8857
  • ColdFire
    ték :D
  • sharamboy18
    oks:)
  • ColdFire
    má megvan:)
  • sharamboy18
    valaki pls help...hamachi hogyan kell használlni?mert akarok multizni egyik ismerőssel de nemjó...csináltunk hamachin egy szobát beléptem abba a szobába elindítottuk a game-et lan-ba de nem találtuk meg egymást
  • sharamboy18
    aki akar multizni aza vegyen fel msn-re és megdumáljuk
  • sharamboy18
    [email protected]
  • GrimReaper78
    A 88-asokat marha egyszerű elintézni, persze gyalogság kell hozzájuk. Vagyis ellenük.

A multi 3 és több fő esetén macerás, mindig szétkapcsol, kivág vkit, stb. Rengeteg embernek van ilyen gondja, elvileg 1-2 hét múlva jön egy újabb patch, ami remélhetőleg ezt a hibát is orvosolni fogja, mert ez a netkód miatt van, állítólag.
  • ColdFire
    [email protected]
  • ColdFire
    felolem..
    msn?
  • sharamboy18
    valaki multi?
  • Birokingdom
    Te meg túl vicces...:(
  • cold-fire
    okk, a kérdés feltevésének az oka igazából az volt, hogy meg akartam nézni hogy passzol az uj designhez a logom:) meg mondjuk 4 óra múlva "vásárolódik" le a játékés izgatott szal kérlek bocsássatook meg:)
  • ColdFire
    tul jo vagy :D
  • Birokingdom
    Hi!
    Barátommal próbálkoztunk a multiva, be is tölti a pályát, aztán ahogy elkezdődik a játék 10 mp múlva ki is dobja vmelyikőnket! Általában őt szokta kivágni, nekem meg kiírja hogy győztem! Mi lehet a gond?
    Köszi
  • ColdFire
    amugy jó a neved xDDD
  • ColdFire
    omg...
    csak 2 hszt kell visszaolvasni..
  • cold-fire
    hülye kérdés: Lehet neten játszani?
  • sharamboy18
    jah...jó lenne már egy 4v4-es multi
  • Kupo
    Én szoktam multizni egyik barátommal, de csak ketten általában, jobb lenne többen. :)
  • Dns5000
    valaki nyomja multiban?
    88asok kicsit nagyon op-k lettek, ki lehet egyaltalan lonni oket?:P
    a tigris meg nem annyira tapos elso ranezesre.
  • MooN00
    Magyar CoH oldal van már ? Vagy lesz ?
  • sharamboy18
  • Thanatos
    jaj...
  • ERIK Bacsi
    Nem reklám volt! Swy kérdésére válaszoltam.(768) Az a gondod, hogy én nem tettem bele a jelzést? Vagy valahol azt olvastad,hogy kötelező?
    Hagyd ki...
  • Thanatos
    kösz a reklámot, inkább kihagynánk...
  • ERIK Bacsi
    A http://wanadoo.atw.hu/ fönt van ez is meg sok minden más is.
    Ez egy sms küldős oldal de ha nem árulod el senkinek akkor elmondom a NAGY TITKOT, hogy ha egyszer reggelsz egy 3 napost (ez kemény 190ft + áfa) életed végéig tőlthetsz onnan vagy legalább is addig amíg kinem javítják a hibát (ami már vagy egy éve van) Ha letellik a regged érvényessége a felhasználói neved után üssél space-t egyet-kettőt vagy annyit amenyivel elfogadja Nekem meg sok száz embernek ez már bevált gondolom nálad is működik majd.
    Nem kell hálálkodni Én is a netről kaptam az infót csak nem erről a fórumról.
    Jó töltögetést
  • sharamboy18
    valaki multi?
  • sharamboy18
    én is dc-ről töltöttem...
  • Swy
    Tudjátok előfordulnak egy két napos/hetes linkek ahonnan le leht szedni ingyen!!!!!! azzért kössz!!
  • sharamboy18
    aki akar multizni az:
    join:Companyofheroesfffff
    pw:12345
  • ColdFire
    láááááááááááááááááááááááááááááál
  • sharamboy18
    de van...DC
  • Swy
    na jó kezdő wok!!
    :P

Nincs valami hely ahonnan ingyen lehet letölteni?
  • sharamboy18
    mostmár megy:D...csak újra raktam a normál windows-t:D
  • ColdFire
    lol amikor kezded, és kerdezi h tutorial mittomén, ott NO-t kell nyomi...
  • ERIK Bacsi
    Ez fura, én tényleg nem nyomtam tutorialt csak a sokadik pálya után mikor felhúztam magam hogy nem sikerül a pálya (gondoltam klikkelgetek egyet amig lehigadok) aztán pont abból kaptam pár ötletet.
  • Maak
    nekem addig el sem indult míg végig nem szuttyogtam a tutorialt
  • ERIK Bacsi
    A tutoriált érdemes végig nyomni, én is sok mindenre már csak a sokadik pálya után jöttem rá. Pedig a tutoriálban elmagyaráz mindent részletesen.
  • ERIK Bacsi
    Multiban még nem probáltam (biztos nagyon ász lehet)
  • obe
    bazz, most jöttem rá hogyan kell a horovitzokkal tüzelni:)..nem tudtam hogy nem lehet őket mozgatni, de ha tüzel akkor brutális