8857
  • Kupo
    Nincs a játékon semmilyen védelem, nem kell crack.
  • Jarmo Myllis
    Sziasztok! Nem orig verziónál mik a lépések? Felpakolom a gémet, serial beüt, patchelem és kész is? Vagy kell a patch-hez készült crack, or valami hide progi, vagy valami más?
  • pocakhun
    sziasztok
    van egy magyar szoba, ami, ha számításaink nem csalnak 256 fősre készült. Akinek kedve van, légyszi jöjjön be, amilyen hamar csak tud, és kiderül.

szerver: CoH_Hun
    pass: coh

mindenkit várunk játékra, vagy csak szoba tesztre. Köszi, sziasztok.
  • Kupo
    Nem másolom be az egészet, hosszú lenne. :) [link]
  • Gerbill
    Rendben, kösz.
  • mike0013
    én azzal játszom, és 800×600-ban shader off a többi high;) és nincs szaggatás
  • Gerbill
    Egy ATI 9600-asssal elmenne a játék szerintetek?
  • Gerbill
    A verziószámot:D
  • Punker
    és mit változtat?
  • stevenson1988
    már kint van az 1.3-as patch is:
    CoH 1.0 -> 1.3 EN patch
    CoH 1.2 -> 1.3 EN patch
  • mike0013
    valaki megmondaná, hogy meik a legfrissebb patch:)? (nekem most az 1.2 van)
    köszi előre is...
  • ColdFire
    már két kieg is készül ha joltudom...
  • Punker
    jaja, csak én azt hittem lesz vagy 3-4 kampány, ez így lóf@sz :(
  • obe
    igen, az az utolsó...épp néztem, sajnos csak 6 medált tudtam szerezni, normal fokozaton toltam végig, az utolsó 5-6 pályán annyit szivtam hogy csak na...a legnagyobb gondom mindig az volt, hogy a szemét német technikusok folyamatosan futkároztak, zászlót loptak, néha olyan gyorsan futkoznak, hogy a zászlóhoz letett sniper le sem tudta lőni őket:(...ennek ellenére zseniális játéknak tartom, rég tetszett rts ennyire
  • robotnyk
    15
  • Punker
    hány pálya van összesen? a 4 híd az uccsó?
  • mike0013
    oks:) hajrá;)
  • BBlackbeard
    Sziasztok! Mivel egy elég nagy akadályba ütköztem ezért ma úgy döntöttem hogy ebben a vázlatos(kicsit még felspékelt) formában feltöltöm tartalommal az oldalt, és csak ezután fogom a grafikát megcsinálni. Remélem ez így mindenkinek megfelel. A tartalmat jövő héttől fogom feltölteni.
  • ColdFire
    ami 4014.08Mb :D
  • obe
    3.92 gb
  • Neoncsoves
    Na, én is felraknám csak nem tudom hány MB-t telepít fel! vki monnya meg pls
  • BBlackbeard
    Egy áthatotlhatatlannak tűne akadályba ütköztem, egy ps-es fickó válaszát várom. EGyébként a piros valami az lesz a menüpontok körül;)
  • hannibal01
    valaki tudna neke egy multiplayerhez egy cd key-t? nagyon megköszönném
  • mike0013
    MIMIMIMIIIIII?????
    báz, most 3-an csinálunk különböző magyaritást???
  • pocakhun
    sziasztok! Csak meg szeretném köszönni a magyarítást (www.cohh.extra.hu) szerintem nagyon jól sikerült. kb annyira, mint a legtöbb játék, amit jól beharangoznak előre, majd elfelejt elkészülni :) Mindegy, csak azt akartam mondani, hogy ahogyan kérted két hete naponta nézegetem a frissítéseket, és már kettővel találkoztam. Tegnap nem jött be az oldal, ma meg rákerült valami piros madárkaki :D Bocs, ha megbántalak, csak ma reggal valami rohadt vicces kedvem van :D Eszembe jut az első reagálás amit kértél a honlapra, azt hiszem így írták:"egész jó, folytasd" Hát én is ezt mondom csak. Igaziból már rég elkészültem volna a magyarítással, csak nem akartam tőled elvenni, mert már dolgoztál rajta :D Szeva
  • Sheltem
    Sziasztok...

Aki megvette eredetiben elmondaná, hogy a szerverkereső jól működik a játékban? Van bőven eredeti szerver? Mi a tapasztalat nem bugosak?

Előre is köszi
  • pocakhun
    este játszik valaki? nah láma kérdés volt, de gyertek akkor a szobába, amit már írtunk :D
  • Neoncsoves
    kösz előre is ... igaz nincs fent most a game de majd jól jön! előre is thanks mégegysze!
  • mike0013
    :) köszönöm szépen... megszaporázom a kezemet:)
  • Terayon
    Már nagyon várom... elöre is
  • mike0013
    folyamatban a magyaritás;)
    csak sok a dolgom mostanában:(
  • pocakhun
    Köszi fenrir, azt tényleg nem is szoktam csinálni, mindig kidobott pénznek éreztem, de így már más, szóval kösz tényleg. A magyarítás jó lenne már, mert én nem igazán értem csak ezt a nyelvet, és tuti egy csomó dolgot lehetne tanulni.
  • Fenrir
    A Jeep-ek elég gyorsan kikapják őket és ugyebár a sofőrt vagy a lövészt nem tudja lelőni.
  • pocakhun
    Sziasztok. Ne hagyjuk ár meghalni ezt a forumot pls. Inkább valaki írja meg légyszi, hogy mit tapasztalt, mi a jó amcsival a sniperek ellen. (ugye nem mondod, hogy másik sniper)
  • Fenrir
    Nem játszottam sajna, de engem inkább a coop módok vonzanak.
  • pocakhun
    FENRIR: Te multit játszottál már? Gép ellen egész más építkezni, meg sereget gyűjteni, meg bármi mást csinálni, mint egy kiszámíthatatlan ellenféllel szemben, aki esetleg még felderít is. Nem lehet előre megmondani, mit kell gyártani, helyzettől, pályától, ellenféltől függ. Egy szó, mint száz, gyere multizni. Én is mikor azt hiszem már tudok valamit, kitalálok valami egészen okosat (az első multiig ezt hiszem ) és akkor megint megvernek :)
  • Fenrir
    Gépágyúd és mortarod neked is lehet, ellenük nagyon hasznos a sniper osztag.
  • BBlackbeard
    Jó,de mennyi pénz, mennyi idő amíg 5 ejtőernyös osztagot lehívsz...és gépágyú-val, mortarral simán szétverik vagy lángszóróval. Ezért szeretem a coh-ot. rengeteg lehetőség van.
  • Fenrir
    Így végigjátszás után azt kell hogy mondjam, hogy a legjobb a játékban a sima puskás és ejtőernyős egységek. Szabadon konfigurálható más fegyvernemekké vagy adhatunk nekik jobbat, simán lenyomnak egy tankot, jók a gyalogság ellen, az aknamező és tankcsapdák nem akadályok és viszonylag gyorsan pótolhatóak és "olcsóbbak" a járműveknél. Persze legalább 3-4 vagy 5 osztaggal kell menni egyszerre ami mind fel van szerelve bazooka-val vagy panzershreck-kel, utána már nincs ami megállítsa őket. Ha még van a seggükben egy 3 fős sniper osztag és mondjuk 2 jeep az ellenséges mesterlövészek ellen akkor már végig lehet tarolni velük a pályát.
  • pocakhun
    Hapi ma este szíííjjel verlek, ha nem in game, akkor csak egyébként... :D És utálok béna lenni. Játszon velem olyan, aki ma kezdte :)