Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 sniperrel letarolt mindent. Ebbõl egy 5 leveles hõs egysége van

Itt /reply. Amúgy chat commands a fõoldal jobb alsó sarokban lévõ kérdõjelre bukkan fel.

A CoH-ban /r. Itt próbáltad?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

De a Company of Heroes - Opposing Frontsnál mûködik nem ? Amúgy az onlinehez mûködik valami egyátalán (mod kieg stb) vagy fog majd mûködni !?
De a linket azért el tudod küldeni mert érdekelne

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Nem tudja valaki, hogy COHOban hogyan lehet a játékon kívülrõl bewhisperezõnek visszaírni játékon belülrõl?

Azért nincs és nem lesz a CoH-ban japán sereg, amiért nincs benne US vs US matchup. Bár a játék közel sem reális és nem is lehet az, az illúziót eddig is meg akarták tartani. Japán vs Brit érdekes lenne Angoville-en. Ha lennének ruszkik is, akkor meg pláne fura lenne a nyugati fronton egy orosz vs japán.
Hector Troy
Hát ha ti neki nem álltok, akkor nincs realitása a dolognak.
Sajnos.<#gonosz3>

every_body_tells_a_story

Ez Nagyon jó
Kíváncsi lennék a japánokra 😄
Nem rossz, de nagyon sok múlna az "árakon" is - különösen akkor, ha a "régi" frakciókkal is össze lehetne ereszteni õket -> balansz. <#nyes>

Japánhoz, ezek után, nagyon combos egységek kellenének, pl.:
- Szamurájkardos, közelharci gyalogság - géppuskák hatástalanítására
- Öngyilkos, gyors, gyalogos rajok (kb. Góliát)
- 3-csövû 23mm-sek
- Kamikaze repülõk
(A páncélosok terén mutatott hiányosságokat nehéz lesz "elfeledtetni", kb. olyannyira, mint egy képzeletbeli Olasz frakcióhoz páncélos képességeket tenni...)

De az ötlet nem rossz, remélem lesz is belõle vmi! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Online-hoz nem mûködik.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szia
Linket tudnál küldeni mert érdekelne . Amúgy ez a pályaszerkesztõ mûködik a Company of Heroes Onlinehez vagy a Company of Heroes - Opposing Frontshoz!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Bocs a sok angolért, ezzel már ötleteltem máshol.

US Marine Corps

Képességek

Beach assault company:

Bal:
- Seabees ( felderítõ álcázott gyalogság három fõvel, 2 Thompson, 1 mine sweeper, wire cutter)2CP
- Amtrac (kétéltû csapatszállító 2 géppuskával, halftrack-kapacitás)2 CP
- Amtank (ugyanez Stuart toronnyal) Upgrade; 75 mm howitzer, 3 CP

- Get of the beach! (satchel charge és wire cutter egy normal Marine unitnak)

Jobb:

- Destroyer fire support 4 CP
- Duplex drive Sherman 5 CP
- Battleship fire support 9 CP

Land assault company:

Jobb:

M2 Infantry Halftrack (50cal upgrade)2 CP, kilõhetnének belõle
2x Sherman Flame (hull machinegun helyén lángszóró)6 CP, nem lõhetne fehér foszfort, lángszóró használata fuelbe lenne
Marine Pershing tank (más vetezéssel)8 CP

Bal:

Stuart light tank 3 CP (canister shot)
107mm mortar pit (smoke/fehér foszfor, barrage)4 CP
105mm Howitzer (HEAT upgrade tankok ellen)5 CP

Air assault company

Jobb:

Corsair napalm strike (gyalogság és épületek ellen)3 CP
Corsair rocket strike (bunkerek+jármûvek ellen)5 CP
B-25J Mitchell strike (1xbomb+1xstrafe run 2 rácsapásban)10 CP

Bal:

Paramarines Upgrade: Jonhson LMG, 2 CP
Bofors Emplacement 3 CP
Triple threat gun (90mm M2 AT/AA) Upgrade: RADAR, 6 CP

