8857
  • mike0013
    oh, gratula
    szép munka
  • djukel
    Rengeteg dolgot, le van irva benne.

Pl. ami engen a legjobban zavar, hogy az AI szinte sosem javit meg semmit, és a járművek öngyilkos modon, sérülve is harcolnak az alapjátékban. Na ezen csiszoltam. A járművek kaptak visszavonulási(retreat) funkciót bizonyos esetekben(sérülés, túlerő)stb. A bázison a gyárakban vannak repair engineerek akik automatikusan javitjak a sérült jármüveket. Az AI az épületeket sem javitja (csak néha ujjáépiti), a gyártó épületek kaptak automata javitó funkciót, ami bekapcsol sérüléskor.

A tanklövedékek nem húznak csikot és valósághű sebességgel repülnek

Szinte minden fegyverrel meszebb lehet lőni

Lehet gyártani Tigrist, Pershinget, teherautot stb

és meg kb 50 dolog ...

• mike0013
    milyen mód ez?
    min javít?
  • djukel
    Csináltam egy modot azoknak akik a gép ellen tolják. http://files.filefront.com//;6327160;;/
  • Swy
    ok

a pályakészítő hol van?? én meg sem találtam:S
  • mike0013
    persze, az is elég
  • Swy
    király!! Köszi!
    Ja még valami patch sorrend számít? ha igen akkor van valami oldal ahol egységesen fennt van mind??
    Ja de ha multira megyek automatikusan leszedi. az is elég?
  • Kupo
    Nincs a játékon protection, úgyhogy semmi crack nem kell, simán patcheled.
  • Swy
    vannak letölthető pályák?
  • Swy
    a másoltra rámegy a patch?
  • mike0013
    ok:)
    de végülis akkor nem az volt a gond, amit én mondtam...
    mindegy, az a lényeg, hogy megoldódott:)
  • romero1
    Hi.thx Mike.Magoldódott a gondom.Dual-ba volt rakva a 2 db 512-es memória,és ez nem tetszett neki.Bios-ba nem volt összehangolva a dual-os memory-használat.Mivel nem vágom,hogy ezt hogyan kell megcsinálni ezért kiszedtem a dual-ból őket.Azért is írom le mindezt,hátha valaki hasznát veszi.
  • mike0013
    lehet, hogy a videókártya miatt, nekem anno egy fx 5500-asom volt és a Splinter Cell 3 indítása után folyton újraindult a gép...
    ATi 9600-assal semmi iesmi gond nincs
  • romero1
    amd sempron 2800+ ami 2083-on ketyeg,1024 mb 400mh kingmax ddr ram,fx 5900 xt vga,400w táp,asus a7v880 alaplap.nagyjából ennyi.
  • mike0013
    esetleg leirnád a configodat:)?
  • romero1
    Szeva Mindenki.Egy kis gondom támadt a játékkal.Minden alkalommal,mikor játszom vele kidob.Méghozzá úgy,hogy windows restart-tal.Van mikor 1 órát is tudok gamelni,viszont van mikor a menüből kivág.Mielőtt írásra szántam magam,végigolvastam minden hozzászólást,hátha van gyógyír a bajomra,de nem találtam.A gépem hardverei nincsenek tuningolva,1.3-as patch fennvan,memóriáim jók,legújabb NVidia driver fenn,directX 9c fenn,codec nincs a gépen,gamén belül minden minimumon,amit lehetett azt meg kikapcsoltam.NVidia panelen antialising off,anizotróp szűrés off,függ szinkronizálás on.Ha valaki tud valami okosságot,az legyen szíves segítsen.Eszméletlen tetszik a játék,de így élvezhetetlen.Előre is köszönöm.
