8857
-
#680 Valakinek nem lenne kedve egy részletes leírást írni a játékról a gameplay blog részére? -
GrimReaper78 #679 Én pause nélkül toltam végig normal fokozaton a játékot, igaz, azért, mert nekem is csak utána jutott eszembe, hogy van ilyen lehetőség :D
Multiban óriási móka a játék, teljesen más élményt nyújt, de a kampány is király volt. Remélem, hamarosan érkeznek újabb pályák, esetleg egy pályaszerkesztő... -
#678 én most kezdtem, marhára tetszik, és örülök hogy benéztem ide :DD
ugyanis eddig nem tudtam, hogy van póz a gémben, aztán carentan után eléggé szélvész módon nyomtam de így már talán könnyebb lesz :) -
obe #677 én most értem a hill 192-es pályához...egy rémálom:) -
GrimReaper78 #676 Hihetetlen és meglepő módon a PAUSE.
-
#675 Hmmm...
Akkor eddig elég virtuóz módon nyomtam :P
Mi a póz gomb?
DB -
GrimReaper78 #674 Passzolom. Próbáld meg újratelepíteni. -
GrimReaper78 #673 Tévedés. Pause mellett is ki lehet adni parancsokat. -
#672 Nekem ott az elején szinte semmi veszteségem nem volt, 2 nehézgéppuska a kapuba, 1 mozsár és a raktévatősök beültek az épületbe.. simán visszavertek mindenkit aki közel jött :)
3 baja van a játéknak:
- single campaignben előjönnek a scriptek
- túl sok minden történik egyszerre, lehetetlen menedzselni mindent (de akár a csaták felét is...) és nincs szünet alatti parancsikadás :(
- a tankok feszt összeakadnak egymással :((
DB -
#671 Akármennyi idő alatt meg lehet csinálni, ha 50 perc alatt sikerül akkor jár a medál. Számomra lehetetlennek tűnik :(
Taktikát lásd alább.
1 - elegendő muníció/fuel pontot megszerezni
2 - bal oldali falut lenyomni (domb felől viccesen könnyú, egy 57 mm-es és egy mozsár lerendezte fentről pillanatok alatt)
3 - jobb oldali falut lenyomni (sok tank)
4 - dombra fel!
2-3 között fel kell jutni addig a magaslatig/bunkerig ahonnan a német tüzérségnek kémkednek, oda (vagy mellé a malomhoz) érdemes egy előretolt bázist elhelyezni, a gyors utánpótlás végett. Nekem ekkorra valami 20 ezer manpower pontom volt, ezen a pályán ez nem gond, csak a fuel/ammo ami szűkös lehet...az elején.
DB -
#670 Hát az a rakétás pálya szerintem még igencsak piskóta :)
Én a dombelfoglalóson tartok, és ez sem nehéz, bár 50 perc alatt (medálidő) szerintem kvázi lehetetlen :(
Az a baja a játéknak, hogy időnként kibukkanak a scriptek, és ha az ember ezeket egyszer felfedezte, akkor másodszorra már tuti, hogy sikeres taktikával tud jönni... ezen a "hill akárhány"-as pályán is ott szívtam meg elsőre, hogy lent körben majdnem mindent elfoglaltam, kivétel a jobbra levő falut. Egész fent voltam (ahová a nebelwerferek már ellőnek), amikor is olyan nyugi volt, hogy gondoltam megindítom az ostromot, azaz először is előreküldök pár deszantost, hogy "rálássanak" a fenti bunkerre, lehetővé téve ezzel a tüzérségi "puhítást". De, mint kiderült ezt meg is szívtam, ugyanis amint fentről "meglátták" az első felderítőimet, beindult egy script és a jobboldali faluból megindult vagy 5-6 páncélos, oldalba kapta az enyémeket, és onnantól semmi esély (3 veterán sherman, köztük a "katyusás" is elhullott, úgyhogy nem is erőltettem tovább.).
