3 JEEP/MG meccs vége ált. 1:1 veszteséggel zárul, ha nem pucol el a HT azonnal, ill. gyengesége miatt a javításra is célszerû kivonni a tûzvonalból, ha nem csökken az ellen nyomása...
Ez persze, hogy unbalance, de álmomban sem gondoltam, hogy ezért még a HT-t kell gyöngíteni - már az nevetséges, hogy 25-30 muni kell a "képességeinek" az aktiválásához, amikor az "ingyen" is a használhatatlanságot súrolná...
3-4 jobb-képû Tommy-boy raj with BAR párban fogyasztja el õket, némi fedezék mögül - a hasonlóan "erõs" többi HT-kal és felderítõjármûvel egyetemben - , és akkor még 57mm-s/Ranger/M10 támogatást sem kaptak...
...és ez az "alap" páncélvadász túl erõs?! Nevetséges!)

MÁR satnyábbak, sajnos én még nem láttam az 2.301 elõtti PE-t, mielõtt visszavettek volna az erejükbõl. Azóta nem kérdés, hogy gyengék.

Nos, számomra ez - mármint a válasz, amit itt nem idéznék - is azt bizonyítja, hogy a PE alap-egységek még állandó micro mellett is satnyábbak, mint a többi frakcióé. (Egy M10/Sherman nyilván könnyebb ellenfél lett volna, de nem vok meggyõzõdve róla, hogy akár a 4-csövû HT-val is végezni tudna - a játék elején, még APCR nélkül - , mielõtt beérkezik annak a támogatása - az is elég drága ahhoz, hogy csak úgy, egyedül hagyva flangáljon - , miközben a térkép többi részén közben nem szünetel a rush és a megfelelõ távolságot állandóan tartani kell(ene)... Egyszerûen se idõ, se muni nincs rá - nem pro játékosnál, inkább 1 akna helyette...) 😞

Legalább biztosan kéne a jármûveknek gyalogos támogatás, hogy olyan ne legyen, hogy flame engie hazaviszi a Tigrist...

PsyhoApu
Mindenki nyomná a lángszórósokat, hogy kiégessék a cuccok lakóit 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

Tegnap azt álmodtam, hogy a coh-ban az összes jármû elfoglalható. Látványos animációval gránátot dobnak a toronyba, illetve a nyitottaknál lelövik a személyzetet, vagy kiégetik. Esetleg ronccsá lövés elõtt kiugrana a személyzet, ami ugyan nem übertáp fegyveses unit lenne, hanem egy engie, sapper vagy pg, volks osztag.
Ez mit tenne a balance-szal?

Vettem kapitány, lemérem este simán és muni ht-vel is. Stopper beszerezve.

Fifus írtam neked a CoH oldalon a PE 1v1-be.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Igen a Grenadiers-ek a Krieg Barrack-ból valóban kettõ shreckesek lehetnek, bár 150 muni nagy pénz.
Doktrinát meg valóban illik választani a frakció és az ellen játékának ismeretében.

Nekem v2.100 OF van, ToV és patch-ek nélkül.

Igen, a sapper PIAT valóban opció és így muni igényes, de natur válsztható.

Német oldalon a WM 2. gyalogsága (a 4 fõs, a "jobbik", nem az 5 MP40-esíthetõ) választhat az MG42 és a PzS. közül KETTÕT, így akár dupla MG42-st is használhatnak - darabja 75 muni, mindegyiknek. Ehhez semmilyen lemondásra nincs szükség, csak hadianyagra.