  • Cefre
    Köszi a segitséget meg van a gond nem dirta a 3-d kártyája és az miatt akadoztunk.Amúgy LAN on játszunk
  • pocakhun
    Bocs, hogy beleugatok, de szerintem az egyik emberetek a ludas. Nekünk is van egy barátunk, aki ha beszáll, akkor annyi a játéknak. Esküszik, hogy minden alapon van neki, és egyedül neki tök jól fut, de velünk sosem. Nem tudom, nem láttam a gépét, lusta vagyok átmenni, legalább 1000 méter. Szóval hidd el, nem a létszám problémás. Mondjuk azt érdemes lenne tudni, hogy mindenki külön netről játszik-e, egyáltalán neten játszotok-e, vagy valaki ilyen sulis-koleszos megosztásról játszik-e. És rengeteg dolog lehet még, végig kell gondolni mindent egyenkén. Volt már, hogy nekem is bekapcsolva maradt dc, és fel is ment a pingem 200-ra :)
  • Cefre
    Már azt is próbáltuk low ra van téve mindenkinek .Ha csak ketten vagyunk akkor megy simán
  • hapi
    Nem a lannal van a gond hanem azzal hogy mindenki szarakodik a medium meg high beállításokkal aztán ha 6 ember egységei szaladgálnak a képernyőn akkor meg miért lassú?
  • Cefre
    Hello lenne 1 nagy problémám .lan-on szoktunk játszani és ha 3 an vagyunk akkor nagyon akadozik nem lehet játszani nem tudna valaki segiteni??
  • KoPf04
    Jó volna valami nagyobb létszámú dolgot összehozni,akár ma is.Persze délután,este felé,mert leginkább mi is akkor érünk rá.
    4-en vagyunk eddíg,mi teamspeaken beszélünk vagy msn-en előtte.
    CoDuo klán vagyunk egyébként,saját teamspeak server van,ha gondoljátok feljöhettek és megbeszéljük a dolgokat.TS:87.229.14.17:8782 pass:sajt
    Msn-em [email protected]
    Ha gondoljátok keressetek meg vagy gyertek fel ts-re,14.00 után biztos van valamelyikünk.
    Hozzátenném hogy amatőrök vagyunk teljesen,kevés meccsel a hátunk mögött.
    Ja és a hamachi chat az szerintem is felejtős.
  • pocakhun
    sziasztok! KoPf04: nem tudom, be vagy-e jelentkezve hozzánk hamachin, de ha nem, hát tedd meg haladéktalanul. Nem mondom, hogy minden este játszunk, de azért majdnem minden este. Este fél kilen, kilenc körül szoktunk összejnni, és játszunk, csak nem tudom hogyan lehetne megoldani, hogy elérjük egymást, mert ugye aki éppen játszik, az kikapcsolja hamachiban az üzenet fogadását. Kéne valami chat szba, ahova belép aki játszani akar, 5letek?
  • KoPf04
    Köszönöm a címet.
    Valaki 2v2-t mostanában???????????????????
    Jólenne....
  • djukel
    http://forums.relicnews.com/forumdisplay.php?f=189 itt van minden, ami kell.
  • KoPf04
    Ja és még valami....
    Valamelyikőtők ismerkedett már a pályaszerkesztőjével?Mert engem érdekelne nagyon a dolog,csak nem igazán értek benne egy-két dolgot.
    Sok kifejezéssel nem vagyok tisztában,illetve nem látom át a menetét.
    Ha valaki próbálkozott már vele az megosztaná a tapasztalatait?
    Vagy valami oldal esetleg tutorial-lal?