Alapegységek: Shared vet, vet2-nél airborne armor

T0 Marine engineers (3 fõ, carbines) Upgrade: Marine draft (4 fõ, 3 Thompson,1 carbine), Bangalore torpedos, Flamethrower

T1 Marine Baracks:

Global Upgrade: Pineapple grenades (használata lõszer)

Raiders (3 fõ, könnyû harci/felderítõ, 2 Thompson,1 carbine) Upgrade; shotgun,grenade, advanced recon (álcázás)
Marine squad (6 fõ, Garand) Upgrade: 2 support weapon slot; BAR, Thompson,Bazooka, ezek lõszerben lennének
Marine sergeant (hero armor, Thompson, lowered supression/increased accuracy aura)
30cal M1917 mg squad (2 fõ, egy könnyû géppuska, csökkentett pontossággal tüzelhetne menetbõl is, de supression nélkül)

T2 Marine support center; a Bazooka/BAR upgradehez is kellene

30 cal M1919 mg squad
60mm mortar squad (81mm mortar squad, ha megvan T3)
37mm AT gun squad (álcázás coverben) Upgrade: canister shot

T3 Speciel weapons company (HQ upgraded to battalion)

Global Upgrade: canister shot (használata lõszer)

-75 mm Guntrack (hull down, ami phased armorként mûködne)
-75 mm pack howitzer battery (mozgatható tüzérség) Upgrade: HEAT
-M15 MGMC légvédelmi félhernyó(1x37mm gpá. 2x50cal gpu.) Tüzeléshez elõször le kéne hajtani az oldalait

T4 USMC Tank support (HQ upgraded to regimental)

Global Upgrade: fehér foszfor (ez jármûveken használva button effect, lõszerbe van), HEAT antitank projectiles (lõszerbe van)

Sherman tank, Upgrade: fehér foszfor,tolólap,füst
Sherman 105 mm, Upgrade: tolólap,füst,HEAT
Army 57mm AT squad (HE barrage)

Japánt is ki tudnám ötletelni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintetek az mûködne az , hogy ha kiadnának a CoH-nak egy új részét ami Csendes-óceáni hadszíntérrel kapcsolatos lenne és nem csak szárazföldi hanem tengeri csaták is lennének benne.
Azt én sem tudom, hogy menne e neked a cikkírás, de a puding próbája ugyebár az evés. 😊
Ha ilyen sok idõd van próbáld meg, max belerektorálok néhol. Tudom, hogy van angolul alap tutorial, de jó lenne ugyanez magyarul is, pár screenshottal megtámogatva.

CAC.
Hát most is itthon hederelek és 4 napja reggeltõl estig csak a mapp-om csesztetem. Sokat készítettem már és szerintem részletesebbek mint amiket látok sokszor. De írni róla nem tudom, hogy menne e. Fõleg, hogy sokmindenre még nem jöttem rá...
Hector Troy
Sinper ellen legjobb a jeep.
Ha bevédte, akkor saját sniper, és csak ügyesen. Ha véletlen air company vagy, akkor asszem 1 v 2 cp, meg 50 muni a felderítõ repülõ, az felderíti az összes snipert. Amikor meglátod, lõsz. Ha több van, lõsz és mozogsz vagy retreat. Ha van strafing run-od az instant killeli a snipert. Egy strafe runnal nyírtam már ki 3 sipert.
Szerintem nem éri meg massolni, csak ha PE ellen vagy. Persze az ellen minden megéri. <#vigyor5>
Ja és HT wermach 1 v 1 be válaszolna vki? köszi

every_body_tells_a_story

Az oldal kész van, csak tartalommal kell még feltölteni. A cikkírók dolgoznak is rendesen. 😊

Nálam nem jön be a Harc a sniper ellen oldal mi lehet az oka?
Vagy még nincs kész az oldal?
Angol fórumokat olvasgatva ott azt tanácsolták hogy Jeep az hatásos lehet ellenük. Nos kipróbáltam és tényleg jó a Jeep, csak sajnos ha bevédi más egységgel (pld. MG)akkor nincs más ötletem. Egyik pályán a Replayt visszanézve 5 sniperrel lenyomott kettõnket is online 4 vs 4 -ben a sok sniper..

