8857
    Valakinek nem lenne kedve egy részletes leírást írni a játékról a gameplay blog részére?
  • GrimReaper78
    Én pause nélkül toltam végig normal fokozaton a játékot, igaz, azért, mert nekem is csak utána jutott eszembe, hogy van ilyen lehetőség :D

Multiban óriási móka a játék, teljesen más élményt nyújt, de a kampány is király volt. Remélem, hamarosan érkeznek újabb pályák, esetleg egy pályaszerkesztő...
  • bazza
    én most kezdtem, marhára tetszik, és örülök hogy benéztem ide :DD
    ugyanis eddig nem tudtam, hogy van póz a gémben, aztán carentan után eléggé szélvész módon nyomtam de így már talán könnyebb lesz :)
  • obe
    én most értem a hill 192-es pályához...egy rémálom:)
  • GrimReaper78
    Hihetetlen és meglepő módon a PAUSE.

• DonnieBrasco
    Hmmm...
    Akkor eddig elég virtuóz módon nyomtam :P

Mi a póz gomb?

DB
  • GrimReaper78
    Passzolom. Próbáld meg újratelepíteni.
  • GrimReaper78
    Tévedés. Pause mellett is ki lehet adni parancsokat.
  • DonnieBrasco
    Nekem ott az elején szinte semmi veszteségem nem volt, 2 nehézgéppuska a kapuba, 1 mozsár és a raktévatősök beültek az épületbe.. simán visszavertek mindenkit aki közel jött :)

3 baja van a játéknak:
    - single campaignben előjönnek a scriptek
    - túl sok minden történik egyszerre, lehetetlen menedzselni mindent (de akár a csaták felét is...) és nincs szünet alatti parancsikadás :(
    - a tankok feszt összeakadnak egymással :((

DB
  • DonnieBrasco
    Akármennyi idő alatt meg lehet csinálni, ha 50 perc alatt sikerül akkor jár a medál. Számomra lehetetlennek tűnik :(
    Taktikát lásd alább.
    1 - elegendő muníció/fuel pontot megszerezni
    2 - bal oldali falut lenyomni (domb felől viccesen könnyú, egy 57 mm-es és egy mozsár lerendezte fentről pillanatok alatt)
    3 - jobb oldali falut lenyomni (sok tank)
    4 - dombra fel!

2-3 között fel kell jutni addig a magaslatig/bunkerig ahonnan a német tüzérségnek kémkednek, oda (vagy mellé a malomhoz) érdemes egy előretolt bázist elhelyezni, a gyors utánpótlás végett. Nekem ekkorra valami 20 ezer manpower pontom volt, ezen a pályán ez nem gond, csak a fuel/ammo ami szűkös lehet...az elején.

DB
  • DonnieBrasco
    Hát az a rakétás pálya szerintem még igencsak piskóta :)
    Én a dombelfoglalóson tartok, és ez sem nehéz, bár 50 perc alatt (medálidő) szerintem kvázi lehetetlen :(

Az a baja a játéknak, hogy időnként kibukkanak a scriptek, és ha az ember ezeket egyszer felfedezte, akkor másodszorra már tuti, hogy sikeres taktikával tud jönni... ezen a "hill akárhány"-as pályán is ott szívtam meg elsőre, hogy lent körben majdnem mindent elfoglaltam, kivétel a jobbra levő falut. Egész fent voltam (ahová a nebelwerferek már ellőnek), amikor is olyan nyugi volt, hogy gondoltam megindítom az ostromot, azaz először is előreküldök pár deszantost, hogy "rálássanak" a fenti bunkerre, lehetővé téve ezzel a tüzérségi "puhítást". De, mint kiderült ezt meg is szívtam, ugyanis amint fentről "meglátták" az első felderítőimet, beindult egy script és a jobboldali faluból megindult vagy 5-6 páncélos, oldalba kapta az enyémeket, és onnantól semmi esély (3 veterán sherman, köztük a "katyusás" is elhullott, úgyhogy nem is erőltettem tovább.).
    Ma viszont már viccesen könnyen le fogom nyomni a pályát, csak elfoglalom simán a jobboldali falut is és akkor a domb ostrománál nem lesz oldalbakapás :)

DB
  • kingtiger
    a töltés alatt is a windowst látom.... :(

megvan a elvárt konfig is.....szabad hely is, swapp is.....

mi kellhet még?

serial?

az is megvolt....
  • kingtiger
    Rákattintok az ikonra 2*, aztán vagy 2 mp-ig tölt aztán semmi........
  • GrimReaper78
    Pontosan mit jelent a "meg se nyikkan"?
  • kingtiger
    Sőt videókártya driver és directx csere után sem nyerő.... :(
  • minimize
    demót nyomom, fullost megrendeltem.....6almas játék lesz, nna...:))
  • kingtiger
    Sziasztok!

