8857
  • bauer15
    ok kösz vagyis nem megy időre mert ha elfoglaltam tovább léphetek
  • BlackShadow
    ha lejár nem kapsz érte medált.. én kb 2 óráig játszottam a mapot mert nemszeretem a rusholgatós megoldásokat :D inkább szépen precízen
  • bauer15
    csá
    Hill 192 ezen a pályan vagyok egy óra alatt kell elfoglalni ott ha nem annyi idő alatt foglalom el akkor vége a küldetésnek vagy csak nem kapok plusz pontot?
    amúgy ott mien stratégiával lehet megcsinálni?
    köszi előre is a választ
  • BBlackbeard
    Egyenlőre 1 6-os
    2 9-es.
    Valaki már említette hogy a 9esben a magyarokank felirat helyett legyen magyarokkal. Jobb lenne?
  • BBlackbeard
    Igen, tényleg van pár elírás, a magyarorszag pedig amiatt van mert ékezet nélküli az a betűtípus. Term. meg tudom változtatni.
    És azért nem linkeltem ide mert a kepfeltoltes-t nem lehet linkelni.
    1 6-s
    1 9-s
  • gallik
    Csinálhattál volna normális linket is.
    Akár ide is linkelhetted volna...
    Amúgy a 9-es !
    Csak a Magyaroknak szót leveheted sztem
  • GrimReaper78
    Lassabb oldalt nem találtál? Amúgy mondjuk legyen a 6-os. A negyediken meg mi az a "közöZsség"?
  • BBlackbeard
    Sziasztok! Íme csináltam 10 féle bannert és a véleményeteket szeretném kérni hogy kinek melyik tetszik a legjobban! Fontos lenne ezt eldönteni hogy tudjak tovább haladni az oldal készítésében.
    Ezen a fórumban vannak a linkek!
    kepek linkjei

Köszönöm előre is!
  • NeoMaN
    Minden pályát elment. Nézd meg a load gamet, vannak fent fülecskék, ott tudsz kampányra váltani. Még a nehézséget is tudod változtatni!
  • gabozda
    Miért van az, hogy az nfo-ban megadott seial-al nem indul el az install? Ha valaki tud akkor legyenszíves segítsen!!!!!!!!!!
  • GrimReaper78
    Ha végigjátszottad, akkor bármikor, bármilyen nehézségi fokozaton újra tudod játszani akármelyik pályát a Campaign menüből, függetlenül attól, hogy megvannak-e a mentett állásaid.
  • Árnyvadász
    Ez igaz :) Pláne egy kiadós veszekedés után...
  • GanXstaZoleeWrk
    hát azert egy jó ke*élésnél nincs nagyon jobb :D
  • Árnyvadász
    Ez van annyira jó játék, hogy ma este, ha a barátnőm nem hagy vele játszani, egy szakítást is meg merjek kockáztatni...
  • GanXstaZoleeWrk
    az az egyik legjobb pálya szerintem is jopofa amikor hajóról lehet kérni tüzérségi támogatást és repkednek szét a német katonák a becsapódó lövedékek okozta robbanásoktól :)
  • Looserke
    valaki közzétenne egy mentést arról a pályáról, ahol egy parti üteget kell felrobbantani a kikötőben, mert végignyomtam a játékot de azt a pályát szívesen újra játszanám mégegyszer, de már nincs meg az a mentésem...
  • Thanatos
    pl ezért akkor:
    - Allied HMG exploit fix
    - Axis wreck exploit fix

???
  • GrimReaper78
    De ha nem fagy/CTD-zik, akkor minek a patch? :D

Én úgy vagyok vele (aztán részemről ennyi a téma), hogy ami jó, azon minek változtatni?
  • zorrobomber
    nekem pl. tegnap az egyik pálya betöltésénél mondta be az unalmast
  • Looserke
    nekem fenn van az 1.2, de néha mégis gondol egyet, megáll a kép, elkezd loopolni a hang és már dob is ki az asztalra...
  • McKalton
    Ott a pont....
  • NeoMaN
    Legfontosabb a crash fix. Ha egy peccsben már ilyen van, akkor már ajánlott feltenni.