Én sajnos azt tapasztaltam, hogy hazánkban nagyon kevesen élnek a worldbuilder nyújtotta lehetõségekkel. Így nem is igen találtam profit ebben a körben.

Ellenben, ha ilyen hosszú ideje használod, nincs kedved egy cikket írni róla a fansite-ra?

Sziasztok! Hogyan tudom a World builder-ben éjszakai mapot készíteni?
Már több éve szerkesztek de az valahogy még kimaradt...
Kérem a moddereket segítsenek!

KÖSZI!
Nincs mit! Jó játékot!

Köszi a segítséget, akkor uninstall és majd a másik meghajtóra teszem, ott van elég hely.
Igen. Kevés a hely. Általában ez szokott lenni a hiba. 😊
Van olyan patch, ami majd 10 gigát igényel.

A jelszó emlékeztetõ -ha jól rémlik- úgy mûködik, hogy az elõre beállított titkos kérdésre, ha jó választ adsz, akkor a fiók létrehozásakor megadott email címre elküldi a jelszót.
De valami olyasmi is rémlik, hogy ismét meg kell adni a serialt, ha a fent nem jön össze.
Egyébként ha minden kötél szakad, próbálkozhatsz a supporttal is.

Én azt szoktam csinálni, hogy kimásolom a docu&settinges CoH mappát. Abban bent van minden. Reinstall után cask visszamásolom, és kész.

Megpróbáltam "manuálisan" bepatchelni, de ismét hibát ír ki. A hibaüzenet pontos szövege:

An error occurd while writing the file "C:\Program Files (x86)\THQ\Company of Heroes\\WW"\\Archives\\WW2SoundSpeechEnglish.sga". The disk or file share it is on may be out of space, damaged, or may have become inaccesible. if you cannot resolve this problem, please contact THQ technical support. (error code: 10383:00000070 (SetFilePointer returned 00000070: Nincs elég hely a lemezen.))
Szia!
Van még majdnem 5 giga szabad hely a vinyón.

A jelszóra meg emlékszem, mert felírtam a felhasználónevet és a jelszót mikor félretettem a játékot.(Megjegyzem, nem érhetõ a jelszóemlékeztetõ menü...)
Szia!

Pontosan milyen hibát? Mennyi szabad helyed van a vinyón?

Van jelszó emlékeztetõ funkció az account beállításokon belül. Próbáld meg azokat.

Sziasztok!
Én egy régi CoH fan vagyok, az elmúlt hónapokban nem volt idõm játszani, most azonban szeretnék újra belevágni. Eredeti CoH és CoHOP sikeres telepítése után elkezdtem rakosgatni a patch-eket szépen, sorban. Ment is simán, mígnem eljutottam a legutolsóhoz (asszem 2.600-2.601) itt hibát írt ki, mikor pedig beléptem a játékba azt írja, hogy a parch letöltése sikertelen volt. Egyébként a régi felhasználónevemmel nem enged belépni. Van valakinek ötlete, hogy mit tegyek?
Nah, nemrég toltam egy menetet coh-ba, sturzdorf-on. Elég hosszúra sikerült, de volt benne minden: bike spam, 3 vet pio, stormtrooper és sniper, nomeg Tiger és Panzer IV is. Volt benne hiba bõven a részemrõl meg az ellenfélérõl is de azért gondoltam belinkelem kiértékelésre.
http://data.hu/get/3236082/2p_sturzdorf.2010-11-29.15-39-29.rec

A remény országában soha nincs tél.

Nincs mit meglepõdni, hiszen lila kártyás egység. Nálunk német oldalon a lila kártyás Survivalist Grenadiert 19.000 Supply 200-ra tölteni.

