8857
-
#600 köszi, kipróbálom...volt olyan hogy rosszul helyeztem el az épületeket és nem fért el pl. a tank gyár és akkor tölthettem vissza az állást, mert máshova meg nem tudtam építeni... -
GrimReaper78 #599 Delete gomb, utána klikk a parancsmező bal felső sarkában lévő ikonra (ha jól emlékszem, egy visszafelé mutató nyíl). -
#598 Sajat éítményeket hogy lehet lerombolni/eladni mert a már nem használt géppuskafészkek csak a helyet foglalják a katonák elől??? -
#597 Feltettem a 84.21 drivert és a legújabb DivX és Xvid-et meg még vagy 3 kódeket....
nem működik...általában a Performance Test-nél szoktam megnézni, h jó-e amit próbálkozok, de mindíg kifagy ottis...nem láttam még soha, hogy mi történik az után, miután kigyulladnak a fények a távolban ....
valaki segítsen! -
#596 Tegyél fel régebbi VGA driveret, ill. új Divx-et vagy XViD-et. -
#595 A beta demó futott, majd amikor újra raktam az XP-t, és újra feltettem a teljes mellett a demót, akkor már nem futott (a demó változat sem)...ugyanúgy befagyott...
kódekkek fentvannak, a driver a 91.31-es, a DirectX a legújabb (mivel telepítéskor nem kéri h feltegye-e az újabbat, meg a legújabb GS-ről szedtem le)
A hardverminimumom megvan hozzá (AMD 35+,GF 76GS,1GB Ram)
A játékkal sem lehet gond, hiszen 2 haveromnak is fut vígan a játék....
Egyéb ötlet ? -
gallik #594 Ha valaki nem fért bele a CoH_HUN hamachi szobába, az menjen ebbe :
CoH_HUN2
passw : 123456
-
GrimReaper78 #593 A szokásos: driverek és DirectX frissítés. -
#592 tiszta Rambo fíling: mikor helikopterével leszáll a rizsföld közepén , leakassza az oldaláról a géppuskaát és mindenkit kinyiffant -
#591 HIGHLANDER!!
:DDDDDDDDDD
Nekem anno a Knights And Merchants-ban volt ugyanez, amikor egy szoroson kellet átmenni a csapataimmal és a domboldalakról rájuközönlött az ellen kb. 5x túlerővel..
:) -
#590 viccesen fejeztem be a hegyes palyat,ketszer,haromszor is bebuktam,vigyaztam az egysegimre.utolso alkalommal minden pancelosom odaveszett erre mergembe odakuldtem foglalni az osszes nyomi gyalogost,persze picit sem remeltem.a vegen 1! db rifleman marad es foglalta el a hegyet,semmi mas egysegem nem maradt,a hegy pedig tomve volt fritz tankokkal,gyalogosokkal és mindenki ot lotte:P -
strategia a jobbik fajtabol. -
#588 Ez Miyen fajta játék Stratégiai vagy akció? -
#587 Nekem a teljes verzió valamiért kifagy....játszok vele, majd egy X idő után (ami lehet 5 perc, de volt már negyed óra után is) teljesen megfagy....Semmit nem tudok tenni, csak azt a bizonyos gombot tom megnyomni (GYK:reset gomb) .
Grafikát már lejebb vettem, és 1024 -ben AA nélkül, nagyjából Normál módú garfikával felére csökken a betöltési idő és nem sokkal lesz vészesebb a grafika, a közelítésnél hiányzik az az AA....
Valaki valami ötlet ? -
GrimReaper78 #586 Bizony, talán az a leghúzósabb pálya;még az utsó sem annyira nehéz, szerintem. -
#585 huh de rohadt jo ez a jatek,mar epp leszokoban voltam a pc-rol erre...
most tartok a hegy bevetelenel,eleg huzos. -
#584 köszi szépen -
BBlackbeard #583 http://www.send2u.hu/get/?f=otuLKfMjJosXa2Z0HXwg
Nemtudom melyik az, nem olyan nagy egyik sem! -
BBlackbeard #582 Köszi, megvan! Töltöm -
#581 c:\docs & settings\user neved\dokumentumok\my games\company of heroes\playback\ -
#580 az indító exe hibájával száll el, egyébként egyik felsorolt ok miatt sem szállhatna el egy game szerintem... -
nasser666 #579 Hi.Nekem az a gondom van hogy egyszerüen lefagy amikor betöltene egy mapot, akkor mikor megkellene nyomni egy gombot, de legelső indításnál nem volt semmi gáz, simán ment a hadjárat. -
BBlackbeard #578 Szíívesen feltölteném, de nem találom a rec fájlt:(
Egyébként készülőben van a Magyar Company of heroes rajongói oldal(ami NEM warez témák megbeszélése lesz, de jöhetnek nem eredetisek is). Jelenleg a banneron, dolgozom már 11 féle van, nemtom melyik a legjobb. Segíthetnétek, csak nem tudom hova töltsem fel.(ami gyors). Majd beszámolok a fejlesztési folyamatról. Segítők is jöhetnek:) -
#577 szerintem is rendben van a játék 99/100 -
#576 Kevés ram, kevés swap hely, túl magasra állított grafika. -
#575 tényleg nagyon jó game...
mondjuk carentan bevétele után az ellentámadás alatt vagy 3szor kifagyott és kidobott az asztalra...tudja valaki hogy miért csinálja ezt? -
#574 istentelen jo jatek ez gyerekek! -
kutyafulu #573 Hi! Nagyon tetszik a game szép a grafikája élvezetes élethű videók (divX)
Graph:10/10
MI 10/09
Realitás10/09
Hanz,zene10/10
Sztem 95% -
#572 nfo-t nem ismered? vagy csak megnyitni nem tudod? -
GrimReaper78 #571 Cső, estefelé lehet, hogy felnézek! -
Thanatos #570 xcdgnhcxgngcncyxgnghcdfhdhf -
#569 kurvajó a game még mindig!
:DD -
Menő #568 Valaki a Company of Heroes install kódját le tudná valaki írni? Nagyon kéne. -
priluki #567 HI,nincs valakinek kedve multizni hamachival?
Priluki1
pass:go -
#566 elég, én fx5200-al tolom és még azzal is megy elég jól igaz low grafikán, de legalább megy -
#565 Helló milyen géppel toljátok a gammát? Elég neki a Nvidia 6600ls? -
#564 Bloom, színfilter, ami jólesik. -
#563 nem tudja valaki, hogy a grafikai beállításoknál a Post Processing mit is csinál pontosan???
Mert ha kikapcsolom, akkor jelentős teljesítményt és fps-t nyerek vele és nem tudom pontosan mit is csinál ez az opció... -
#562 ide feltölthetnéd, thx. -
BBlackbeard #561 Nekem van egy hard elleni replay-em. Amiben győztem;)
Demos. Küldhetnétek ti is nekem;)
Akinek kell, szóljon:)