8857
-
hapi #1080 ne bénázzatok má
a
szerver:HGI-Company of Heroes
pass:hamachi.eu
itt mindig van game
csak vissza kéne olvasni -
dobsz egy msnt? -
lee56 #1078 Én nem is próbáltam, de nem is fogom, utoljára heroes3-hoz csináltam pályákat; azt élveztem, de most már nem lenne türlelmem, elszállt belőlem a kreativitás... :/ -
GhoST23 #1077 De gondolom van valami bejáratot net, vagy nem? Akik játszanának azok hogy szokták leszervezni, mert én is játszanék szivesen -
GhoST23 #1076 Ha valaki szeretne hamachi-n játszani akkor a GhoST's network alatt megtalál pass:ghostr -
csinálj...Én próbáltam de kevés wok hozzá mint sz**ban a c-vitamin!
-
de az nem csak lan game? -
lee56 #1073 Igazából kevés a közepesen nagy pálya multihoz, alapból 1etlen egy 6pléjeres van csak ha jól emléxem, mi meg 3vs3-ban játszunk/játszanánk a legtöbbet, igy hamar unalmas lesz, néztem a filefrontos oldalt is, de eddig csak 4pléjeres vagy kisebb uj pályát találtam hozzá, remélem idővel lesznek nagyobbak is
-
én most nem:(
Sry -
megvan már hamachi köszi! és vki akar esetleg multizni? -
sziasztok. van valami infó a magyarításról? -
jaja 

3-as voltam nyelvtanból.... -
Szabi1991 #1068 igen -
lee56 #1067 hamacsi-ra kerestess rá a google baráttal. -
multizni lehet valahogy másoltal? -
djukel #1065 http://files.filefront.com/war_on_aiv12zip/;6397918;;/fileinfo.html -
lee56 #1064 esetleg mod lesz majd ha negy lesz? :D -
djukel #1063 El van baszva a katonák sebessége csunyán. Több heti szorgos munkával mára sikerült lenyeges csökkentést elérnem. Míg a járművek sebessége egyszerüen egy "maxspeed" paraméterrel változtatható, ez embereké sajna nem. -
Szabi1991 #1062 Van már magyarositás ? -
lee56 #1061 Ja az vicces hogy néha a megfutamodó katonákat még egy dzsippel se lehet utólérni :) Hogy mitől van?, a játéktól, ez van ezt kell szeretni. (egy kis trükk ami talán segithet, ha látod hogy menekülni kezd a katona, és mondjuk valami jármüvel lövöd, először célozd be aztán gyorsan kattint arrafele amerre menekül, igy talán lőtávolságban marad és kinyirja a kicsikocsid, infantry-val meg valószinüleg nem fogod utólérni sehogyse) -
obe #1060 azt áruljátok el nekem mitól van az, hogy a német enginerek néha ugy futnak(nem menekülés)hogy mire kiadom a parancsot, hogy szedjék le őket, már nincsenek sehol.. -
Miért van ennyire elhalva ez a topic? Annyira rossz ez a játék, vagy mi van vele? Most láttam róla képeket, nagyon megtetszett. Mennyi ideje jelent meg kb? -
huhh, Mo-n nőttél fel:D? -
ezt nem értem teljesen!!!
Fogod a Winrarba belépsz és amit letöltöttél eredeti sok fájlt (magyarul beszélek a legjobban!!) azt kijelölöd aztán ,,ADD" menüpont-adsz neki helyet-elhülyül sokáig-kapsz egyx nagy becsomagolt fájlt és azt látja már az alcohol!!
Én így csinálom mindig!! -
TomDantes #1056 Nagyon jó a játék!! Eyg a probláma vele, a gép igény!! Sajnos időnkét úgy be szaggat hogy jászhatatlan, de azért csak végig vittem! -
Terayon #1055 A magyaritásrol lehet valamit tudni?? -
geCCo33 #1054 hello
nekem az a gondom hogy leszedtem a Company.Of.Heroes.INTERNAL-PSYFER.rar -t kitomoritettem es voltbenne megint 1 csomo rar[1-77] azokat is kitomoritettem es vegre megleletem az iso-t az bemountoltam alcohol120% kal (nem ir ki semmilyen hibat)de ugy veszi mint ha be se lenne mountolva, nem tudom elinditani a telepitest...
volt mar vkinek hasonlo gondja?
vki tudja h mi a tenendo? -
djukel #1053 Igy indits el es megtudod:)
"D:\Games\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -nomovies -dev -unlock_all_missions -
hány pályás a játék? -
csak szar wok angolból:S -
djukel #1050 Itt keresgélj: http://forums.relicnews.com/forumdisplay.php?f=189 -
hogy kell a pályakészítőben utat csinálni? Meg a víz sem sikerült de van kedvem hozzá!!!
Valakit érdekel akkor még? -
jókor moindod...:S -
Uff nálam meg nem látszank csak a házak tök lol:)de viszont mocskosul zavaró,miután felraktam elsem indult tőle a gépem!végül is uninstall lett:) -
nem lett semmi
csak llejött a patch és egy kis fekete képernyő!!
ennyi. nem patc-elte 1.3-ra.
felmentem a játékba az pöcsölte de nincs még ott a pályaeditor szal gondoltam h ez csak az 1.2-volt de utána leszedtem azt amit itt írtak de ez lett az eredmény
-
felteszem az 1.3 EN-et -
djukel #1044 bocs 1.3 patch -
djukel #1043 - A pályakészitö az 1.2 patchban van, worldbuilder.exe.
- A mod nem teszi tönkre az alapjátékot, külön könyvtárban van és külön kell indítani. -
uhh!!
CSak úgy gondoltál egyet??? Ja ok megértem:)
ha felteszem akkor az egész játékot átírja???
Mi lessz a multival? -
a pályakészítő hol van?? én meg sem találtam:S