Azon gondolkozom, hogy kéne valami teátrálisat csinálni, hogy a Relic végre kiköpje az új CoH patch-t. Mutassuk meg, hogy igenis vannak a user-nek jogai, és bizony hatalma is!
Online aláírásgyûjtésre gondoltam elsõ körben, megtámogatva a CoHO és a jövõbeli egyéb Relic játékok bojkottjával.

Valamint, ha valakinek van h4ckR ismerõse, megköszönném, ha rámdobna egy privátot!

Ok, a bugot nem is én írtam elõször, egyszerûen nem volt a coh-staton kitöltve, de lehetett sejteni, a következetességet.

Jó elhiszen a félreklikkelést, jártam már így én is.De hogy se barakk se motor pool sem pedig tank depo nélkül akar játszani, fejleszteni, az érdekes.
32 leveles Infranty doc. vagyok. Most értem el hogy legyen Gladiátor Rifemen egységem. Egy bajom van vele. Sokba kerül a supplyja és hiába tud dobni gránátot meg gyújtóbombát, de nehéz ellátni.

Lehet hol csak félreklikkelt, velem is elõfordult már egyszer hogy olyan gyorsan peregtek az események, hogy sikerült mégegy krieg barrackot felépítenem a Sturm Armory helyett.

Azt is meg kell jegyezni, hogy amcsiknál van Weapons Support Center taktika, amikor rifleman/jeep teljes hanyagolásával csak MG/mortar/sniper kombóval tolja valaki, méghozzá elég hatékonyan. Ha mondjuk Airborne commander csinálja, akár nem is kellhet neki más épület, hiszen van gyalogsága és páncéltörõ kapacitása is a Paratroopereknek köszönhetõen.

Amúgy COHO-ban az Airborneosoknál megszûnt az Air Dropped AT-gun, vagy mi? Egyszer nem láttam még, pedig level 35 vagyok.

Hector Troy
Hát igen, ez a random team átka. Én sima cohban két szintet estem vissza 2 v 2 AM-ben, mert "érdekes" embereket kaptam társnak. De már olyan is volt, hogy szinte hátradõlhettem, a társam egyedül vitte a meccset. Szóval aki nem az ismerõsével játszik, sosem tudhatja mire számíthat. Fõleg COH-ban. <#gonosz1>

every_body_tells_a_story

Tegnap éjfélig nyomultam a CoHO-val. Most reggel néztem meg visszajátszást az online játékról. 4 vs 4 meccs volt. Hát elképesztõ mik vannak. Csapattársaim közül kett igen passzív volt. Egyiknek 2! weapon supp centere volt más semmi. Minek kell kettõ? Érthetetlen. Barak vagy tankgyártás az szóba sem jött neki? Aztán a másik társam meg azt játszotta hogy legyártott egy egységet és szépen eljátszadozott amíg meg nem halt az egy ranger egysége, utánna legyárt mégegyet...Én meg folyton gyártok míg harcolok addig is mert ha elvész egy csapatom akkorra készen jön a következõ bevethetõen. Tehát gyakorlatilag a 3 csapattársam közül egy volt ütõképes a másik 2 társam nem sokat tett hozzá a meccs alakulásához. Néztem én hogy túl sokan jönnek ellenem és nem értettem honnan jönnek szembe. Ahoz képest elég sokáig tartottuk ketten gyakorlatilag a frontot. Tapasztalat? Szerencse kérdése kikkel sorsol össze a gép. Persze ez elsülhet fordítva is...Ha az ellenfélbe van besorolva a passzív játékos.

Feltettem a kérdést a gr-org-on is. Semmi nem utalt arra, hogy bug-os lenne.
Az általad idézett dolog csak azt írja, hogy hamarabb lép szintet: 12/34/48 helyett 12/29/51 xp kell a szintlépéshez.

