8857
-
hapi #960 Ja gyertek játszani esténként! Legalább rájöttök hogy mennyire nem tudtok...
Egyébként pocak engem könnyű leverni mert nem vagyok jó, csak akkor te meg béna vagy? :)
-
#959 :S próbáld a legújabb patch feltelepítésével, hátha -
Varga10 #958 Nekem olyan bajom van hogy miután mentettem és ujrainditottam a gépet vagy kikapcsoltam nem tudok betölteni mentést mert mindig lefagy miután meglátom a harctért ahol mentettem.Mit lehet ennek csinálni?? -
#957 egész jó, folytasd;) -
BBlackbeard #956 Kérek véleményt a honlapkezdeményről:) -
#955 :)
hamarosan érkezik a magyaritás:)
úgyis végig fogod tolni:D? -
#954 Eddigi legjobb második vh-s stratégiai játék amit valaha láttam.Ezt már csak a Company of Heroes 2 tudja majd verni.Gratula a fejlesztőknek! :) -
#953 Nah végigjátszottam a játékot, nekem nagyon tetszett -
pocakhun #952 És eszembe jutott, hogy tegnap miért is regisztráltam ide. Nincs szükség erős gépre multihoz. 3v3-at rendszeresen játszunk, és a gépem: amd 1700+, 512 400Mhz ram, msi fx5600, én vagyok a szerver. Döntsétek el, erőmű-e. Nem akad, nem szaggat, csak lassan tölt be elején, ennyi. És a fenébe is alig bírom kivárni az esti játékot :) -
BBlackbeard #951 Felraktam az oldal elejét a netre, egyelőre a grafikán dolgozok, hétfőtől naponta nézzétek meg. Az oldal címe www.cohh.extra.hu
-
pocakhun #950 Először is sziasztok, nem voltam még itt jelen, mostantól leszek. Csak szólok, ha valakit érdekel a multis dolog, este 8 fél 9 felé leszek, és tuti játszunk egy páran
coh_hungary
cccp
szobában. Akinek kedve van jöjjön, és ha valaki nem fér be, szóljon, az inaktívakat mindig kiteszem, és akkor aki szeretne, tud játszani. Valaki légyszi verje meg hapit, és küldjön rec-t, köszi :) -
#949 :DDD akkor csak reménykedj;) -
BBlackbeard #948 Remélem;) -
#947 milyen a multis része a játéknak? -
#946 honnan tudod, hogy jár ide -.- -
BBlackbeard #945 Kérem a www.companyofheroes.extra.hu adminisztrátora írja meg mail címet a [email protected] vagy írja be ide. Egy ajánlatom lenne neki. -
Desert #944 sziasztok nekem single-ben jól megy viszont haverom mikor volt nálunk Lan-ban toltuk együtt gép ellen és a 6-8 személyes pályáknál volt egy két lag figyelmeztetés de ennyi :) -
Lemming #943 Nem gép szerintem... scrollozás jól megy, nem a graf akad hanem a háló miatt akadozik.
Erre már külföldi oldalakon olvastam trükköket, de nem sokat segített. -
#942 Igen....kell szerezni egy erőművet -
Lemming #941 Helyszín: Hamachi. A kedvem még jó.
HElyszín: LAN menü. A kedvem még jó.
HElyszín: in-game. Kicseszettül lagol 3 embernél és fölfelé... :) A kedvem borús...
HA valahol már le volt írva, hogy mit kell tenni ahhoz hogy 3 emberrel is menjen? :) -
#940 nabaz....koszi:) -
roncs #939 Na szóval a főépületet is fejleszteni kell a németeknél, csak akkor tudsz tankgyárat építeni ha fel van fejlesztve a Battle phase-ig :) -
#938 nemjott ossze:)
itt lathato! -
#937 bocs a nagy fotoert
-
#936 nem tangyarat,hanem tankgyarat:) -
#935 ahoj
lama kerdes:miert nem tudok skirmishben a nemeteknel tangyarat epiteni?
valami olyat ir,hogy kell neki a "csata kiterjesztett fazisa"
(escalate the battle phase)
na,mit kurtam el?:) -
#934 Úgy néz ki meg van a megoldás, 30percig biztos, hogy működött.
BIOS-ban levettem a memória frekit 400-ról 333-ra.
Remélem ez volt a gond... -
hetti #933 Hogy lehet mod-okat felrakni hozzá?? -
#932 Nem húzom, inkább a játék az agyamat. Más játék miért nem csinálja ezt? -
#931 Ez általában a Processzor vagy a Ram problémája szokott lenni. Húztad a procidat vagy a ramokat? Próbáld meg alap órajeleken futtatni a játékot. -
#930 Üdv!
Single player-ben akadnak a gondok, néha egész pályát gond nélkül le tudok játszani, de van amikor a betöltés után 10mp-vel már kifagy.
Megakad a hang, de abbamarad, kicsit szétcsúszik a kép és csak a reset segít.
Amiket próbáltam:
BIOS újabb/régebbi
Hang kikapcsolba win-ből
Új hang driver (több is)
Új Directx (októberi)
Új driverek (több is, béta is)
Shaderek low-n a játékban.
Eddig semmi jó, most vmi shark.dll-el akadt gondja.
Konfig:
MSI K8N Neo2 Plat, a64-3000+, 1gb ram,Club3d 6600gt
Ahogy olvastam elég sok 6600-s tulajnak akadt gondja.
Valaki valamit?
Amik kizárva:
-format c:
-vegyél új gépet
-
pab #929 tudtommal az első magyar rajongói oldal:
http://www.companyofheroes.extra.hu/
1024x768 fölötti felbontással ajánlott! -
#928 ooo, az jó lenne, köszi, nagy segítség lenne, akkor adj msn-t privibe vagy beszéljük meg valahogy ok:)? -
#927 Mondanám , hogy segítenék, hogy gyorsabban haladjatok, de az angolom nem a legjobb....Viszont ha kell akkor grafikai fordításokat tudnék vállalni. -
#926 nu, haverommal tegnap elkezdtük a magyaritást...
és nem biztos, hogy tudjuk tartani a pénteki időpontot, csak mert egyrészt ninsc túl sok időnk, másrészt nagyon nagy a mennyiség
de maximum jövő hétre kész lesz... -
Gauge #925 Szia!
Gyere fel online-ra. Bár a korábban már említett "magyar" játékot még nem találtam meg...
Ki akar még online játszani? Esetleg próáljunk meg egyeztetni egy időpontot.
LEGYEN PL. MA ESTE 21 óra (holnap úgyis ünnep van)!!!!!!!!!!!!!
teamspeak vagy mirc van? -
tozso007 #924 Hi all!
A 10-es pályán, ahol 7 pontot kell elfogalani és ezzel körbezárni a várost, ott milyen akcióért jár a medál?
-
#923 Szerverztek manapság valami sok vs sok :) játékot ?
mert szeretnék énis beszálni -
Talon #922 Köszi szépen! -
obe #921 cheerbourgh?..azért nem tudsz építeni mert nincs helyed..a roncsok némelyikét, és a szögesdrótokat az engineerrel fel lehet szedetni..és már is tudsz építeni..