8857
-
Talon #920 Olyan pályán vagyok, ahol 1 város folyóval van 2tté vágva. 1 híd. A bal oldalon előbb kikell ütni 1 partvédő üteget majd a túloldalon a bázist.
A kérdés: Mértnem tudok 2 épületnél töbet felhúzni? Crack-védelem? -
GrimReaper78 #919 Egyetértek, én is utálom a rush-t, meg a kapkodást, de itt talán egy fokkal mérsékeltebb a dolog, mint más RTS-ekben. Csakis ezért játszok multit. -
GrimReaper78 #918 Kb. az, hogy itt a szerverek nem úgy működnek, hogy belépek és játszok. Nem lehet menet közben bekapcsolódni (szép is lenne, bah!). Ez nem csé.
Mielőtt szervert keresnél, az adott szobában egyeztess az ott lévőkkel, hogy játszatok együtt. -
GrimReaper78 #917 Hapi, ne magyarázz, csak azért nyertetek, mert mákotok volt :D
És igenis csal a gép. *MINDEN* AI csal, minél nehezebb a szint, annál inkább. Ezt bármelyik játékfejlesztő bevallja :D
-szivacs- -
gamehunter0922 #916 Segítsetek!
Hamachin szeretnék multizni.De hiába belépek a játékba nem irja ki a LAN-ba a szerver(eket).
1:belépek a hamachinba az 1-gyik szobába
2:fel van patcholva a játék
3:legfrissebb verzió a hamachi
Mi lehet a baj? -
#915 Van már nemhivatalos magyar rajongói oldal ? -
#914 Minden tanknak a hátsó része a leggyengébb. -
Gauge #913 Érdeksség TIGRISEK ellen, hátsó részek nagyon sebeszhető /3-4 lövés Pershinggel/ -
Gauge #912 Hali,
Online-on? Sosem láátam még ilyen nevű gamát, pedig sokat vagyok fent...
Hány játékosos pályákon játszotok?
G. -
#911 :) köszi, majd ide irom be először ha meglesz és adok hozzá linket, rá 1 napra meg szerintem fenn lesz a magyaritasok.hu-n -
#910 Helyes -
#909 csinálom a CoH magyaritását!
Péntekre kivánom befejezni:)
gondoltam szólok:)
-
#908 naja de a rushban sok élvezet nincs de az egyik 2v2 es pálya asszem lyon ahol van híd is ott lehet ha felrobbantod a hidakat -
hapi #907 Én nem láttam még olyan rts-t amiben az építkezés erődítés vezetett volna a győzelemre multiban. -
#906 A gép biztos ,hogy csal mert mindíg a leggyengébb pontokon támad de ezzel nincs is gond AI-t tökéletesre úgyse tudják megcsinálni. Nekem majd egy napomba került ,hogy (kb 10 csata) mire tudtam nyerni ellene normál-on de aztán rájöttem mi a lényeg azota zsinorban 3x tudtam legyözni kár ,hogy ez is olyan rush-olos rts mert én épitkezni erödíteni szeretek. -
hapi #905 A gép nem csal hardon. Ha gondot okoz az AI megverése akkor multiban lesz néhány kellemetlen meccsetek a jobbak ellen.
Akit érdekel szinte minden estze játszunk multikat itt:
coh_hungary
pass:cccp
-
donatus13 #904 m 26 rendelsz tankos cucccok közül simán széttépik -
#903 M10 -
#902 57esekkel... vagy defensivebe az ágyúval -
Gauge #901 Sziasztok!
Próbáltam egy pár multit nyomni az utóbbi napokban és az az érzésem, hogy a TIGRIS rendkívűl erősre sikeredett, gyakorlatilag megállíthatatlanok. Az aknák sem sebzik.....
Ötletek, hogy hogyan lehet hatékonyan és gyorsan kinyírni, mikor párban mennek?
G. -
peterrhymes #900 megvan :)
sikerült megoldani a játék hibáját :D
akinek még faultrep.dll hibája lennne
http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/F/faultrep.dll/5.1.2600.2180/download.html
EZT MÁSOLJA BE A MAPPÁBA -
#899 Mondjuk ha felfejlődsz te is és kibírod, akkor el lehet verni, én mondjuk multiba szoktam, nem skirmish-be. Egyik barátom+én VS 2 AI. -
GrimReaper78 #898 Nem is az, hanem hogy valami brutál gyorsan építkezik/gyárt egységeket. Szerintem vagy több nyersanyaga van, vagy gyorsabban építkezik hard-on. Expert-et ezek után meg sem nézem inkább. -
#897 Csal az tuti, mindig olyan helyen támad a hol a legkisebb a védelem. De a többit meg se nézi, ott sincs ahol ki van építve a nagy védelem. -
GrimReaper78 #896 Hűű, az előbb majdnem uninstall volt, annyira felhúzott idegileg a gép. Jól érzékelem, hogy már HARD fokozaton is pofátlan, buzie módon csal az AI skirmishben? -
djukel #895 Hetek óta játszom probléma nélkül a játékkal, aztán tegnap gondolt egyet és 5 perc játék után csontrafagyott. Most már állandóan ezt csinálja. Ujrainstalláltam a gamet, videokarit de semmi. Találkozott valaki ezzel? -
#894 1.2 update mindkettotoknek, meg hamachi update és kész...
meg lehet routered van -
szpjenci #893 hi valaki nem tudja miért nem birok hamachin keresztül játszani mert a haverom nem látja amit hostolok. vki help -
peterrhymes #892 DEMOnál is probléma van :S
leszedtem ma délután a demot és ugyanúgy a faultrep.dll-el van problémája.
Akinek megy a játék és vna faultrep.dll fájl a mappájában, légyszíves vegyen fel msnre ( [email protected] ) , már annyira érdekel a játék :o -
Dzsiti999 #891 Ez egy übertáp gém. most játszok a demo-jával... hát alig bírok tőle elszakadni :) holnap beszerzem teljesben is. de lehet, hogy amikor lejjebb megy az ára akkor megveszem :) -
#890 Ez a file valószínüleg be van tömörítve valamelyik nagyobb rétegbe...
szóval a kibontáskor használt fájlok között hiányzik neki....
sajna erre az a megoldás, hogy szerezz be egy másik verziót, mert akár ez dvd olvasási hiba is lehet -
peterrhymes #889 3* raktam újra :D -
GrimReaper78 #888 Ne legyél már ekkora tök. Azt írta a program, hogy telepítsd újra, hát akkor tedd meg. Ha meg úgy sem megy, vedd meg :P -
peterrhymes #887 nincs ittt fennnnt :(
de azért tenksz
vagy ha vkinek meglenne és áttudná msnen küldeni: [email protected] -
#886 dll-files.com-on keresd a faultred.dll-t;) -
peterrhymes #885 hali! lenne egy problémám, nem indul a játék.
"This application failed to start because faultred.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem"
Valaki tudna segíteni? Bithumenről szedtem a gamet. -
#884 szójá majd -
#883 Na ha haver gépe megjön akkor majd megbizonyosodunk róla.... -
#882 Nekem bejön ez a koncepció. Jobb mintha lenne 1 baxott nagy bázisom valahol vagy a sok elfoglalt zászló körül platformos bázisok (mint a BFME-ben). -
#881 frontokat tologatni jobb lenne mi?:)