8857
  • obe
    köszi..eddig ez a leghúzósabb pálya(nekem), de nem baj, élvezetes "szenvedni" a játékkal:)
  • GrimReaper78
    Ha egy valóban *TAKTIKAI* RTS-re vágysz, akkor ezt feltétlenül próbáld ki, nem fogsz csalódni. Általánosságban véve nekem is csömöröm van már az RTS-ektől, de ez a játék új színt hoz a palettára, és rendkívül élvezetes, hetek óta nyomjuk multiban is, az meg még nagyobb!
  • ThugEdge
    csak mert mindig kipróbálgatok egy-egy rts-t de aztán rájövök,hogy nincs is meg benne az az igazi tervezgetős feeling,lehet nálam a hiba
  • ThugEdge
    tehát akkor nem az a kimondott gyorsan kattintgatós dolog?:)
  • ColdFire
    ennek a legjelentosebb része taktika...
    támadják az embereink, én meg közbe küldök nekik meglepetésszerű segítséget hátulrol, minden házat árkot bokrot lehet használni védekezésre,a lövegeket állítani kell merre nézzenek, mert harc kozbe eleg nehez tekergetni őket stb...
  • ThugEdge
    szasztok
    lehet hüle kérdés
    nagyon klikkelgetős a gém vagy lehet szépen taktikázgatni?szal, hogy van-e idő rá-akár póz gombbal
  • Fenrir
    Én is most a 192-esnél tartok, ezek szerint ez olyan mint Carentan. Elöször el kell foglalni majd meg kell védeni?

Ez a 60 perces limit eléggé rusholós taktikát erőltet.
  • Paranoia
    Vkinek megvan a borítója?
    linkelhetné
  • GrimReaper78
    "a fo szazlot amit uralni kell nem tette magaeva"

Hmm... biztos, hogy egyazon játékkal játszunk? Mert ahogy elnézem, te kevered vmi animal p0rn-nal :P
  • Hecker007
    akkor keres valakit aki ért hozzá mert 9600-al nem megy semmi míg nem jó neki a bios
  • alma2
    Bar a palya masodik reszenel amikor kapod a tankos segitseget, egy kis ai problema is besegitett, hiaba tudta nagy nehezen visszafoglalni a dombot tolem, a fo szazlot amit uralni kell nem tette magaeva, ha emlekeim itt sem csalnak.
  • alma2
    Hardon harmadikra :)
    Nem is az a baj a palyan, hogy nem lehet megcsinalni, hanem hogy ket reszbol all, a kovetkezo "palyara" mindenkepp meg kel menteni egy ket engineert,/vagy ez mar a masodik resze, mar nem emlkeszem/, hogy tudjal epitkezni, a palya elso felere, nem szukseges tank. kipakolod ket iranyba az ut melle a lovegeket, ahol bejon az ellen jarmuvekkel, beveded gepagyuval oket es mar az elso pillanatban romma esnek.Ha megse nem art mindent felaknazni, hogy ne jussanak fel a dombra.
    Es nem art par sniper sem, mert azzal is probalkozik, ki kell szedni oket mielott kilovoldozi a gep a te katonaidat a lovegek mogul.
  • GrimReaper78
    Akkor ezek szerint mégiscsak kezdő vagy :P
  • sharamboy18
    hát ha biost kell frisíteni akkor rá basztam mert nemtom hogyan kell és nem nagyon akarok belepiszkállni a bioszba mert nem akerom elbaszni a gépet
  • ERIK Bacsi
    Azon a dombon ha jól emlékszem egy rahedli ágyú van. (azokat használd, pik-pak szétkapják a tankokat) egy pár gránátvetős sem árt meg tartalék emberek átvenni az üres ágyúkat ha esetleg elhullanának. Meg lehet csinálni, tankok nélkül is, mondjuk azzal valóban könnyebb volna
  • Swy
    csá!!
    én a demóval nyomom de nem értem, hogy tud a gép porrá alázni easy-ben mikor nem vagyok kezdő.. de mire lessz páncélozott cuccom már rég elfoglalt mindent
  • Hecker007
    ööö lehet hogy biost kell frissíteni a 9600-asoknál volt ilyen hiba, de kérdezz rá a videókaris fórumban ők jobban tudják
  • obe
    a 12-es missionál tartok, egy dombot kell megtartani, de sehogy nem jön össze:(..próbáltam tankdepot gyártani, de vaalmiért nem enged...elég nehéz elképzelni, hogy tankok nélkül meg lehet csinálni ezt a pályát...azok a többkerekü páncélozott btr szerüségek gyengék a panzer IV ellen, és a végefelé özönlenek a páncélosok minden irányból...nektek hogy sikerült?
  • Alwares
    Ne szivassatok! Ha meg 9200-n akkor a 9600-osomon már rendesen fog futni.. Talál, remélem...
  • GanXstaZoleeWrk
    na letoltm a hill palyat nem kizart az 50 perc nekem olyan 80 volt ugy hogy nem kapkodtam es 1x vissza is verték a tankokjaim. ez talan a legfeelingesebb palya eddig :)
  • sharamboy18
    hát mindegy...az új karival minden jó lenne ha nem fagyna be minden játék mikor belépek...sőt még a 3d mark is befagyot...és a buzi kék háttér a hibákkal...már a tököm tele van
  • Hecker007
    nekem lehetet látni a karaktereket is, de csak a 2004-es driverrel
  • sharamboy18
    most majd felrakom a normál xp-t és nem a blade edition-t és meglátom azza müxeni fog e a videókarim
  • sharamboy18
    9200-al megy de nem láthatóak a karakterek
  • Hecker007
    már bocs, de megy 9200-al is, kipróbáltuk
    nekem fx5200-al is megy pedig az sincs rajta a listán
  • sharamboy18
    míg nem raktam be az új karit nem csinálta ezt
  • sharamboy18
    lehet hogy a windows xp blade edition miatt?
  • ColdFire
    looooool :D
  • Alwares
    Remélem menni fog, elég sok idő mig lejön...
  • sharamboy18
    de minden játéknál ezt csinálja
  • Fenrir
    Van annak is frissítése már.
  • sharamboy18
    az a legujabb nem?az van fent
  • sharamboy18
    a 9.0c?
  • Fenrir
    Directx-ből a legújabb van fent? Augusztusi frissítés?
  • sharamboy18
    pffffff...azért köxy a segítséget..akkor nemtom mit kéne még csinálnom
  • robotnyk
    jahogy az előző kártyád volt 9200. akkor passzolnám a kérdést.
  • sharamboy18
    1.2 SUPPORTED VIDEO CARDS

ATI RAdeon 9500 series
    ATI Radeon 9600 series

szóval az kivan zárva
  • robotnyk
    az hogy a játék nem támogatja videokártyádat, tehát valószínűleg ha megfeszülsz sem fog elindulni, mert kevés a játékhoz.
  • sharamboy18
    hát téged meg ki kérdezet?ha már parasztkodunk
  • Fenrir
    :D