8857
  • Looserke
    köszi, kipróbálom...volt olyan hogy rosszul helyeztem el az épületeket és nem fért el pl. a tank gyár és akkor tölthettem vissza az állást, mert máshova meg nem tudtam építeni...
  • GrimReaper78
    Delete gomb, utána klikk a parancsmező bal felső sarkában lévő ikonra (ha jól emlékszem, egy visszafelé mutató nyíl).
  • Looserke
    Sajat éítményeket hogy lehet lerombolni/eladni mert a már nem használt géppuskafészkek csak a helyet foglalják a katonák elől???
  • MooN00
    Feltettem a 84.21 drivert és a legújabb DivX és Xvid-et meg még vagy 3 kódeket....
    nem működik...általában a Performance Test-nél szoktam megnézni, h jó-e amit próbálkozok, de mindíg kifagy ottis...nem láttam még soha, hogy mi történik az után, miután kigyulladnak a fények a távolban ....

valaki segítsen!
  • NeoMaN
    Tegyél fel régebbi VGA driveret, ill. új Divx-et vagy XViD-et.
  • MooN00
    A beta demó futott, majd amikor újra raktam az XP-t, és újra feltettem a teljes mellett a demót, akkor már nem futott (a demó változat sem)...ugyanúgy befagyott...
    kódekkek fentvannak, a driver a 91.31-es, a DirectX a legújabb (mivel telepítéskor nem kéri h feltegye-e az újabbat, meg a legújabb GS-ről szedtem le)
    A hardverminimumom megvan hozzá (AMD 35+,GF 76GS,1GB Ram)
    A játékkal sem lehet gond, hiszen 2 haveromnak is fut vígan a játék....

Egyéb ötlet ?
  • gallik
    Ha valaki nem fért bele a CoH_HUN hamachi szobába, az menjen ebbe :
    CoH_HUN2
    passw : 123456
  • GrimReaper78
    A szokásos: driverek és DirectX frissítés.
  • McFrost
    tiszta Rambo fíling: mikor helikopterével leszáll a rizsföld közepén , leakassza az oldaláról a géppuskaát és mindenkit kinyiffant
  • NeoMaN
    HIGHLANDER!!
    :DDDDDDDDDD

Nekem anno a Knights And Merchants-ban volt ugyanez, amikor egy szoroson kellet átmenni a csapataimmal és a domboldalakról rájuközönlött az ellen kb. 5x túlerővel..
    :)
  • zoli80
    viccesen fejeztem be a hegyes palyat,ketszer,haromszor is bebuktam,vigyaztam az egysegimre.utolso alkalommal minden pancelosom odaveszett erre mergembe odakuldtem foglalni az osszes nyomi gyalogost,persze picit sem remeltem.a vegen 1! db rifleman marad es foglalta el a hegyet,semmi mas egysegem nem maradt,a hegy pedig tomve volt fritz tankokkal,gyalogosokkal és mindenki ot lotte:P
  • zoli80

strategia a jobbik fajtabol.
  • Colton
    Ez Miyen fajta játék Stratégiai vagy akció?
  • MooN00
    Nekem a teljes verzió valamiért kifagy....játszok vele, majd egy X idő után (ami lehet 5 perc, de volt már negyed óra után is) teljesen megfagy....Semmit nem tudok tenni, csak azt a bizonyos gombot tom megnyomni (GYK:reset gomb) .

Grafikát már lejebb vettem, és 1024 -ben AA nélkül, nagyjából Normál módú garfikával felére csökken a betöltési idő és nem sokkal lesz vészesebb a grafika, a közelítésnél hiányzik az az AA....

Valaki valami ötlet ?
  • GrimReaper78
    Bizony, talán az a leghúzósabb pálya;még az utsó sem annyira nehéz, szerintem.
  • zoli80
    huh de rohadt jo ez a jatek,mar epp leszokoban voltam a pc-rol erre...
    most tartok a hegy bevetelenel,eleg huzos.
  • robotnyk
    köszi szépen
  • BBlackbeard
    http://www.send2u.hu/get/?f=otuLKfMjJosXa2Z0HXwg

Nemtudom melyik az, nem olyan nagy egyik sem!
  • BBlackbeard
    Köszi, megvan! Töltöm
  • robotnyk
    c:\docs & settings\user neved\dokumentumok\my games\company of heroes\playback\
  • Looserke
    az indító exe hibájával száll el, egyébként egyik felsorolt ok miatt sem szállhatna el egy game szerintem...
  • nasser666
    Hi.Nekem az a gondom van hogy egyszerüen lefagy amikor betöltene egy mapot, akkor mikor megkellene nyomni egy gombot, de legelső indításnál nem volt semmi gáz, simán ment a hadjárat.
  • BBlackbeard
    Szíívesen feltölteném, de nem találom a rec fájlt:(
    Egyébként készülőben van a Magyar Company of heroes rajongói oldal(ami NEM warez témák megbeszélése lesz, de jöhetnek nem eredetisek is). Jelenleg a banneron, dolgozom már 11 féle van, nemtom melyik a legjobb. Segíthetnétek, csak nem tudom hova töltsem fel.(ami gyors). Majd beszámolok a fejlesztési folyamatról. Segítők is jöhetnek:)
  • GanXstaZoleeWrk
    szerintem is rendben van a játék 99/100
  • NeoMaN
    Kevés ram, kevés swap hely, túl magasra állított grafika.
  • Looserke
    tényleg nagyon jó game...

mondjuk carentan bevétele után az ellentámadás alatt vagy 3szor kifagyott és kidobott az asztalra...tudja valaki hogy miért csinálja ezt?
  • zoli80
    istentelen jo jatek ez gyerekek!
  • kutyafulu
    Hi! Nagyon tetszik a game szép a grafikája élvezetes élethű videók (divX)
    Graph:10/10
    MI 10/09
    Realitás10/09
    Hanz,zene10/10
    Sztem 95%
  • Hecker007
    nfo-t nem ismered? vagy csak megnyitni nem tudod?
  • GrimReaper78
    Cső, estefelé lehet, hogy felnézek!
  • Thanatos
    xcdgnhcxgngcncyxgnghcdfhdhf
  • NeoMaN
    kurvajó a game még mindig!
    :DD
  • Menő
    Valaki a Company of Heroes install kódját le tudná valaki írni? Nagyon kéne.
  • priluki
    HI,nincs valakinek kedve multizni hamachival?
    Priluki1
    pass:go
  • Hecker007
    elég, én fx5200-al tolom és még azzal is megy elég jól igaz low grafikán, de legalább megy
  • Kopiati
    Helló milyen géppel toljátok a gammát? Elég neki a Nvidia 6600ls?
  • Hmuda
    Bloom, színfilter, ami jólesik.
  • Looserke
    nem tudja valaki, hogy a grafikai beállításoknál a Post Processing mit is csinál pontosan???

Mert ha kikapcsolom, akkor jelentős teljesítményt és fps-t nyerek vele és nem tudom pontosan mit is csinál ez az opció...
  • robotnyk
    ide feltölthetnéd, thx.
  • BBlackbeard
    Nekem van egy hard elleni replay-em. Amiben győztem;)
    Demos. Küldhetnétek ti is nekem;)
    Akinek kell, szóljon:)