8857
  • Norbu
    Aki akar multizni az jöjjön erre a Hamachi serverre:
    Server: HUN_CoH
    Pass: coh
  • Norbu
    Jó lenne ha a házigazda kicsit rendbe kapná ezt a topikot. Kilehetne rakni vmi elérést Hamachi-ra, vagy vmi olyan helyett ahol gyülekezhetnek a CoH rajongók, mert én is szeretnék játszani multiban.
  • djukel
    Csináltam egy kis kiegészitőt, amiben a kilött járművek pár percig lángolnak sűrű fekete füst kiséretében. Bármelyik moddal együtt használható. http://companyofheroes.filefront.com/file/Burning_Wrecks_Mod;75220
  • MoXNoX
    planetcoh.com-on van jó pár pálya
    itt pedig egy leírás hogyan lehet játszani velük: http://planetcoh.gamespy.com/View.php?view=Articles.Detail&id=22
  • balinya85
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy van-e kedve valakinek hamachin jáccani ezzel a pokoli jó game-mel?Mert akinek van az jó lenne ha megkeresne, mondjuk msn-en:[email protected]
    Jah és Varga10-nek üzenem hogy nekem lenne kedvem jáccani...
  • imp99
    Most készítem a videotutorialt
  • Swy
    jó csak gondoltam valakinek van valami jó pályája amit megosztana velem, én nem akarom visszatartani!:D

Amúgy a pályakészítővell valaki szórakozott?
  • imp99
    Pl.
    google -> "company of heroes maps"
  • Swy
    honnan lehet leszedni pályát?
  • pocakhun
    nah végigolvastam mindent. Picit kevesellem a hgi-n a magyarokat, csinál valaki egy szobát csak magyaroknak? amiket eddig csináltam tele vannak, nincs szívem kidobni embereket, de jó lenne valami magyar szoba, meg valahogy összeszerveződni, és rendezni kisebb meccseket. Ha valakinek van kedve jelezze pls, meglátjuk, kiket érdekel
  • pocakhun
    basszus, elnézést, ha valakit megsértek, csak most olvastam vissza a forumot, mert egy darabig nem néztem be. Nem tudom, honnan veszed, hogy hapi egy bunkó, de örülj, hogy szóba áll veled, ez egy kettő, honnan veszed, hogy aki tanyasi, az bunkó?! Én ismerek párat, ilyet reggeliznek mint te. HÁROM, ha olvastál volna a sorai "közt", (ami némi intelligenciát igényel, akkor láthattad volna, hogy közben segít, és igaza van. Remélem, azóta legalább lemérted, hogy hapi csak egy nagy arc, és leverted?! Nah olvasom tovább, csak ezt be kellett írnom
    ja és köszönni is elfelejtettem, sziasztok
  • imp99
    hasonlit a felépítése a max-hez. 3d-s progi, csak ara nem öttem rá elemeket pl házat h lehet lerakni :(
  • Colonel Fox
    Na végre valaki próbálkozik pályákkal.. nekem nem sikerült átrágnom rajta magam..Respect
  • imp99
    Hi all!

Leírás érdekelne a mapkészítőhöz, ha van magyar annak örülnék a legjobban, de az angolt sem vetem meg előre is köszönöm!
  • Inquisitor
    Ha tőlem kérded, akkor ott van a link a hozzászólás első sorában ...
  • BBlackbeard
    Bocsi, de ezt hol láttad? Mert a Relicnews-on nincs kint.
  • Inquisitor
    Company of Heroes goes DirectX 10 - End of March
    GOLLY, THERE might be a game that will have DirectX 10 support, coming in late Q1 2007.

If all goes well Company of Heroes should get the DirectX 10 patch by the end of March 2007. It might be the first commercial and available game to use the DirectX 10 rendering and the benefits of the DirectX 10 hardware.

DirectX 10 patch will make the game look better as some eye munchies are possible with Direct X 10 only. The patch will make the rendering faster and the game should run quicker too. Overall you might not see the benefits in Frames per second as the new patch will do more then the DirectX 9 version of the game. The performance should level up but the game will look better.

We will keep our fingers crossed for late March patch release.

Lol. Hát így nem nehéz, összes többi DX10 project el lett tolva nyárra vagy őszre. Viszont ez a játék már DX9-ben és gépizzasztó. :)
    Mindegy, akinek megvan és van/lesz DX10 vasa, no meg vistája, az örülhet!
  • Hunor1
    Hi all !

Valaki töltött már le pályákat? Ezeket hova kell berakni? Nem láttam semmilyen "maps " mappát a játékban..Plz help
  • BBlackbeard
    Emberek! Van itt olyan aki eredeti játékkal játszik és szokott rendszeresen multiplayerezni? Mert van egy új klánunk elég jó kis játékosokkal. Aki szeretne csatlakozni(term. erőmérés után), az írjon ide vagy a [email protected] email címre.
  • Varga10
    OKÉ!
  • djukel
    "D:\Games\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -nomovies -dev -unlock_all_missions