Egyébként az összes PE jármû ugyanazokat a bónuszokat kapja vet szint lépésekor. Szóval Fifus-om, legközelebb elég kopiznod. 😊

A lényeg, hogy jelenleg nulla support van a CoH mögött. Ez azért van, mert a játékosok többsége elhagyta a coh-t és, vagy nem hajlandó többet rá pénzt áldozni. A játékosok azért hagyták el a coh-t, mert amikor még támogatott volt a játék, akkor sem volt minta értékû a support. Pl. 1 sec arty-t csekély fél év alatt javították ki. Ilyeneket normális fejlesztõknél pár nap, esetleg 1 hét alatt szokás.
Így van! Egyetértek.

A Relic-ben több lehet, mint amennyit kiad magából -> pl. a R.U.S.E.-nak teret hagyni, amikor az alapok már megvoltak a CoH-l, amihez még mindig jönnek a kiegek, igaz CoHO színekbe csomagolva...
Ha már csinált OnLine-t, akkor nem sokkal több lett volna egy kisebb grafikai löket mellett a 2. részt kiadni belõle - ha nem akar az örökké elégedetlenkedõ játékosokkal foglalkozni az elsõ változattal és annak kiegészítõiben (amiket profibb módon is megcsinálhatott volna - ToV - és akkor abból sem lett volna annyi gondja) - , amiben már hasznosíthatta volna az elsõ rész kritikáit (esetleg hangyányit engedni bizonyos dolgokból, akár a játékosok különbözõ szájíze szerint is). (Ha már a pénz kell(ene) és csak az alapjáték sikere után évekkel jön rá, hogy az OnLine-ból bevétele is lehet(ett volna)...)
A CoHO-val még mindig a(z eleve eltúlzott?) micro-s vonalat erõlteti (Commander-ek), amikor azt sokkal nehezebb egyensúlyba hozni - már ha egyáltalán lehet ilyenrõl beszélni a homlokegyenest eltérõen szervezõdõ és teljesen különbözõ egységeket felvonultató frakcióknál -> az CoH-l is (a kiegészítõi után fõleg) ez volt a legnagyobb gondja a (HC) játékosoknak.

A játékosoknak több lehetõségük van tesztelni, mint magának a kiadónak, hiszen többen vannak, "ingyen" dolgoznak (sõt!), de legfõképp õk éltetik a kiadót és a játékot, ezért illett volna õket rendesen kiszolgálni -> hiába a 2GB patch, ha a gondok még mindig ugyanazok, mint a kezdetekkor. Természetesen a kiadó is belebonyolódhatott a dolgokba, mert menet közben derült ki a játékról, hogy sokkal több lehetõség van benne, mint amit az alkotók elképzeltek róla és azután kiviteleztek belõle...
Tehát a játékosok fogják elõbb felfedezni a micro-kban rejlõ túlzásokat/hiányosságokat - amiket azután "gátlástalanul" ki is használnak egymás ellen (, a következõ revízióig) 😄 - , mint a kiadó, aki igazán kihúzhatná magát és megmondhatná, hogy (ha) elege van az egészbõl és ezért nem fogja már a jövõben oda-vissza állítgatni a stat/képesség/idõtartam változókat a(z alapjátéki) javításokban. De a kiadó ezt sem teszi meg, pedig még mindig tízezrek játszan(án)ak a játékával...

Szerintem ennél több van a Relic-ben - a CoH-ban biztos - , de nagyon nem jól áll a dolgokhoz a játékfejlesztõ.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sziasztok
Hát lehet hogy hülye a kérdés de a COHO-hoz van cheat vagy mi !? De meg is magyarázom miért kérdezem.
Csatázok egyet haverommal 2 jenki játékos ellen . Eltelt 3 kör a játékban ozt megyek a gyalogosaimmal és a semmibõl az orrom elé kerül egy sherman hát nagyot is néztem hogy mi ez!? 😮 Ilyet lehet csinálni!? Nem dobnak ki érte vagy mi !?