v1.2 9/12/2006

- Connectivity fixes
    - SLI performance fix
    - Allied HMG exploit fix
    - Axis wreck exploit fix
    - Various crash fixes

v1.1 8/25/2006

- Multithreaded lens-flare destruction fix
    - Burning building crash fix
  • GrimReaper78
    Hehe, tudom, hogy ez elsősorban nekem szól, de mi is az a "sok dolog", amit javítottak az alapjátékhoz képest? Megnéztem a patch readme-jét, és semmi különös változást nem látok :D

Ergó nem látom értelmét a patch-elésnek :P
  • McKalton
    szeretnék eloszlatni egy tévhitet igenis érdemes a játékot felpecselni (Patch) szóval a javítást felrakni. Nem fog fagyni tőle a játék de több dolgot is javítottak az alapjátékhoz képest.
  • McKalton
    valakinek vagy vkiknek van kedve ma 18 körültől hamachin Lanozni egyet? Ha igen írjál egy privát üzenetet thx
  • GrimReaper78
    Hűű, srácok, angolul tudóknak kötelező olvasmány!! A "Milyen háborús játék lenne jó?" topikból átemelve a link.

Be fogtok tojni a röhögéstől :DDDD
  • MooN00
    Ilyen téren meg vagyok lőve...Ezért beállítottam AUTO-matkusra, és rátettem a C-helyett a D meghajtóra...Mellesleg 1Giga ramom van, és 1,5GIGA a lapozófájl...
    Nem sok az egy kicsit?
  • GrimReaper78
    Idézek a readme-ből (nem mintha neked olyan fáradságos lenne belenézni):

"1.2 SUPPORTED VIDEO CARDS

ATI RAdeon 9500 series
    ATI Radeon 9600 series
    ..."

Sz'al...
  • GrimReaper78
    Az miért baj, ha látod a házakat és az embereidet?

Amúgy meg már írtam priviben, hogy kevés hozzá a VGA-d.
  • sharamboy18
    az miért van hogy látom az embereket és azokat a házakat amiket építek..pedig rendesen fut a game..jah és a tankokat sem látom...valaki pls help
  • Looserke
    rájöttem közben...de mivel 11 egység helyét foglalják el, ezért elég pazarló ott hagyni őket haszontalanul....végül úgy tudtam "áthelyezni" őket hogy szétlövettem őket a commander pontokért kapható howitzerekkel és egy előrébb tolt bázison építettettem újat a mérnökökkel...
  • a.carkey
    Rakj le újat, közelebb! :)
  • Sheltem
    Sehogy
  • Looserke
    a howitzereket hogy lehet mozgatni, mert ugyan marha nagy a hatótávolsága, de mégis szeretném a front felé vinni őket, mert a mostani halyükről nem tudják belőni az ellen főbázisát a Hill 192-őn???
  • NeoMaN
    SWAP file méret? Ugye nem te állítottad be kézzel, valami okoska tanácsára?
  • zoli80
    vegyel uj,nagy vinyot,300 gigaval csak vegigmegy:P
  • MooN00
    UI: Szabaddá tettem 2,1giga helyet a C: part-on , és így láttam a videót, addig amíg a mocsárban mennek keresni valamieddig :D ...tehát +1 perc-et tovább láttam....
    Érdekes...
  • GrimReaper78
    Jól értem, hogy még fent van a demo is? Szedd le, aztán telepítsd újra a teljes játékot. És csak azt.
    Amúgy van hibanapló a C:\Doksik\my games\coh alatt, hátha van ott vmi okosság...
  • MooN00
    Sajnos nem jött be.... A fura az, hogy régebben ment (a beta-demó), de most már nem megy (a teljes verzió)....szó nélkül megfagy :( .
    Biztos h. nem a játék a hibás...
    Valami ötlet?
  • obe
    lehet hülyeség amit mondok, de azért próbáld meg: nekem nincs fenn semmi kodek , csak az mplayer nevü lejátszó(nem kell neki)..és törölj le minden kodeket, lejátszót..nem vesztesz semmit