8857
-
TomDantes #1120 Életcsíkos hülyeség szar? Hm a stratégiák nagy részében élet csík van lhet az akár közép kori , vayg II vh-s, a legtöbben élet csík van.
Szerintem nem is jó ha túl realisztikus, túl nehéz lenen úgy, gonoljunk csak bele, mennyi mindere kelett a valóságban oda figyelni-e egy tankparancsnoknak! Ráadásul itt egyszerretöbb tankot, meg katonát kell irányítani!
Enné la játéknál ahagulata legfontosabb, és az nagyon jó!Nameg a grafiak. -
#1119 OFF: a FoWot megse említetem itt :D, és a mod amit most csinálunk azzal eléri a soldiers szintet realisztikusságban -
lee56 #1118 Ehh, mer a fow annyira marha valósághű lett mi, semmivel sem realisztikusabb a random sebzés (tényleg az uj patch-el mennyire változott a sebzésrendszer?, mer utoljára 1.0-val próbáltam) mint az életcsikozás, coh-ban is számit azért, hogy oldalpáncélt lövöd vagy a hátsót (csakhát hp-alapu sajnos), egyedül a lánctalp sérthetetlen.
És ha már szóba került a dolog még mindig a soldiers áll a legközelebb a valósághüséghez 2vh-s taktikai stratégiák közül. -
obe #1117 kapcsold ki a vpu recover-t...sztem -
djukel #1116 "És amúgy le tud szakadni egy tanknak a lánctalpa ha 1 másik tank éppen odalő!" El kell, hogy keseritselek de ez nincs benne ebben a játékban. -
Gascan #1115 BUÉK Mindenkinek. Minden játékom működik úgy ahogy kell, nem is melegszik nagyon a graf kari 60 fok fölé(alapjáraton használok mindent), csak a Company of Heroes -t amikor el szeretném inditani full grafon 1280*1024-en akkor nem jön be a kép, és ezt a VPU Recover -ablak jelenik meg amikor utánna nagynehezen visszajövök a Windowszba. A performance tesztes résznél is hasonló a helyzet, hogyha meg 1024*768-on próbálom elinditani akkor nagy erőlködések közepette elindul(közben ilyen folyamatok zajlanak le, hogy a monitor>nem nativ mód, kikapcsol aztán vissza és már működik is a game) és utánna már megy a performance teszt is 1024*768 full detailon, átlag 37-39 fps. Feltettem az új 6.12 drivert de azzal is ugyan ez a helyzet, a windowszom most lett újrainstalálva, az új graf kari üzembehelyezésével egyetembe: Win XP HU SP2. Mi lehet a probléma?
-
GCsab #1114 A játék nekem is tetszik!
És amúgy le tud szakadni egy tanknak a lánctalpa ha 1 másik tank éppen odalő!
Amúgy a tigrisnek is voltak jó és rossz oldalai
Jók: Erős páncélzat, erős lővések.
Rosszak: lassú volt, ha hátbatámadták semmi eséllye nem volt mivel hátul már amúgy is elég gyenge a páncélzat + mire a lövegtorony megfordult az volt legalább 2 perc addigra meg agyon lövik és még elmenekülni se tudott nagyon mert a nagy páncélzat miatt jó lassú volt! -
GCsab #1113 Sziasztok!
Az a nyerő taktika a játékban ha tankot csinálsz!