Nem osztom mindenben a véleményedet. Szerintem errõl a játékról már minden létezõ rókabõrt lehúztak. Az elsõ kieg nagyon is megérte rengeteget tett a játékhoz. (bár én útálom a 2 új frakciót ez csak személyes vélemény)
A második kieg szerintem már csak pénzlehúzás volt. Ugye mindig az új seregek az új frakciók kicsit OP az elején (nem véletlenül, hanem azért hogy mindenki megvegye) de aztán egy új patchel visszakerül a balance a helyére (vagy majdnem a helyére).
És végül az online-al mikrotranzakciók révén akarnak még egy kis pénzt munka nélkül, mert ugye a régi játékot adják ingyen casualoknak, és aztán lassan húzzák a zsebükbõl a pénzt az extrákért.(én ebben már nem fogok részt venni)

Ehez a játékhoz volt bõven patch is több mint 2 GB, számban meg nem is tudom mennyi. Ezért úgy gondolom megérte megvenni mert sok évre supportot is patcheket is kaptunk bõven meg jó pár óra élvezetes játékot.

Nagy betegsége lett a (PC-s) játékiparnak, hogy az aranytojást tojó tyúkokat nem etetik (patch, support), és így azok rövid idõn belül elhaláloznak. Pedig egyszerûbb lenne a már meglévõt fenntartani (patch, kieg.,különbözõ balansz-módok...), mint egy "újon" gondolkodni és létrehozni azt...
Az eleve kontár-munka, silány termékekért meg nem fognak pénzt is adni a tömegek, max. warezolják azt, egy ideig. Ha még érzõdig is a kapzsiság szaga a terméken (nincs patch, se support), akkor az már régen rossz...

Ha az a baja ezen gémmel a kiadójának, hogy nem tömegcikk - és nem tejel az elvárásoknak megfelelõen - , az csak azért lehet, mert a stílusa ("A pengeélen táncoló balanszért mindent beáldozunk!") nem vonzó a kommersz játékosoknak. De ha pl. csinált volna nekik - akár csak nekik, külön, nem a hardcore-gémereknek - egy 30-50 új egységet tartalmazó, (esetleg) grafikailag csili-vílibb kieget, amiben kevesebb a micro (az egységek "erõbõl" oldják meg azt, amit most (túlzott?) taktikázással kell - akkor a pénze is meglehetett volna, amibõl mehetett volna a játék támogatása, mindkét vonalon tovább, gond nélkül...

Nem olyan lusták, az Online-nak már vagy négy peccse volt-sajnos. Pedig béta. A lemezessel való foglalkozás mindennemû nyomás ellenére nincs napirenden.

Köszi a válaszokat!
Akkor nem írok oda semmit. 😊

Mondtam, én találtam rá erre a bugra anno, és én postoltam el nekik elsõnek, meg Gr. orgnak, saját teszt mapot is csináltam anno csak ezért mapeditorral, le se fosták. Ez is egyik szög volt nálam a koporsójukba amugy. Lusta banda.
- Incorrect veterancy requirements: The Hotchkiss veterancy requirements currently have the wrong numbers. Recall that in one of the earlier patches, Relic changed the veterancy requirements of almost all PE vehicles so that it would scale properly (It used to be easier to go from vet 2 to 3 than vet 1 to 2.) However, they missed the Hotchkiss.

Thus, the Hotchkiss currently has requirements of 12/34/48, when it should be 12/29/51.

Ezt találtam, valóban bugos.

Én kiteszteltem gamereplay.org on majd egy éve a vet statjait, de bugos, nem kap a veterancy share-bõl mint ahogy kéne neki mint minden PE unitnak, meg is írtam a hivatalos bug listázó oldalra a relicnek, le se baszták... Ez is egy ok volt amugy hogy részemrõl azóta sincs több COH.
Gyerekek!
PE tudorok segítségét kérném. Ismeri valaki a Hotchkiss vet statisztikáit?

Amúgy tényleg lesz orosz hadjárat az EF-ben ???
Lenne pedig fantázia egy koreás coh-ban

film

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!