8857
-
bgabor #880 Szép grafika, jó hangok, nagy kár ezért az irreális és életidegen területfoglalós koncepcióért. -
#879 egyik gyerek mondta, h csak erős gép kell hozzá, ő külföldi szerveren 3v3al nyomta -
#878 Jön valaki valamikor játszani ? Meg kéne fejteni, hogy hogy lehet többen játszani (3<) -
Tschabi #877 Simán Lan-ba. -
#876 Nekem megy jól. Lag van szerintem, simán LAN-ba vagytok, vagy hamachi?
Ha hamachi, akkor tölt valaki? -
Tschabi #875 Hi!
Működik valakinek LAN-ba a játék? Ketten akarunk játszani, de elég nehezen veszi észre egymást a két gép, ha pedig nagynehezen észreveszik, és elindul a játék, akkor nem mozognak az egységek, csak miután egyőnk kilép. (1.2 patch fennt van)
Ilyennel találkozott már valaki? -
#874 havernak mondd, én már MP master vagyok :DDDD -
#873 Jó játékot :) -
#872 kösz, isten vagy :D -
#871 Serial: 3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7 -
#870 kuldjetek már egy serialt PMbe, mert mamáméknál vagyok, és az egyik gyereknek kéne, virusos szar lapokra most nem akarok felmenni, nem akarom ezt a gépet elbaszni... -
#869 vasarnap este, vagy hetfon -
roncs #868 azért köszi akkor majd leszek kb mikor?? -
#867 szarugy, majd vasarnap, nem vagyok otthon :D -
roncs #866 csak senki nincs aktív:)
-
roncs #865 benn vagyok -
GrimReaper78 #864 Olvass vissza, nem egy hamachi szerver cím/pass be lett már írva ide. -
roncs #863 Én vagyok de ti hol?? ezért kérdeztem és onnan hogyan tovább? -
#862 hamachi
·
1.2 COH update
·
LAN
·
Host vagy Join game... -
roncs #861 Segítenétek a multiban??
-
#860 Ertem, megprobalom, koszi a tanacsot, igaz, hogy eddig is foggal korommel kuzdottem, a legnagyobb baj az, hogy a krautoknak is van terkepen kivuli tuzersege es neki mar joval hamarabb mint nekem :(( -
GrimReaper78 #859 Foggal-körömmel küzdj :D A tankelhárító ágyúkat becsüld meg, az erősítést meg vidd fel a dombtetőre, gyalogosokat meg ásd be. A lényeg, hogy csak akkor van bukta, ha a domb tetején lévő critical location-t elfoglalják, tehát gyakorlatilag azt kell bevédeni.
Ha nagyon csehül állsz, kezdd újra a dombelfoglalástól, úgy, hogy előtte a jobb oldali várost is elfogalalod, ahonnan a fritzek páncélosai jönnek. -
#858 Szia! Azt hiszem a hetedik kuldetesnel tartok konkretan a 317-es magaslat meg a kozelben levo varos megvedese a feladat, mar 2x probaltam megcsinalni, de mindig elverzek :(( Tudnal adni valami jol hasznalhato strategia otletet?
-
GrimReaper78 #857 Miben kéne tanács? Kb. 10 percig vagyok még. -
#856 Hi! Van itt most valaki aki esetleg tudna tanacsot adni? -
#855 vki jatek? sharam? -
#854 valaki jön 3.-nak gamelni?
-
#853 :DDDDD
-
#852 ha senni akkor küldöm egyedül -
#851 nos senki? -
#850 kabbe -
#849 elverneeeek :PPP -
#848 fent vok hamachin
....
aki akar játszani az jöjjön föl -
#847 nah emberek valaki jön gamelni?
-
#846 wááá basszus nah akkor mad megoldom , mert én is nagyon szeretném ha töben nyomnánk.
-
Evans #845 Ehh, akkor még nem járok sehol, thx :) -
#844 vmi baj van a rendszereddel, sharammal 3at jáccottunk, egyszer sem irta ki a sync errort, és nem is szaggatott -
#843 15 -
Evans #842 Hány pálya van a single-ben?
(10.-nél járok) -
#841 emberek, hát senki nem játszik?