Thx
  • KoPf04
    Na végre!!Sikerült lenyomnom végig már 3 meccset multiban és nem fagyott ki!
    Úgytűnik reinstall és 1.3-as patch segített,bár ezeket eljátszottam már korábban is de mindegy,a lényeg hogy elvileg már stabilan megy.
    Én voltam a server 4 játékossal és semmi gond nem volt,egy négyórás kis ütközetben,tehát valószínű már nem lesz gondom vele.

Köszönöm a segítséget,a ram-jaimnak egyébként semmi bajuk.
  • kgdeg
    Video lejatszo codec-re gondoltam (pl: ace mega codec pack, codec pack xp), ezek osszeakadhatnak a windows-al vagy a programmal.
  • KoPf04
    Köszönöm,megpróbálom ezeket
    Milyen codecre gondolsz?Hogyan okozhat az ilyen hibát?
  • kgdeg
    Hi!

Én azert a helyedben lefuttatnek egy memtestet: MEMTEST ISO
    Ird ki Nero-val ezt az iso-t es bootolj be rola, futtassad le a hosszu tesztet kb 3 oraig.

HA hibamentes, akkor rakd fel az OCCT nevu progit, ezzel is teszteld 3 oraig: OCCT

Ha tesztek hiba nélkül lefutnak, akkor szoftveres hiba (pl. codec) allhat a dolog mogott..
  • KoPf04
    Hát a szokásos windows hiba üzeneten kívül ugye a játék bugreportja is megjelenik,ami végülis elküldené az adatokat a gépről és körülményekről gondolom.
    Ebből a mezei felhasználó szerintem nem tud meg semmit,sem a windows,sem a coh hibaüzenetéből.
    A jelenség annyi hogy elkezd dolgozni a winyó,kiakad hang és a kép,majd pár másodpercre rá megjelenik ez az elnézését kérjük....stb ablakocska.
    Ennek semmi előzménye,a játék tökéletesen fut előtte.Ezt single-ben,multi-ban ugyanugy csinálja,már kezdem kurvára unni.
    De nem akarom félre tenni ezt a remek játékot.
    Most megpróbálkozom új driverekkel,esetleg biossal meg mindennel ami eszembe jut.
    Egyébként 1GB kingmax 400Mhz-es ramom van ami elvileg elegendő és szerintem minőségi is,tehát ezt kizárnám.

Szóval tanácstalan vagyok,jó lenne olvasni egy ilyen választ:
    ÁÁÁ igen nálam is csinálta,de ezt meg ezt tettem és megjavult
  • pocakhun
    talán ha a kifagyásról mellékelnél képet hmm? szóval mondjuk érdekelne, mi a hibaüzenet. Az, hogy jó a géped, mármint erős, attól még lehet benne hibás alkatrész. Memod milyen? Mármint gépédé :) Nem vagyok túl okos, de van egy ismerősöm, esteleg ha benéz, ő ért ezekhez a dolgokhoz, nem írom be a nevét, de majd privátban felhívom rád a figyelmet. A játéknak is koronázatlan királya :D
  • KoPf04
    Köszi de egyenlőre a kifagyós jelenséget szeretném megszüntetni(#1002)
    Aztán mehet csak a játék rendesen.
  • pocakhun
    Természetesen mindenki eredetivel közülünk, mert törvénytisztelők vagyunk, meg ennyivel megtámogatjuk a játékipart, de nincsen kompatibilitási gond, ha neked esetleg nem az lenne, bár egészen bizonyos vagyok benne, hogy neked is eredeti van. Szóval a mostani patch 1.3 azt tedd fel. Ha esetleg problémád van vele, írj a mailemre nyugodtan, vagy bármi kérdés játékban, vagy megbeszélni meccseket, nyugodtan lehet előre is mailen.
  • KoPf04
    Milyen verzióval toljátok?
    Nincsen ilyen probléma?Eltérő patchek ilyesmi?
  • KoPf04
    Sajnos nincs húzás,tehát alapon ment mindíg is(A64 3500+)
    Valszeg nem ez a gond.
    De azért kösz az ötletet.
  • pocakhun
    srácok itt a soha vissza nem térő alkalom :) multizzatok!!!

gyertek a hamachiban a CoH_Hun szobába jelszó: coh
    és ezt addig fogom beírogatni ide, amíg meg nem telik a szoba. Mindenhol reklámozhatjátok is. Gyertek játszani.
  • djukel
    Ha húzod a procidat, akkor állítsd vissza. Nálam ez megoldotta a fagyásokat.
  • KoPf04
    Hello

Volna egy kis problémám ezzel remek játékkal.Mégpedig hogy bizonyos idő elteltével hibaüzenettel kilép.
    Ez annyira bosszantó hogy legszivesebben felgyújtanám a gépem...
    Amikor hosszú idő óta érlelődött ütközet közepén bammmm...az arcomba vágja a szokásos winfos hibaüzenetet.
    Ami a legjobban dühít hogy nem tudom miért,a közeli ismerőseimnek,akikkel játszanék ugyanez a verziója,ugyanonnan vagy tőlem,náluk hibátlanul megy.
    A gépem nem a gyengébbik fajta,majdnem fullon megy rajta akadás nélkül.
    Friss winfos van,minden szükséges driver a megfelelő,stb.

Esetleg tudna-e valaki segíteni hogy mi okozhatja?
    Valakinél hasonló probléma?

THX
  • mike0013
    ez a jó:)
    alapból van hozzá úgymondd no-cd:)