Igy indits el a játékot és bárhonnan folytathatod a kapányt.
  • Colonel Fox
    Ha nem vizsgaidőszak lenne, örömmel :( de az van:( azért megjegyeztelek:) 3hét múlva vége a vizsgáknak...
  • Varga10
    Helo! lenne valakinek kedve velem multizni LAN-ba Hamachival?1v1 de ha van több jelentkező akkor több is lehet.
  • TomDantes
    persze, persze, csak azért mondtam hogy kissé fura a realisztukusság vayg annak hiánya miatt szidni ,mert ügye soha nem lehet semmi tökéletesen realisztikus. A lényeg a hangulat, és az hatlmas ebben a jétékban, nekem csak egy nem tettszet benne a gép igény!!!!!!Szegény gépne nagyon szenvedett vele.
  • atkaq
    SEGITSETEK LÉGYSZI!Nagyon megköszönném ha valaki el tudna küldeni nekem save gamet vagy profilt ugyanis kb a 11-12. pályánál jártam és kitöröltem a profilomat.Vagy a valaki tudja honnan lehet ilyet letölteni.
    e-mail:[email protected]
  • Colonel Fox
    Ti nyomtátok már multiban? Én még nem, de biztos sokkal jobb, mint hard meg expert gép ellen nyomni...:D Majd vmikor a jövőben csinálhatnánk 2vs2-t vagy akár 1vs1-et is...
  • lee56
    Najó, azt azért rajtad kivül senki sem gondolta, hogy realisztikusságot olyan szintre kéne emelni, hogy egy hábrút tényleg évekig játszál. :D Stratégiában valahol meg kell húzni a határt, viszont a gyártás/fejlesztés résztől eltekintve, minden másban lehet részletesen valósághű egy RT-Stratégia is szvsz, csak még nemnagyon csináltak olyat :)
  • TomDantes
    még annyit a realizmushoz egy játék se lehet teljen realisztikus hiszen olyan nincs hoyg néhány kattintással tankokat gyártunk....úgy
  • Colonel Fox
    Hát ez látod igaz. Lényeg hogy fantasztikus a játékélmény és a multi se lehet piskóta..Ja KomradS!! Lehet hogy lesz Clan Base-en Company of Heroes ladder! Most megy a szavazás! Mondjuk nemtom hogy lennének a war-ok, de jól hangzik!
  • lee56
    Maradjunk annyiban hogy más-más szinten realisztikus, az egy dolog hogy coh-ban lehet épiteni szögesdrótot, meg barrikádokat, de ha már az épités sebességét nézed, meg azt hogy 2-3 ember csinálja, már mindjár minden csak nem realisztikus, ahogy a gyalogos emberek sebessége a kocsikhoz és tankokhoz viszonyitva is.

De fölösleges ezen vitatkozni, ez a játék nem azért jó mert nagyon valósághű, hanmem mert jóra sikeredett a játékélmény, és ez a lényeg elvtársak, innentől már, amint TomDantes is mondta izlés kérdése a dolog.
  • Colonel Fox
    Jó, én úgy értettem a realisztikusságot, hogy a korábbi játékokban pl minden lövés talált, itt viszont sokminden számít egy találatnál.Ha tényleg realisztikus lenne, akkor két tigrissel legyalulhatnánk az egész amcsi bandát és a Shermanok szart se érnének, viszont a Tigris motorja meg könnyen tönkrement, tehát ezt is meg kellett volna oldani vhogy és akkor a hatalmas benzinfogyasztást még nem is említettük..szóval lehet itt fokozni a dolgokat,csak nemtom mi lenne a vége.
  • Hecker007
    akkor rakd fel a Soldierst btrh1.31-el és utána mond azt hogy ez a game realisztikius
  • Fenrir
    Az alapjáték realisztikus.
  • Naxos
    magyarításról semmi hír?
  • djukel
    Az alapjátékot légyszi senki se nevezze realisztikusnak.
  • Colonel Fox
    Szerintem elég realisztikus a játék a korábbiakhoz képest. Ok, h itt nem lehet beállítani a lőszer fajtáját, viszont lehet építeni különböző védműveket és vannak mindenféle fejlesztések az egységekhez. Arra próbálok csak rámutatni, hogy más-más játékokban, más-más szinten kell irányítani. Szerintetek lesz vmi kiegészítője?
  • TomDantes
    Gondolom ez ízlés doldam de pl : nekem a Soldier nem jött be, nem nem tetszett. hA jól emlékszem még arra is figyelni kelett hogy milyne lőszert lőjjön a tank....nekem ez egy kicst sok így. Deamint mondam ez biztos ízlés kérdése.
  • lee56
    Ebben igazad van, valóban nehéz dolog minden téren jót alkotni egy játékban, főleg stratégiában, de ha már játszottál olyan játékkal amiben a realisztikusság egyik fő szempont volt (Opf, Arma, Soldiers - HoWW2), és nemhogy nem ment a játékélmény rovására, hanem egyik fő játékélmény növelő tényező volt, akkor más játéknál ez picit hiányozni fog, ahogy a CoH-ból is hiányzik, ettől függetlenül minden más téren kiváló játék .
  • lee56
    OFF: na ez érdekel, majd tájékoztassd a népet a fow topikban hogy álltok ok
  • Gascan #1121
    kikapcsoltam de akkor még rosszab, VPU Recover-rel ha megáll a kép akkor visszajön a Windowszba de ha kikapcsolom akkor meg restartolnom kell.

Egészen pontosan akkor csinálja ha a Model detail -t a felénél többre teszem vagy ha 1280*1024-es felbontásra állitom.