Ezzel én mindig nyertem :)
És ha néetekkel vagy az talán mégjobb mert a tigris tank az talán erősebb mint a Sherman! Mondjuk én mindig az amcsikkal voltam -
#1112 Boldog új évet!! -
#1111 ok jó nem vitázok, de ez a játék akkor se hiteles, max csak a fegyver nevek, -
Gascan #1110 ez már picit offtopic, én is olvasok hasonló könyveket a szabadidőmben, visszatérve a topichoz a játék szerintem a legélvezetesebb II. WW stratégia. volt rá precedens máskülönben, hogy pershingek szettek szét a második világháborúban panthereket és tigereket 1000 méterről :) -
#1109 pershingnek meg sose volt ilyen frontpáncélja egyedül a lövegpajzs volt 114mm, a frontpáncél max 104mm-volt ha ki nem spórolták az amcsik az anyagot, jah és pershinget 250m-ről szemből lövöldözték ki a nashornok amiben ua a 88mm löveg van mint a tigrisben, az meg hogy a tesztek szerint a pershig ki tud lőni 1 tigrist nem biztos hogy harc közben is sikerül neki, a szövik nagyon félteték a tankokat mivel a német tankok jóval nagyobbak és erősebbek voltak páncél meg lövegügyileg is
ha nemhiszed olvass utánna: panzerlexikon.de vagy olvasd el Embrose bármejik könyvét abból kiderül hogy használták a tankokat meg hogy harcban mennyire nem vették hasznát a német páncélosok ellen -
#1108 a páncél az 1 dolog, de átütési táblázatot ha megnézed abból kiderül mi mit tud kilőni, ha pedig 1 tank hátulját meglövöd annak onnantól vége, ez az életcsíkos hülyeség ami ebben a játékban van az teljesen sz*r, am a pershingnek a 90mm-s lövege nem sokkal ért kevesebbet mint az IS-2 122mm-es ágyúja pedig az picit nagyobb -
Gascan #1107 :) Látom neked nem sok közöd van a második világháborús tankokhoz, a Pershing tank eqvivalens a Panther ill. néhányak szerint a Tiger tankokkal. (Tiger pánzélzata 25 - 100 mm, Pershing páncélzata 25 mm - 110 mm) -
#1106 tigris akkor se lövi ki 1 lövéssel a pershinget ebben a gameben, pedig a pershing semmmire nem való, 1 darab lemez volt az egész -
Gascan #1105 :) ez érdekes, mivel ha végigtoltad a tutorialt is akkor tudnod kéne, amire ott oktattak, hogy a tankokat ajánlatos hátulról támadni mivel ott a legsebezhetőbbek.... különösen kitér a játék azon részekre is, hogy amikor tankokkal harcolunk akkor mindig orral legyen a tankunk a lövedéknek amit éppen bekapunk mivel ott a legvastagabb a páncélzatunk -
#1104 nem cikiztem a tankokat, elég sokat tudok a tankokról főleg a 2vhs német tankokról, a játék alig veszi figyelembe hogy a tanknak nem mindenhol ugyanolyan a páncélja, a lánctalpat se lehet leszakítani, egyedül a motor szokott meghibásodni, a tankok sebeségével nincs baj csak azzal hogy az emberek lazán megelőzik a tankot.
készt téma lezárva, akinek tetszik a játék az játszon vele nekem akkor is csak 1 sabblon arcade valami marad nem pedig komoly 2vh rts (ennél még a codename panzers sorozat is jobb) -
Gascan #1103 jah igen, hát a zászlózós dolog nekem se jön be... ettől eltekintve szerintem minden a helyén van. A fegyverekkel sincs semmi baj egyáltalán, sőt nagyon jók. A tankot se tessék cikizni, ha valaki ismerné is egy picit is amit cikizik akkor csak vegye figyelembe, hogy pl. a sherman tank ált. kiépitett úton 38,6-46,6km/h, terepen pedig 24,1-32,2km/h sebességre volt képes, ehhez lehet viszonyitgatni.(általában 90cm mély vizen is átgázolhatott) -
#1102 egyetértek :)
majd csak lesz 1-2 mod ami kicsit jobbá teszi, addig is maradok fowozni -
djukel #1101 Ha egy játékba tankokat és kézi fegyvereket raknak be elvárom, hogy megközelítőleg úgy viselkedjenek, mit a való világban. Hiszen azért néz ki a tank a játékban úgy mint egy tank. Ilyen erővel a tank helyett lehetne egy haszált mozgó koton is és gecit spriccelne lövedék gyanánt. Neked biztos megfelelne ha a játék kiegyensúlyozott lenne.:) -
hapi #1100 ja néhányan bohóckodnak modokkal de felesleges mert a játék kiegyensúlyozott. Leszarom valósághű e vagy sem, a lényeg hogy játszható és bizony játszák is sokan neten.
És nem az a lényeg hogy a gyalogos majdnam olyan gyorsan fut mint 1 tank.
Hanem az hogy a játék mechanikába ez teljesen illeszkedik.
Szóval akik ilyenekkel bohóckodnak azok csak az idejüket pazarolják mert soha nem fog elterjedni. A pénzdíjas tornákon is csak moddolatlan játékkel lehet játszani az eredeti szabályok alapján.
-
#1099 valamiért ezt a postomat sikerült elsőre a civ4 topicba betolnom :D
a relicnek egy percig sem volt célja, hogy valósághű játékot csináljon, a 2.vh itt kizárólag környezeti tényező. a CoH az év legjobb rtse, nem azért jó, mert díjakat nyer, hanem azért nyer díjakat, mert jó. (legjobb hang, legjobb grafika, legjobb rts, legjobb pcs játék, legjobb online játék, satöbbi) -
djukel #1098 A játék engine jó, de a készitők sajna egy arcade szart csináltak. Szerencsére jól moddolható a game és már készülnek/tek hozza modok. -
#1097 az egy dolog hogy nem sok köze van a valósághoz, de ez a zászlózós dolog nagyon gagyi, 2vh gamekből meg a cc, blitzkrieg és a soldiers volt az etalon, coh az tiszta arcade stratégia, a küldetéseket énis végig csináltam az a része tetszet de a többi az gagyi, pont olyan mint a warhammer40k csak 2vh-s -
Kufii #1096 Sziasztok
Van egy problemam a jatekkal.Haverommal szeretnek multiba jatszani de amikor bekapcsolodtunk a jatekba akkor egybol kiirja hogy player killed , player dropped ... 1.4-es patchel is ugyan ezt csinalja.