Tudtok segíteni? Indítanám a progit (akár az 1.2es peccsel vagy anélkül) meg se nyikkan.....

???
  • GrimReaper78
    Próbáld meg a campaign menüből folytatni a játékot, ne a continue campaign-re klikkelj a főmenüben. Hátha...
  • obe
    huu..ezt lehet spoilerbe kellett volna tennem..bocs
  • anatol
    Üdv Mindenkinek !

Azon a pályán ahol ki kell iktatni 7 Párduc tankot és a végén meghal a tiszt utána mikőzben tölt a következő pálya kidob a főmenübe. Másnak is előfordult már vagy csak nekem ? Aki tud légyszi segítsen.
  • BBlackbeard
    Már expert is le tudom gyűrni a gépet:)
    Egyébként ma láttam hogy lehet előrendelni a pcdome boltjában.
  • GanXstaZoleeWrk
    jolvan en voltam a lama mert azthittem csak azok az egysegek leszenk ami elejn van :DD megy siman mar oxigen cuccot is szetpukkantottam.
  • obe
    a legeleje a legrázósabb, amig nincsenek tankok....én vártam egy kicsit(hadd nöljön az üzemanyag, és a lőszer), aztán szépen 2 ejtőernyős csapatot ledobattam, igy 5 csapattal indultam a kapunak, mert az elején a legnagyobb a veszteség..aztán ha beleülsz a 2-3 légvédelmi ágyuba, onnantól már megy a pucolás elég szépen..a tankokra vigyázz, javitasd gyakran...oxigéntankokat azelőtt robbantsd fel, mielőtt a v2-es inditósilót, mert nem kapsz szép medált a misszióra:)))
  • GrimReaper78
    Amúgy én bementem elől, aztán miután megjött az erősítés (tankok), sorban kiszedtem az őrtornyokat, mindenféle irányban. Kb. ennyi, de gyakorlatilag a pálya közepétől egy nagy, fordított "S"-kanyart kell leírni.
  • GrimReaper78
    Lol. Bár, jobban belegondolva, van benne valami. Plusz olvasd el, hogy mi a feladat, mert arra emlékszek, hogy ha tejljesítesz vmit, akkor jön az utánpótlás.
  • Thanatos
    sorban az összes zászlót... :P
  • GanXstaZoleeWrk
    tippek :) merre indultal ilyesmi.
  • obe
    azt én megcsináltam..mi érdekel?
  • GanXstaZoleeWrk
    rakétás pályára tippek? 2x futottam neki időhiany miatt de nem sikerült :) kerites robbantásos hatulrol behatolásos reszig eljutottam :)
  • bacsi5514
    Ha valaki most akar egy multit, az keressen meg Hamachin
    Nw: coh101
    Pw: coh
  • Boby007
    hy all! 1 problémám van a gammával:3giga ramom van és emellé kér még 768at lapozófájlnak...DE MINEK???(mellesleg nem szeretem a vinyót ramnak használni...)
    nem hiszem el hogy kevés neki.
  • MooN00
    Jönnék énis, de a gond az, hogy nem stimmel nálam a jelszó a hálózathoz ...
  • ld51
    Ma 21-kor hamachin van kedve valakinek játszani 2v2-t, ketten már vagyunk.
    A hálózat kemenes password kemenes.
  • Hecker007
    alcohol12%-al próbálkozz, asszem az tudja kezelni, de elvileg a daemon 4.03-as is
  • Thanatos
    jaj...
  • mano1b

tesék ez jo remélem.. 3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7

tuja valaki hogy ezt mivel kell mountolni
    Company.of.Heroes.part01.daa
    Company.of.Heroes.part02
  • GrimReaper78
  • szoboa
    Valaki adjon 1 cd key-t a Company of heroes hoz!!! plíz
  • BBlackbeard
    Az állás