8857
  • szoszibá
    Fifus megnéztem ezt a 15 perces meccsed ezzel a Jesulin droiddal. Én nem tudom hány karja van, vagy hogy mennyit költött cuccokra a COHO store-ban, vagy, hogy mitől ilyen jó player, de hogy 2v1-be se hozánk ellene az kurvaisten :P
  • HunZsoci
    Elmentél, offline, én meg átjelentkeztem azt toltam másik accon egy 1v1et, már vagyok.
    2v2 urak?
  • NovaTerra
    Zsoci! Beléptem a replaybe, mire kiléptem, sárga pötty volt. Nem értem miért, de újra kellett indítanom. Aztán eltüntél.
  • Fifus
    Ő van benn a top30-ban
    Ez csak az Online replay launcherével nézhető.
  • Fifus
    41-en játszanak az Online-nal, volt négy meccsem, mind rövid volt. Az a baj, hogy wm-mel is kell játszani, ami a 2.601-ben is el van maradva számomra.

Valóban félistenek játszanak, az egyik wm-blitzkrieg 28.-ik. Azt hittem azért nagyobb a szórás, lelki törést nem okoz szerintem, ki kéne próbálnotok, inkább a 41 fővel van a baj, meglehetősen kevés a meccs.
  • HunZsoci
    Electronical Sports League asszem, a lényeg, hivatalos elektronikus sport liga, főleg RTSeknek és fps-eknek. Jellemzően über arcok ütnek össze...
  • Hector Troy
    Mi az az ESL?
  • HunZsoci
    Hmmm, Fifus beneveztél az ESL-re:D???

Merész dolog volt szerintem, oda elég beteg emberek szoktak jelentkezni, tényleg a legjobbak közül valók, szerintem bántás nélkül mondom, kevés vagy te oda nagyon... Azzal együtt örülök hogy jelentkeztél, mert abból tanulhat a legtöbbet egy ember, ha sokkal jobbakkal tud játszani, ez egy kiváló lehetőség, hogy a legjobbakkal játsz, csak ne okozzon gondot majd ha esetleg nem tudsz győzni egyszer sem, ez nem bánt, akkor a legjobb helyen vagy ott, hogy fejlődj!
    Én nem mertem még indulni ilyenen, félek bennem maradandó törést okozna lelkileg, pedíg amugy jó dolog lehet^^
  • szoszibá
    Felrakhatnál egy két replay-t megnézném hogy verik a srácok...
  • Fifus
    Ma még próbálkozok egy utolsót az ESL-ben, lesz két meccsem, de ha azokon is leradíroznak 15 percen belül, akkor törlöm a profilom.
  • szoszibá
    Tudja valaki esetleg, hogy az Online megkapja-e a maradék két kasztot?
    Akkor szerintetek megéri megvennem az Anthology packot még, annak ellenére, hogy az online ingyenes? Ha sok magyar játszik még vele akkor lehet beruházok...
  • CAC
    Megyek rpgzni Hectorom. Nem, nem páncélököllel fogok játszani. :)
  • HunZsoci
    Ha minden jól megy leszek.
  • Hector Troy
    ????
  • Hector Troy
    1) Még az imba dolgok ellenére is kevésbé imba mint a COHO
    2) Nemsokára jön az új patch, ami javít a balanceon.
    3) Sok magyar, és sok magyar jó játékos játszik OF/TOV-ot
  • szoszibá
    Hogy hogy azt játsszátok még? Sok magyar játszik a sima ToV-al? Az unbalance miatt nem az online-t toljátok?
  • Hector Troy
    TOV
  • szoszibá
    COH Online? Vagy Tales of Valor?
  • Hector Troy
    Ma este 8 körül ki várható innen egy-két 2 v 2 re?
  • HunZsoci
    Valószinü igazad van, de a lényeg, ott omlott össze a morál, mikor jött a V1^^
  • NovaTerra
    Igazából a v1-en sem múlt, hanem azon, hogy addig húzodott a játék, hogy minden vet3-as volt. Inf, tank, már a nebelre is fejlesztettem volna, money volt bőven. Ahogy láttam Karcsinak is inf és a support inf is veteran volt, KT + Tiger. T4 lett volna tőlem, ha tovább húzódik. V1 pontot tett a végére.
  • HunZsoci
    Visszanéztem pontosan az esetet, nem volt AWM-em, és ha lett volna sem lett volna akkor épp meg rá a 200muni, de egy lövés hiányzott csak neki, mikor beakadt, azért még utánamentem volna, és valahogy Blitzel sem volt gyorsabb szegény mint az enyim... De látod nem ezen múlt, hanem a V1en^^
  • HunZsoci
    Arra az estre toltam volna rá az AWM-et, de mindenestre utánadmentem volna az fix, mert vérszemet kaptam, kevés volt már a hPja nagyon, a Blitzkrieget láttam, de engine damage-el még így is lassabb volt mint a vetPershing. Jobb volt nekem így az biztos hogy nem kellett mélyen utánadmenni, láttam uccsó lövés amire megáltam egy pillanatra hogy biztosabban találhasson, talál, és fog of war alatt kis felvillanó szöveget, Out of Controll, mosolyra húzodott a szám, és már fordultam is vissza^^
  • NovaTerra
    Blitzkrieg-et nyomtam, amit 1,5-szoros sebességet adott a tiger-nek. Így nagyon be kellett volna jönnöd a bázisra, hogy megpróbált elkapni. Már ment egy pioneer javítani, egy storm, két gren osztag. Ha be is jösz, kilövöd, kétlem, hogy a Pershing elhagyta volna élve a bázist. Jó játék volt mindenesetre.
  • HunZsoci
    Igazából Okmányiroda mentségére legyen mondva, Ő US akart lenni, és mondta is hogy nem igen szeret-tud brittel, de én kértem rá hogy hozza, mert picit(nagyon) a játékosok összetétele Wayne miatt az Axis csapat felé hozta az erőegyensúlyt, és arra gondoltam, ha már más nem, legalább a britt imbák majd életben tartanak minket egy darabig, a lényeg nekem csak az volt, hogy jó kiegyensúlyozott játékot tudjak játszani, ha nyerünk-ha vesztünk az mindegy, csak ne legyen egyik csapat sem alárendelve... Ez meg így sikerült, a végletekig elmentünk, mndenkinek majd volt mindene, Vet Tigert ölő végül Vet3 Pershing, KT, rakat Fire storm, több, végül Vet3 Pershinget ölő V1-ek, horda dupla schreckes Vet3 Stormy, Commandos hegyek, oda vissza frontvonal. Én az ilyet szeretem...