Van erre valami megoldas? -
#1095 Teljes mértékben igazad van. A CoH az eddigi legjobb II. világháborús stratégia. Szerintem az év stratégiai játéka. -
Gascan #1094 szerintem játéknak nagyon jó, azért ne feledkezzunk meg arról, hogy egy játéknak nem minden esetben kell kovetnie a valóságot, nemtudom te mit értesz a második világháborúhoz, de szerintem eddig a legjobban ábrázolt második világháborús stratégia.... és egyáltalán nem ragyi, a Joint Task Force sokkal ratyibb -
#1093 sorry fiúk hogy ilyet mondok de ez a játék nagyon gagyi, a 2vh-hoz nemsok köze van, a csaták olyanok mintha lézerfegyverekkel lőnének, a tankok is nagyon el vannak cseszve semmi köze az egésznek a valósághoz, akik ezt az év játékának mondják azok semmit se értenek a haditechnikához és a második világháborúhoz -
hapi #1092 mondjuk pár helyen év játéka let ez a "ratyi". -
djukel #1091 Ne vitatkozzatok már! Mindenki bunkó, aki az alapjátékkal játszik, mert az istentelen ratyi. -
hapi #1090 lol te valamit félre értesz.
És hogy melyikünk a bunkó at szerintem máris tisztán látszik. ;) -
GhoST23 #1089 Indítottam szervert, de oda is alig jöttek, vagy menet közben lelépett.
Hard-on játszom... De ha valaki hol előírás hogy addig ne játszál egy játékkal se amig a legerősebb fokozaton le nem nyomod a gépet??
Másik: neked miért fáj az ha valaki multiban szeretne játszani, szerintem nem személyesen neked könyörögtem hogy játszál már velem, mint valami hülye gyerek. Idejöttél és minden krültekintés nélkül leugatod az embert.
Nem csak nagyképű, de ráadásul bunkó lehetsz. Biztos tanyán nőttél fel ahol te voltál az úr az egerek meg a bolháik közt. -
GrimReaper78 #1088 Akkor indíts te magad szervert, és akkor nincs, aki kick-eljen :P
Amúgy meg tényleg ajánlott legalább hard fokozton simán legyűrni a gépet. Az Expert nem annyira mérvadó, mert ott azért már pofátlanul csal a program. -
hapi #1087 könnyen lemérheted magad.
Ha kicsi gondot is okoz a legerősebb gép skirmishben akkor sok jóra ne számíts multiban... -
GhoST23 #1086 Te ilyen rendes gyerek lehetsz, tele önbizalommal :)
Menj inkább játsz azzal amit egyedül is élvezel ;)
Még szerencsére nem csak te vagy itt aki játszana...
-
hapi #1085 én játszok veled szívesen
bár nem nagyon fogod élvezni :) -
GhoST23 #1084 nem a játékok számával volt baj, azt találtam, azzal inkább hogy állandóan csak privát gameket akartak nyomni
szó szerint mindenhonna kikickeltek -
GhoST23 #1083 ha még létezik a net akkor én ott leszek sztem -
GrimReaper78 #1082 Azért azt megjegyezném, hogy nem mindig van HGI-n játék, sőt, van, hogy hely sem :P Pl. tegnap este 9 körül sem engedett belépni, mert tele volt a hálózat.
Jó lenne még egy népesebb hamachi szoba; egy időben volt ugyan a "COH_HUN2", de ott hetek óta senkit nem látok. -
GhoST23 #1081 Bocsi de felmentem oda is és elég nehéz volt összehozni egy játékot mert mindenki a barátjával vagy valaki mással játszottt volna. Ráadásul ping alapján s válogatnak ami érthető ugyan, de ez is nehézkessé teszi az ehészet.
Majd 45 percen keresztül nem csináltam mást csak csatlakoztam vártam, ezért gondoltam hogy magyaraok közt esetlegesen gödülékenyebben megy az ügy.
msn: [email protected]
ui.: visszaolvasás nélkül is rájöttem a hamachi linkre mert az oldalon ott van az összes játéknak egy ilyen szerver :)