A PE-nél valóban TD doktrínához kötött a dupla PzS. használata (3 'fegyver' lehet náluk, az egyiknek(?) kell idegennek lennie, azaz még egy M9-t(BAR-t, stb.) fölvehetnek hozzá). Ekkor 330 MP-ért már dupla élvezet, azaz már használható is vre a páncélvadász gyalogság, mert addig ~ a JEEP-nél megáll a tudomány, képzetlenül és szimpla PzS.-l. Viszont így nincs légvédelem és használható tüzérség sem - ha érvényt tudok szerezni a tapasztalt, 4 osztagos tankvadászoknak, akkor még elviselhetõ az utóbbi hiánya, de az ellenfelek sokkal többféle gyalogosirtó lehetõség közül választhatnak, mint én hatékony támadóból: PzS. gyalogság és Hetzer/Párduc vs. aknamezõ, P47(2x, akár), pop. limit mentes géppuskafészkek, bárhova dobható és nem rossz gyalogos (és ATG) egységek... Ezekre légvédelem hiányában lépni nem tudok, érdemben. Ha legalább a PE-gyalogosok gránátjaikhoz nem kéne muni halftrack, hogy használhatók is legyenek egy támadásnál többször. 😞 (Plusz nálam az amcsinál van 'sürgõs segítség', amikor az egységek csak a fele pop. értéket fogyasztják, így akár 2x akkora max. egységlimitje is lehet - igaz, random egységekbõl, map-szélrõl.)
A tüzérség összehasonlítása is hasonló képet mutat: ha van jó (Hummel és off map), akkor nincs LV és már középidõben használható, nehezebb egység (Hetzer) - ez, az amúgy is harmadosztályú alapegységek tükrében nagy csapás... - , se dupla PzS., de kaphatok az akár fél-harmad pályát belövõ 25 fontostól, Priest-tõl, 105mm-stõl és a térképen kívülrõl többet is - az alap SdKfz 251/2 meg nem egy nagy eresztés, ha nincs a lõszeres a hátsójában állandóan, ez a csoport meg szinte bárkinek csemege és állandóan felügyelni õket... 😞 (Ekkor lehet, hogy haza tudom futtatni az - EGYIK! - ékét, de nem vok pro, hogy abban nagy kárt is tudjak csinálni ezzel. Az aláaknázással is csak ideig-óráig lehet szórakozni, de ha nem tudom megsemmisíteni az egységeit - persze, hogy nem a Rangerekkel megy foglalni - , akkor az megint csak késlelteti a véget. Az útakadály + Hummel kombó sem hoz minden esetben kielégítõ eredményt.)

Ha meg még nem is választanék PE mellé doktrínát... 😞

Sapper PIAT-ja nincs ingyen, a dupla shreck meg nem PE TD doktrinájából való?

A doktrina egy lehetõség csupán, elõnyt lehet belõle kovácsolni jó választás esetén, de nem muszáj választani.

De alapból, doktrínák nélkül csak a mérnökeiknek van/lehet - az nem éppen 'rendes/harci' gyalogság kategória, inkább csak kiegészítõ egység (szvsz, ...bár ha úgy nézzük, hogy nekik a legmagasabb a mérnök-létszámuk, akkor meg már minden rendben van velük! 😄 ), ill. a használata a legkörülményesebb mind közül (mondjuk az ívelõ röppálya elõny is lehet néha...), de legalább "ingyenes" (amcsinak fizetnie és kicsit várnia kell a még kisebb hatótávú sticky-jével (+ gránát), de legalább az alapegysége masszív, tûzerõs (allround) és mobilis (enemy territory) - vs, brit sapper).
A WM-nek meg a legjobb a páncéltörõ gyalogsága a dupla PzS. (opció) miatt, bár nem olcsó (alapegység 300+(?) MP + 2x75 muni), és mindez alapon, még csak doktrína sem kell hozzá, mint a PE-nek. 😉

Lehet, hogy elõnyként van általatok kezelve ez a doktrínásdi - mint + opció - , de a szememben az is csak egy korlátozás a sok közül. :S
Félreértés ne essék, nem ellene vagyok, de azzal is csak korlátozzák a játékos lehetõségeit, ha pl. a PE-nél ( 😊) ) csak úgy érhetõ el 1-2 alapvetõ dolog, és közben a másik 2-3 lényes ezzel meg elérhetetlenné válik. 😞

Nincs a briteknek páncélvadász gyalogság? Ott a PIAT commando meg a PIAT sappers.
WM-nek ennyi sincs. 😉

