8857
  • sharamboy18
    szerinted mi lehet a baja?
  • Thanatos
    örülünk...
  • sharamboy18
    Mező Érték
    Számítógép
    Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
    Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Számítógépnév PC
    Felhasználó neve Rendszergazda

Alaplap
    CPU típusa Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133)
    Alaplap neve Ismeretlen
    Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
    Rendszermemória 512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
    BIOS típusa AMI (01/08/04)
    Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
    Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)

Megjelenítés
    Videokártya RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB)
    Videokártya RADEON 9600 SERIES (128 MB)
    3D gyorsító ATI Radeon 9600 XT (RV360)
    Képernyő Philips 107P4 [17" CRT] (BZ 242773)

Multimédia
    Hangkártya Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

Háttértár
    IDE vezérlő Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
    Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
    Lemezes meghajtó Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
    Lemezes meghajtó IC USB Storage-CFC USB Device
    Lemezes meghajtó IC USB Storage-SMC USB Device
    Lemezes meghajtó IC USB Storage-MMC USB Device
    Lemezes meghajtó IC USB Storage-MSC USB Device
    Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
    SMART merevlemezek állapota OK

Kötetek
    C: (NTFS) 78152 MB (65547 MB szabad)

Bevitel
    Billentyűzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
    Egér Microsoft PS/2 egér

Hálózat
    Hálózati kártya Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (169.254.209.75)
    Hálózati kártya WAN (PPP/SLIP) Interface (81.183.172.123)

Perifériák
    USB1 vezérlő Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3]
    USB2 vezérlő Intel 82801EB ICH5 - Enhanced USB2 Controller [A-2/A-3]
    USB eszköz USB eszköz
    USB eszköz USB-háttértár

naggyából ilyen a gépem
  • robotnyk
    nem támogatja a játék a 9200at
  • sharamboy18
    most nem volt kék halál de lefagyott a divx feliratnál...az előző karinál(radeon9200SE) nem fagyott a játék csak nem lehetett látni a karaktereket....most meg fagy...tegnap lett belerakva...ma újra raktam a windows-t és megint ez csinálja
  • Fenrir
    Ugyanúgy kék halál?
  • sharamboy18
    felraktam a kodeket...fent van az új catalyst 6.9-es is de semmi...ati radeon 9600XT-m van
  • Fenrir
    Akkor az meg videókártya driver.

