8857
-
#800 ték :D -
#799 oks:)
-
#798 má megvan:) -
#797 valaki pls help...hamachi hogyan kell használlni?mert akarok multizni egyik ismerőssel de nemjó...csináltunk hamachin egy szobát beléptem abba a szobába elindítottuk a game-et lan-ba de nem találtuk meg egymást -
#796 aki akar multizni aza vegyen fel msn-re és megdumáljuk
-
#795 [email protected] -
GrimReaper78 #794 A 88-asokat marha egyszerű elintézni, persze gyalogság kell hozzájuk. Vagyis ellenük.
A multi 3 és több fő esetén macerás, mindig szétkapcsol, kivág vkit, stb. Rengeteg embernek van ilyen gondja, elvileg 1-2 hét múlva jön egy újabb patch, ami remélhetőleg ezt a hibát is orvosolni fogja, mert ez a netkód miatt van, állítólag. -
#793 [email protected] -
#792 felolem..
msn? -
#791 valaki multi? -
Birokingdom #790 Te meg túl vicces...:( -
#789 okk, a kérdés feltevésének az oka igazából az volt, hogy meg akartam nézni hogy passzol az uj designhez a logom:) meg mondjuk 4 óra múlva "vásárolódik" le a játékés izgatott szal kérlek bocsássatook meg:) -
#788 tul jo vagy :D -
Birokingdom #787 Hi!
Barátommal próbálkoztunk a multiva, be is tölti a pályát, aztán ahogy elkezdődik a játék 10 mp múlva ki is dobja vmelyikőnket! Általában őt szokta kivágni, nekem meg kiírja hogy győztem! Mi lehet a gond?
Köszi -
#786 amugy jó a neved xDDD -
#785 omg...
csak 2 hszt kell visszaolvasni.. -
#784 hülye kérdés: Lehet neten játszani? -
#783 jah...jó lenne már egy 4v4-es multi -
#782 Én szoktam multizni egyik barátommal, de csak ketten általában, jobb lenne többen. :) -
Dns5000 #781 valaki nyomja multiban?
88asok kicsit nagyon op-k lettek, ki lehet egyaltalan lonni oket?:P
a tigris meg nem annyira tapos elso ranezesre.
-
#780 Magyar CoH oldal van már ? Vagy lesz ? -
#779 -
Thanatos #778 jaj... -
#777 Nem reklám volt! Swy kérdésére válaszoltam.(768) Az a gondod, hogy én nem tettem bele a jelzést? Vagy valahol azt olvastad,hogy kötelező?
Hagyd ki... -
Thanatos #776 kösz a reklámot, inkább kihagynánk... -
#775 A http://wanadoo.atw.hu/ fönt van ez is meg sok minden más is.
Ez egy sms küldős oldal de ha nem árulod el senkinek akkor elmondom a NAGY TITKOT, hogy ha egyszer reggelsz egy 3 napost (ez kemény 190ft + áfa) életed végéig tőlthetsz onnan vagy legalább is addig amíg kinem javítják a hibát (ami már vagy egy éve van) Ha letellik a regged érvényessége a felhasználói neved után üssél space-t egyet-kettőt vagy annyit amenyivel elfogadja Nekem meg sok száz embernek ez már bevált gondolom nálad is működik majd.
Nem kell hálálkodni Én is a netről kaptam az infót csak nem erről a fórumról.
Jó töltögetést -
#774 valaki multi?
-
#773 én is dc-ről töltöttem... -
#772 Tudjátok előfordulnak egy két napos/hetes linkek ahonnan le leht szedni ingyen!!!!!! azzért kössz!! -
#771 aki akar multizni az:
join:Companyofheroesfffff
pw:12345 -
#770 láááááááááááááááááááááááááááááál -
#769 de van...DC -
#768 na jó kezdő wok!!
:P
Nincs valami hely ahonnan ingyen lehet letölteni?
-
#767 mostmár megy:D...csak újra raktam a normál windows-t:D -
#766 lol amikor kezded, és kerdezi h tutorial mittomén, ott NO-t kell nyomi... -
#765 Ez fura, én tényleg nem nyomtam tutorialt csak a sokadik pálya után mikor felhúztam magam hogy nem sikerül a pálya (gondoltam klikkelgetek egyet amig lehigadok) aztán pont abból kaptam pár ötletet. -
#764 nekem addig el sem indult míg végig nem szuttyogtam a tutorialt -
#763 A tutoriált érdemes végig nyomni, én is sok mindenre már csak a sokadik pálya után jöttem rá. Pedig a tutoriálban elmagyaráz mindent részletesen. -
#762 Multiban még nem probáltam (biztos nagyon ász lehet) -
obe #761 bazz, most jöttem rá hogyan kell a horovitzokkal tüzelni:)..nem tudtam hogy nem lehet őket mozgatni, de ha tüzel akkor brutális