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

"Ha mind uú nézne ki, akkor az 5.-t már senki sem venné meg..."
Ezt inkább úgy értettem, ha egy játékstílus köré épülõ termékeknek, itt az RTS és az azt képviselõ játékok, mint pl. Dune2, C&C, AoE, CC III, SC, stb., idõrõl-idõre vmi újat kell felmutatnia, mert, ha csak a grafika változik, a játékmenet marad ua, akkor borítékolható a bukás - de ezek szerint ez oda-vissza megállta a helyét.
Ebben a megújulásban számomra is üde színfolt a CoH, de még nem teljesen jó. 😊)

A "Z" nálam kimaradt, mert nem tudtam nem CRC-hibás példányt beszerezni belõle és akkoriban még jelent meg annyi jó játék, hogy 1-1 kimaradhasson. 😞
A CC III-ban pedig pont az volt a jó, hogy a kampányon belül nem teljesen a balansz volt a fõ cél - a német (nehéz) HK-k itt is megsínylették azt, mint minden angolszász és orosz fejlesztésben <#duhos2> - , hanem a valóságnak megfelelõen, mindig változott, de legtöbbször mégis megvolt az egyensúly, vagy egy kis taktikával meg lehetett teremteni azt -> Sárkány ellen Sárkányfû, ami a CoH PE frakciójánál szerintem nem teljesen valósult meg. (A Britek is egy szegényes egységkészletû frakció, de ott legalább majdnem mindenre van 1-1 alap egység - kivéve páncélvadász gyalogság, amit másként kell megoldania, de kicsi, vagy "szûkíthetõ" pályákon ettõl még gyilkos egy népség.) <#worship>

Azért a srác amcsija elég gyenge volt, ekkora mapcontrol-t jobbára akkor látni, ha nagyok a különbségek.

Ám kétségtelen, hogy jól látja wm-et a fickó, command per clickje, gyorsbill.kezelése is figyelemre méltó.

Kopiati
Én még ki se próbáltam... de sokat kéne azért fizetni nekem, hogy kipróbáljam😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ma láttam az egyik multi áruházban a C&C4-et, egy árban volt a C&C3-al (2000ft). Aztán nincs egy éve hogy kijött. Nem kicsit tolták el a negyedik részt.

Kopiati
A szintedhez mérten kapsz supplyt, a teljesítményed jobbára a rewardot befolyásolja, de ha nyersz az több supplyt is jelent...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Windows tûzfalam van és mivel az sz@rt se ér ezért ki van kapcsolva!<#idiota>
A netem meg azért nem rossz (15MB/s)szóval nem értem érdekes az Il2 sturmoviknál ezt nem csinálja csak akkor a fullon van a szerver!😄
Vagy a sávszélességgel van baj!? azt hogy lehet javítani!?
De ezzel az online veriónál egy két dolgot nem értek !Gyõztes csata után mi alapján osztja ki a suppolyt!? Mert mindig 500és-700 között kapok!:S

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Kopiati
A nettel van a gond, szerintem...lehet a tûzfalat kéne állítgatni...

Sziasztok lenne egy kérdésem ,hogy valaki közületek játszik e a Company of heroes Online verzióval!? Megvan nekem is , jó a játék meg minden csak egy két dolgot nem értek benne(fõleg technikai problémáim lennének).Hogy mikor multizok kegyetlenül belassul a többiek szerint (pedig én nem akadok) ez mitõl lehet?(a grafika minimumon van a letöltés meg egyébb kikapcsolva)de mikor skirmist vagy kámpányt csinálok ott egyátalán nem akad még közepes grafikán sem.Tudtok nekem segíteni, mert ez a dolog kicsit zavar! <#confused>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Úúúú! A Zé mekkora volt már! 😊

Amikor elõször láttam a coh-ot, az öreg fejemmel azt mondtam, ez olyan, mint a régi "Z" és a Close Combat széria összemixelve.

És még mindig olyan.