Amugy Wayne első Tigere amit elmart a Prenyóm, az ha beakad ha nem, meghalt volna, Pershing gyorsabb mint a Tiger, főleg már vettel, és ővé dögrováson volt, egyim meg ott még fickós, ráadásul ővé engine damage miatt lassan is vánszorgott, azt levadászni mentem, akármi jött volna szembe, tuti halálba küldöm, addig mentem volna utána bázisra is akár... Repet visszanézve, semmi nem lett volna bent ami távoltartja ettől a sokkal gyorsabb Pershingem, én meg mentem volna ismétlem utána...
    A 2 M8 at próbáltam jól mozgatni igen, az igazán durva a párban mozgatás egyébként, egyenként nem nagy cucc, de a végén beszopták sajnos a fiúk a túlerőt, a kergető dupla schreckes horda, a menekülési útba beleső snipe-oló sunyuló Pak, és az AKNA is még csak tetézte a bajt, szóval ez sok volt a srácoknak^^ De árát megérte mindkettő, megdolgoztak a pénzükért mielött fűbeharaptak^^

Sztem hibáktól eltekintve egy mozgalmas jó játék volt, belűlről végig izgalmas volt, utolsó pillanatig én kétesélyesnek éreztem, azért is linkeltem be...
  • NovaTerra
    Így is idegesítő volt a roo, tényleg javíthatnák. Az 1. tigrisem többet ártott, mint használt. Egyébként sem értem miért fordult meg és nem tolatott, ráadásul az akadás az életébe került. Az elején amikor egységet veszítettem, akkor vagy bug miatt vagy, mert a Z-t nyomtam, T helyett nem reatreteltek az egységeim. Szerintem nem rossz ez a pálya, ha ketten kialakítanak itt egy normális stratégiát és nem összeszokatlanul játszanak, akkor axis és allies oldallal is lehet dominálni.
  • HunZsoci
    V1 et azzal lehet védeni, hogy hallod a hangját, és a jó írányba indulsz el, mással nem... Én vesztemre rossz irányba indultam, ami a Vet3 Pershingembe került, rögtön utána realizáltuk, hogy az meg a 2-nk játékába... Karcsi meglőtte vele magukat a győzelembe, úgy zárult vele a játék mint a japánoknál:D.
  • Hector Troy
    hadnagyot a 3. percben én sem szoktam elveszíteni. Enyhe luxus.
    (Ez kimaradt, bocs a hibákért, de sietek)
  • Hector Troy
    Hát gyerekek, én jó pár 2v2-őt mentem ez a pályán az összes néppel, és hát őőő. Nem tudom melyikőtök rakta ezt be, de az egyik legg*cibb map az összes 4es közül. Az tuti, hogy bárkivel is lettem volna, 30 perc alatt megesszük a másik két embert, mert amit az elején Okmányiroda, meg L.K. művelt, azon kacagtam.
    Aztán sírtam, és megint sírtam amikor Wayne tigrise meglépett volna az m26 elől ha nem akad be egy ott nem lévő sarokba. Igazából az egész játékban Zsoci Greyhoundjainak drukkoltam, az is vicc, hogy eddig kihúzták itt, és ezért elismerésem Zsocinak. Látszik a PE mikorskill.
    A Rooról meg annyit, hogy még azt sem tudtátok normálisan spamolni, legalább ha kib@szol a másikkal és használod, akkor már b@ssz ki vele rendesen. A Karcsi meg annyi pakkot juttatok szövetséges kézre, hogy abból már kiállítást is nyithattatok volna. Na jó nem, de a KCH tényleg ajándék XP a másiknak, főleg 2 v 2 ben.