Ma viszont már viccesen könnyen le fogom nyomni a pályát, csak elfoglalom simán a jobboldali falut is és akkor a domb ostrománál nem lesz oldalbakapás :)
DB -
kingtiger #669 a töltés alatt is a windowst látom.... :(
megvan a elvárt konfig is.....szabad hely is, swapp is.....
mi kellhet még?
serial?
az is megvolt.... -
kingtiger #668 Rákattintok az ikonra 2*, aztán vagy 2 mp-ig tölt aztán semmi........ -
GrimReaper78 #667 Pontosan mit jelent a "meg se nyikkan"? -
kingtiger #666 Sőt videókártya driver és directx csere után sem nyerő.... :( -
#665 demót nyomom, fullost megrendeltem.....6almas játék lesz, nna...:)) -
kingtiger #664 Sziasztok!
Tudtok segíteni? Indítanám a progit (akár az 1.2es peccsel vagy anélkül) meg se nyikkan.....
??? -
GrimReaper78 #663 Próbáld meg a campaign menüből folytatni a játékot, ne a continue campaign-re klikkelj a főmenüben. Hátha... -
obe #662 huu..ezt lehet spoilerbe kellett volna tennem..bocs -
anatol #661 Üdv Mindenkinek !
Azon a pályán ahol ki kell iktatni 7 Párduc tankot és a végén meghal a tiszt utána mikőzben tölt a következő pálya kidob a főmenübe. Másnak is előfordult már vagy csak nekem ? Aki tud légyszi segítsen.
-
BBlackbeard #660 Már expert is le tudom gyűrni a gépet:)
Egyébként ma láttam hogy lehet előrendelni a pcdome boltjában. -
#659 jolvan en voltam a lama mert azthittem csak azok az egysegek leszenk ami elejn van :DD megy siman mar oxigen cuccot is szetpukkantottam. -
obe #658 a legeleje a legrázósabb, amig nincsenek tankok....én vártam egy kicsit(hadd nöljön az üzemanyag, és a lőszer), aztán szépen 2 ejtőernyős csapatot ledobattam, igy 5 csapattal indultam a kapunak, mert az elején a legnagyobb a veszteség..aztán ha beleülsz a 2-3 légvédelmi ágyuba, onnantól már megy a pucolás elég szépen..a tankokra vigyázz, javitasd gyakran...oxigéntankokat azelőtt robbantsd fel, mielőtt a v2-es inditósilót, mert nem kapsz szép medált a misszióra:))) -
GrimReaper78 #657 Amúgy én bementem elől, aztán miután megjött az erősítés (tankok), sorban kiszedtem az őrtornyokat, mindenféle irányban. Kb. ennyi, de gyakorlatilag a pálya közepétől egy nagy, fordított "S"-kanyart kell leírni. -
GrimReaper78 #656 Lol. Bár, jobban belegondolva, van benne valami. Plusz olvasd el, hogy mi a feladat, mert arra emlékszek, hogy ha tejljesítesz vmit, akkor jön az utánpótlás. -
Thanatos #655 sorban az összes zászlót... :P -
#654 tippek :) merre indultal ilyesmi. -
obe #653 azt én megcsináltam..mi érdekel? -
#652 rakétás pályára tippek? 2x futottam neki időhiany miatt de nem sikerült :) kerites robbantásos hatulrol behatolásos reszig eljutottam :) -
bacsi5514 #651 Ha valaki most akar egy multit, az keressen meg Hamachin
Nw: coh101
Pw: coh -
Boby007 #650 hy all! 1 problémám van a gammával:3giga ramom van és emellé kér még 768at lapozófájlnak...DE MINEK???(mellesleg nem szeretem a vinyót ramnak használni...)
nem hiszem el hogy kevés neki. -
#649 Jönnék énis, de a gond az, hogy nem stimmel nálam a jelszó a hálózathoz ... -
ld51 #648 Ma 21-kor hamachin van kedve valakinek játszani 2v2-t, ketten már vagyunk.
A hálózat kemenes password kemenes. -
#647 alcohol12%-al próbálkozz, asszem az tudja kezelni, de elvileg a daemon 4.03-as is -
Thanatos #646 jaj... -
tesék ez jo remélem.. 3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7
tuja valaki hogy ezt mivel kell mountolni
Company.of.Heroes.part01.daa
Company.of.Heroes.part02 -
GrimReaper78 #644 -
szoboa #643 Valaki adjon 1 cd key-t a Company of heroes hoz!!! plíz -
BBlackbeard #642 Az állás
2 6-os
2 9-es
1 8-s. -
VodevilX #641 legyen a 8as