Ati Driver
  • sharamboy18
    telepítésnél kiadott egy kék képernyőt hogy hibás valami ati2dvag és újra kellett indítaom a gépet
  • Fenrir
    Először próbáld ki.
  • sharamboy18
    és ha ezzel sem lesz jó?
  • sharamboy18
    thx?
  • Fenrir
    DivX
  • sharamboy18
    és tudnál adni egy linket egy új divx codecről?
  • Fenrir
    Ha ott ha lehet akkor lehet divx codec gond. Ajánlom, hogy első lépésben frissitsd vagy szedd le és rakd fel újra.
  • sharamboy18
    srácok az miért van hogy nekem jó esetben a játékban fagy le a kép de legtöbbször a DivX feliratnál...és behal...kijön 1 kék képernyő valami hibával hogy ha már látta ezt az üzenetet blablabla....és újra kell indítanom a gépet(jobb esetben csak a csak kiad egy hiba üzenetet a VPU recoverrel kapcsolatban....most vettem egy új videókártyát(Radeon 9600XT...újra raktam az xp-t és ugyan ez.)pedig 512mb ram megfelelő kártya hozzá...sőt minden megfelel a minimum követelményeknek...de még is befagy...ezt így csinálta a CoD2nél is...betöltötte a pályát és csumi...pedig még az új drivert is felraktam
  • Alwares
    Emberek lenne egy kérdésem!
    Elindul a játék 512 RAM-al 2,8-as procival, 9600 PRO-val?
    Mert pl. a Ghot Recon böven e-fölött volt és elfutott rendesen, izé játszhatóan...
  • BBlackbeard
    A maus alatt leszakadt volna a legtöbb híd, gyalogosok aljára erősítenek pár bombát és máris nem olyan elpusztíthatatlan...
  • McKalton
    Hát a Maus 188 tonnájával és maximum 10km/h sebességével nem biztos, hogy jó ötlet lett volna ha sorozatgyártásba kerül. De a páncélzata elpusztíthatatlan lett volna viszont a benzinhiány miatt, valszeg ott rostokolhattak volna egy fémkoporsóba a kezelők :DD
  • Ravasak
    És meg volt a Maus is ami csak prototipuskent maradt meg :)
  • ERIK Bacsi
    + sokkal többet gyártottak belöle és ez is fontos egy tank történelembe vonulásában. Ha Tigrisből lett volna sok akkor az lett volna az ász. Pl a Sherman egy gyenge páncélzatú kis tűzerővel rendelkező tank volt csak baromi sok volt belőle ezért számított sikeres tanknak. (ezt nem én találtam ki a spektrumon volt egy műsor amit már vagy 2 szer láttam) Mondjuk az ott látható top 10 igen amerika barátra sikerűlt :) (talán ők csinálták a filmet, már nem emlékszem)
  • bgabor
    Ez nem leverés kérdése. Valóban a Panther volt a II.vh legjobb tankja.
    (Persze ez nem mentség arra, hogy a játékban nem lehet Tigert gyártani)
    A Tiger I-hez képest A Panther sokkal gyorsabb, megbízhatóbb, szerkezet volt, döntött páncélzattal, és nagy átütőerejű, hosszú csövű ágyúval.
    Olyannyira jó konstrukció volt, hogy a TigerII-es tank már csak a nevében hasonlított a TigerI-esre, kialakítását tekintve a Párduchoz volt hasonlatos.
    Viszont a TigerII hihetetlenül megbízhatatlan konstrukció lett, lassú, ormótlan szerkezet. Ezért egyértelműen a Panther a háború legjobb tankja, mert a kor legfejlettebb tervezési elvei valósultak meg benne, és ez még remek tulajdonságokkal is párosult.
  • sharamboy18
    miért van az hogyha belépek a játékba akkor lefagy a menüben...de ha mégis sikerül bejutni a játékba akkor ott fagy le...egy ideig megy a háttérzaj meg minden és a kép úgyan úgy áll aztán puff....fekete képernyő se alt+tab se ctrl+alt+del nem válaszol...és indíthatom újra a gépet....ez miért van?
  • MooN00
    Elég égő dolog, hogy nem lehet Tigris tankot !építeni! ...csak + ért lehet rendelni.Bár a játékban azt írták a Phanter a 2.WH legjobb tankja, Szerintem a tigris leveri bőven.
  • bgabor
    Szvsz is jobb a katonákat irányítani. MG-42es nagyon üt, remekek a hangok.
    A tankok amolyan Panzers színvonalon vannak megvalósítva, szóval elég harmatosak. Különösen a Sherman tetejére extra pénzért vásárolható M2-es géppuskán röhögtem jót.
  • ERIK Bacsi
    Gondolom azzal jó lessz. Nekem 9800 van de nem nagy a külömbség.
  • sharamboy18
    hello....vettem 1 ati radeon 9600XT videókártyát szerintetek azzal hogy fog menni a game?mert nekem előttem volt 1 radeon 9200SE és nem láttam az egységeket és a házakat...szerintetek most?
  • ERIK Bacsi
    Ja nekem nem volt semmi gond a játékkal (néha ha nagy csit-csat volt sok helyen egyszerre akkor kicsit akadozott) de nem vészesen. Viszont a tankok összeakadása engem is az örületbe kergetett. Szerintem az nem baj hogy nem lehet összevonni a töredék szakaszokat és azokat küldtem előre felderítőnek, hogy tudja hová menjen a légi csapás :) (nekem bevált)
  • ERIK Bacsi
    Nekem sikerült végre kijátszani a gamét :) szerintem nagyon nagy. Én a Mortain nevű pályával szívtam sokat (de 4 órányi verejtékes izgulás után meglett) amugy az a pálya nem is tetszett. Itt négy fix pont van amiből minimum 2-öt uralni kell mert elfogy a pontod ha 3 van meg akkor meg az ellen veszít. De elöszőr a 2 pont is keménydió.
    Ammugy nekem a tankos mappok jönnek be jobban de a gyalogsági képességet felylesztve (megfizethetetlen egy kis bombazápor :)
  • ColdFire
    en skrimishbe tankgyárakat nem is építek...
    ha ellen épít tankokat, secperc alatt legyakom őket a kellő gyalogsággal
  • BlackShadow
    nekem is sokkal jobban tetszenek a gyalogos vs gyalogos pályák.. tankokkal túl könnyű a dolog
  • Paranoia
    jajaja ezt énis nagyon hiányoléom belölle
  • Fenrir
    V2-es pálya tetszett, megint lehetett a gyalogságot jól használni. Szvsz jobban tetszenek a katonák mint a tankok, tök jól lehet velük kommandózgatni.

1 zavar csak, hogy nem lehet szakaszokat összevonni. Elérem a cap limitet és van 2-3 olyan szakaszom ahol a végén 1-2 egység marad, ezeket kár hogy nem lehet 1 teljes szakasszá vezényelni.
  • ColdFire
    téháiksz
  • Dragonlords
    alt+az egeret forgatod és megy a kamera..:P
  • obe
    alt nyomva tart..a kérdés második felét nem értem
  • ColdFire
    vegre elindult a COH! nagyon zsir!
    h lehet forgatni a kamerát vagy mi amit mondtatok a jatek megjelenese utan? :D
  • GrimReaper78
    Szerintem is az első pályák a legjobbak, amíg nincsenek tankok :D Persze utána is bele lehet jönni, de ebben a játékban a gyalogásg is annyira jól ki van találva, hogy a tankok igazából nem is kellenének :D
  • Fenrir
    Bazz ez a játék nagyon komoly, alig birtam abbahagyni. Omaha és Carentan eddig nagyon tetszett
  • DonnieBrasco
    Még sose találkoztam olyan játékkal, ahol a PAUSE gomb lett volna a pause.... legtöbbször space, TAB, Backspace vagy bármi más, csak pont az nem :))

DB