    Szumma szummárum, nem vagyok egy Orobi, de azért hadnagyot a 3. percben én sem szoktam. Ja és Zsoci, talán ha Okmányiroda ami, tovább húzzátok...
  • Fifus
    Még csak egyszer néztem meg, de komoly volt tényleg az északi VP-nél a kétféle szöget fogó vet2-es MG a Pak-kal, és a hamarosan becsapódó V1. A francba, mivel lehet ezt kivédeni, felderíteni?
    Gratula a Pershingért, a fajtajelleget magukon viselő kommandósokért és a vet2-es KCH-kért.
  • HunZsoci
    Szarakszik a link, igy bemásolom csak parasztossan:
    http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=178219
  • HunZsoci
    Replay
  • Fifus
    Jöhet
  • HunZsoci
    Áhh, toltunk egy nagyon nagy 2v2-t, Lorraine-en, Wayne és LechnerKarcsi barátom dupla WM, Terror és Blitz, és Okmányiroda Britt(commandos) és én US(Armor). Kikaptunk, de nagyon marha jó volt... Vet3 Pershing, Vet3 Tiger, KT, Kangoo-k, inf csordák... Ha valakit érdekel, felteszem a repet.
  • Hector Troy
    Ha az eszedbe jutna a fh. név, akkor van egy Forgot Password nevű vagy ilyesmi gomb az elején, arra menj szerintem. Ha azt sem tudod, írj a supportnak (angolul persze).
  • Jim79
    Sziasztok..!
    Kérdésem lenne.
    Én még régen megvettem dobozosan a CoH alapjátékot.., majd most nemrég a steam-en megvettem a teljes pakkot.
    Namost a dobozos verziót odaadtam öcsémnek, viszont az online részhez nem emlékszem a felhasználóimra és a jelszavamra sem.
    Lehet valahogyan új profilt csinálni, vagy support kell mindenképpen..?

Thx a válaszokat.
  • HunZsoci
    Letoltuk Wayne
    dE hogy mire jössz leszünk e nem tuodm, most pont van még Okmányiroda is.
  • Fifus
    Itt már lehet nevezni., persze a random valóban csökkenhetne.
  • HunZsoci
    Én leszek ma igen, és valóban a replayrendszerből lenne mit tanulnia a relicnek, ahogy a tournamentek bonyolításából, médiafelhajtásból is, no meg a randomitást le kéne vinni ZERO-ra, ahogy az SC2-ben van, mert a kompetitiv játék legnagyobb hátránya, és amíg ez benne van, hogy egy counter snipe mozgó sniperre vagy bemegy, vagy nem és akkor ő visszalö rád te szopsz(ha mozogsz akkor te is csak szophatsz50% ban), addig ez soha nem lesz WCG meg semmilyen elektronikus liga játéka... Fix sebzések kellenének, hogy kiszámítható legyen egy egy csata kimenetele jobban, ha meghatározott unit mixek találkoznak, és így közelítene a dolog egy olyan játék felé, amiben a skill a randomitás felett áll.
  • NovaTerra
    Egyébként, ha a relic még akar valamit az rts piacon, akkor remélem játszanak kicsit az sc2-vel és megnézik milyen a jó replay rendszer és valami hasonlót összehoznak.